Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΦΤΑΝΕΙ! – Πάψτε να λέτε στους πολίτες ΨΕΜΑΤΑ!

stop

Κυνηγώντας οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ τις “ψευδείς ειδήσεις” του διαδικτύου (εντολή ΗΠΑ) επιδίδονται σε Μαραθώνιο ψεύδους και απατηλών υποσχέσεων: Να όπου να ‘ναι έρχεται η Ανάπτυξη!

“Να ‘τη πετιέται από παντού” αλλά… δεν τη βλέπουμε. Και τι πρέπει να κάνουμε για να έρθει; “Να γίνουμε ανταγωνιστικοί”: Κόψτε μισθούς και συντάξεις, κάντε απολύσεις, κάντε μεταρρυθμίσεις, κάντε εκείνο – κόψτε το άλλο. Και τα κάνουμε. Και ζητούν κι άλλα. Δεν είστε ακόμα ανταγωνιστικοί. Μα είμαστε νηστικοί! Δεν έχει σημασία – ΚΙ ΆΛΛΑ ΜΈΤΡΑ!
Τα πολιτικά κόμματα -κυβερνώντα και μη- έχουν ‘μυστικές’ συνταγές για το πως θα βγούμε από την κρίση, φτάνει να τι ακολουθήσουμε. Οι δραχμηστές -άλλοι από κει- τάζουν λαγούς με πετραχήλια ότι μόνο με εθνικό νόμισμα θα γίνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ανταγωνιστικοί. Και άπαντες οι δημοσιογράφοι παπαγαλίζουν τις θέσεις και δηλώσεις του ενός ή άλλου κόμματος.
Υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις και από αλήθεια ΜΗΔΈΝ. Κι αναρωτιέται κανείς: Δεν την γνωρίζουν οι πολιτικοί μας; Ο ΣΎΡΙΖΑ, η Ν.Δ., η Χ.Α., το ΚΚΕ, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, η Ένωση Κέντρου και όλοι οι εκτός Κοινοβουλίου – τα ΕΠΑΜ και ΛΑΕ και δεν συμμαζεύεται; Είναι δυνατόν; Δεν την γνωρίζουν οι αρθρογράφοι και οι αναλυτές των επισήμων ΜΜΕ που… ΔΕΝ δημοσιεύουν “ψευδείς ειδήσεις”; Είναι δυνατόν;
Σήμερα το enikonomia.gr γράφει για το Έντονο ενδιαφέρον από ομογενείς για επενδύσεις. Και τι λέει παρακαλώ; Άκουσον – άκουσον!

Τo ενδιαφέρον από τους Έλληνες ομογενείς για σοβαρές επενδύσεις στην χώρα μας, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού, Μιχάλης Κόκκινος, μετά τη συνάντηση που είχε με Έλληνες ομογενείς, εκλεγμένους σε πολιτικές θέσεις στις ΗΠΑ. «Παρά το γεγονός πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στις διαδικασίες των επενδύσεων και έχουμε πάντα μπροστά μας τη γραφειοκρατία, προσωπικά πιστεύω ότι κανένα ‘τέρας’ δεν είναι ανίκητο», τόνισε ο κ. Κόκκινος επισημαίνοντας ότι «εάν υπάρχει πολιτική βούληση, όλα γίνονται, ότι κάθε εμπόδιο μπορούμε να το νικήσουμε και να δώσουμε κίνητρα ώστε να προωθήσουμε την “4η Βιομηχανική Επανάσταση”, όπως την χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς».

Κι ακούει ο έλληνας πολίτης που τεχνηέντως ΔΕΝ έχει ενημερωθεί, για “4η Βιομηχανική Επανάσταση” που θα ΄ρθει μέσω των ομογενών και σου λέει, εδώ είμαστε! Θα έρθουν τα αδέλφια μας από το Αμέρικα και θα ανοίξουν βιομηχανίες και νααα οι θέσεις εργασίας για όλους, να φαν και οι κότες! Φτάνει να… νικήσουμε τη γραφειοκρατία- ε απωλύστε μερικούς άχρηστους δημόσιους υπάλληλους, τέλος πάντων, μπας και σωθούμε από το ‘τέρας’ και έρθει η ριμάδα η Ανάπτυξη!
Σωστά; Λάθος! Ψέμα και από τα μεγαλύτερα και τραγικότερα! Η “4η Βιομηχανική Επανάσταση”, όπως την έχει αποκαλέσει ΚΑΙ προκηρύξει ΚΑΙ οργανώσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ στις βιομηχανίες που θα δουλεύουν ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ! Δεν το ξέρει αυτό ο κος Κοτζιάς; Δεν το ξέρει αυτό ο κος Χατζηνικολάου και οι συνεργάτες του, να σχολιάσουν το άρθρο; Έλεος!
Που ζείτε; Σε ποιον κρυφό πλανήτη, ποιας εποχής; Ακόμα και οι πολιτικοί, όπως ο Τραμπ, που τάζουν να επιστρέψουν τις μεγάλες επιχειρήσεις στη χώρα τους, το κάνουν υπό δυο όρους: Λιγότερη φορολογία για τους επιχειρηματίες και λιγότερο εργατικό κόστος που σημαίνει όχι εργάτες, αλλά ΡΟΜΠΟΤ – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗ. Έτσι θα επιστρέψει η Adidas στη Γερμανία και η Apple στις ΗΠΑ. Και όχι μόνο ΔΕΝ θα υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας, αλλά ΘΑ ΧΑΘΟΎΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ,γιατί, ΑΥΤΌ προστάζει η “4η Βιομηχανική Επανάσταση”!
Αυτό αποφάσισαν οι ισχυροί του Νταβός τον περασμένο Γενάρη- εκεί που είχε πάει και ο Τσίπρας, δεν το άκουσε; Αλήθεια… δεν το άκουσε;;; Η βροντή έφτασε ως εδώ, αλλά την άκουσαν όσοι δεν περιμένουν ούτε από τους πολιτικούς τους να μάθουν τι γίνεται στο παγκόσμιο, ούτε από τα συστημικά μίντια.
Ανύπαρκτη η ουσιαστική ενημέρωση στην Ελλάδα, κατά τα άλλα μας φταίνε οι κλικαδόροι μπλόγκερς που ανεβάζουν ό,τι να ‘ναι μπας και βγάλουν 50 ευρώ το μήνα, ανεργία γαρ! Αλλά οι “πραγματικοί δημοσιογράφοι” αγρούς πράσινους αγοράζουν για να βόσκουν τα πρόβατα εν ειρήνη, και… “Να τη πετιέται από μακριά” η Ανάπτυξη, από τα αδέλφια μας της διασποράς!
Της διασποράς ψευδών ειδήσεων και παραισθήσεων, να λέτε καλύτερα.
Διαβάστε, λοιπόν, για να μαθαίνετε και πάψτε να λέτε ψέματα στον έρμο τον κοσμάκη, τον άκρως βασανισμένο και ταλαιπωρημένο:

Η Ανάπτυξη πάει εκεί που υπάρχουν ρομπότ – Ετοιμαστείτε για ένα αύριο χωρίς εργασία


Αυτή είναι η φάκιν “4η Βιομηχανική Επανάσταση” και καμία άλλη! Νέες στρατιές ανέργων παγκοσμίως, τα ταμεία θα καταρρεύσουν, οι παππούδες θα μείνουν στην πείνα και επέρχεται Κοινωνικός και Οικονομικός Αρμαγεδδών – το λένε οι ίδιοι που το οργανώνουν! Φτάνει η μπουρδολογία πια!!! Η παγκόσμια ελίτ βρήκε άλλο τρόπο να βγάλει κέρδη, ξεκάνοντας τελείως τη μεσαία και ειδικά την εργατική τάξη. Εξαιρετικά… “κομμουνιστικό” και “αριστερό”, θα έλεγε κανείς, αφού θα πάψει η “εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο”- θα δουλεύουν τα ρομπότ!
Δημοσιογράφοι, αν έχετε λίγη τσίπα εναπομένουσα πάνω σας ενημερώστε το κοινό σας μέσω ιστολογίων, ραδιοφώνων και καναλιών!
Για τους πολιτικούς, τι να πούμε; Αφήστε καλύτερα…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα