Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Το Πείραμα διπλής σχισμής

Είναι δυνατόν η συνείδηση να δημιουργεί το Σύμπαν των 14 δις ετών ΤΩΡΑ
Μετάφραση σχόλια από τον Ζάχο Σκαφίδα.
Από τον Gregg Prescott, MS Editor, In5D.com

Το πείραμα της διπλής σχισμής είναι μία  από τις πιο καταπληκτικά μελέτες στη κβαντική φυσική, γιατί μας δείχνει τη σημασία της της εστιασμένης πρόθεσης και πώς αυτή επηρεάζει την πραγματικότητά μας.

( Σημ. μεταφραστή. Στο πείραμα αυτό, κατά το οποίο τα σωματίδια αναγκάζονται να περάσουν μέσα από μια διάταξη με δύο λεπτές παράλληλες σχισμές που είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη, παίζει σημαντικό ρόλο η παρατήρηση. Στην προσπάθειά του παρατηρητή να δει από ποια σχισμή περνά το κάθε σωματίδιο, αλλοιώνεται η συμπεριφορά που αυτά εμφανίζουν σε σχέση με όταν δεν τα παρατηρεί. Η προσπάθεια παρατήρησης τα κάνει να εκδηλώνουν ιδιότητες ύλης ενώ όταν δεν τα παρατηρεί εμφανίζουν κυματικές ιδιότητες.)

Το παρακάτω βίντεο εξηγεί το πείραμα της διπλής σχισμής:

Στην περίπτωση της διπλής σχισμής του πειράματος, όταν εστιάζουμε στα αποτελέσματα, τα αποτελέσματα παραμένουν τα ίδια, αλλά όταν εστιάζομε την πρόθεση βγαίνουμε έξω από τα αναμενόμενα και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά διαφορετικά.

Σημ. μεταφραστή. «Η Κβαντομηχανική μας ανάγκασε να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν ότι ο παρατηρητής είναι αναγκαίος για την δημιουργία του Σύμπαντος όπως και το Σύμπαν είναι αναγκαίο για την δημιουργία του παρατηρητή» Βλέπε το χρονικό του Χρόνου. Stephen Hawking )

Έτσι, ποιες είναι οι δυνατότητες και οι επιπτώσεις αυτού του πειράματος;
Πολυάριθμες μελέτες αμφισβητούν τη δυνατότητα των παράλληλων συμπάντων και των πολλαπλών χρονοδιαγραμμάτων. Τι αντιλαμβανόμαστε σε αυτή την  3η διάσταση είναι ένα αθροιστικό σύστημα πεποιθήσεων για το τι αυτός ο κόσμος αντιλαμβάνεται, με βάση αυτά που έχουμε διδαχθεί, και οι πεποιθήσεις που κρατάμε ως την αλήθεια.
Τι θα συμβεί αν η πραγματικότητα είναι σχετική και το αποτέλεσμα εξαρτάται από την πρόθεση εναντίον των προκατασκευασμένων πεποιθήσεων που γνωρίζουμε ως την τρέχουσα πραγματικότητα μας;
Σημ. μεταφραστή. Η ανθρώπινη Συνείδηση με την Παρατήρηση δημιουργεί!  Ο Τζων Γουίλερ επίσης θεωρεί ότι το Σύμπαν δημιουργήθηκε, αφού δημιουργήθηκε η ανθρώπινη συνείδηση που έδωσε «απτή» πραγματικότητα στο Σύμπαν, όχι μόνο για το παρόν του αλλά και για το παρελθόν του. Με το να παρατηρεί ο άνθρωπος τα φωτόνια της κοσμικής ακτινοβολίας, την ηχώ της μεγάλης έκρηξης, δημιουργεί την ίδια την μεγάλη έκρηξη και το Σύμπαν.)

Βλέπε Κβαντική Φυσική και Πραγματικότητα. John Gribbin
Είχαμε όλοι deja vu στιγμές όπου μια κατάσταση που προκύπτει ότι νιώσαμε σαν να είχαμε ήδη βιώσει αυτή την κατάσταση εκ των προτέρων. Τι θα συμβεί αν ήδη είχατε βιώσει τη συγκεκριμένη κατάσταση; Αυτό θα σήμαινε ότι ο χρόνος, όπως τον ξέρουμε, δεν υπάρχει και ότι όλες οι εμπειρίες δεν είναι σε ένα γραμμικό χρονοδιάγραμμα. Με άλλα λόγια, όλες οι εμπειρίες συμβαίνουν την ίδια στιγμή ... στο ΤΩΡΑ.

Αν όλες οι εμπειρίες συμβαίνουν την ίδια στιγμή, τότε κάθε δυνατότητα κάθε δράση, επίσης, συμβαίνει μία φορά σε παράλληλα σύμπαντα. Για παράδειγμα, εάν έχετε επιλέξει να φορέσει ένα κίτρινο πουκάμισο σήμερα το πρωί, στη συνέχεια, σε παράλληλα σύμπαντα, εσύ φορούσες κάθε πουκάμισο από την ντουλάπα και την γκαρνταρόμπα σου σε διαφορετικές πραγματικότητες. Αυτά είναι πολλά παράδοξα που δημιουργούνται μέσα από την κβαντική φυσική και αντανακλώνται πίσω σε μας στη σημερινή μας "πραγματικότητα".

Για παράδειγμα, το 2007, είχα έναν καρκίνο σταδίου 3 και μου αφαιρέθηκε. Σε μία πραγματικότητα, πέθανα από αυτόν τον καρκίνο (ίσως και σε πολλές πραγματικότητες), αλλά σε αυτή την σημερινή πραγματικότητα, επέζησα. Αν  πέθαινα σε οποιαδήποτε πραγματικότητα από καρκίνο, τότε η ιστοσελίδα μου, In5D, ποτέ δεν θα μπορούσε να αποφέρει καρπούς και η κόρη μου θα είχε χάσει τον πατέρα της όταν ήταν 13 ετών.
Τρέχουσες ενσαρκώσεις μας είναι απλώς οι κορυφώσεις κάθε πιθανής έκβασης που συγχωνεύθηκαν σε μία αθροιστική πραγματικότητα. Όπως και η εμπειρία μας στη διπλή σχισμή, σε ότι επικεντρωθούμε τείνει να γίνει πραγματικότητα. Αυτή η προϋπόθεση ισχύει και με το νόμο της έλξης, όπου  το μυαλό μας επικεντρώνεται (συμπεριλαμβανομένου και του υποσυνείδητου μυαλού) αυτό πάντα μας φερνει.

Σημ. μεταφραστή. Ο Τζων Γουίλερ (John Wheeler) απέδειξε ότι η παρατήρηση μπορεί να επηρεάσει τα σωματίδια ακόμη και αναδρομικά, αποδεικνύοντας ουσιαστικά, ότι η συνείδηση είναι πέρα από τον χωρόχρονο. Έτσι, ένα φωτόνιο της κοσμικής ακτινοβολίας που δημιουργήθηκε τη στιγμή της μεγάλης έκρηξης, και ταξιδεύει 14 Δισεκατομύρια χρόνια, όταν παρατηρηθεί, τροποποιεί το παρελθόν του. Δηλαδή η συνείδηση έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει την ίδια την δημιουργία του Σύμπαντος! )


Πηγές




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα