Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Αν θέλετε να εξαλείψετε τις ουλές από οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας σε 2 εβδομάδες, απλά δοκιμάστε αυτή τη σπιτική κρέμα!

Αν θέλετε να εξαλείψει τα σημάδια του οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας σε 2 εβδομάδες, Test Αυτό το σπίτι-αγάπης Cream!
Πιθανώς πολλοί από εμάς έχουν προσπαθήσει να εξαλείψουν κάποια ουλή του σώματός τους χρησιμοποιόντας πολλές θεραπείες που διατίθενται στην αγορά, οι οποίες μπορεί να είναι και αρκετά ακριβές. Υπάρχουν επίσης διορθώσεις με λέιζερ που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούν όλοι να αντέξουν το οικονομικό κόστος. Το λυπηρό είναι ότι δεν βοηθούν πολύ.
Οι ουλές που εμφανίζονται σε κάθε μέρος του σώματος, λόγω ενός βαθιού κοψίματος, μιας χειρουργικής επέμβασης κλπ είναι δυσάρεστα σημάδια και οι άνθρωποι συχνά βρίσκονται σε δύσκολη θέση εξαιτίας τους.
Ευτυχώς για σας, έχουμε έναν ωραίο φυσικό τρόπο που σίγουρα θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε αυτές τις ενοχλητικές ουλές πολύ αποτελεσματικά και οικονομικά!
Προετοιμασία
Συστατικά:
  • 1/4 του φλιτζανιού βούτυρο κακάο
  • 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
Παρασκευή:
Βάλτε το βούτυρο κακάο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε το μέχρι να λιώσει τελείως. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα. Αφήστε το να κρυώσει. Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο για 20 λεπτά και στη συνέχεια αποθηκεύστε το σε ένα γυάλινο βάζο ερμητικά κλεισμένο.
Χρήση:
Εφαρμόστε αυτήν την κρέμα σε καθαρό δέρμα ακριβώς πάνω στην ουλή. Χρησιμοποιήστε την το πρωί και πριν πάτε για ύπνο για 2 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα απλά θα σας καταπλήξουν!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα