Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Η απίστευτη μέθοδος ανακούφισης του πόνου που σας προσφέρει την ανακούφιση που τόσο αναζητάτε!

μανταλάκι αυτί διάγραμμα ρεφλεξολογία

Κάθε ένα από αυτά τα 6 διαφορετικά σημεία στο αυτί είναι συνδεδεμένο με τον πόνο σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος.

Με την εφαρμογή πίεσης σε κάθε ένα από αυτά τα σημεία, μπορείτε να ανακουφίσετε αυτούς τους πόνους.
μανταλάκι αυτί διάγραμμα ρεφλεξολογία
Το πάνω τμήμα του αυτιού είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πλάτη και τους ώμους. Εφαρμόζοντας ένα μανταλάκι για περίπου ένα λεπτό θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να μειώσετε την ένταση. Δοκιμάστε αρκετές φορές την ημέρα για να περιοριστεί ο πόνος στην πλάτη και στον ώμο.
μανταλάκι αυτί διάγραμμα ρεφλεξολογία
Το αμέσως επόμενο σημείο, προς τα κάτω, του αυτιού είναι αυτό που είναι συνδεδεμένο με τα όργανα του σώματος. Προφανώς, εάν έχετε σοβαρό εσωτερικό πόνο, θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό. Αλλά για ήσσονος σημασίας εσωτερική ευαισθησία ή δυσφορία, χρησιμοποιήστε ένα μανταλάκι ή τα δάχτυλά σας σε αυτό το σημείο. Αυτό ακριβώς μπορεί να σας δώσει την εσωτερική ανακούφιση που αναζητάτε.
μανταλάκι αυτί διάγραμμα ρεφλεξολογία
Το άνω-μεσαίο τμήμα του αυτιού είναι το μέρος που είναι πιο στενά συνδεδεμένο με τον πόνο και την δυσκαμψία στις αρθρώσεις. Ασκώντας πίεση με ένα μανταλάκι ή τα δάχτυλά σας θα νιώσετε την τόσο αναγκαία ανακούφιση. Χρόνια προβλήματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με επίσκεψη στο γιατρό, αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε αυτή την απλή μέθοδο για πρώτη φορά;
μανταλάκι αυτί διάγραμμα ρεφλεξολογία
Το κάτω-μεσαίο τμήμα του αυτιού είναι αυτό που συνδέεται με τα ιγμόρεια και το λαιμό. Κατά την αναζήτηση ανακούφισης από ένα κρυολόγημα ή μια κολπική λοίμωξη, ασκώντας πίεση σε αυτό το σημείο μπορεί να σας βοηθήσει στην μείωση της έντασης. Ένα μανταλάκι μπορεί να σταματήσει τον ενοχλητικό πόνο στο λαιμό.
μανταλάκι αυτί διάγραμμα ρεφλεξολογία
Ακριβώς πάνω από το λοβό του αυτιού είναι μια θέση που συχνά συνδέεται με την πέψη. Χρησιμοποιώντας ένα μανταλάκι για την άσκηση πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση πεπτικών θεμάτων και ήσσονος σημασίας προβλήματα στο στομάχι. Και αν είστε ένα πρόσωπο που αισθάνεται συχνά πεπτικές ενοχλήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προληπτικά αυτήν τη μέθοδο προς αποφυγή τέτοιων καταστάσεων υγείας.
μανταλάκι αυτί διάγραμμα ρεφλεξολογία
Το χαμηλότερο μέρος του αυτιού - ο λοβός - είναι το σημείο που είναι συνδεδεμένο με δύο από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος: την κεφαλή και την καρδιά. Εφαρμόζοντας πίεση στο λοβό του αυτιού προωθείται την υγεία της καρδιάς και ανακουφίζεται την ανεπιθύμητη πίεση στο κεφάλι. Η μέθοδος αυτή μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική στην εξάλειψη των πονοκεφάλων.
Αυτή η ρεφλεξολογία αυτιού είναι τόσο εύκολο να γίνει και μπορεί να σας προσφέρει την ανακούφιση που τόσο αναζητάτε!
littlethings

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα