Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;




ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;
Επειδή δεν θέλω να τρώτε αμάσητο το παραμύθι του καλού και του κακού κατανοήστε το σύμβολο του και τι ακριβώς σημαίνει, διότι το εκμεταλεύεται η Χριστιανική θρησκεία για να υπάρχει ο δήθεν "καλός" θεός και ο κακός διάβολος και να σας ελέγχει το μυαλό σας.

Τα δύο φίδια ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ
συμβολίζουν τον έλικα DNA
ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ.

ο Ερμής Τρισμέγιστος διεχώρισε με το ραβδί του δύο φίδια που πάλευαν άγρια μεταξύ τους. Από τότε λοιπόν το ραβδί με τα δυο φίδια, στολισμένο και με τις φτερούγες του «φτεροπόδαρου» θεού Ερμή, έγινε σύμβολο της ομόνοιας και της καταπαύσεως της διχόνοιας (πρβλ. τον παρόμοιο μύθο του μάντη Τειρεσία).
Στην αρχαία Ελλάδα το χρησιμοποιούσαν ως διακριτικό έμβλημα οι πρέσβεις και οι κήρυκες, ώστε να προστατεύονται από εχθρικές προς αυτούς ενέργειες της εξουσίας.

Στην ελληνική μυθολογία το κηρύκειο (κηρύκειον) ήταν το κύριο έμβλημα του θεού Ερμή. Το κηρύκειο αποτελείται από μία λεπτή ράβδο από ξύλο δάφνης ή ελιάς, γύρω από την οποία είναι τυλιγμένα δύο φίδια που τα κεφάλια τους συναντιώνται αντικρυστά. Πάνω από τα κεφάλια των φιδιών, στην κορυφή της ράβδου, υπάρχουν δύο φτερούγες. Αυτή η μορφή είναι νεότερη.



Σε αγγειογραφίες από την αρχαία Ελλάδα τα δύο φίδια βρίσκονται στην κορυφή και σχηματίζουν κύκλο, ενώ τα κεφάλια τους σχηματίζουν δύο «κέρατα» επάνω από τον κύκλο αυτό.





ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ


Η ψυχή μπορεί να εξουσιάζει αυτόν τον κόσμο της ύλης.(matrix).
Bέβαια όταν λέω "εξουσιάζει" εννοώ μέσω της Αρμονίας, και όχι μέσω της διπολικότητας καλού=κακού διότι θα γίνουμε πάλι ένα με αυτόν τον κόσμο.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα