Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.!!!!!

Άγνωστο πλάσμα Συλλαμβάνεται από κάμερα σε δασώδη περιοχή στην  Βιρτζίνια των ΗΠΑ!!!!

Ο Rob Shaw ( Ρομπ Σόου  ) τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες με μια από τις 5  φωτογραφικές μηχανές που είχε αφήσει σε κάποια μονοπάτια σε δασώδη περιοχή τις Βιρτζίνια!!!! Η κάμερα ήταν τοποθετημένη στο δάσος .

Δεν έχει καμία ιδέα για το τι είναι αυτό που φωτογράφησε, αλλά τα μεγάλα μάτια του  κάνουν το όλο ζήτημα  αρκετά ενδιαφέρον!!!! Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για αυτό που βλέπετε!!;!!
Μήπως πρόκειται για το γνωστό Μόθμαν , προάγγελος της καταστροφής!;! Μήπως ένας μικρός Μεγαλοπόδαρος !;! Μήπως ένα καρκατσούλι –  Καλικάντζαρος !;! μήπως είναι ένα εσωγήινο ον!;! Η κάποιο εξωγήινο ον!;! Μήπως είναι κάποιος δαίμονας!;! Η κάποιο υλοποιημένο πνεύμα!;! Η φωτογραφία αυτή στάλθηκε από τον Σόου σε ειδικό εργαστήριο φωτοληψίας και εξετάσεις φιλμ όπου με την σειρά τους την στείλανε στο Χάρβαρντ για περεταίρω αναλύσεις οι απαντήσεις που έλαβε ο Σόου ήταν καταπληκτικές!!!!
Η πρώτη από το κέντρο φωτοληψίας της Βιρτζίνιας:
Κύριε Σόου
Κάναμε όλες τις περαιτέρω αναλύσεις και δεν μας δείχνει να είναι κάτι το πλαστό ή κάτι το ψεύτικο. Πραγματικά έχετε φωτογραφήσει κάτι το πραγματικά αξιοπερίεργο.
Το στείλαμε στο τμήμα φιλμ και ταινιών του  Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και μας έστειλαν τα εξής:
Η φωτογραφία αυτή δείχνει να μην έχει υποστεί καμία μα καμία επεξεργασία ούτε την ώρα που ήταν εν λειτουργία με κάποια ειδικά εφέ αλλά ούτε και μετέπειτα. Αν πράγματι είναι αληθινό το ον αυτό διερωτόμαστε τι μπορεί να είναι. Το αν πρόκειται όμως για ομοίωμα που κάποιος τοποθέτησε εκεί αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Από τις λάμψεις των ματιών έχουμε να κάνουμε με ον το οποίο κυκλοφορεί μόνο το βράδυ.
Τι θα μπορούσε πράγματι να είναι αυτό το πλάσμα!;! Καλό!;! Κακό!:! Κάτι το αρχαίο!;! Κάτι το οποίο ήλθε από την Μέση Γη ή κάποιο εξωγήινο είδος!;! Να ξέρετε ότι στα δάση της Βιρτζίνιας των ΗΠΑ είναι τόσες οι θέασης αγνώστων πλασμάτων όπου έχουν το ρεκόρ σε όλο τον κόσμο!!!! Εκεί έχει εμφανιστεί και ο περίεργος Ντόγκμαν!!!! Ο Μόθμαν!!!! Μεγαλοπόδαροι και Σάσκουατς!!!! Παράξενα Τρολ αλλά και Καλικάντζαροι και εκτός ότι τα τελευταία χρόνια τα έχουν δει οι νέο άποικοι της Αμερικής τα βλέπανε και οι αυτόχθονες ινδιάνοι από τότε που ζούσανε εκεί!!!!
Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για αυτό το πλάσμα μέχρι στιγμής ότι νεότερο έχουμε που δεν νομίζω εκτός εικασιών θα σας το πούμε!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα