Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ... ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ;



Δεν αντέχεται, ρε, αυτό που μου ρίχνουν στη μάπα εδώ και 50 χρόνια. Ένα καράβι τούρκικο, στρατιωτικό, του λιμενικού, υποβρύχιο, μπαίνει στα χωρικά ύδατα της Ελλάδος και το γεγονός χαρακτηρίζεται «πρόκληση». Μιλάμε σοβαρά ή κάνουμε πλάκα;
Το ίδιο κι αν παραβιάσει το εθνικό μας εναέριο χώρο ένα τουριστικό αεροπλάνο, μαχητικό, καταδιωκτικό. Επιτόπου και μ' ένα στόμα όλοι θα μας πουν «πρόκληση» της Τουρκίας. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία...πρόκληση!
Αν η Ελλάδα τηρεί παθητική στάση απέναντι στις τουρκικές...προκλήσεις, τότε με ποιά λογική αισθάνονται να... προκαλούνται κάποιοι;

Μετά από κάθε παραβίαση του εθνικού μας χώρου από πλευράς Τουρκίας, η Ελλάδα...διαμαρτύρεται. Καταδικάζει την...πρόκληση του γείτονα. Σύμφωνοι, να δεχθώ την τουρκική πρόκληση όταν πραγματικά...προκαλεί μόνο τη φιλολογική αντίδραση της ελληνικής πλευράς.
Δεν το παίζω φιλοπόλεμος και υπερπατριώτης. Ντροπιάζουν, όμως, την χώρα μας και την μειώνουν όσοι στο όνομά της μιλάνε για πρόκληση όταν η Ελλάδα δεν αντιδρά στις εχθρικές ενέργειες της Τουρκίας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα