Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ψυχικές επιθέσεις και αντιμετώπιση




Από το Ζάχο Σκαφίδα

Κατά διάρκεια της πορείας μου στη μεταφυσική υπήρξαν πολλά άτομα με παράπονα για ψυχικές επιθέσεις, απώλεια ενέργειας, πιθανές επιθέσεις μαύρης μαγείας, επιθέσεις με κατάρες, προσκόλληση προσφάτων αποβιωσάντων πνευμάτων, πολτεργκάιστ ή άτακτα πνεύματα,  ματιάσματα, κλ.  Επειδή τα άτομα αυτά ήταν πολύ αναστατωμένα και ίσως και κάποιοι άλλοι να ενδιαφέρονται για τα φαινόμενα αυτά, θα τα αναφέρω περιληπτικά, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης τους.

Πνεύματα προσκολλημένα στη γη

Στην πλειοψηφία των αναδρομών οι ψυχές κατά τον θάνατο τους παραμένουν λίγο στο τόπο του θανάτου παρατηρώντας πάντα το σώμα τους, οι περισσότερες δεν έχουν πλέον έντονα συναισθήματα. Νοιώθουν ηρεμία, αγαλλίαση και ανακούφιση που έφυγαν από την ζωή, ακόμα και αν έζησαν τέλεια. Παραμένουν στο μέρος που βρίσκονταν για ένα μικρό διάστημα που ποικίλει και φεύγουν, είτε στο φως, είτε σε ανώτερα πνευματικά πεδία. (Βλέπε, Επιθανάτιες εμπειρίες μέσα από αναδρομές). Όταν καλούνται να αναλογιστούν την προηγούμενη ζωή τους, ουδόλως τους ενδιαφέρει, αυτό πλέον που βιώνουν είναι ανώτερο από αυτό που ζούσαν στη γη.


Υπάρχει όμως μια πολύ μικρή κατηγορία ψυχών, κάποιοι που αυτοκτόνησαν, που πέθαναν βίαια, με μεγάλη προσκόλληση σε γήινες απολαύσεις, με πεποιθήσεις αρνητικές για τη μεταθανάτια ζωή κ.α.  που παραμένουν στο γήινο πεδίο. Οι ψυχές αυτές έλκονται από συγγενικά πρόσωπα και γενικά από πρόσωπα με τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτούς και προσκολλούνται απορροφώντας ψυχική ενέργεια. (Βλέπε, Αστρική προβολή, Hemi-Sync και ο κόσμος των πνευμάτων κατά τον Robert Monroe). Π.χ. ένα μέθυσο πνεύμα θα προσκολληθεί σε ένα μέθυσο άνθρωπο, ένα πνεύμα ναρκομανούς σε ένα ναρκομανή. Στους ναρκομανείς τα πράγματα είναι ευκολότερα διότι οι παραπάνω άνθρωποι έχουν ρωγμές στην αύρα τους, με κίνδυνο προσκόλλησης πολλών προσγείων πνευμάτων.

Τα πνεύματα αυτά απομυζούν ενέργεια από το πρόσωπο που έχουν προσκολληθεί και αισθάνεται ενεργειακά εξουθενωμένο με πιθανότητα να εμφανίσει ψυχική ή σωματική ασθένεια. Μετά από πάροδο κάποιου χρόνου βρίσκουν το δρόμο τους με την βοήθεια πνευματικών οδηγών, για τα ανώτερα πνευματικά πεδία, την κάθαρση και την επαναγέννηση. (Βλέπε “Το σπίτι μας (Nosso Lar)” του Chico Xavier που γυρίστηκε ταινία το 2010).

Δεν έχω συναντήσει ψυχές να ζήσουν τα στάδια της Θιβετιανής ή Αιγυπτιακής βίβλου των νεκρών, της περιγραφές της χριστιανικής θρησκεία με τα διάφορα τελώνεια, ίσως διότι οι σύγχρονες πεποιθήσεις για τη μεταθανάτια ζωή έχουν αλλάξει.

Πνεύματα που έχουν εκπέσει

Είναι πνεύματα που για διαφόρους λόγους έχουν εκπέσει στη γη. Συνήθως είναι πνεύματα που έχει αποτύχει οι θεραπεία τους στα πνευματικά επίπεδα και έχουν αθεράπευτα χαμηλά ένστικτα. Πχ. μίσος, ακόλαστες επιθυμίες, νοιώθουν ότι έχουν αδικηθεί έντονα, αθεράπευτο πόνο κ.λ. Τα πνεύματα αυτά τα αποκαλούν εκπεσόντα ή δαιμονικά. Ας θυμηθούμε το απόσπασμα της Καινή Διαθήκης. (Βλέποντας, όμως, από μακριά τον Ιησού, έτρεξε, και τον προσκύνησε· Και κράζοντας με δυνατή φωνή, είπε: Τι υπάρχει ανάμεσα σε σένα και σε μένα, Ιησού, Υιέ τού Ύψιστου Θεού; Και τον ρώτησε: Ποιο είναι το όνομά σου; Και απάντησε, λέγοντας: Το όνομά μου είναι λεγεώνα· επειδή, είμαστε πολλοί).

Δαιμονισμός ή κατάληψη


Είναι γνωστό το φαινόμενο περισσότερο από τις ταινίες εξορκισμού. Τα πνεύματα εδώ είναι πρόσγεια ή έκπτωτα, εισέρχονται σε άτομα που μπορούν να αλώσουν το αιθερικό τους, σε άτομα με νοητική στέρηση, σε χρήστες ναρκωτικών, ( το αποκαλούν σχιζοφρένεια), και προκαλούν τον γνωστό δαιμονισμό. Έχουν λεκτικά ξεσπάσματα σεξουαλικής φύσης ή βωμολοχιών κατά τα οποία ο ασθενής αφήνει να βγουν στην επιφάνεια πλήθος σεξουαλικών, επιθετικών ή ιερόσυλων απωθημένων πιστεύοντας ότι έτσι θα μειώσει την πίεση που νιώθει να τα κάνει πράξη. Τέλος, η αίσθηση ότι μία άλλη οντότητα εκβιάζει τις κινήσεις του εντείνει ακόμα περισσότερο το αίσθημα της απελπισίας του ασθενή.

Προσκόλληση εξωτερικών σκεπτομορφών ή ψυχικά αγκιστρώματα

Η συμπόνια που νοιώθει κάποιο άτομο, για κάποιο που έχει πρόβλημα, δημιουργεί ψυχικό αγκίστρωμα. Η σκέψη για κακό σε ένα άτομο, ή έντονη ερωτική επιθυμία κλ. είναι ψυχικά αγκιστρώματα. Γενικά οποιαδήποτε συναισθηματική εκπομπή σε ένα άλλο άτομο δημιουργεί σκεπτομορφή που προσκολλάται. Αυτά τα αγκιστρώματα στη πλειοψηφία τους προκαλούν προβλήματα.

Αποκόλληση δικών μας σκεπτομορφών ή ψυχικά θραύσματα

Τα παραπάνω ψυχικά αγκιστρώματα αν προέρχονται από εμάς αποτελούν ψυχικά θραύσματα. Ότι είναι δικό μας πρέπει να επανέλθει σε εμάς. Το ίδιο συμβαίνει με τις διάφορες ζωές μας, επέρχεται η τελείωση όταν γίνει η πλήρης ενθύμηση και επανέλθει για συγχώνευση το σύνολο των εγώ σε ένα κυρίαρχο εγώ που πέτυχε την ενθύμηση.

Ψυχομετρία και αιθερικά αποτυπώματα

Οτιδήποτε συμβαίνει σε ένα χώρο και έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση καταγράφεται στο αιθερικό των αντικειμένων που είναι πλησίον του. Μια μάχη έχει καταγραφεί στον αιθερικό φορέα των αντικειμένων που ευρίσκοντο στη τοποθεσία που είχε συμβεί η μάχη. Φαντάσματα είναι συνδεδεμένα με ένα τόπο η στοιχειώματα. Ένα ευαίσθητο άτομο μπορεί να έχει την οπτικοποίηση του γεγονότος, Το φαινόμενο λέγεται ψυχομετρία.

Ψυχικές επιθέσεις

Το γνωστό μάτιασμα είναι το επικρατέστερο. Παντός είδους σκεπτομορφές με στόχο το κακό εναντίον μας είναι ψυχική επίθεση. Οι διαφορές μαγείες ή βουντού. Πρόσγεια ή έκπτωτα πνεύματα προκαλούν ψυχική επίθεση. Οι διάφορες κατάρες σε εμάς ή στους προγόνους μας προκαλούν ψυχική επίθεση.

Όρκοι και υποσχέσεις

Οι διάφοροι όρκοι πίστης ή αφοσίωσης, οι όρκοι στις διάφορες μυήσεις στη τωρινή ή προηγούμενες ζωές μένουν αγκιστρωμένοι πάνω μας και θέλουν κάθαρση. Οι υποσχέσεις σε διάφορα πρόσωπα στη τωρινή ή προηγούμενες ζωές θέλουν κάθαρση.

Τρόποι θεραπείας

Η πηγή των πάντων για κάθε ψυχική επίθεση

Οι τρόποι θεραπείας ποικίλουν ανάλογα τη χρήση επιπέδου. Αν θυμηθούμε όμως την αρχή της δημιουργίας, θα δούμε ότι το ένα διασπάτε στο συν και το πλην, το αρνητικό και το θετικό, το καλό και το κακό και σε παντός είδους αντίθεση σε όλες τις αποχρώσεις της. (Bλέπε: 1ο Τσάκρα, Της βάσης ή Μουλαντάρα, στο άρθρο, Κοσμική αναπνοή κόμπρα και πολυδιάστατος έρωτας)  Έτσι όποιος εργάζεται σε άλλα πεδία και με άλλες δυνάμεις εκτός του ενός, θα υποστεί την αντίθεση. Ακόμα και με αγγέλους, αγίους και άλλα ιερά όντα θα υποστεί την αντίθεση όπως ακριβώς την γνωρίζουμε στο δικό μας τρίτο επίπεδο. Δηλαδή για να έχεις κάτι πρέπει να πληρώσεις, για να απολαύσεις τη ζωή θα φθείρεις τη σάρκα σου και θα γεράσεις κλ.

Όλες λοιπόν οι ψυχικές επιθέσεις αντιμετωπίζονται μέσα από την δύναμη του δημιουργού ή από επίκληση στο δημιουργό να μας στείλει κάποια ανώτερα όντα για βοήθεια. Πρέπει ο καθένας να μάθει να έρχεται σε επαφή με τον δημιουργό του, είναι κληρονομικό δικαίωμα του καθενός και μπορεί ακόμη και ο χειρότερος όσο λειτουργούν φυσιολογικά η εγκεφαλικές συνάψεις. Δεν είναι τυχαίο που για φυσική θεραπεία των ψυχικών καταλήψεων ή σχιζοφρένεια, δίνουν φάρμακα που μπλοκάρουν την έκκριση ντοπαμίνης, (όπως το haloperidol), και προσφέρουν βραχυπρόθεσμη ανακούφιση.


Λέει ο Θεός στον 81ο Ψαλμό του Δαυίδ: «ἐγώ εἶπα : ὑμεῖς θεοί ἐστέ καί υἱοί Ὑψίστου πάντες»
Εις την Καινήν Διαθήκην ευρίσκομεν το χωρίον «νῦν τέκνα θεοῦ ἐσμέν καί οὔπω ἐφανερώθη τι ἐσόμεθα, οἴδαμεν δέ ὅτι ἐάν φανερωθῆ ὅμοιοι αὐτῷ ἐσόμεθα ὅτι ὀψόμεθα αὐτόν καθῶς ἐστί» ή «Υμείς Έστε ναός θεού ζώντος» (Β´Κορ. 6,16)

Ο Χριστός είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα. Είχε συγχωνευτεί με το θεό και έλεγε «Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής»

Αυτά για όσους θεωρούν βέβηλο την επαφή με τον δημιουργό στηριζόμενοι στο ότι ο άνθρωπος και εάν μόνον ίδει το πρόσωπον του Θεού δεν είναι δυνατόν να επιζήσει;  «Θεόν οὐδείς ἑώρακεν πώποτε;» Η επαφή με τον δημιουργό είναι επιτρεπτή από τον ίδιο, στο μέγεθος που το κάθε όν μπορεί να την αντέξει.

Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει να κάνει διεύρυνση συνείδηση (Βλέπε: Διεύρυνση της συνείδησης, ενσωμάτωση με τον μεγάλο ονειρευτή, στο άρθρο, Είδα ένα όνειρο) και να συγχωνεύεται με το θείο φως, αισθανόμενος στο επίπεδο του το «Εγώ ειμί το φως του κόσμου» του Χριστού.

Η μέθοδος είναι απλή, αφού έλθουμε σε επαφή με τον Δημιουργό ή κάνουμε διεύρυνση συνείδησης, από τη θέση της πηγής ή από την πηγή παρατηρούμε να κατέρχεται το Θείο φως και να κάνει την κάθαρση της ψυχικής προσβολής. Αυτή είναι η κορυφαία διαδικασία, ανώτερη από κάθε άλλη και χρησιμοποιείται για κάθε κάθαρση με μικρές ευνόητες παραλλαγές.

Γιατί είναι η κορυφαία, διότι σύμφωνα με το Mark Robert Waldman ο διαλογισμός στο Θεό πάει τον εγκέφαλο στη κατάσταση θήτα (Βλέπε: Πώς Διαλογισμός για τον "Θεό" Αλλάζει το μυαλό σας) εκεί ο παράγοντας Α.Γ. και Δ.Γ. γίνεται μέγιστος υπάρχει ο παράγοντας Θ.Ο. και Σ.Δ και η εξίσωση Μ=Α.Γ.*(Δ.Γ*(1-Σ.Ε)*(1-Υ.Α))*Σ.Δ.*ΘΟ λαμβάνει τη μέγιστη τιμή της. (Βλέπε: Κοσμική, Υπερκοσμική και Χαοτική Μαγεία)

Ενεργειακή ασπίδα

Αν αισθάνεστε ότι προσβάλλεστε από αρνητικά συναισθήματα των άλλων, πχ. φθόνος, ζήλεια, θυμό, ανταγωνιστικότητα, κλ. Θα σας βοηθήσει αν δημιουργείτε ενεργειακή ασπίδα γύρω σας μία ή δύο φορές την μέρα.

Υπάρχουν πολλές προτάσεις στο διαδίκτυο για δημιουργία ενεργειακής ασπίδας, απλής, τριπλής, πολύχρωμης, ενισχυμένη με ειδικές αναπνοές, που έχουν πλείστα λάθη ( πχ. ιόχρουν χρώμα που προάγει καρκινογενέσεις) ή λειτουργούν σε μικρή κλίμακα (πχ. ενέργεια από τη γη, τον ήλιο τον ΑΕ. Τους αγγέλους κλ. που είναι κάτω από το έβδομο επίπεδο που υπάρχει η αντίθεση, η φθορά, το μάτριξ).


Η μέθοδός που προτείνεται συνδυάζει την πρανική, τη συμπατική ενέργεια, το ξύπνημα της κουνταλίνη και την δημιουργία ενεργειακής ανιχνεύσιμης ασπίδας.

Κάθεστε όπως θέλετε όσο το δυνατό με ευθυγραμμισμένη την σπονδυλική στήλη. Χαλαρώνετε με κάποιο τρόπο. Ο ποιο απλός είναι να χασμουρηθείτε 5-10 φορές. Φαντάζεστε ότι είστε στο κέντρο του σύμπαντος. Αν σας ήρεμη η γαλήνη, η με ύπαρξη βάρους, η σιωπή, μπορείτε να φανταστείτε ότι είστε μέσα σε νερό που αιωρείστε χαλαροί και ήρεμοι χωρίς κάποια βαρύτητα.

Φαντάζεστε μια φωτεινή στήλη να συνδέει τη κορυφή του κεφαλιού σας με τη πηγή των πάντων, το Δημιουργό. Αναπνέετε εφαρμόζοντας κάποια μέθοδο αναπνοής που ξέρετε. Προτείνεται να εισπνέετε από την μύτη, πρώτα να γεμίσουν οι πνεύμονες και έπειτα η κοιλιακή χώρα. Συγχρόνως οραματίζεστε φως (χρώματος μαργαριταρένιου ή γαλαζόλευκου ή χρυσοκίτρινου, τα άλλα χρώματα είναι για ειδικές περιπτώσεις), από τη πηγή μέσω της στήλης να εισέρχεται από το πάνω μέρος του κεφαλιού και μέσω της σπονδυλικής στήλης να καταλήγει στη βάση της σπονδυλικής στήλης που ανάβει μια κόκκινη φλόγα.

Εκπνέετε τον αέρα πρώτα από το επάνω μέρος του πνεύμονα και έπειτα από τη κοιλιακή χώρα ώστε να αδειάσει ο χώρος, όσο το δυνατόν καλλίτερα. Συγχρόνως οραματίζεστε την ενεργεία να ανεβαίνει μέσα από την φλόγα προς τα πάνω, μέσα από την σπονδυλική στήλη και να πλημυρίζει ολόκληρο το σώμα σας και το κεφάλι σας. Κάνετε μερικές αναπνοές με οραματισμούς ως ότου νοιώσετε ότι είστε πλήρης φωτός που έχετε επιλέξει.

Στις επόμενες οραματικές αναπνοές φαντάζεστε η ενέργεια να βγαίνει από την κορυφή του κεφαλιού να ξεχύνεται γύρο σας και να δημιουργεί μια φωτεινή σφαίρα. Κάνετε την άσκηση ως ότου να νοιώσετε ότι η σφαίρα είναι αδιαπέραστη από παντός είδους κακόβουλες ενέργειες.

Όσοι έχουν ανιχνευτή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, ( Βλέπε, Διαλογισμός με ανιχνευτή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων), μπορούν να ανιχνεύσουν την ενέργεια που έχουν δημιουργήσει γύρω τους.


Πιο απλά μπορείτε να οραματιστείτε να φεύγει το φως από την πηγή, να πλημυρίζει το σώμα σας, να ξεχύνεται από την κορυφή του κεφαλιού και να δημιουργεί την παραπάνω σφαίρα. Η άσκηση γίνεται ως ότου νοιώσετε ότι η σφαίρα είναι ικανή να σας προφυλάγει
.
Κάποιοι αντί για σφαίρα δημιουργούν πυραμίδα. Κάποιοι επικαλούνται αγίους αγγέλους κλ. εδώ πρέπει να προσέξετε, οραματιζόμαστε η πηγή να στέλνει αυτά τα ανώτερα όντα για να δημιουργήσουν την ασπίδα μας.

Μη διστάσετε να κάνετε κάποιες παραλλαγές που σας βολεύουν. Τίποτα δεν είναι απαράβατος κανόνας, πειραματιστείτε, μετρήστε και καταλήξτε.

Ευχές του Άγιου Κυπριανού

Ο άγιος Κυπριανός σαν πρώην ανανήψας μαύρος μάγος (Βλέπε, Η ομολογία του Αγίου Κυπριανού κατά τον Μαρκήσιο ντε Μυρβίλ), θεωρείτε ο κατεξοχήν ειδικός για την απομάκρυνση δαιμονίων, προσγείων, εκπεσόντων πνευμάτων και ψυχικών προσβολών, όπως το μάτιασμα. Δίνονται οι πηγές για να ανατρέξετε.



 

Μαύρο λιβάνι, γνωστό και σαν λιβάνι του Αγίου Κυπριανού.
Πολύ ισχυρό για καθαρισμό αρνητικής ενέργειας, λύσιμο μαγείας και γλωσσοφαγιάς.
Ο εξορκισμός πρέπει να γίνεται πριν χάσει τα λογικά του το θύμα ή την ψυχή του, από εκεί και έπειτα είναι δύσκολο, έως αδύνατο να επαναφέρουμε την ψυχή.

Επίσης παρακάτω αναφέρονται πηγές που μπορείτε να ανατρέξετε για διάφορες παραλλαγές αντιμετώπισης ψυχικών επιθέσεων.




Μη ξεχνάτε ότι όταν προσεύχεστε παρακαλάτε να γίνει κάτι και συνεπώς δεν έχει γίνει. Άδικα θα περιμένετε να γίνει. Κορυφαία μέθοδος λοιπόν είναι ο θετικός οραματισμός ότι ο Δημιουργός το έχει ήδη πραγματοποιήσει.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα