Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΡΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (Βίντεο)


trump28730105
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ένα περίεργο φαινόμενο συμβαίνει αυτές τις μέρες με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Ξαφνικά τα ΜΜΕ άρχισαν να εγκαταλείπουν την Χίλαρι που την υποστήριζαν με φανατισμό μέχρι τώρα και άρχισαν να προβάλουν τον Τραμπ σαν τον πιο πιθανό νικητή. Το μεγάλο ερώτημα είναι, τι πραγματικά συμβαίνει, ποιο είναι το παρασκήνιο και παρατηρήθηκε αυτή η εντυπωσιακή αλλαγή.
mparack-laugh
Πίσω από όλες αυτές τις εξελίξεις πολύ πιθανόν, λένε ορισμένοι υποψιασμένοι μελετητές των πολιτικών πραγμάτων και κάποια ειδησεογραφικά σάιτ, ότι κρύβεται ένας εσωτερικός πόλεμος στο βαθύ αμερικανικό κράτος με τους σιωνιστές, τους μασόνους, τους παγκοσμιοποιητές σε μια σκληρή σύγκρουση σκοτεινών συμφερόντων.
Το κλειδί αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης είναι όπως υποστηρίζουν το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ που συνεργάζεται με το Βατικανό και θέλει να ελέγξει άπαντες τις εξελίξεις.

Εδώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός να επισημάνουμε ότι ξαφνικά ένα από τα πολύ στενά πρόσωπα του Τραμπ, ο εβραϊκής καταγωγής Sheldon Adelson, πρόσφερε 25 εκατομμύρια δολάρια στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ. Από την άλλη, η γνωστή εβραϊκή οικογένεια Ρόθσιλντ της οποίας πιστός ακόλουθος είναι ο γνωστός μας Τζορτζ Σόρος επένδυσε στην προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι το ίδιο εντυπωσιακό ποσό των 25 εκατομμυρίων. Δηλαδή ενδοεβραϊκή διαμάχη με άμεσο αντίκτυπο την προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ.
1269919795
Η σχέση που έχει ο Τραμπ με το Ισραήλ φαίνεται διότι ο έμπιστος του άνθρωπος ο Adelson έχει επανειλημμένα δωροδοκήσει τον πρόεδρο του Ισραήλ Νετανυάχου για την εξυπηρέτηση δικών του συμφερόντων και με αυτόν τον τρόπο τον έχει στο χέρι κυριολεκτικά.

sheldon-alderson-donald-trump
Για να καταλάβουμε ποιός είναι αυτός ο Adelson δηλαδή ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα του Τραμπ αρκεί να ξέρουμε ότι είναι ο άνθρωπος που κατευθύνει το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ και παράλληλα ελέγχει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα ΜΜΕ στο Ισραήλ και στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία είναι εβραιοκρατούμενα. Μέσω αυτών των ΜΜΕ δόθηκαν ισχυρά χτυπήματα στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι (όπως οι εικόνες που την έδειχναν ότι δεν μπορούσε να περπατήσει) με αποτέλεσμα να πληγεί ανεπανόρθωτα και να αυξηθεί η πιθανότητα να εκλεγεί ο Τραμπ.
hillary-huma-sex-ring
Όλο αυτό το παιχνίδι των προεδρικών εκλογών είναι ένα μεγάλο θέατρο για να αποπροσανατολίζει και να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου για το πραγματικό παρασκήνιο και για το ποιές πραγματικά δυνάμεις μάχονται για την εξουσία. Και εδώ έρχεται το παιχνίδι του αρχηγού του FBI, Comey, μέσω των αποκαλύψεων για τα εμαίλ της Χίλαρι που ανέτρεψαν όλα τα δημοσκοπικά δεδομένα υπέρ της υποψήφιας των δημοκρατικών για την προεδρία.
hillary-puppet
Με τον κόσμο να περιστρέφεται γύρω από το μίσος και τη βία, καθώς οι δύο πιο μισητοί εκλεγμένοι υποψήφιοι μας διδάσκουν πώς να μισούμε ο ένας τον άλλο, κάποιος μπορεί κάλλιστα να σκεφτεί ότι υπάρχει μια προγραμματισμένη προσπάθεια για πρόκληση οργής. Και δεν θα είχε και άδικο.
Είναι χαρακτηριστικό σε αυτό το παιχνίδι και η στάση της Μισέλ Ομπάμα, η οποία έκανε μεγάλη στροφή από την στήριξη που έδινε στην Χίλαρι Κλίντον. Το ένα συνδυάζεται με το άλλο , και το εβραϊκό παιχνίδι των εκλογών προχωρεί μια χαρά. Το γεγονός ότι ο αρχηγός του FBI διέταξε ανακρίσεις για την Χίλαρι, καθώς και η αλλαγή της στάσης της Μισέλ Ομπάμα, οφείλονται σε εντολές που έχουνε πάρει από τον μεγάλο άρχοντα τον μίντια που ελέγχει τους πάντες.

Σημαντική σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήταν και η απόπειρα του Μπάρακ Ομπάμα μπροστά στο αδιέξοδο που προκαλούσε η άγρια εξωτερική διαμάχη των δύο υποψηφίων για την προεδρία να προωθήσει την Μισέλ-Μάικλ Ομπάμα σαν την καλύτερη εναλλακτική λύση.
Εκείνο που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι ο πατέρας του Τραμπ ήταν γερμανικής καταγωγής και ήταν ιππότης του μασονικού τάγματος του Albert Pike ο οποίος ίδρυσε την Κου Κλουξ Κλαν. Η δε μητέρα του έχει καταγωγή από μια γνωστή σκοτσέζικη οικογένεια με βαθιές ρίζες στους Ναΐτες ιππότες και ήτανε επίσης μέλος του τάγματος Columbian Orders.
albert-pike-lucifer-is-god
Το έμβλημα της οικογένειας του Τραμπ είναι ένας ιδιότυπος δικέφαλος αετός που είναι και το σύμβολο του 32ου βαθμού της μασονίας.
trump-golf-club
Ακόμη, ένας δημοσιογράφος πληροφοριοδότης, ο Fitzpatrick, ανέφερε πριν λίγες εβδομάδες για την άμεση σχέση του Τραμπ με κυκλώματα παιδοφιλίας, την εγκληματική του συμπεριφορά, ενώ τον συνδέει με την ισραηλινή Μοσάντ. Πιο συγκεκριμένα, ο Τραμπ διατηρούσε στενές σχέσεις με έναν αρχηγό παιδοφιλίας, τον Τζέφρει Έπσταιν ο οποίος μαζί με έναν άλλον Εβραίο, τον Ghislain Maxwell, συγκέντρωναν ανήλικα κορίτσια για ικανοποίηση σεξουαλικών επιθυμιών πλουσίων κυρίων μεγάλης επιρροής στο δικό τους Palm beach club.
trump-and-epstein-palm-beach
Παρόλο που ο Έπσταιν τιμωρήθηκε για παιδοφιλία, το κλαμπ του συνεχίζει να λειτουργεί σε συνεργασία με το γειτονικό κλαμπ του Τραμπ. Μια από τις κοπέλες η οποία μαρτύρησε αυτά που διαδραματίζοντας, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ομολόγησε πως ο Έπσταιν μάζευε άντρες ισχυρής επιρροής βάζοντας ανήλικές κοπέλες να ικανοποιούν όλες τις προσωπικές τους επιθυμίες. Ο λόγος που το έκανε αυτό, όπως ανέφερε ο ίδιος στην Βιρτζίνια ήταν ώστε να αργότερα τους έχει στο χέρι, δηλαδή στις υπηρεσίες του. Με όλα τα παραπάνω, ο πληροφοριοδότης Fitzpatrick υποθέτει πως ο Έπσταιν πράττει αυτά εκ μέρους της Μοσάντ ενώ υπάρχουν υποψίες πως αυτός και η κόρη του είναι μασόνοι.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατόν να ανέβει κανείς στα ανώτατα αξιώματα των ΗΠΑ αν δεν είναι μασόνος ή αν δεν είναι μέλος σε κάποια σκοτεινή λέσχη όπως το «Κρανίο και Οστά» ή διακεκριμένο μέλος σε κάποια από τις λέσχες δύναμης.
Όλα αυτά που αναφέραμε λειτουργούν με τέτοιες συνωμοτικές και κρυφές δομές τις οποίες απαγορεύεται, κινδυνεύοντας ακόμα και με εξόντωση ή με ποινή θανάτου, κάποιος να αποκαλύψει κάτι από αυτές.
democracy-the-right-for-freedom
Η υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον εξυπηρετεί έναν από τους σκληρούς πυρήνες της παγκόσμιας ελίτ που καθοδηγείται από τους σιωνιστές για να προκαλέσει πολεμική σύγκρουση με την Ρωσία δηλαδή τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έτσι πιστεύουν ότι θα δοθεί η δυνατότητα και η μεγάλη ευκαιρία να ξαναχτιστεί ο ναός του Σολόμωντος στην Ιερουσαλήμ και να επιβάλλουν την παγκόσμια κυριαρχία τους σε μια κατακερματισμένη και εξουθενωμένη από τον πόλεμο ανθρωπότητα. Δηλαδή ένας σατανικός Αρμαγεδδών που στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον θα βρει τον καλύτερο εκτελεστή του.
freiheitsstatue_freedom_statue_of_liberty_lady
Και οι δυο υποψήφιοι είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα μιας υπέρμετρης και άκρατης φιλοδοξίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκπληρώσουν αυτή την φιλοδοξία αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού. Και σε προέκταση όλης της ανθρωπότητας δηλαδή είναι δύο καλά επιλεγμένα άτομα για τις επιλογές της παγκόσμιας ελίτ.
zionist-trump
Αυτοί που θέλουν να ελέγχουν τον εκάστοτε πρόεδρο της Αμερικής τον οποίο τον χρησιμοποιούν σαν μια μαριονέτα, θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι μια ανώτερη φυλή πεσόντων αγγέλων (δαιμόνων) που είναι προορισμένη να κυριαρχήσει στον πλανήτη και που βλέπει την υπόλοιπη ανθρωπότητα σαν κατώτερα όντα που οφείλουν να υποτάσσονται στις επιταγές της.
Κάπου όμως τα σχέδια τους επειδή ακριβώς είναι ανθρώπινα, πολλές φορές αποτυχαίνουν όπως η περίπτωση των Κένεντι και τότε αντιδρούν με την εξόντωση όταν οι μαριονέτες ξεφεύγουν από τον έλεγχο τους.
trumptarget
Στην περίπτωση του Τραμπ, και εδώ είναι η διαφορά του με την Χίλαρι Κλίντον, λόγω της μεγάλης του ικανότητας δημιουργίας πλούτου, με οποιοδήποτε σκοτεινό και παράνομο τρόπο. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που ξεφεύγουν από τον απόλυτο έλεγχο της ελίτ. Εδώ δημιουργούνται κάποια βασικά και αναπάντητα ερωτήματα με το τι μπορεί να επακολουθήσει με μια εκλογή του Τραμπ στην προεδρία και αν μπορεί να έχει την τύχη του Κένεντι σε άλλη έκδοση;;;
zapruder_abraham_1852_2005
Στην πραγματικότητα που σκόπιμα δεν φαίνεται και πολύ, και τα δυο αμερικανικά κόμματα που εκδίδουν την προεδρία είναι ένα θέατρο διαφθοράς και ασυδοσίας και … καρφάκι δεν τους καίγεται για τον ίδιο τον αμερικανικό λαό και πολύ περισσότερο για όλον τον κόσμο.
krieg
Η σημερινή Αμερική θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες μέρες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που μετά από μια ένδοξη πορεία τριών αιώνων καταλήγει σήμερα στην ιστορική της παρακμή. Ο αμερικανικός λαός θυμίζει σήμερα τους Ρωμαίους που το μόνο που τους ενδιαφέρει ήταν άρτους και θεάματα. Είναι ένας λαός που τον έχουν πολτοποιήσει μέσω ενός διεστραμμένου πολυπολιτισμού αντιστρέφοντας τα τελευταία χρόνια ακόμα και την ίδια την φύση του ανθρώπου προβάλλοντας την σεξουαλική ανωμαλία (ομοφυλοφιλία) σαν κάτι το φυσιολογικό το οποίο μάλιστα επιβάλλεται δια νόμου.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι εκείνο που κυριαρχεί στα πολιτικά πράγματα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ένας άκρατος σατανισμός που διαπερνά εξίσου και τα δύο μεγάλα κόμματα και οι μασονικές –σιωνιστικές ηγεσίες του είναι καθαρά υπηρέτες του διαβόλου.


trump-satan-sign
Ματθ. 24,10 Και τότε θα κλονισθούν πολλοί εις την πίστιν και θα παραδώσουν στους διώκτας ο ένας τον άλλον και θα μισηθούν μεταξύ των.
Ματθ. 24,11 Και πολλοί ψευδοπροφήται θα ξεπροβάλλουν και θα παρασύρουν εις την πλάνην πολλούς.
Ματθ. 24,12 Και επειδή θα έχη πληθυνθή η αμαρτία και η κακία, θα κρυώση η αγάπη των πολλών προς τον Θεόν και προς τους ανθρώπους. (Η καταπάτησις του νόμου του Θεού, η φαυλότης και η διαφθορά είναι κατάστασις ιδιοτελείας, η οποία συνεπάγεται κατάπτωσιν πνευματικήν, ψύξιν της αγάπης και προς αυτούς ακόμη τους οικείους, απομάκρυνσιν από τον Θεόν και απιστίαν. Η απιστία είναι κατά κανόνα γέννημα της αμαρτίας).
people-stupid
Μέσω των γραφών γνωρίζουμε πως τελικώς η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θα ακολουθήσει αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Γι αυτό το λόγω είναι αναγκαίο να μπορέσει ο καθένας από εμάς να επανακτήσει τον έλεγχο όχι μόνο της πνευματικής του ζωής αλλά και της καθημερινής του ζωής. Ο καθένας οφείλει από εδώ και στο εξής να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και ζωής του ώστε να μην μπορεί να εξαπατηθεί και να ελέγχεται στο άμεσο μέλλον.
Παρόλο που δεν έχουμε επιλογή για την προσχεδιασμένη πορεία της ιστορίας η οποία οδεύει προς τον τελικό παγκόσμιο πόλεμο έχουμε επιλογή για τη σωτηρία της ψυχής μας η οποία είναι αθάνατη.
Ματθ. 24,2 Ο δε Ιησούς τους είπεν• “δεν βλέπετε με θαυμασμόν όλα τα ωραία αυτά κτίρια; Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν θα μείνη εδώ πέτρα επάνω στην πέτρα, που να μη μεταβληθή εις συντρίμματα”.
Ματθ. 24,3 Και ενώ αυτός εκάθητο στον όρος των Ελαιών, τον επλησίασαν οι μαθηταί ιδιαιτέρως και του είπαν• “πες μας, πότε θα γίνουν αυτά και ποιό θα είναι το σημείον, που θα προαναγγέλη την ένδοξον παρουσίαν σου και το τέλος του κόσμου;”
Ματθ. 24,4 Και απεκρίθη ο Ιησούς και τους είπε• “προσέχετε μήπως τυχόν σας πλανήση κανείς.
Ματθ. 24,7 Διότι θα ξεσηκωθή το ένα έθνος ενάντιον του άλλου έθνους, και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου και θα συμβούν στερήσεις και πείνες και επιδημικές αρρώστιες και σεισμοί εις διαφόρους τόπους.
Για όλα αυτά μας προετοιμάζουν ακόμη και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία έχουν ως οδηγό τον πατέρα του ψέματος, τον ίδιο το διάβολο.
Ιω. 8,44 Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, από τον οποίον και κατάγεσθε και θέλετε να εκτελήτε τας πονηράς επιθυμίας του πατρός σας. Εκείνος από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν. Οταν λέγη το ψεύδος, το ανασύρει και το λέγει από τον ευατόν του, διότι είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.
Ο αρχηγός αυτού του κόσμου, ο διάβολος και οι άγγελοί του γνωρίζουν πολύ καλά πως οι άνθρωποι βρίσκονται ανάμεσα σε δύο επιλογές: να ακολουθήσουν δηλαδή την προσφορά του Χριστού ή να ταχθούν με το μέρος του διαβόλου σε έναν έρημο τόπο όπου δεν θα υπάρχει ζωή.
Ματθ. 24,40 Τοτε δύο θα είναι στον αγρόν, ο ένας, ο δίκαιος, παραλαμβάνεται από τους αγγέλους στον ουρανόν και ο άλλος αφίνεται, δια να τιμωρηθή.
Ματθ. 24,41 Δυο αλέθουν στον μύλον, η μία παραλαμβάνεται και η άλλη αφίνεται.
Η εκπλήρωση των προφητειών:
Ιεζ. 35,- Ιεζ. 39 .
Ησ. 17,1 Ιδού, η Δαμασκός θα εξαφανισθή εκ μέσου των άλλων πόλεων της οικουμένης, η δε πτώσις αυτής θα είναι μεγάλη.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ 25 -ΙΕΡΕΜΙΑΣ 29

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα