Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

FRUIT NINJA


Τα φρούτα θα δώσουν φτερά στο μεταβολισμό σου, αρκεί να ξέρεις πώς να τα διαλέξεις.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν κάποια που καταπολεμούν το λίπος πιο αποτελεσματικά από άλλα, επισημαίνουν ερευνητές από το Χάρβαρντ. Χρειάστηκε μελέτη 24 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέγραψαν και ανέλυσαν τις διατροφικές συνήθειες εκατοντάδων εθελοντών. Το αποτέλεσμα;  μύρτιλλα, μήλα, δαμάσκηνα και αχλάδια αποδείχτηκαν πραγματικοί καταλύτες στο κάψιμο λίπους και την απώλεια βάρους. Η επιτυχία πιστώνεται στα φλαβονοειδή, συστατικά που υπάρχουν σε αφθονία στα φρούτα και τα λαχανικά, υποστηρίζει  η Monica Bertoia, συγγραφέας της μελέτης. 
Σκέψου Αφαιρετικά 
Αν θεωρείς τον εαυτό σου σχετικά παχύ, τότε αυξάνεις τις πιθανότητες να καταλήξεις έτσι, αναφέρει  σχετική βρετανική μελέτη. Ειδικότερα, όσοι συμμετέχοντες θεωρούσαν το βάρος τους κανονικό παρέμεναν στα κιλά τους. Οπότε προσπάθησε να βελτιώσεις την υγεία σου συνολικά, παρά να χάσεις απλώς μερικά κιλά.

H Καλή Μέρα
Από το πρωί φαίνεται, γι’ αυτό μην προσπερνάς ποτέ το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Μια ώρα μετά το πρωινό χτύπα ένα σέικ πρωτεΐνης, κάτι που θα περιορίσει τις λιγούρες και τους περίεργους ήχους στο στομάχι σου. Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Appetite αποκάλυψε πως, όταν μια ομάδα αντρών που ασκούνταν συχνά εφάρμοσαν την παραπάνω συμβουλή, μείωσαν την όρεξή τους έως και 65%. Καθόλου άσχημα. 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα