Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

U.S of Air

Ετσι τους αποκαλουσε ενας Αγγλος φιλος-συμμαθητης στο πανεπιστημιο back in the day- μιας και ακουγε αμερικανους και αμερικη και ανεβαζε πυρετο. Δεν ηταν θεμα πολιτικης, ο τυπος επαιζε να ηταν ο πιο φανατικος Θατσερ και απο την ιδια τη Maggie. Στα Αγγλικα το full of -hot- air εχει μια ιδιαιτερη εκφραση, οι Αμερικανοι το λενε full of shit (ως γνησιοι βλαχοι).
Νεος προεδρος λοιπον ο Donald. Τον οποιο ψηφισαν λεει οι χαμηλου μορφωτικου επιπεδου οι λευκοι και οι ανεργοι. Δε ξερω ποιος τα λεει βεβαια αυτα, μιας και οι ιδιοι που εκαναν ερευνες μας ελεγαν οτι η τρελλη ηταν μπροστα 5 μοναδες και θα καθαριζε ανετα.
Πιστευω οτι πρεπει να εχεις συνδυασμο ΟΛΩΝ των ανωτερω δηλαδη να εισαι αμορφωτος, λευκος, blue collar, και λιγο γιιιι-χααααα για να ψηφιζεις Donald. Απο την αλλη πρεπει να εισαι αμορφωτος, το χρωμα δε παιζει ρολο, και λιγο μαζοχας να ψηφισεις την ΑΧΩΝΕΥΤΗ.
Θεωρω απο τη μια μεν την ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτιλα για την US να εχει 2 υποψηφιους σαν και αυτους: Απο τη μια ενα τυπο ο οποιος ειναι μισο κλικ πανω απο τον Αλιεξη μας- με τη μονη διαφορα οτι εχει κανει και 5 πραγματα στη ζωη του και δεν το ετρεφε ο μπαμπας του μεχρι τα 42 – και απο την αλλη την ψυχασθενη που γυαλιζει το ματι της σαν του Jack στη Λαμψη (τη κανονικη οχι του Γιαγκου Δρακου).

Οι ρεπουμπλικανοι δηλαδη απο 500-1000 (να το πω απλα) υποψηφιους επελεξαν τον Γκουφη απο τη μια και οι δημοκρατικοι μετα τον Ομπαμα δε βρηκαν αλλο υποψηφιο απο μια τυπισα που δε στεκει καλα ουτε στα μυαλα, ουτε στη υγεια της.
Το αποτελεσμα ειναι να εχουμε μια ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ προεκλογικη περιοδο με ηλιθιες κατηγοριες: ο ενας εψαχνε κατι mail σε καποιο server και η αλλη αναλογα εψαχνε ποσες εχει χουφτωσει ο μουρνταρης ο Donald, λες και θελει πολυ μυαλο για να δεις οτι ο τυπος δεν αφηνει θυληκια γατα ησυχη. Αυτα βεβαια σε εμας φαινωνται αστεια, αλλα στους Αμερικλανους ειναι σοβαρα, εχω ξαναπει οτι πιστευω δε πρεπει να υπαρχει πιο ηλιθιος και χαμηλοτερου επιπεδου λαος στο πλανητη.
Donald λοιπον και παει και στραφι ολη η επικοινωνιακη πολιτικη του Αλιεξις που ειχε στησει με τον Ομπαμια: Τι να πει και τι να υποσχεθει ο Ομπαμιας στον Αλιεξη οταν ερχεται ο περουκινης σε 2 μηνες? Αστα Αλιεξη τη πατησες: Πανω που περιμενες απο το μαυρουκο κανα ξεροκομματο μπας και πεις κανα παραμυθι ακομη, παει και αυτο:  ποιος θα περιμενε τη ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ να περιμενει με τοση αγωνια τον φονια των λαων να τη σωσει?
Πραγματικα πιστευα οτι μετα τον Bush (GW) τον γιοκα, δυσκολα θα εβλεπα μεγαλυτερο βλακα ως προεδρο. Ποτε μη λες ποτε λοιπον και πραγματικα δε μπορω να ξεχωρισω, δεν εχει να κανει με ιδεολογιες αυτο, απο αυτους τους 2 μονομαχους χτες ποιος ειναι χειροτερος. Η τρελλη απο το ψυχιατρειο η ο καβαλημενος με τη κομοδινι κουρτινα?
ΥΓ Για τον τραμπ πανηγύρισαν η λεπέν, ο εκπρόσωπος της κου κλουξ κλαν και ο καμμένος.
ΥΓ2 Θελω να δω ολα αυτα τα ΝΟΥΜΕΡΑ με πρωτο το De Niro και ολους αυτους τους celebrities -my ass αν θα κανουν πραξη αυτο που ελεγαν οτι θα εγκαταλειψουν τη χωρα αμα βγει ο Donald. Για να σε δω ρε συ Bobby, γιατι καλα τα ελεγες στο βιντεακι, εχεις πακεταρει η λεγαμε καμμια μπουρδα να περναει η ωρα?
@ all

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δεσμευτεί για τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν. Έχει προτείνει να αντικατασταθούν οι επτά φορολογικές κλίμακες, που ισχύουν , με τρεις και οι φορολογικοί συντελεστές να διαμορφωθούν στο 12%, το 25% και το 33%. Ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής που ισχύει σήμερα είναι 39,6%.
Παράλληλα, θέλει να καταργήσει το φόρο ακινήτων και να μειώσει το φορολογικό συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 15% από το 35%. Το σχέδιό του θα επιτρέψει στα νοικοκυριά να εκπίπτουν από το φόρο εισοδήματος τις δαπάνες για τα παιδιά τους και θα προσφέρει περαιτέρω στήριξη μέσω της ισχύουσας πίστωσης φόρου για πολίτες με χαμηλότερο εισόδημα.
Επίσης, θα δώσει έξι εβδομάδες πληρωμένης άδειας μητρότητας για τις νέες μητέρες. Σύμφωνα με ανάλυση του συντηρητικού Tax Foundation, το τελευταίο σχέδιο που ανακοίνωσε ο Τραμπ θα κοστίσει στην αμερικανική κυβέρνηση περίπου 5,9 τρισεκ. δολάρια σε έσοδα μέσα σε 10 χρόνια.
Το φορολογικό πρόγραμμα του ρεπουμπλικανού υποψηφίου είναι πιθανόν να οδηγήσει σε «μείωση των φόρων σε όλα τα επίπεδα εισοδημάτων παρότι τα νοικοκυριά με το υψηλότερο εισόδημα θα είναι αυτά που θα επωφεληθούν περισσότερο», επισημαίνει το Tax Policy Center (TPC).
Η πρόταση του ρεπουμπλικανού για μείωση σε ομοσπονδιακό επίπεδο του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις από 35 σε 15%, μπορεί να «αυξήσει το ύψος των αποταμιεύσεων και των επενδύσεων» στις ΗΠΑ, αλλά θα συντελέσει στην αύξηση του χρέους της χώρας κατά 7,2 τρισεκ. δολάρια μέχρι το 2026, δηλαδή μια αύξηση 36,5%, σύμφωνα με το TPC.
Θα τα κανει αυτα ο κεραμιδογατος? Γιατι πολλα μου δειχνουν. Απο την αλλη αν υπαρχει ενας λογος που βγηκε ειναι αυτος ΣΥΝ τη προσβαση στο δανεισμο νεων για δημιουργια επιχειρησεων και τη διατηρηση των τρεχωντων αλλα και δημιουργια νεων βομηχανικων μοναδων.
ΑΝ τα κανει. ΕΙΔΩΜΕΝ
Μπορειτε να συγκρινετε τη διαφορα νοοτροπιας με τους δικους μας..


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα