Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Έξι μήνες την κυνήγαγε την Λένα ο Παναγιώτης και τελικά τα κατάφερε να την ρίξει. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στο γραφείο η Λένα έγινε το απόλυτο, το καθημερινό αντικείμενο του πόθου στον Παναγιώτη, που κάθε βράδυ στο σπίτι του σκεπτόταν πότε θα την κάνει δική του. Πότε θα ξαπλώσει επάνω της.
Πρώτη έξοδος και μετά το εστιατόριο το φρέσκο ζευγάρι κατέληξε στο σπίτι του Παναγιώτη. Απίστευτο! Η αποτυχία!!! Να μην του σηκώνεται του άνδρα. Έξι μήνες περίμενε αυτή τη στιγμή και να, που ο Πολύκαρπος τον προδίδει! Η Λένα, όμως, γυναίκα κλάσεως, ποιοτική, ολόγυμνη στο κρεβάτι είχε την ιδεώδη συμπεριφορά. Αντέδρασε ιδανικά. Με τον πιο διακριτικό τρόπο «απενοχοποίησε» τον νέο της σύντροφο.
Συμβαίνει σ' όλους τους άνδρες το «πάθημα» του Παναγιώτη. Σε κάθε ηλικία. Με την κάθε γυναίκα. Την «πατάει» ακόμα και ο πιο ερωτύλος, ο πιο σεξιστής,μάλιστα και με παρτεναίρ το Νο1 μανουλομάνουλο της γης.
Κι όμως! Πολλές γυναίκες παρεκτρέπονται, αν βεβαίως παρουσιαστεί πρόβλημα διαταραχής στη στύση του συντρόφου, του συζύγου, . Όταν ο άνδρας αποτύχει μία, δύο, τρεις, ακόμα και στις πιο καρπερές δεκαετίες του, έχουν βγάλει το συμπέρασμα. «Δεν σ' αρέσω!». «Δεν με θέλεις άλλο!». «Βρήκες άλλη!».
Την ευτυχία, κάτι περισσότερο από την σιγουριά για το ταίρι της και την ασφάλεια της σχέσης της, η γυναίκα την παίρνει από τη σκληρότητα του πέους. Η καλύτερή της όσο το βλέπει βαρβατωμένο, ορθωμένο, περήφανο να θέλει να ξεκολλήσει, να απογειωθεί από τα δύο αβγάκια του.
Η «αδυναμία στύσης» είναι το πρόβλημα του άντρα που κλιμακώνεται τα τελευταία χρόνια στο δυτικό κόσμο.
Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για αδυναμία, ούτε οφείλεται σε λόγους παθολογικούς. Το μαγκανοπήγαδο της ζωής μετά τον πόλεμο έχει σακατέψει σεξουαλικά τον άνδρα. Δεν είναι χαλαρός, δεν κινείται σε ρυθμούς φυσιολογικούς. Είναι στην πρίζα.
Πριν από 50 και 100 χρόνια δεν υπήρχαν ανδρολόγοι, σεξολόγοι. Σήμερα σαραντάρηδες, πενηντάρηδες που αγαπάνε την γυναίκα τους, που δεν την βαρέθηκαν παρουσιάζουν «διαταραχές» στη στυτική λειτουργία. Το καλύτερο «φάρμακο» είναι η σωστή αντίδραση, η σωστή συμπεριφορά της γυναίκας. Επειδή το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό και εύκολα ξεπερνιέται.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα