Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο: Φορτηγό έπεσε σε πλήθος σε Χριστουγεννιάτικη αγορά -9 νεκροί 50 τραυματίες [εικόνες + βίντεο]

Τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο: Φορτηγό έπεσε σε πλήθος σε Χριστουγεννιάτικη αγορά -9 νεκροί 50 τραυματίες [εικόνες&βίντεο]


Με αίμα βάφτηκε η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου. Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος σκοτώνοντας τουλάχιστον 9 ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον 50. Η Γερμανική αστυνομία κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση.
Το AFP κάνει λόγο για αρκετούς νεκρούς (πληροφορίες μιλούν για 9 νεκρούς) και τουλάχιστον 50 τραυματίες, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.



Σύμφωνα με το DPA η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. Εκπρόσωπος των γερμανικών αρχών, πάντως, το χαρακτήρισε «σοβαρό περιστατικό».
Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη ένας άνθρωπος ως ύποπτος για την επίθεση ενώ ένας δεύτερος οδηγός φέρεται να είναι νεκρός.







Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο CNN: «δεν είμαι ειδικός, αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι ότι το φορτηγό κινείτο με περίπου 40 μίλια την ώρα (64 χλμ.) και δεν φάνηκε να φρενάρει καθόλου».




Το λουτρό αίματος στο Βερολίνο, θυμίζει πολύ την περίπτωση του μακελειού στη Νίκαια της Γαλλίας στις 14 Ιουλίου 2016, οπότε ένα φορτηγό τρομοκράτη έπεσε σε πλήθος που γιόρταζε την ημέρα της Ανεξαρτησίας της Γαλλίας, σκοτώνοντας 86 και τραυματίζοντας 434 ανθρώπους















Φωτογραφίες: AP Photo/Michael Sohn

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα