Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΛΩΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!



Όταν βλέπουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, θέλουν να καταστρέψουν την αγάπη μεταξύ τους, διότι η ενέργεια της αγάπης αυτής είναι τόσον ισχυρή, που αποδιοργανώνει και εξοντώνει τις αρνητικές οντότητες!
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΛΩΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Το αρνητικό αιθερικό πλέγμα που περιβάλλει τον πλανήτη είναι ένα λεπτό στρώμα που εκτείνεται από την επιφάνεια του μέχρι σε ύψος 15 χιλιομέτρων προς τον ουρανό και άλλα τόσα προς τα κάτω, στον φλοιό της Γης. Η ραχοκοκαλιά του είναι ένα δίκτυο από αιθερικές υπερδιαστατικές σκουληκότρυπες, που περιέχουν δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων ερπετικών οντοτήτων, πολεμιστών ή άλλων στοιχειωδών οντοτήτων ευρισκομένων σε ημι-συνειδητή κατάσταση. Όταν οι λεπτοφυείς ενεργειακές συχνότητες Φωτός που προέρχονται από το κέντρο του Γαλαξία χτυπά τις σκουληκότρυπες, οι οντότητες αυτές ξεσηκώνονται και αρχίζουν να επιτίθενται σε οποιαδήποτε φωτεινά όντα μπορούν να βρουν μπροστά τους, είτε αυτά ευρίσκονται στο αιθερικό πεδίο, είτε ενσαρκωμένα στο φυσικό πεδίο
- Αυτός είναι και ο λόγος των ενεργειακών επιθέσεων που υφίστανται πολλά φωτεινά όντα στον πλανήτη που ψάχνουν την αλήθεια και αγωνίζονται για την απελευθέρωση του!
Το αιθερικό αυτό πλέγμα ελέγχεται από μία πολύ μικρή ομάδα αιθερικών όντων, με προηγμένη αιθερική τεχνολογία. Τα όντα αυτά δίνουν τις εντολές τους σε εκατομμύρια αιθερικών ερπετικών οντοτήτων που διοικούν τομείς και εκείνοι ακολούθως τις μεταβιβάζουν στα δισεκατομμύρια των ερπετοειδών πολεμιστών και άλλων στοιχειωδών όντων, τα οποία υπακούουν μόνον σε εντολές χωρίς ποτέ να τις αμφισβητούν. Ολόκληρο το αιθερικό δίχτυο εντός του δακτυλίου των 30 περίπου χιλιομέτρων, είναι διαποτισμένο με ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που στρεβλώνουν τη δομή του χωροχρόνου σύμφωνα με ένα mainframe πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, που κατευθύνει τη ροή της αιθερικής ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα.
- Τα πεδία αυτά ανιχνεύουν όλους όσους διακατέχονται με θετικές σκέψεις και συναισθήματα και αν αυτά είναι πάρα πολύ ισχυρά, αποστέλλουν μήνυμα προς τον αιθερικό μακροϋπολογιστή, που στη συνέχεια περισφίγγει με ένα πλέγμα διαστρεβλωμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων το άτομο που βιώνει την θετικότητα και το εξουδετερώνει. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ενεργοποιεί επιπλέον ηλεκτρομαγνητικούς υποήχους χαμηλής συχνότητας, σε συνδυασμό με ηλεκτρικούς παλμούς που αποστέλλονται στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας), βραχυκυκλώνοντας την ενέργεια του ατόμου. Αυτό γίνεται μερικές φορές σε συνδυασμό με ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω από το ενεργειακό κέντρο του τρίτου ματιού, αποπροσανατολίζοντας το μυαλό και κάνοντας το άτομο να αισθάνεται υπνηλία ή να φαίνεται ότι είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών. Μαζί με όλα αυτά, προβάλλονται συνεχώς αρνητικές σκεπτομορφές που βομβαρδίζουν το μυαλό του.



Πέρα από όλα αυτά, κάθε ενσαρκωμένο άτομο έχει ένα παράσιτο αρνητικής ενέργειας από στοιχειώδη ημι-συνειδητά όντα που συνδέονται με την περιοχή του ηλιακού πλέγματος, τα οποία προσπαθούν να ελέγξουν την συναισθηματική του ζωή. Συνδέονται επίσης με παράσιτα αρνητικής ενέργειας άλλων προσώπων, ενορχηστρώνοντας συγκρούσεις μεταξύ τους.
Τα όντα αυτά που ελέγχουν το αρνητικό αιθερικό πεδίο που περιβάλλει τον πλανήτη, προβαίνουν στη μετάδοση δεδομένων από το mainframe του αιθερικού υπολογιστή στο φυσικό Black Box που έχει στην κατοχή της μία από τις σημαντικότερες ιταλικές οικογένειες Μαύρων Αρχόντων και συνδέεται με το φυσικό κεντρικό υπολογιστή της Cabal, το λεγόμενο "Θηρίο". Στη συνέχεια, συνδέεται με τα mainframes των υπολογιστών στο εσωτερικό της NSA.
Τα όντα αυτά είναι πολύ αλλεργικά σε μερικά πράγματα. Πρώτα - πρώτα με την ενέργεια της αγάπης, ειδικά με την αγάπη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Όταν βλέπουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, θέλουν να καταστρέψουν την αγάπη μεταξύ τους, διότι η αγάπη δίνει τη δύναμη στις αιθερικές Δυνάμεις του Φωτός να τους εξουδετερώσουν.
Δεύτερον, είναι αλλεργικά στην υγιή σεξουαλική ενέργεια. Μπορούν να καταστέλλουν αυτήν την ενέργεια, και όταν δεν μπορούν να το επιτύχουν, την διαστρέφουν. Η σεξουαλική ενέργεια είναι η ίδια η δύναμη της ζωής και όταν καταφέρνουν να την καταστέλλουν, προβατοποιούν τον πληθυσμό, με αποτέλεσμα τον ευκολότερο έλεγχο του.
Τρίτον, είναι αλλεργικά στις ενέργειες θετικών εξωγηίνων πολιτισμών και στις ενέργειες των αναληφθέντων Διδασκάλων. Προσπαθούν να καταστείλουν, να στρεβλώσουν και να διαχειριστούν αυτές τις ενέργειες όποτε είναι δυνατόν. Το αρνητικό αιθερικό δίκτυο που περιβάλλει τον πλανήτη ενισχύθηκε τελευταία σε μεγάλο βαθμό με πολλές ερπετοειδείς οντότητες επειδή φοβήθηκαν ότι η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Φωτός θα πραγματοποιήσει επαφή με την ανθρωπότητα και ενίσχυσαν το αιθερικό πλέγμα για να το αποτρέψουν. Το πλέγμα αυτό έχει αποενεργοποιηθεί τώρα σε κάποιο βαθμό από τις Φωτεινές Δυνάμεις, που επεξεργάζονται ειδικά σχέδια για την πλήρη αποενεργοποίηση του..
Φωτογραφία του Nicos Kastanias.Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

[Παρατηρείστε την ομοιότητα του γλυπτού με το έμβλημα της γνωστής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ένας εστεμμένος Δράκος - Όφις, καταπίνει ζωντανό ένα ανθρώπινο ον!]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα