Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ρόφημα για αδυνάτισμα με πεπόνι, πράσινο μήλο και αγγούρι


Συνιστούμε να καταναλώνετε αυτό το ρόφημα για αδυνάτισμα με πεπόνι, πράσινο μήλο και αγγούρι για δύο εβδομάδες. Αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος σταδιακά και με φυσικό τρόπο.
Πρόκειται για μια απλή και φαρμακευτική συνταγή που αποτοξινώνει το σώμα και επιταχύνει το μεταβολισμό χάρη στο πράσινο μήλο.
Επιπλέον εξασφαλίζει ενέργεια και είναι ένα γευστικό ρόφημα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.
Θα προσέξετε τα θετικά αποτελέσματα της κατανάλωσης αυτού του ροφήματος μετά από μια-δυο εβδομάδες, εφόσον αυτή συμπληρώνεται από μια ισορροπημένη διατροφή χαρακτηριζόμενη από ποικιλία.
Η κατανάλωση αυτού του ροφήματος για αδυνάτισμα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να βελτιώσετε τη διατροφή σας και συμπληρώνει θαυμάσια το πρωινό σας γεύμα. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε να το συνοδεύετε με ίνες και πρωτεΐνη.
Παρακάτω θα εξηγήσουμε τι μπορεί να κάνει αυτό το ρόφημα για αδυνάτισμα και θα σας πούμε πώς να το φτιάξετε.

Ρόφημα για αδυνάτισμα με πεπόνι, πράσινο μήλο και αγγούρι

Θα ξεκινήσουμε λέγοντάς σας κάτι σημαντικό αλλά και λογικό: δεν συνιστούμε να προσθέσετε γλυκαντικές ουσίες σε αυτό το ρόφημα. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ένα μάλλον ώριμο πεπόνι, αυτό από μόνο του θα εξασφαλίσει στο ρόφημα μια φρέσκια γλυκιά γεύση.
Πάνω απ’όλα το συγκεκριμένο ρόφημα για αδυνάτισμα θα πρέπει να είναι υγιεινό, να εξασφαλίζει ενέργεια και να αποτοξινώνει. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε φρούτα βιολογικής καλλιέργειας. Μάλιστα είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιήσετε βιολογικά προϊόντα, επειδή στο ρόφημα περιλαμβάνεται και η φλούδα του πράσινου μήλου.
Ας δούμε τώρα πώς κάθε ένα από τα συστατικά του ροφήματος μπορούν να μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα.

Πεπόνι: αναζωογονητικό και ιδανικό για τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

  • Επιλέξτε οποιοδήποτε είδος πεπονιού επιθυμείτε ή κάποιο που είναι εποχής. Η ποσότητα των φυσικών σακχάρων που περιέχει το πεπόνι ικανοποιεί την επιθυμία μας για γλυκά χωρίς να επηρεάζεται η υγεία μας, δεδομένου ότι το καταναλώνουμε με μέτρο.
  • Το πεπόνι, όπως και τo καρπούζι, είναι πλούσιο σε νερό, ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Επιπλέον, περιέχει λίγες θερμίδες. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες το πεπόνι μας χορταίνει και μειώνει την ανάγκη για τσιμπολογήματα ανάμεσα στα γεύματα.
  • Οι διατροφολόγοι συνιστούν την κατανάλωση ενός φλιτζανιού πεπόνι (150 γραμμάρια) το πρωί ή αργά το απόγευμα ως σνακ. Επίσης μπορούμε να το καταναλώνουμε μαζί με άλλα φρούτα, δημητριακά ή φυσικό γιαούρτι. Εν συντομία θα λέγαμε ότι η κατανάλωση πεπονιού είναι ένας θαυμάσιος τρόπος διατήρησης του βάρους μας.
peponi-kai-milo-500x333

Το πράσινο μήλο χορταίνει

Στο συγκεκριμένο ρόφημα περιλαμβάνεται ένα πράσινο μήλο με τη φλούδα. Ο λόγος που το φρούτο αυτό είναι τόσο κατάλληλο για τη ρύθμιση του βάρους μας είναι επειδή περιέχει λίγο νάτριο και λίγες θερμίδες. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που επιταχύνουν το μεταβολισμό μας.
  • Το πράσινο μήλο περιέχει λιγότερες από 80 θερμίδες ανά μερίδα.
  • Η κατανάλωση ενός μήλου σε συνδυασμό με το χυμό του πεπονιού και του αγγουριού επιτρέπει στις διαλυτές ίνες να ξεκινήσουν το έργο τους στον εντερικό σωλήνα.
  • Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι το πράσινο μήλο επιτρέπει τη σταθεροποίηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, κάτι σημαντικό για τους διαβητικούς ή για όσους διατρέχουν κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.

Το αγγούρι ενυδατώνει

Αν και αυτό προκαλεί μεγάλη έκπληξη σε πολλούς, το αγγούρι ανήκει στην ίδια οικογένεια με το πεπόνι. Επομένως πρόκειται για ακόμα μια θαυμάσια τροφή που μας ενυδατώνει, καθαρίζει τον οργανισμό μας από τις τοξίνες και μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης μας.
  • Ένα χρήσιμο στοιχείο σχετικά με αυτό το ρόφημα για αδυνάτισμα είναι ότι βοηθάει στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και μειώνει την αίσθηση κενού και βάρους που αισθανόμαστε μερικές φορές στο στομάχι μας.
  • Επιπλέον το αγγούρι είναι πλούσιο σε ένζυμα και βιταμίνες. Έχει επίσης την ικανότητα να ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό είναι αναμφισβήτητα καταπληκτικό.

Πώς θα φτιάξετε το ρόφημα για αδυνάτισμα με πεπόνι, πράσινο μήλο και αγγούρι

prasino-milo-500x334

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι πεπόνι, όποιο είδος θέλετε (150 γραμμάρια)
  • 1 πράσινο μήλο
  • 1 αγγούρι
  • 1 ποτήρι νερό

Οδηγίες

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πλύνετε το μήλο και το αγγούρι. Χωρίς να καθαρίσετε το μήλο, κόψτε το στα τέσσερα και αφαιρέστε τα κουκούτσια.
  • Καθαρίστε το αγγούρι και τεμαχίστε το έτσι ώστε να χτυπηθεί πιο εύκολα στο μπλέντερ. Δεν είναι πολύ απλό;
  • Στη συνέχεια επιλέξτε το είδος του πεπονιού που σας αρέσει περισσότερο, βγάλτε τα κουκούτσια και τεμαχίστε το.
  • Έπειτα χτυπήστε το πεπόνι, το τεμαχισμένο μήλο και το αγγούρι στο μπλέντερ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Μετά προσθέστε το νερό.
  • Αν θέλετε να αυξήσετε την καθαριστική και αποτοξινωτική δράση αυτού του ροφήματος για αδυνάτισμα, τότε προσθέστε και λίγο χυμό λεμονιού.
Αν και θα μπορέσετε να χάσετε βάρος πίνοντας αυτό το ρόφημα, θα πρέπει να το συνδυάζετε με μια ισορροπημένη διατροφή.
Τι λέτε, θα δοκιμάσετε αυτό το ρόφημα σήμερα;


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα