Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Ο Ωρίων είναι ένας εκτεταμένος αστερισμός (NGC 2024) που ονομάζεται και "Κεφαλή του Ίππου", με άστρο α' τον γιγαντιαίο Betelgeuse που απέχει 650 έτη φωτός από την Γη, είναι 13.758 φορές λαμπρότερος από τον Ήλιο και 500 μεγαλύτερος από αυτόν. Το άστρο β' είναι ο Rigel, το γ' ο Bellatrix και το κ' ο Saiph, τα οποία σχηματίζουν τραπέζιο που συμπιέζεται στη μέση από τα άστρα δ', ε' και ζ', που είναι γνωστά σαν Ζώνη του Ωρίωνα.
Το αστρικό σύστημα του Ωρίωνα στο παρελθόν είχε διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο για την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας και σήμερα είναι η ισχυρότερη δύναμη της περιοχής μετά την Λύρα και τον Σείριο.
- "Την εποχή της μεγάλης αποστασίας του Κρόνου τρεις πλανήτες του αστρικού συστήματος του Ωρίωνα κατελήφθησαν ύστερα από αιφνιδιαστική επίθεση από τους αποστάτες του Δράκοντος και του Όφεως και προσχώρησαν στις δυνάμεις της αποστασίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ αυτών και των υπολοίπων πλανητών που έμεναν πιστοί στην συμμαχία της Λύρας υπό τον Απόλλωνα.
Οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις για να επιβιώσουν κατέφυγαν σε υπόγειες σπηλαιώσεις των πλανητών τους, ενώ οι ανώτερες κοινωνικές τάξεις, οι επιστήμονες και τα ιερατεία, κατέφυγαν με τεράστια σκάφη στα αστρικά συστήματα του Λαγού, του Αετού, του Πρόκυνος, του Σειρίου και στην Γαία.

Η πρώτη αποστολή φυγάδων που έφθασε στην Γαία από τον πρώτο καταληφθέντα πλανήτη του Ωρίωνα, ήταν ψηλοί και ξανθοί και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της σημερινής Ισλανδίας. Οι φυγάδες από τον δεύτερο πλανήτη είχαν χαρακτηριστικά μεσογειακού τύπου και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Αιγύπτου και οι φυγάδες από τον τρίτο πλανήτη είχαν χαρακτηριστικά των σημερινών ερυθροδέρμων και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή Γιουκατάν του Μεξικού.
Εις ανάμνηση της φυγής τους και από νοσταλγία για την πατρίδα τους, υλοποίησαν το σχήμα του αστερισμού του Ωρίωνα στην Γαία, με τις πυραμίδες της Αιγύπτου και του Μεξικού.."
[Γ. Καλογεράκη "Πόλεμος στον Ήλιο"]

 Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα