Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ; (Μέρος Β)


Ο χώρος της Δυνατότητας
Χωρίς αμφιβολία, υπάρχει ένα τεράστιο κόστος στο να εστιάζετε σε αρνητικά αποτελέσματα, διότι, με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να θέλετε μπλοκάρετε το κβαντικό πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων, όπου υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα για οποιαδήποτε εμπειρία, και θα ακολουθούσε φυσιολογικά αν δεν μπαίνατε στη μέση. Το ονομάζω αυτό Χώρο της Δυνατότητας και είναι πάντα διαθέσιμος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το χώρο, ενώ βιώνετε κάθε είδους αντίσταση. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, λέγοντας να είστε ανοικτοί, δεν σημαίνει ότι είστε πραγματικά ανοιχτοί, ειδικά εάν βγάζετε ακόμα αρνητικά συμπεράσματα, περιμένοντας το άλλο παπούτσι να πέσει, ή προετοιμάζεστε για το χειρότερο.
Το να σταματήσετε να αντιστέκεστε απαιτεί να αφήσει να εγκαταλείψετε νομίζετε ότι ξέρετε - αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, λογικά αποτελέσματα, αναμενόμενες αντιδράσεις, και την ερμηνεία σας για τα γεγονότα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και όταν μια δύσκολη κατάσταση φαίνεται αδύνατο να λυθεί, εσείς θα πρέπει να αποβάλετε την έννοια του αδύνατου, και θα πρέπει να πιστέψετε ότι το Σύμπαν μπορεί αβίαστα να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα άσχετα από το πόσο μεγάλο ή μικρό αυτό είναι.
Κρατώντας με εμπιστοσύνη το χώρο για το αδύνατο να γίνει δυνατό, χωρίς να βιάζεστε να καταλήξετε σε αρνητικά συμπεράσματα ή να αντιδράτε στις τρέχουσες ανατροφοδοτήσεις, το Σύμπαν μπορεί να συνωμοτήσει για ανώτερο καλό σας, και ένα θαύμα μπορεί να γίνει από το πουθενά (εμείς το αποκαλούμε θαύμα, αλλά είναι απλά η σωστή χρήση του κβαντικού πεδίου).
Μέσα στον Χώρο της Δυνατότητας, έχετε τη δύναμη να κάνετε το αδύνατο δυνατό!
Όλα είναι τέλεια, πάντα!

Δεν αξίζει η ζωή σας μια υπέροχη ιστορία με ένα πολύ καλό τέλος; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς! Έτσι, αντί να επιτρέψετε σε μια αρνητική ιστορία να αποφασίσει ένα αποτέλεσμα ή σε μια σειρά από αρνητικές ιστορίες να αποφασίσουν τη μοίρα σας, γιατί να μην επιτρέψετε στο Παντοδύναμο Σύμπαν να ενορχηστρώσει μαγεία για λογαριασμό σας;
Κάθε εμπειρία περιλαμβάνει τους «σπόρους της θετικής δυνατότητας», αλλά πρέπει να κρατήσετε χώρο για τους σπόρους αυτούς για να αναπτυχθούν σε δώρα. Η απώλεια ενός πράγματος μπορεί να οδηγήσει στην εκδήλωση από κάτι ουσιαστικά καλύτερο. Ένα τρένο που χάσατε θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας, ή η διάλυση μας σχέσης θα μπορούσε να σας ευθυγραμμίσει με το ταίρι σας. Πράγματι, ποτέ δεν ξέρεις πώς η ζωή θα εξελιχθεί, και, στην πραγματικότητα, όλες οι προκλήσεις είναι πραγματικά δώρα μεταμφιεσμένα.
Καθώς δηλώνετε «Όλα είναι τέλεια για μένα, πάντα» επικαλείστε τη δύναμη του σύμπαντος για λογαριασμό σας!
Με αγάπη, χάρη και ευγνωμοσύνη,
Nanice
Της Nanice Ellis



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα