Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ




Υποφέρουμε από αυτά που φέρουμε μέσα μας και όχι από αυτά που συμβαίνουν έξω μας.

Αλλά και αυτά που μας συμβαίνουν τα έλκουμε με αυτά που φέρουμε μέσα μας!

Η δυστυχία μας είναι τροποποιημένη  σεξουαλική, συναισθηματική και νοητική ενέργεια κρυσταλλοποιημένη στο ενεργειακό μας πεδίο και τον υποσυνείδητο νου, με τη μορφή του φόβου, θυμού, μίσους, κατάθλιψης, θλίψης, ζήλιας,  απληστίας, αλαζονείας, ματαιοδοξίας, υπερηφάνειας, αγωνίας, δυσαρέσκειας, πλήξης, μοναξιάς, κ.λπ.

Οι παραπάνω εγωιστικές τάσεις δημιουργούνται εξ αιτίας της λανθασμένης μας σχέσης με την εξωτερική πραγματικότητα, καθώς και την λανθασμένη και την υπερβολική χρήση του σώματός μας, της ζωτική ενέργειας, της σεξουαλικής ενέργειας, των αισθήσεων και του νου.

Οι λάθος σχέσεις και η λανθασμένη και υπερβολική χρήση του συστήματός μας συμβαίνουν λόγω της άγνοιας, της επιθυμίας και της ταύτισης με το σώμα και το νου.

Όταν έχουμε αποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία μέσα μας, σε όλα τα επίπεδα, (που είναι αποτέλεσμα συστηματικής άσκησης και σαττβικού τρόπου ζωής) και είμαστε αφυπνισμένοι και σε συνειδειτή ένωση με την ουσία μας, την Θεία μας φύση (Άτμαν, Συνειδητότητα), η βίωση δυστυχίας είναι αδύνατη.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα