Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ



Όταν παντρεύεσαι την Κιμ Καρντάσιαν, που την γνώρισες σε «τρίο», σε βραδιά σεξουαλική, εσύ με δύο γυναίκες μαζί, και η εν λόγω κυρία έχει μια ''ύπαρξη ζωής'' που ανήκει ολοκληρωτικά στο παγκόσμιο κοινό των θαυμαστών της, τότε... Δεν έχεις άλλη κατάληξη από το να σε πάρουν σηκωτό και με τη βία κατ’ ευθείαν για το τρελάδικο.
Δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Άλλη δουλειά κάνουμε. Βγάζουμε πράμα από το κουτσομπολιό. Μόνον ως σύζυγο και ως μητέρα δεν θα δεις μία γυναίκα, λέμε συγκεκριμένα για το «φαινόμενο Καρντάσιαν», αυτή την Κίμ την βυζαρού, που κυκλοφορεί στον πλανήτη με μοναδική αγωνία πως θα «επικοινωνεί» με τα στίφη πεινασμένων και περίεργων λανσάροντας γυμνές φωτογραφίες. Με ύφος παρθένας, πριν συναντήσει τον εξομολόγο ιερέα και να ζητήσει να συγχωρεθούν οι αμαρτίες της, που δεν οφείλονται σε πράξεις, αλλά σε σκέψεις τολμηρές, σε φαντασιώσεις καλογριάς που αναθυμάται το παρελθόν της...
Φιρμάρα ο ράπερ Kanye West, ο 40χρονος σύζυγός της Kim Kardashian, είναι κι αυτός μία...άλλη περίπτωση, μόνος του μία σχολή παράνοιας. Έμπλεξε με την Αρμένισσα και...έσπασαν τα φρένα του. Σαλτάρισε. Οι ειδικοί θα μιλήσουν και για τραύματα παιδικής ηλικίας.

Χώρισαν οι γονείς του αράπη Κάινυ Ουέστ όταν τριών χρονών, και αυτός έγινε ένα «πακέτο» στη βαλίτσα της μάνας του, μέχρι την Κίνα έφθασαν, να ζουν μακριά από την Αμερική. Αδυναμία του οι γκόμενες μοντέλα. Την Κιμ την γούσταρε απελπισμένα και πριν από τέσσερα χρόνια, για να την καταφέρει, της πρότεινε μία μίνι παρτούζα. Αυτός με τη δική του και η Καρντάσιαν με τα βυζιά της.
Το «τρίο» επαναλήφθηκε κάμποσες φοράς μέχρι που η σύντροφός του μουσικού πήρε πρέφα πως ο γκόμενος της περισσότερο έκανε κέφι την άλλη, την Κιμ. Παντρεύτηκαν το 2014, έκαναν δύο παιδιά.
Λένε, ότι η Κιμ τον βαρέθηκε, αλλά δεν τον σουτάρει διότι την «εκβιάζει» ο Kanye με sex-tapes. Με κασέτες από όργια της Καρντάσιαν μ’ αυτόν και άλλη γυναίκα. Λένε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα