Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

«Στράβωσε» πολύς κόσμος με την-ακόμα μία- έκπληξη, αυτή τη φορά  από τις εκλογές στις ΗΠΑ. Απανωτά τα «χαστούκια» για τους αριστεροδημοκρατες με την πολύ δεξιά τσέπη και την πολύ φεουδαρχική  αντίληψη. Γιατί,δεν κατάλαβα. Δεν σας άρεσε το αποτέλεσμα; Μήπως να το  ακυρώσουμε; Να το αλλάξουμε; Να το επαναλάβουμε μήπως; Ρε τί  πλάκα έχουνε οι γελοίοι της «βολικής δημοκρατίας».
Αν  δεν είναι φασισμός το να μη γίνεται σεβαστή μια καθ’όλα δημοκρατική εκλογή,τότε τί άλλο είναι; Οταν μας γουστάρει-και μας βολεύει- η εκλογή του «τάδε» πανιγυρίζουμε περιφέροντας τα «δημοκρατικά μας φρονήματα» αλλά όταν μια εκλογική διαδικασία φέρει «κακό» αποτέλεσμα,τότε δηλώνουμε την δυσαρέσκια και την δυσθυμία μας; Δεν είναι έτσι ρε μεγάλε.
«Δημοκρατία» δεν γουστάρεις; Εκλογές με τον «γίγαντα» λαό  να αποφασίζει δεν θέλεις; Αυτόν με το αλάνθαστο κριτήριο ντε. Ωραία. Φάε λοιπόν στη μούρη αυτούς που ο «γίγας» αναδεικνύει και βγάλε δημοκρατικά τον σκαμό. Ειδ’άλλως, οτιδήποτε άλλο ονομάζεται φασισμός. Ο οποίος ορίζεται αν δεν κάνω λάθος (εκ του fascio) από την ετσιθελική επιβολή των ολίγων επί των πολλών.

Στην περίπτωση του Ντόναλντ (θα κάνουμε τρελά γέλια με δ’αύτον) είχαμε κρυστάλινο αποτέλεσμα από λαική συμμετοχή ψηφοφόρων με δημοκρατικότατες διαδικασίες. Ναι ή όχι, κύριοι γυφτοδημοσιογλύφτες; Πάρτε λοιπόν τον βαψομαλιά να έχετε. Για να δω.Θα κάνετε ρεπορτάζ, ή θα απαξιείτε; Γιατί από εκείνη την μεριά του Ατλαντικού διοικούμαστε. Πάρτε και την Μελάνια. Το «μοντέλο». Η οποία είναι και Γιουγκοσλάβα  μετανάστρια και με πατέρα κομμουνιστή.( η ζωή έχει πλάκα ρε). Για να δούμε λοιπόν, ποιος είναι ο ρατσιστής και ο φασίστας και ποιος όχι.
Οταν έρθει επίσκεψη,ας μη του στρώσετε χαλί. Θεωρείστε τον ανεπιθύμητο. persona non grata. Για να σας δω. Εχετε άντερα να ζήσετε μόνοι σας-με όλα τα επακόλουθα- ή θα συνεχίσετε να να ζητιανεύετε από τον «θείο Σαμ» και να γλύφετε τα σκαλοπάτια της  Αμερικανικής πρεσβείαςq Γιατί εγώ θεωρώ σίγουρο το δεύτερο. Παλιολινάτσες.
Αντε  μισθοσυντηρούμενες πουτάνες που  είστε χίλιες φορές χειρότερες από την νέα Πρώτη Κυρια. Εκείνη έγινε και κάτι  και είναι αυτό που φαίνεται. Εσεις τί ακριβώς είστε; Εσεις τί γίνατε βρε λιγούρια που φτυαρίζετε όλημερής τα σκατά των καναλαρχών;
Πάρτε και το-ανάποδο- δημοψήφισμα. Πάρτε και τον Φάραντζ. Πάρτε και την χρυσή αβγή. Πάρτε και την Λεπέν. Πάρτε και τους Αυστριακούς (ακρο;)δεξιούς που παραλίγο να γίνουν κυβέρνηση,πάρτε και το Brexit πάρτε και έναν Ντόναλντ Τραμπ στο κεφάλι και άντε να δούμε τελικά ποιος είναι ο φασίστας. Εκείνος που–έστω και βλακωδώς- εκλέγει όποιον γουστάρει,ακόμα και «ακροβατώντας», ή εκείνος που υποδεικνύει και κυρίως καθυποβάλει υπό καθεστώς τρομοκρατίας τους «δικούς» του υποψηφίους και τα «δικά» του ποσοστά,εν  αγνοία της πλειοψηφίας,στην ουσία τρομοκρατώντας την ότι «θα της πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» αν δεν ψηφίσει «σωστά»,δηλαδή τον αρεστό σας;
Αντε μαλακομούριδες που μου θέλετε και Δημοκρατία. Υποκριτές, που μου  φωτογραφίζεστε με πόζες με φοντο την  Ακρόπολη,καμαρώνοντας σαν γύφτικα σκεπάρνια για την προπατορική δημοκρατία των Αθηνών του Περικλή.Που αν εφαρμοζονταν σήμερα,θα έπρεπε να είσασταν εξοστρακισμένοι εσείς και οι εναπομείναντες κάτοικοι εδώ,να ψηφίζουν ο ένας στους  δέκα. Δηλαδή ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η διαδικασία εκλογής «φασίστα». Και  κατόπιν μερικά «αποφασίσωμεν και διατάσωμεν».Φυσικά με «δημοκρατικό» τρόπο. Δηλαδή δίνοντας το δικαίωμα της ισηγορίας στον «απλό» πολίτη,αλλα στην ουσία γράφοντας τον- ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ- στα αρχίδια του Περικλή,γιατί όπως είπε και ο μέγας δάσκαλος: «δεν ακούμε τους πολλούς και άσχετους,αλλά τους λίγους και ειδικούς». Πολύ φασιστικό αυτό ρε Σωκράτη!
Ολα τα υπόλοιπα,είναι οχλοκρατία,οχλοβοή και περιβάλλον σταβλικό. Δηλαδή Καμπουράκιδες, Πρετεντέριδες Πρωτοσάλτιδες, Λαζόπουλοι, Νταλάρες και όλο αυτό το πολύ ψευδοαριστερο και φασιστικό συναπαντημα που έχει κατσικωθεί ντε και καλά στις πλάτες μας και ορίζει τί είναι ρατσισμός,τί φασισμός,τί δημοκρατία, τί δικτατορία κλπ. Οι Ολιγαρχικοί. Oι φασκιές. Βρε δε γαμιέστε όλες μαζί, αδερφάρες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα