Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Airdroid : Διαχειριστείτε το κινητό σας τηλέφωνο μέσα από τον υπολογιστή σας


Οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων όσο και αν εάν η τεχνολογία έχει κάνει άλματα δεν μπορούν να ξεπεράσουν ακόμη και στις καλύτερες περιπτώσεις ένα συγκεκριμένο μέγεθος και φυσικά δεν έχουν την δυναμική της οθόνης ενός Tablet ή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Κάπως έτσι σκέφθηκαν και οι δημιουργοί της σημερινής εφαρμογής και με μέσω μία πολύ έξυπνης εφαρμογής κατάφεραν να μας δώσουν τη δυνατότητα πρόσβασης και αλληλεπίδρασης του κινητού μας τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή ασύρματα μέσω του Wi-Fi μας.

Μπορείτε στείλετε και λάβετε ατομικά ή ομαδικά μηνύματα, να εισάγετε και εξάγετε apk αρχεία, να διαχειριστείτε αρχεία στο Android και να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ Android και υπολογιστή, να δείτε και διαχειριστείτε φωτογραφίες στο Android και μεταφέρετε φωτογραφίες μεταξύ Android και υπολογιστή να ακούσετε και να διαχειριστείτε μουσική και βίντεο στο κινητό σας να βάλετε μουσική σαν ήχο τηλεφώνου και εξάγετε οποιονδήποτε ήχο τηλεφώνου, να είτε και να επεξεργαστείτε όλες τις επαφές, να πάρετε στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) να δείτε την οθόνη Android συσκευών σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.

Μετά την εγκατάσταση στον υπολογιστή και το κινητό σας εκτελέστε την εφαρμογή στα windows και στο κινητό και συνδέστε τη συσκευή σας. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να διαχειριστείτε συσκευές Android χωρίς να χρειάζεται κάποιο καλώδιο USB η οδηγοί εγκατάστασης παρά μόνο μέσω του ίδιου δικτύου WiFi ή μέσω Internet.
 
AirDroid 3.3.4.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android




 lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα