Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

"Eξυπηρετητές του Σύμπαντος" : Η Αποστολή της Άγιας Ψυχής Μας.

* Η Τραυματισμένη Προσωπικότητα ~ Η Θεραπευμένη Ψυχή *

Αποτέλεσμα εικόνας για Eξυπηρετητές του Σύμπαντος" : Η Αποστολή της Άγιας Ψυχής Μας.-


Αγαπητοί μου Φίλοι...

Σας γράφω - μεταφέρω ένα "Γράμμα". Είναι σα να το γράφει κάποιος Άλλος Μέσα Από Εμένα σήμερα. Μέρα που Γιορτάζει το Φως. 6 Ιανουαρίου. Δίνω το Λόγο στην Εσωτερική Φωνή που θέλει να Επικοινωνήσει Μαζί σας...



"Αγαπητά Πλάσματα της Πανδημιουργίας.

Θα ήθελα... [αναρωτιέσαι ποιος σου μιλά]. Διάβασε σα να γράφεις εσύ για αρχή. Η Πραγματική Ψυχή Σου. Θα ήθελα να σου εξηγήσω μερικά πράγματα σχετικά
με τη Ζωή και την Αποκωδικοποίησή της.

Οι Άνθρωποι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να Δουν το Πραγματικό Νόημα των Εμπειριών τους από Απόσταση. Η Σύμμειξη με τα Γεγονότα είναι Μαγνητική.Η Αποστασιοποίηση του Παρατηρητή  Σπάνια. Όταν είστε Έξω από μία Κατάσταση τη Βλέπετε Καθαρά, Δίνετε ως και Φωτισμένες Συμβουλές στους Φίλους σας. Για τον Εαυτό σας όμως σπάνια έχετε μία Αυτόματη Αποκωδικοποίηση των Γεγονότων που σας απασχολούν.

Η Ανάγκη να βάλετε σε "Τάξη'' τη Ζωή είναι μία Εμμονή της Προσωπικότητας. Του Ζωϊκού Εαυτού [Υποσυνείδητου] που φροντίζει τη Φωλιά του από τα Άγρια Θηρία και μαζεύει τροφή για το χειμώνα [Ένστικτα Επιβίωσης]. Τάξη σχετικά με Σχέσεις, Καταστάσεις, Λογαριασμούς κ.λ.π.

Όμως Αγνοείτε ότι η Θεία Πρόνοια - Σοφία - Οικονομία Τακτοποιεί Τα Πάντα ακόμη και για Λογαριασμό σας. Δεν Υπάρχει Αδικία στο Σύμπαν όταν Γνωρίζετε πια για το Νόμο Αιτίου και Αιτιατού  [Κάρμα] όπως και για το Νόμο της Έλξης.

Η Προσωπικότητα είναι αυτή που σε πολλές περιπτώσεις Μεγεθύνει Αρνητικά τις Καταστάσεις ή τις Ωραιοποιεί. Ο λόγος για αυτό είναι Μόνο Ένας. Η Ανάγκη για Τροφή / Ενέργεια.

Ένας Φωτισμένος Ινδός Γκουρού, ένας "Βούδας'' θα έμενε Ατάραχος μπροστά στους Μεγαλύτερους Δαίμονες. Μία Ανθρωπο-Προσωπικότητα όμως έχει Ανάγκη το Δράμα για να Επιβιώσει. Και Δημιουργεί ως και Επίπλαστα Δράματα. Καταστάσεις που μπορεί τελικά και να Μην Υπάρχουν - επειδή Εξυπηρετούν Φαντάσματα. Κάποιος Τρέφεται Μέσα από τα Φαντάσματα...

Η σημερινή Άρρωστη Ανθρωποψυχή παλεύει να Κατανοήσει τους Δαίμονές της [Υποσυνείδητο / Σκιώδης Εαυτός]. Ό,τι Δε Κατανοεί το Φοβάται. Και του Δίνει ένα Τίτλο, μία "Ταμπέλα" για να το Κατηγοριοποιήσει και να Ησυχάσει.

Οι Ανθρωπο-Καθρέφτες που είσαστε όλοι σας στην Ένσαρκη Κατάσταση, άλλοτε Καθρεφτίζετε τα Καλύτερα Κομμάτια σας Μεταξύ σας, Άλλοτε τα Σκιώδη. Ακόμη και στις Σκοτεινές Στιγμές σας νιώθετε τη "Γλύκα του Μοιράσματος", όταν όμως Ένας από τους Δύο Θεραπευτεί τρόπον τινά, θέλει να ''Σπάσει τον Απέναντι Καθρέφτη'' ακριβώς γιατί του Θυμίζει την Αδυναμία του!

Η Ανάγκη όμως να τον Σπάσει, σημαίνει ότι Δεν Έχει Θεραπευτεί πλήρως. Και Βιάζεται να Ανασάνει. Βυθιζόμενος όμως πάλι στην ίδια Ουσία και με την Ψευδαίσθηση του Έχοντος τη Δύναμη. Αυτή η Δύναμη είναι Παροδική και Χρησιμοποιείται Αρνητικά από μία Τραυματισμένη Ψυχο-Προσωπικότητα / ''Κακό Άνθρωπο'' [όπως θα λέγαμε σε κάποιες περιπτώσεις].



Όταν η Ψυχή Αληθινά Φωτιστεί μέσα από τις Εμπειρίες της, Αναγνωρίζει τους "Συνοδοιπόρους της σε Ρόλους" στη Διαδρομή για τη Φώτιση. Μασκοφορεμένες Ψυχές στο Θέατρο του Παραλόγου, με Αγωνία για την Αποκωδικοποίησή του.

Η Αληθινή Φώτιση [Epiphany/Επιφοίτηση] είναι μία Εμπειρία που όσοι την έχετε Βιώσει, Νιώθετε Ήδη ένα Κύμα Συμπόνοιας να σας Πλημμυρίζει Για Τα Πάντα.

Είναι αυτή που Κοιτάζει Πίσω και Κλαίει από Αίσθημα Κατανόησης. Αναγνωρίζει Όλους τους ''Συμπρωταγωνιστές'' της - ως και αυτούς οι οποίοι έπαιξαν τους Πιο Σκοτεινούς Ρόλους.

Όταν η Ανθρωποψυχή γίνεται Δυνατότερη μέσα από τις Θυσίες της, Δεν Έχει την Ανάγκη να ''Σκοτώσει'' τους Αδύναμους ή αυτούς που την Έβλαψαν.

Αλλά Ευλογεί τις Εμπειρίες της και τα Πρόσωπα - Κλειδιά που την Οδήγησαν στη Σημερινή της Ευλογημένη Ανάσταση.

Και για αυτό θα σας Εξηγήσω κάτι πολύ σημαντικό για να Λυτρωθείτε Κατανοώντας το Σχέδιό σας που μόνο Σοφό εκ της Θείας Θέλησης και Πρόνοιας είναι:


1] Οι Άνθρωποι που Αφικνούνται στη Ζωή σας [Όμοιο που Έλκει το Όμοιο για Εκπαίδευση] Δεν Προορίζονται Όλοι για να γίνουν ΦΙΛΟΙ σας. Ανάμεσα στους Σταθμούς της Ζωής σας Υπάρχει πάντα η Διαδρομή. Η Ζωή σας όλη, Οδύσσεια για την Ιθάκη. 

Σε αυτή τη Διαδρομή Εμφανίζονται οι Άγγελοι Βοηθοί σας μέσα από Ανθρώπους, άλλες Ψυχές. Αυτοί - όπως κι εσείς για αυτούς - είναι τα "Κλειδιά" για το Επόμενο Βήμα στην Εξέλιξη της Ψυχής σας. Άλλοτε Καρμικοί Συνοδοιπόροι Διαρκείας κι άλλοτε για ένα Μικρό Διάστημα [Χείρες Βοηθείας ως και μέσα από Δύσκολη Διάδραση].

Όταν ο Σκοπός της Συνάντησης έχει Εκπληρωθεί, Χωρίζετε Μεταξύ Σας...

Αυτό που καλείστε να πράξετε στην Ανώτερη Φωτισμένη Περίπτωση - Δια της Αφυπνισμένης Συμπόνιας και Κατανόησης Εντός σας - είναι να τους Αφήσετε να Συνεχίσουν την Πορεία τους Αποστέλλοντάς τους Ευλογίες για το Ρόλο τους στη Ζωή σας.

Η Προσωπικότητά σας έχει Ανάγκη [για λόγους Εξισορρόπησης] να ''Βάλει
τα Πράγματα στη Θέση τους''.

Αν Αδικηθήκατε ή σας Δυσκόλεψαν, θέλετε να ''Βρείτε το Δίκιο σας'' για να Ικανοποιηθεί το ''Εγώ'' σας.

Αν Νιώθετε Θυμό, ναι, πρέπει να Εκδηλώσετε το Θυμό σας ώστε αυτή 
η Ψυχοτοξίνη να μην Μετατραπεί σε Ασθένεια Μέσα σας. 

Αν θέλετε όμως να το Πράξετε αυτό ''Βλάπτοντάς τους'' [επειδή όπως προειπώθηκε σας θυμίζουν τις Αδύναμες Στιγμές σας] τότε τα Μαθήματά σας με ''Παρόμοιες Ψυχές'' Θα Συνεχιστούν. Θα τους ξαναβρείτε μπροστά σας μέσα από άλλα Ιδίου Τύπου Πρόσωπα Καθρέφτες Σας.

Αν Μισείτε, τότε Σίγουρα Δεν Έχετε Φωτιστεί μέσα από την Κοινή σας Εμπειρία.



Τι Δεν Κατανοήσατε ώστε Επιστρέφετε στο Παρελθόν το οποίο πια Έχει Συμβεί - για κάποιο Ιερό Σκοπό;!


2] Η Αρχική Αφύπνιση σίγουρα Ξυπνά Μέσα Σας το ''Καλό σας Κομμάτι''. Αν όμως αυτό Δεν είναι Αρκετό για να σας Κρατήσει Περισσότερο Μαγνητισμένους στο ''Φωτεινό Πόλο'' σας, τότε χρειάζεται να συνεχίσετε με Όση Θετική Φωτεινή Δύναμη έχετε Μέσα σας και δια της Ισχυρής Θέλησης.

Όταν τα "Αφυπνισμένα Φορτία'' σας είναι Παροδικά / δηλαδή όχι τόσο Ισχυρά ώστε να σας Τραβήξουν προς το Φως, τότε η Πτώση είναι Εύκολη.

Σας Ζητείται να Κατανοήσετε σε αυτή την περίπτωση ότι τα Φορτία αυτά έχουν Ανάγκη Εξισορρόπησης με ένα Τρόπο που Δεν Έχετε προηγουμένως σκεφτεί. [Γιατί το Ευκολότερο είναι να Μαγνητιστείτε και πάλι στο Σκιώδη Πόλο σας].

Αντί να Κοιτάζετε πίσω, πρέπει να Βάλετε Όλη σας τη Δύναμη να Εδραιώσετε όσα Κατακτήσατε ως τώρα. Για να Μη Μαγνητιστείτε πίσω στο Σκιώδη Πόλο ο οποίος Αντιδρά Ισχυρά ως προς την Αρχαϊκή σας Αφύπνιση [Έντονη Δράση = Έντονη Αντίδραση].... 

Προσπαθήστε να Μετασχηματίσετε τα Εξεγειρόμενα Συναισθήματα ή Ισχυρά Κύματα Φωτός που Κατήλθαν μέσα σας... σε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

** Εξεγειρόμενα Συναισθήματα: Το Υποσυνείδητο Αγριεύει όταν Λούζεται από το Φως και παλεύει να γυρίσει τη Συνείδηση πίσω στη Σκιώδη Κατάσταση.


Κι αν δεν το είχατε Κατανοήσει [Συνείδηση] ως τώρα ότι τα Πάντα στη Ζωή σας είναι Ενέργειες / Φυσική + Χημεία / Συμπαντική Αλχημιστική, ήρθε η ώρα να σας το Θυμίσει [Θεία Εσώτερη Γνώση] ο Ίδιος ο Θεϊκός Εαυτός σας
[Ανώτερος Εαυτός].


Καλείστε να Μεταστοιχειώσετε Κάθε Εμπειρία 
σε Φως!

Αυτός είναι ο Μόνος Τρόπος για να Αποδείξετε στον Ίδιο τον Εαυτό σας ότι πραγματικά Πορεύεστε στο Φως. Ότι Πραγματικά Φωτιστήκατε.


Όταν Αρχίσετε να Ευλογείτε το Παρελθόν σας... 


...τους Συμπρωταγωνιστές, τις Θυσίες και τα Λάθη σας, το Μικρό σας Εαυτό που Έβλαψε, που Θέλησε να Πληγώσει Άλλους Ανθρώπους [επειδή Πληγώθηκε / Τρεφόταν από το Σκοτάδι], που Δεν Είχε Συμπόνοια, που Δεν Υπολόγισε τα Συναισθήματά τους Ζητώντας Εκδίκηση...

Τότε θα έχετε κάνει Ένα Βήμα στο Φως.


Όσο Μεγαλύτερα Σκοτεινά Φορτία Μεταστοιχειώνετε Μέσα Σας σε Φως Δια της Συγχώρεσης / Συμπόνιας + Κατανόησης της Ατέλειας του Ανθρωπο-Εαυτού Έκαστου, Τόσο το Φως θα Υφίσταται ως η Κραταιά σας Ουσία, καθώς θα Ισχυροποιείται Μέσα σας.

Αγαπήστε τη Δυαδικότητα ως "Ευκαιρία" : Αυτή είναι η Αλχημιστική Βοηθός, που από τη Διάσπαση - την Πτώσης της Ψυχής σας, θα σας Ενώσει Ξανά Μέσα σας. Το Πνεύμα και η Ψυχή σας να Συναντηθούν και να Ενωθούν Ομοούσια πια ως Ένα. 



Το Σκοτάδι Εργάζεται Μόνο Για το Φως. 

Όταν το Σκοτάδι Εργάζεται Για το Φως, Εσείς Θα Εργάζεστε Για το Σκοτάδι;! Και Για Πόσο Καιρό ακόμη;!

Κάθε Ψυχή Υπηρετεί και Εξυπηρετεί [μέσα από το Σενάριο που Εκτίει] το Θεϊκό Σχέδιο - για την Ανάληψη αυτού και όλου του Κόσμου, των Συμπάντων και των Ψυχών!


Για να καταφέρετε μια μέρα να Επιστρέψετε Τέλειοι και Ολοκληρωμένοι πίσω στην Καρδιά του Δημιουργού σας από όπου Γεννηθήκατε. 

Απελευθερωμένοι από τον "Τροχό των Ενσαρκώσεων" - στην Πραγματική σας Ανάσταση, όπως ο Ενσαρκωμένος Λόγος Χριστός σας Υποσχέθηκε.

Προς τα που θα Κλείνει το Πνεύμα σας [προς το Σώμα ή την Ψυχή];! Αυτή είναι η Μέγιστη Δοκιμασία σας ως Ενσαρκωμένες Ψυχές σε αυτή τη Ζωή. 

Ποια είναι η Αληθινή Ποιότητα του Ψυχοπνευματικού σας Γονιδιόματος;! Εσείς θα απαντήσετε σε αυτό. 

Δύναμη είναι η Καλοσύνη. 
Η Κατανόηση. 
Άρα η Συμπόνοια: Η Ανώτερη Μορφή Αγάπης στο Σύμπαν... 

Αυτά είχα να σας πω. Εγώ ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ σας. Η Πραγματική Θεϊκή Ψυχή σας. Ο Αφυπνισμένος Θεός Μέσα Σας.

Με Απεριόριστη Αγάπη, το Κυματο-Σωματίδιο [Αγάπη+Φως ως Ένα ~ Ενοποιημένη Πνευματο-Ψυχή] που είναι ο Θεός Δημιουργός των Πάντων, 
ο Αφυπνισμένος Μέσα Σας..."


Και εδώ, εγώ η Φίλις Χρυσού μέσα σε Πνεύμα Ενότητας κι Εκστατικής Αγάπης, ηρεμώ τώρα, καθώς δέχτηκα να γίνω το Μέσο ώστε να Δοθεί σε Όλους μας αυτό το Ανώτερο Μήνυμα. 


Με Πολλή Αγάπη και Ευγνωμοσύνη για τη Θεϊκή Ψυχή + Σοφία Όλων Όσων Υπάρχουν,


Φίλις Χρυσού



Filis Chrisou: Σελίδα
Βιβλίο: ''Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση"
Κανάλι ''Andromeda Galactica" YouTube:
Blog: ''Andromeda Galactica''
Blog : Βιβλίο ''Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση"
Φυσιοδίφες / Φυσιολάτρες ~ Η Τέχνη του Ευ Ζην: "ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"

andromeda-ires

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα