Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΙΚΛ…ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ; (Βίντεο)

illoumi-bloodsacrife-exposed

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Όλοι αναρωτιούνται τι είναι τελικά αυτό που σκότωσε τελικά τον πασίγνωστο τραγουδιστή George Michael. Ήταν τα ναρκωτικά, το ποτό ή μήπως κάτι βαθύτερο κρύβεται από πίσω;
Ο ίδιος ήταν χρόνια ομοφυλόφιλος, ισχυριζόμενος ότι έτσι γεννήθηκε. Παρόλα αυτά όμως, αναφέρεται από ορισμένους ότι η ομοφυλοφιλία του ίσως να οφείλεται σε κακοποίηση που υπέστη σε παιδική ηλικία. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι υπάρχει περίπτωση να πέθανε και από Έιτζ.

Μήπως άνηκε άραγε στα κυκλώματα των Ιλλουμινάτι; Αν και δεν υπάρχουν φανερές αποδείξεις για κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι ελεγχόταν από αυτούς όπως άλλωστε και άλλοι διάσημοι. Αυτό φαίνεται για παράδειγμα σε εξώφυλλα δίσκων του, όπου εμφανίζεται με το ένα μάτι καλυμμένο κάτι που μας θυμίζει και περιπτώσεις όπως η Ριχάνα, Αντζελίνα Τζολί και άλλους σταρ να κάνουν ακριβώς τις ίδιες χειρονομίες. Εκτός αυτού, σε συναυλίες του σχηματίζει με τα χέρια του το σύμβολο του διαβόλου, ενώ στα στάδια που πραγματοποιεί τις συναυλίες του δεν λείπουν οι πυραμίδες των Ιλλουμινάτι καθώς και άλλα σύμβολά τους.




Είναι γνωστό ότι η ομοφυλοφιλική ατζέντα έχει εξαπλωθεί παντού, από δηλώσεις διασήμων ως και τα θηλυπρεπή υποδήματα αντρών, όλα οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ομοφυλοφιλισμός, που είναι ένα από τα ισχυρότερα μέσα των Ιλλουμινάτι, προσπαθεί να καταστρέψει όλα τα παραδοσιακά ήθη και αξίες, και να διαλύσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, της μιας και μοναδικής φυσιολογικής οικογένειας που την αποτελούν ένας άντρας και μια γυναίκα. Ακόμη και η ίδια η θρησκεία χρησιμοποιείται ως όπλο των ομοφυλοφίλων για να την καταστρέψουν και να την προσαρμόσουν στα δικά τους πρότυπα, να δημιουργήσουν δηλαδή μια δική τους σοδομική θρησκεία.



Αλλά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται από τους Εβραιομασόνους προσπαθούν να πουλήσουν με κάθε τρόπο αυτές τις διεστραμμένες τάσεις ως «υγιείς και φυσιολογικές».
Ο Σατανισμός μπορεί έτσι με αυτόν τον τρόπο να οριστεί με δύο λέξεις «ομαλοποίηση της διαστροφής».
Ένα μεγάλο μέρος των Ιλλουμινάτι αποτελείται από την ομοφυλοφιλική ατζέντα με διάσημους άντρες να φοράνε φούστες και άλλα παρόμοια.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα