Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Τους Ιλλουμινάτι βλέπουν οι “συνωμοσιολόγοι” πίσω από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

image_update_2357704369618946_1346823433_9j-4aaqsk.jpeg


Γέμισαν τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ με την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μάικλ

Του “θρύλου” της ποπ. Του “μεγάλου” καλλιτέχνη. Και να οι άγνωστες πτυχές, στιγμές, σκέψεις, απόψεις, ταξίδια – ξαφνικά όλα σήμερα τα θυμήθηκαν. Και στεναχώρια μεγάλη από τον φίλο του και ομοϊδεάτη τον Έλτον Τζον και την άλλη, την Μαντόνα.
Πρώτον μεγάλο καλλιτέχνη δεν τον λες, γιατί αν τον πεις δεν ξέρεις τι είναι καλλιτέχνης ή τι σημαίνει μεγάλος. Ένα εμπορικό κατασκεύασμα, από αυτά που υπογράφουν τη συμφωνία και κάποια στιγμή τους έρχεται ο λογαριασμός εκεί που δεν το περιμένουν.
«Με μεγάλη μας θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του τα Χριστούγεννα», ανακοίνωσε ο ατζέντης του τραγουδιστή.
Το πραγματικό του όνομα ήταν Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, γιος Κύπριου και Βρετανίδας, και έγινε γνωστός με το συγκρότημα Wham!, το οποίο ίδρυσε με τον Άντριου Ρίτζλεϊ το 1981. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί, αλλά ετοίμαζε ένα νέο άλμπουμ, με τον Βρετανό μουσικό παραγωγό Naughty Boy.
Πέθανε στο σπίτι του, στο Γκόρινγκ του Όξφορντσιρ και η αστυνομία θεωρεί τον θάνατό του ανεξήγητο αλλά όχι ύποπτο. Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Thames Valley Police were called to a property in Goring-on-Thames shortly before 2pm Christmas Day. Sadly, a 53-year-old man was confirmed deceased at the scene. At this stage the death is being treated as unexplained but not suspicious. A post mortem will be undertaken in due course. There will be no further updates from Thames Valley Police until the post mortem has taken place.
295792-georgia-michael-750x500.jpg

Πολύ περίεργο το timing του θανάτου του, αν σκεφτεί κανείς ότι το τραγούδι που τον έκανε διάσημο ήταν το Last Christmas, που το θυμούνται (δυστυχώς) κάθε Χριστούγεννα:
“Τα περασμένα Χριστούγεννα σου έδωσα την καρδιά μου, αλλά εσύ την επόμενη μέρα την πέταξες, αυτή τη χρονιά, για να σωθώ από το κλάμα, θα τη δώσω σε κάποιο/α εξαιρετικό…”
Και τελικά πέθανε Χριστούγεννα από “καρδιακή ανεπάρκεια”; Α;

111417208_325913b-750x500.jpg
Ήδη άρχισαν οι “συνωμοσιολόγοι” να κάνουν λόγο για χριστουγεννιάτικη θυσία των Ιλλουμινάτι. Ο τραγουδιστής, λένε τώρα, ότι αντιμετώπιζε ‘κινδύνους για την υγεία’, συμπεριλαμβανομένης μιας μάχης με την πνευμονία το 2011 – τόσο γενικά και τόσο αόριστα…
Οι φωτό είναι από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου (άλλη Ιλλουμινατοκατάσταση κι αυτοί) – σατανικά σύμβολα, νεκροκεφαλές μαζί με σταυρό…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα