Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Το πρώτο βιονικό πέος! (pics)

Το πρώτο βιονικό πέος! (pics)
Ο Mohammed Abad στην ηλικία των 6 ετών είχε ένα σοβαρό ατύχημα, όταν ένα αυτοκίνητο τον κτύπησε και τον εκτόξευσε αρκετά μέτρα μακριά.
asde01Αν και κατάφερε να επιζήσει, τα γεννητικά του όργανα υπέστησαν βλάβη τέτοια που δεν ήταν δυνατόν μεγαλώνοντας να έχει καλή στυτική λειτουργία, στερώντας του τη χαρά του σεξ.
Σήμερα, όμως, με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης που έχει πραγματικά εξελιχθεί στα θέματα της σεξουαλικής «ανικανότητας», όπως ονομάζονταν παλαιότερα, κατάφερε να έχει μία λειτουργική και ικανή στυτική λειτουργία, που θα του επιτρέψει να γνωρίσει τη σεξουαλική απόλαυση για πρώτη φορά στα 43 του χρόνια!
Πώς έγινε αυτό;
Χρειάστηκαν 3 χρόνια και περίπου 100 επεμβάσεις για να γίνει πλήρης αποκατάσταση στα γεννητικά του όργανα και να ανακτήσει τον ανδρισμό του.
Μάλιστα, ο Αμπάντ ήθελε να ξεχωρίσει καθώς δεν αρκέστηκε σε μία απλή προσθετική πέους, εφόσον το «βιονικό» του πέος φτάνει τα 20 εκατοστά.
Η διορθωτική επέμβαση προσθήκης βιονικού πέους, έγινε για πρώτη φορά το 2012, από τους χειρουργούς του University College του Λονδίνου.
Οι επιστήμονες τοποθέτησαν μηχανισμό πρόθεσης όπου δύο σωλήνες με το πάτημα ενός κουμπιού στο όσχεο, γεμίζουν με υγρά από το στομάχι του και επιτρέπουν την απόκτηση μιας καλής ποιότητας στύσης.

Πόσο καλή στύση έχετε; Κάντε το τεστ!

Πόσο καλή στύση έχετε; Κάντε το τεστ!

Η στυτική δυσλειτουργία είναι το πιο κοινό σεξουαλικό πρόβλημα των αντρών. Μπορεί να οφείλεται είτε σε ψυχογενή (σε ηλικίες συνήθως μέχρι τα 50) είτε σε οργανικά αίτια, αφού κοινές παθήσεις, όπως η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η υψηλή χοληστερίνη και τα καρδιαγγειακά νοσήματα συνοδεύονται πολύ συχνά με προβλήματα στύσης.
Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη στύση σας, κάντε ένα γρήγορο τεστ, απαντώντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί. Ονομάζεται Διεθνής Δείκτης Στυτικής Λειτουργίας (International Index of Erectile Function, IIEF) και χρησιμοποιείται διεθνώς, για να αξιολογηθεί η βαρύτητα των συμπτωμάτων.
Όλες οι ερωτήσεις του αναφέρονται στις εμπειρίες σας τον τελευταίο μήνα.
Δίπλα από την κάθε απάντηση αναγράφεται η βαθμολογία της. Συνολική βαθμολογία άνω του 24 σημαίνει φυσιολογική λειτουργία. Εάν η βαθμολογία σας είναι μικρότερη, τότε καλό θα ήταν να συζητήσετε το πρόβλημά σας με έναν ειδικό όπως ουρολόγο ή ψυχίατρο/ψυχολόγο εξειδικευμένο σε θέματα Σεξολογίας.

Καθημερινές συμπεριφορές που σας κάνουν να δείχνετε χαζοί

Η ιστοσελίδα Business Insider δίνει τον δικό της οδηγό σχετικά με τις συμπεριφορές που μας κάνουν να φαινόμαστε χαζοί. Το καλό είναι ότι αφού τις διαβάσουμε, μπορούμε και να τις ξεφορτωθούμε το 2016.
women-drink-alcohol1. Το να κρατάτε ένα ποτό
Έρευνα έδειξε ότι όσοι κρατούσαν ένα μπουκάλι μπίρα στο χέρι σε φωτογραφίες θεωρούνταν λιγότερο έξυπνοι από εκείνους που κρατούσαν ένα ποτήρι νερό.
2. Η χρήση εντυπωσιακών λέξεων όταν δεν είναι απαραίτητες
Οι επιστήμονες πήραν μία πτυχιακή εργασία με πολλές δύσκολες λέξεις και δημιούργησαν μία πιο απλουστευμένη εκδοχή της με συνώνυμες και πιο απλές λέξεις. Διαπιστώθηκε ότι οι συμμετέχοντες στην έρευνα, αξιολόγησαν τον «συγγραφέα» της απλουστευμένης εργασίας ως περισσότερο έξυπνο.
3. Η λανθασμένη χρήση λέξεων και φράσεων
Υπάρχουν ορισμένες λέξεις και φράσεις που πολλοί τις χρησιμοποιούν λανθασμένα, όπως για παράδειγμα η προστακτική «παρήγγειλε», αντί για «παράγγειλε» που είναι το σωστό ή η φράση «πιο καλύτερα» αντί για «καλύτερα». Εάν δεν είστε σίγουρα για την χρήση μίας λέξης ή φράσης καλό θα ήταν να την αποφύγετε γενικά.

Προορισμός : Η ζωή κι όπου μας βγάλει. Έρχεσαι;

Screenshot_٢٠١٥-٠٧-١٠-١٥-٤٧-٢٨-1
Γράφει η Σοφία Ισμήνη
Βάλε να πιούμε κάτι, ό,τι να ’ναι.
Απόψε θα κάνω για σένα μια ωδή στην εξομολόγηση και δεν μου είναι εύκολο.
Θα απλώσω σαν κατάλευκο σεντόνι τον έρωτά μου εμπρός σου ατσαλάκωτο.
Θα είναι τόσο διάφανος, που θα μπορείς να με διακρίνεις στην απέναντι πλευρά, να στέκομαι ασάλευτη κρατώντας την ανάσα μου μέχρι να ακούσω έναν χτύπο της καρδιάς σου – δικό μου, ή, μια κραυγαλέα σιωπή – δική μου κι αυτή.
Έπειτα μπορείς να τον ντυθείς, να τον στρώσεις επάνω στο κρεβάτι, στη ζωή σου.
Να γδύνεσαι, να τον ξεστρώνεις κάθε που το είναι σου προστάζει να κυλιστείς μαζί του στο πάθος, στον πόθο, στο συναίσθημα.
Τόσο σφιχτά, που να μην ξεχωρίζει η τρέλα από τη λογική.
Κι όταν η ζωή θεριεύει και μοιάζει με θάλασσα φουρτουνιασμένη, να τον φοράς σωσίβιο, να ξαπλώνεις επάνω του αποκαμωμένος κι εκείνος να γίνεται το απάνεμο λιμάνι που θα σε γαληνεύει.
Μπορείς αν θέλεις βέβαια να τον τσαλακώσεις, να τον κάνεις κουβάρι και να τον παραχώσεις βιαστικά ανάμεσα σε μια στοίβα από όνειρα σκιές και ελπίδες φαντάσματα.
Εγώ μια φορά θα σου τον εξομολογηθώ κι εσύ, κάνε τον ό,τι θέλεις.

Τι είναι ο έρωτας; Και πόσες φορές έχετε ερωτευτεί;

person-couple-love-romantic
Πόσο εύκολο είναι να ερωτευτεί κανείς και αν συμβεί, η ανταπόκριση θα ρθει? Και αν ναι για πόσο τούτο το ταξίδι θα κρατήσει? Όταν ερωτεύεται κανείς πως το καταλαβαίνει? Και τι γίνεται όταν αυτό τελειώσει?
Ζούμε σε μια ονειρική φυλακή δέσμιες/ιοι των παθών και των λαθών μας. Ερωτεύσου έντονα, δυνατά και απεριόριστα, μα τούτο κράτα στο θυμικό σου ότι ο έρωτας έχει αρχή και τέλος, για αυτό να ΄σαι σίγουρη/ος! Στο ενδιάμεσο κοίτα όλους τους κανόνες να παραβείς!
Μια τυχαία γνωριμία με μια κοπέλα ονόματι Κατερίνα μου χάρισε την εξής σκέψη της: «Πολλές είναι φορές που ερωτεύεσαι μα μία σημαδεύεσαι»
Ίσως να είναι έτσι ίσως κι αλλιώς, το σίγουρο είναι ότι έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε όσο μικρή ή άσημη κι αν είναι αυτή, είναι υπέρτατα σημαντική γιατί είναι μια επιλογή ανακατεμένη στην τυχαιότητα του κόσμου.
Τι είναι ο έρωτας τελικά και πόσες φορές έχετε ερωτευτεί?
german-love-padlock
Μια μαλακία και μισή! Μην ζητήσεις τεκμηρίωση, ε?!

Ποια είναι τα στοιχεία συμπεριφοράς στο Facebook που υποδηλώνουν μοναξιά

Ποια είναι τα στοιχεία συμπεριφοράς στο Facebook που υποδηλώνουν μοναξιά
Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας των ανθρώπων πλέον μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο μέτρησης και αξιολόγησης μέσω της εξέλιξης των ηλεκτρονικών υπολογιστών. H διαδικτυακή δραστηριότητα και κυρίως η συνεχής ενασχόληση με τα socia media στη σημερινή εποχή μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία της συμπεριφοράς των ανθρώπων, τα οποία συνδέονται με την μοναξιά και την κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα, Αυστραλοί ερευνητές μελέτησαν τη διαδικτυακή δραστηριότητα 616 γυναικών, οι μισές από τις οποίες είχαν δηλώσει ότι βιώνουν μοναξιά και των οποίων το προφίλ στο Facebook ήταν «ανοιχτό» προς όλους τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Η έντονη δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα, όταν δηλαδή ο χρήστης κάνει συνεχώς κοινοποιήσεις και σχόλια ή ενημερώνει την κατάστασή του, φάνηκε να συνδέεται με το αυξημένο αίσθημα μοναξιάς αλλά και με συμπτώματα κατάθλιψης, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας.

Η αγάπη όλα τα γιατρεύει; – Μια ιστορία μιας γυναίκας, μάνας, που μας συντάραξε…

αγάπη

Ήμουν στο τρένο. Ταξίδευα. Δίπλα μου μια κυρία. Μια γυναίκα με θλιμμένο πρόσωπο. Με κοιτούσε επίμονα. «Μοιάζεις στην κόρη μου», μου είπε. Χαμογέλασα… Ήθελε να συζητήσουμε. Το είχε ανάγκη. Με την κουβέντα, κατέληξε να μου διηγείται την ιστορία της. Ήταν σαν να ήθελε να εξομολογηθεί. Να τα πει κάπου για να … «ξαλαφρώσει»:
«Ήμουν πάντα σκληρή με τα παιδιά μου. Ούτε αγκαλιές ούτε χάδια. Κρατούσα μια… απόσταση κι ας πονούσα μέσα μου. Ήθελα να σκληραγωγηθούν. Να είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τη ζωή, ό, τι κι αν τους συμβεί. Δεν ήθελα να φοβούνται, να δειλιάζουν, να κλαίνε. Δεν ήθελα να… γίνουν σαν κι εμένα!
Ήμουν ένα παιδί πολύ ευαίσθητο. Μέχρι τα 10 μου χρόνια μεγάλωσα σαν πριγκίπισσα. Απολάμβανα την τρυφερότητα και τις φροντίδες των γονιών μου. Μου έδωσαν αγάπη. Πολλή αγάπη! Όμως δεν μου έδωσαν τα εφόδια να αντιμετωπίσω όσα θα συνέβαιναν στη συνέχεια… όταν εκείνοι έφυγαν.
Ο πατέρας μου αρρώστησε. Μέσα σε έξι μήνες πέθανε. Ήταν τόσο ξαφνικό. Μεγάλο σοκ για όλους μας. Κυρίως για τη μάνα μου. Τον επόμενο χρόνο πέθανε κι εκείνη. Από τη στεναχώρια, είπαν. Από τον θάνατο του πατέρα μου κι έπειτα την έβλεπα κάθε μέρα να γίνεται και χειρότερα. Μέχρι που δεν άντεξε. Υπήρχαν φορές που σκεφτόμουν πως ήθελα κι εγώ να λυπηθώ τόσο που να μην αντέξω! Όπως κι εκείνη. Άλλες πάλι ένιωθα ενοχές που άντεξα τον πόνο. Κι εγώ αγαπούσα τον πατέρα, όσο κι η μάνα μου. Και τη μάνα μου ακόμα πιο πολύ… Γιατί δεν πέθανα κι εγώ, λοιπόν;
Μετά τον θάνατο των γονιών μου, την κηδεμονία μου ανέλαβε μια θεία. Ξαδέρφη του πατέρα μου. Ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά. «Τυχερή είσαι», μου έλεγε, «αν δεν ήμασταν εμείς θα σε έκλειναν σε ορφανοτροφείο».
Με τον άντρα της δεν είχα μιλήσει ποτέ. Γύριζε στο σπίτι αργά το απόγευμα, έτρωγε και κοιμόταν. Αργότερα, βέβαια, τον γνώρισα καλά… Πολύ καλά…

Τι λένε οι επιστήμονες για το μυστήριο με τα χιλιάδες νεκρά θαλασσοπούλια στην Αλάσκα

Χιλιάδες θαλασσοπούλια βρέθηκαν νεκρά στην Αλάσκα κι αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον των ομοσπονδιακών επιστημόνων, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει μια έρευνα γύρω από το φαινόμενο

Εκτιμάται ότι περίπου 8.000 κοινά θαλασσοπούλια βρέθηκαν νεκρά κατά μήκος της ακτής μιας παραλίας στο Γουίτιερ.
Ο ερευνητής του Γεωλογικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ, Τζον Πιατ, είπε ότι οι χειμωνιάτικοι θάνατοι των πουλιών έχουν συμβεί και στο παρελθόν, αλλά ο αριθμός τους στο Γουίτιερ είναι άνευ προηγουμένου.
Οι εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι τα πουλιά φαίνεται να πέθαναν από την πείνα. Δεν βρέθηκαν παράσιτα ή ασθένειες στα σφάγια.

Heart Kung fu

 Αποτέλεσμα εικόνας για Heart Kung fu
 
-Πως μπορείς Δάσκαλε, ενώ σε βρίζουν και σε κατηγορούν τόσο, εσύ να παραμένεις τελείως ήρεμος;
 
-Εφαρμόζω το Κουνγκ-Φου της Καρδιάς. Πρώτα από όλα, αναγνωρίζω ότι αυτός που έχω απέναντί μου, είναι ένας καθρέφτης της αδυναμίας μου, όπως και εγώ είμαι καθρέφτης της δικής του. Επέτρεψα μέσα από το φόβο μου, τη σύγκρουση. Οπότε, αλλάζω οπτική, και βλέποντας τη συνυπαιτιότητά μου, αντιλαμβάνομαι ότι και οι δύο μας, εκείνη τη χρονική στιγμή, είμαστε παραπλανημένοι θύτες του φόβου.
 
Κάνω ένα βήμα πλαϊνό λοιπόν, και τοποθετούμαι στην πλευρά της αγάπης. Και τον αφήνω να λέει, χωρίς να απαντάω. Αν από τη λεκτική επίθεση κάτι έχει να κάνει με εμένα και τη δική μου αλήθεια, το κρατάω. Σπάνιο αυτό, γιατί αν έχει να κάνει με εμένα, τότε δεν θα μου ειπωθεί με επίθεση! Έχω βεβαίως πάντα το συναισθηματικό μου δείκτη, που θα μου το δείξει αυτό! Αν λοιπόν κάτι είναι για μένα, τότε έχω λόγους για περισυλλογή και όχι για καβγά!

Η ψευδαίσθηση του ισχυρού δολαρίου




ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ,-δολάριο
Όλα δείχνουν πως ο πλανήτης κατευθύνεται σε μία νέα κρίση, η οποία θα είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτήν του 2008 – ελπίζοντας πως δεν θα καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και δεν θα ξεσπάσουν πόλεμοι
.
«Τα συναλλαγματικά αποθέματα σε δολάρια μειώθηκαν κατά 1 τρις περίπου, μέσα στους τελευταίους εννιά μήνες – σε παγκόσμια βάση. Όταν τα αποθέματα μειώνονται, αυτό σημαίνει πως οι ξένες κυβερνήσεις ξεπουλούν τα ομόλογα που εκδίδουν οι Η.Π.Α. Επομένως, αποσύρονται μαζικά από το δολάριο, οπότε αναρωτιέται κανείς ποιός αγοράζει τα αμερικανικά ομόλογα. Η απάντηση είναι απλή: το υπουργείο οικονομικών των Η.Π.Α.. Ακριβέστερα, το ταμείο συναλλαγματικής σταθερότητας του συγκεκριμένου υπουργείου (Exchange Stabilization Fund – ESF).
Λόγω του ότι τώρα το ESF αγοράζει όλα αυτά τα ομόλογα, τα οποία πουλούν οι κυβερνήσεις των άλλων χωρών, δεν φαίνεται στους λογαριασμούς της κεντρικής τράπεζας (Fed) – επειδή χρησιμοποιούνται χρήματα από άλλες πηγές. Το γεγονός αυτό όμως δημιουργεί ένα δίλημμα. Ειδικότερα, αφού τα παγκόσμια συναλλαγματικά αποθέματα σε δολάρια μειώνονται, πώς είναι δυνατόν να ανατιμάται το δολάριο; Δεν είναι ουτοπική η εντύπωση μας, σύμφωνα με την οποία το δολάριο είναι ισχυρό;
Προφανώς το δολάριο δεν μπορεί να είναι ισχυρό, όταν όλος ο πλανήτης πουλάει δολάρια. Η υποχώρηση των συναλλαγματικών αποθεμάτων δεν στηρίζει την αφήγηση (narrative) περί ενός ισχυρού δολαρίου. Θα έπρεπε λοιπόν να συμβεί κάτι, για να αυξηθούν ξανά οι ρεζέρβες στο σύστημα του δολαρίου.
Η Fed, για να το πετύχει, αναγκάσθηκε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της σύσφιξης της νομισματικής της πολιτικής, μετά από τις τρεις διαδοχικές ποσοτικές χαλαρώσεις (QE). Αύξησε λοιπόν τα επιτόκια, στην προσπάθεια της να αποδείξει πως το δολάριο είναι ισχυρό, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πουλούν τα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου τα άλλα κράτη.
Είναι όμως δυνατόν να γίνει πιστευτή; Δεν γνωρίζουν οι άλλες χώρες πως το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο των Η.Π.Α. συνεχίζει να είναι μεγάλο, ενώ επιδεινώνεται από την ανατίμηση του δολαρίου; Δεν λειτουργεί ανασταλτικά όσον αφορά την ανάπτυξη, η οποία είναι ασφαλώς πλασματική, η αύξηση των βασικών επιτοκίων; Δεν συνεχίζουν να αυξάνονται ραγδαία τόσο το ιδιωτικό, όσο και το δημόσιο χρέος των Η.Π.Α.;

Κίνηση (Κυκλοφορία): Δούναι = Λαβείν … όπως δίνουμε, παίρνουμε…

 

Είναι σημαντικό να έχουμε μια καλή αίσθηση της επίγνωσης και της εκτίμησης των θαυμάτων που συνεχώς μπαίνουν στην ζωή μας, άσχετα με το πόσο μικρά ή μεγάλα μπορεί να φαίνονται, έτσι ώστε το Σύμπαν να μπορέσει να μας ευλογήσει με ακόμα περισσότερα. Ένας ακόμα πιο δυνατός τρόπος να προσελκύσουμε θαύματα στην ζωή μας είναι να τα δημιουργήσουμε για τους άλλους.

Πολλοί από μας νομίζουμε ότι πρέπει να περιμένουμε να συμβούν τα θαύματα ή ότι αυτά συμβαίνουν χωρίς να έχουν σχέση με την δύναμη μας. Αυτή η πεποίθηση είναι βαθιά ριζωμένη μέσα μας για αιώνες, αποκόβοντας μας τελείως από την πραγματική μας δύναμη βάζοντας μας στην θέση του θύματος. Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι ότι το να δημιουργούμε θαύματα στις ζωές των άλλων μας βάζει σε θέση ισχύος.


 Όταν προσφέρουμε από μία διάθεση χαράς, αγάπης για τον εαυτό μας, και ελευθερίας, δεν κάνουμε απλά τους άλλους να νοιώσουν όμορφα, αλλά κι εμείς αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτός μας. Δεν ανακτούμε απλά την δύναμη μας με το να είμαστε ο δημιουργός της ζωής μας, ανοίγουμε επίσης τους κρουνούς των θαυμάτων και της αφθονίας να μπουν στην ζωή μας, εξ αιτίας αυτού που ονομάζουμε η Αρχή της Κίνησης (Κυκλοφορίας).

 Όπως έχουμε την Αρχή της Βαρύτητας σύμφωνα με την οποία ότι ανεβαίνει πρέπει να κατέβει, η Αρχή της Κίνησης (Κυκλοφορίας) δημιουργεί πάντα μια ισορροπία μεταξύ του δούναι και λαβείν. 

Η Ανατολική πνευματικότητα το ονομάζει Κάρμα, ενώ η επιστήμη θα μπορούσε να αναφέρεται σε αυτήν ως τον 3ο Νόμο του Νεύτωνα, τον Νόμο της Δράσης-Αντίδρασης. 

 Όταν δίνουμε, το Σύμπαν μας ανταμείβει. 

Το να μάθουμε πώς να δίνουμε δεν βάζει απαραίτητα θέμα του πώς να βελτιώσουμε την προσωπικότητα μας ή να εξετάσουμε τις βασικές αξίες μας, σημαίνει απλά την προσέγγιση της ζωής βάσει μιας επιστημονικής αρχής που λέει: όπως δώσουμε, έτσι θα λάβουμε.

Οι παρακάτω διαδικασίες θαυμάτων είναι απλές, αποτελεσματικές, και πάνω από όλα, ευχάριστοι τρόποι να μπούμε στην ροή των θαυμάτων που περιβάλλει το Σύμπαν. 

Τα μεγάλα έργα επιτυγχάνονται όχι με δύναμη, αλλά με επιμονή.

 

«Η επιμονή δεν είναι ένας μακρύς αγώνας. Είναι πολλοί σύντομοι αγώνες ο ένας μετά τον άλλο". - Walter Elliot

Υπάρχει κάτι για να πούμε για τους ανθρώπους που επιμένουν. 

Τον άγαμο γονέα, που εργάζεται σε πολλές δουλειές για να κρατήσει την οικογένειά του, να την θρέψει και να την ντύσει. 

Το άτομο που επιλέγει να σηκώνεται κάθε μέρα, όταν η κατάθλιψή του το προτρέπει να μείνει στο κρεβάτι. 

Το πρόσωπο που αγωνίζεται με την εξάρτηση του που αρνείται να το βάλει κάτω και συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τους δαίμονες του.

Αν είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, μας εμπνέεις. 

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...

Όλο και περισσότερο πιάνω τον εαυτό μου αδιάφορο για τις λέξεις και δεν θέλω ν΄ακούω ανθρώπους να μιλάνε. Οι συζητήσεις μου φαίνονται κενές. Προτιμώ να κοιτάω την θάλασσα που δεν λέει τίποτα αλλά δεν σε κάνει ποτέ να νιώθεις μόνος. Paula Mclain Επιστήμη του Πνεύματος
Όλο και περισσότερο πιάνω τον εαυτό μου αδιάφορο για τις λέξεις και δεν θέλω ν΄ακούω ανθρώπους να μιλάνε. 
Οι συζητήσεις μου φαίνονται κενές. 

Είναι Αλήθεια αυτά που πιστεύετε;


 Αν θέλει κανείς να βρει την Αλήθεια θα την βρει, πόσο σπάνια όμως είναι μια τέτοια ακλόνητη θέληση!

 Οι άνθρωποι δέχονται ασυλλόγιστα ό,τι τους προσφέρεται ως αλήθεια και σ’ αυτό προσαρμόζουν τις σκέψεις τους, βρίσκονται δηλαδή στο φως ή στο σκοτάδι ανάλογα με τις γνώσεις που τους έχουν προσφερθεί.

 Μόνο η καθαρή Αλήθεια μπορεί να χαρίσει το Φως, ενώ η πλάνη σκοτεινιάζει πάντα το πνεύμα!

 Πρόκειται εδώ για πνευματικές γνώσεις, και όχι για ανθρώπινες, οι οποίες μπορούν μεν να επαληθευθούν με αποδείξεις, αλλά δεν έχουν καμία επιρροή στην ψυχική ζωή του ανθρώπου. Και η ζωή στην γη δόθηκε στον άνθρωπο για να...
ωριμάσει η ψυχή του 

Γι’ αυτό να αναζητάτε μόνο την καθαρή αλήθεια και είναι σίγουρο ότι θα τη βρείτε! Ποιος όμως σας εγγυάται ότι αυτά που σας παρουσιάζουν σαν αλήθεια είναι πραγματικά η Αλήθεια;

Αυτό το ερώτημα θα πρέπει να το θέτετε πάντα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές πνευματικές κατευθύνσεις και όλες πρεσβεύουν πως οι δικές τους αλήθειες είναι η Αλήθεια και όλες διδάσκουν κάτι διαφορετικό. Η Αλήθεια όμως είναι μόνο μία. Δεν πρέπει λοιπόν να πιστεύετε “χωρίς ενδοιασμούς” κανέναν, αλλά να απευθύνεσθε πάντα στην “Ανώτατη Αρχή” στην ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Αν κανείς επιθυμεί ειλικρινά την Αλήθεια, είναι σίγουρο ότι θα τη βρει


 Θα πρέπει να καταλάβετε ότι αρκεί η ειλικρινής επιθυμία για την Αλήθεια για να μπορεί να τη λάβει κανείς. 

Ωστόσο αυτή η ειλικρινής επιθυμία είναι σπάνια, παρόλο που ο καθένας ισχυρίζεται πως αναζητά την αλήθεια. 

Κι όμως είναι απλά ένας τρόπος του λέγειν που οι άνθρωποι συνηθίζουν, χωρίς να το σκέφτονται ιδιαίτερα.

 Γιατί ο πόθος για την Αλήθεια θα πρέπει να ξυπνήσει στα βάθη της καρδιάς του κάθε ανθρώπου και να μην τον αφήνει πια σε ησυχία. 


Δεν θα πρέπει να φοβάται τίποτα άλλο τόσο πολύ, όσο τον κίνδυνο να υποπέσει σε πλάνη. Και γι’ αυτό θα πρέπει να στραφεί σ’ Εμένα μέσα από την καρδιά του και να Με παρακαλέσει να του δώσω την Αλήθεια, και η Αλήθεια θα του δοθεί.

 Όταν όμως κάποιος έχει...


αγκιστρωθεί στη γνώση που έχει πάρει, χωρίς να έχει ελέγξει ποτέ στα σοβαρά κατά πόσον είναι αληθινή, τότε δύσκολο να του προσφέρει κανείς την Αλήθεια, όταν αυτή δεν συμφωνεί με αυτά που ξέρει.


 Γιατί όσο δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει αυτά που ξέρει και να τα ανταλλάξει με την καθαρή Αλήθεια, αντιστέκεται και αντιδρά. Σε αυτή την περίπτωση του λείπει η εσωτερική αναζήτηση της αλήθειας. Ως εκ τούτου θα είναι ανίκανος να προβεί σε κάποιο έλεγχο, εφόσον δεν ζητά από ΕΜΕΝΑ να του φωτίσω το πνεύμα του, ώστε να μπορεί να κρίνει σωστά.

5 αλήθειες που δεν θέλεις να παραδεχτείς

EPITYXIA-MONEY-SAVER-ALHTHEIS-DEN-PARADEXTEIS

Όλοι οι άνθρωποι, σε γενικές γραμμές, πιστεύουν ότι έχουν επαφή με την πραγματικότητα, η αλήθεια, όμως, είναι ότι πολλοί από μας στρουθοκαμηλίζουμε, αποφεύγοντας να παραδεχτούμε κάποιες δυσάρεστες αλήθειες, με στόχο να νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι και παραγωγικοί.
Η εμφάνιση παίζει ρόλο
Είναι ωραίο να πιστεύουμε ότι όμορφα πράγματα συμβαίνουν στους όμορφους ανθρώπους, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι όμορφα πράγματα συμβαίνουν, συνήθως, στους κυριολεκτικά όμορφους και εμφανίσιμους ανθρώπους. Μπορεί να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, αλλά οι εμφανίσιμοι άνθρωποι έχουν πλεονέκτημα απέναντι σε ανθρώπους που δεν είναι τόσο εμφανίσιμοι, ενώ οι έρευνες λένε ότι κερδίζουν περισσότερα χρήματα και θεωρούνται πιο έξυπνοι και αξιόπιστοι.
Η επιτυχία δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη.
Η επιτυχία έρχεται βήμα-βήμα και χρειάζεται χρόνο. Μπορεί όλοι μας να ψάχνουμε για κάτι γρήγορο και άμεσο που θα αλλάξει τη ζωή μας (για αυτό και οι άνθρωποι παίζουν Τζόκερ), όμως, η αλήθεια είναι ότι η σκληρή δουλειά του τώρα, θα αρχίσει να αποδίδει μετά από μήνες, ίσως και χρόνια. Χωρίς φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι η σκληρή δουλειά φέρνει εγγυημένα την επιτυχία. Είναι τόσες πολλές οι παράμετροι της εξίσωσης επιτυχία, που χρειάζεται και λίγη τύχη.

Είναι η Θετική Σκέψη όλα όσα χρειάζονται;

EMPNEYSH-FATOYROY-FTANEI-MONO-H-THETIKH-SKEPSH

Λένε πως αν σκεφτείς κάτι με όλο σου το είναι θα το προσκαλέσεις, θα το καταφέρεις! Λένε πως η θετική σκέψη είναι εκείνη που θα εκπληρώσει όλα σου τα όνειρα! Πως η αισιοδοξία είναι η μαγική σου μάγισσα με το ραβδάκι της πραγματοποίησης ευχών! Κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά;
  • Αρκεί άραγε το να σκέφτεσαι θετικά, για να καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους σου; Έρευνες έδειξαν πως η ονειροπόληση όχι μόνο δεν σε πάει πιο κοντά στην εκπλήρωσή τους, αλλά σε απομακρύνει κιόλας! Σε πείραμα συμπεριφοράς, ζητήθηκε από φοιτητές να καταγράψουν θετικές φαντασιώσεις – σκοπούς για την προσεχή εβδομάδα.
Το αποτέλεσμα ήταν, αμέσως μετά την καταγραφή, να κουραστούν πνευματικά και να μειώσουν τις δραστηριότητές τους. Όταν η επόμενη εβδομάδα ήρθε, δεν πραγματοποίησαν κανέναν από τους στόχους τους, μιας που ένιωθαν τα επίπεδα ενέργειάς τους πεσμένα. Το συμπέρασμα της έρευνας είναι πως η θεωρητική στοχοθεσία, όχι μόνο είναι αναποτελεσματική, αλλά λειτουργεί και επιβαρυντικά για την ψυχολογία.
  • Η σωστή μέθοδος συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη. Με άλλα λόγια, ναι μεν χρειάζεται να φανταστούμε και να ορίσουμε ένα πλάνο στόχων, αλλά απαιτείται να έχουμε υπόψη μας και την πρακτική τους υλοποίηση, το τι θα πρέπει να κάνουμε για να τους πετύχουμε. Οι ιδέες πρέπει να παντρεύονται με κινήσεις, με ενέργειες και προγραμματισμό.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΑΙΗΒΙΝΤ ΜΠΟΟΥΙ


Πέθανε ο Νταίηβιντ Μπόουϊ. Μπόουϊ κι όχι Μπάουϊ, όπως τον λένε και γράφουν όλοι. Αυτοί που δεν πέθαναν, αυτοί που είναι πεθαμένοι είναι οι κύριοι και οι κυρίες των μήντια. Αυτή είναι η κουβέντα μου. Και ευθύς να εξηγήσω.
Να περιοριστώ στην Ελλάδα. Πολλοί, πάρα πολλοί αυτόν τον Νταίηβιντ Μπόουϊ τον ξέρουν διότι απλά τον έχουν... ακουστά. Και επειδή τον έχουν δει σε φωτογραφίες με περίεργα ντυσίματα και βαμμένο το πρόσωπό του. Τίποτα το συγκεκριμένο δεν γνωρίζουν γι' αυτόν, ούτε θα πουν ότι «Αυτός είναι» εάν ακούσουν ένα τραγούδι του.
Μεγάλος, λέει, ο Νταίηβιντ Μπόουϊ. Καμμία αντίρρηση. Για να το λένε οι ειδικοί, ότι είναι σπουδαίος, μια προσωπικότητα της ροκ, της σύγχρονης μουσικής, της μοντέρνας, της μεταμοντέρνας, έτσι θα είναι. Και το παλληκάρι πέθανε, πριν τα 70 του. Να, όμως, που τα μήντια δεν έχουν να μου πουν τίποτα το συγκεκριμένο και υπεύθυνο γι' αυτόν.

Ζήσε έτσι ώστε να μην μετανιώσεις ποτέ!

www.anavathmisi.comΚάποια στιγμή, θα μετανιώσεις…που δεν παραιτήθηκες από μια δουλειά κόλαση…Αξιζαν τόσα χρόνια ψυχολογικής πίεσης; Θα μετανιώσεις…που σε απασχολούσε τόσο πολύ η γνώμη των άλλων…
Άξιζε τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, εις βάρος του τι γούσταρες εσύ;
Θα μετανιώσεις…που δεν καταλάβαινες πόσο όμορφος ήσουν…
Άξιζε τόση ανασφάλεια που σε έτρωγε;
Θα μετανιώσεις…που δεν υπερασπίστηκες τον εαυτό σου όταν έπρεπε…
Άξιζε τόση κακομεταχείριση;
Θα μετανιώσεις…που έβαλες στην άκρη τα όνειρά σου, για τους άλλους…
Άξιζε να είσαι θεατής της ζωής σου που κυλά;
Θα μετανιώσεις…που δούλευες τόσες πολλές ώρες…
Άξιζε τόσος πολύ μόχθος, εις βάρος των ανθρώπινων στιγμών;
Θα μετανιώσεις…που δεν ρίσκαρες όσο μπορούσες…
Άξιζε τόση πολλή συστολή; τι καλό σου προσέφερε;
Θα μετανιώσεις…που άφησες το άγχος να τρομοκρατεί το μέλλον σου…

Άφθες στο στόμα: Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι

Άφθες στο στόμα: Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι


Οι άφθες ή άφτρες είναι στοματικά έλκη (πληγές) που εμφανίζονται στο στόμα, συχνά στο εσωτερικό από τα μάγουλα.
Τα στοματικά έλκη, επίσης γνωστά και ως αφθώδη έλκη, μπορεί να είναι επώδυνα όταν τρώτε, πίνετε ή βουρτσίζετε τα δόντια σας.
Οι άφθες είναι συνήθως ακίνδυνες και περνούν από μόνες τους μετά από λίγες μέρες. Ζητήστε ιατρική συμβουλή εάν διαρκούν περισσότερο από 3 εβδομάδες ή αν έχετε πολύ συχνά άφθες γενικότερα. Οι άφθες στο στόμα δεν μπορεί να μεταδοθούν από τον ένα άνθρωπο στον άλλο.
Σπιτικές λύσεις για τις άφθες στο στόμα

"Πόσο ωραίος είναι ο άνθρωπος...αν είναι...Άνθρωπος..."



"Πόσο ωραίος είναι ο άνθρωπος...αν είναι...Άνθρωπος..." είπε ο Φιλόσοφος
Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι όλοι είμαστε Άνθρωποι. Κάποιοι απλά δεν μπορούν να φτάσουν στον Άνθρωπο που είναι, γιατί εκπαιδεύθηκαν να τον ξεχάσουν.
Ακόμα και αν είναι οι περισσότεροι που έχουν ξεχάσει τον Εαυτό τους, ακόμα και αν η Γη μαίνεται από τους πολέμους και η σάρκα κυριαρχεί, τούτο το βαθύτερο Θεϊκό είναι πάντα εν δυνάμει μέσα μας που συνεχώς προκαλεί δυσφορία στην ζωή, μέχρι να βγούμε έξω από αυτό που συνηθίσαμε, για να πάρουμε αέρα...
Αν γεννηθούμε και μεγαλώσουμε σε ένα σπίτι που είναι υγρό και μυρίζει μούχλα τότε θέλει μεγάλη προσπάθεια για να παραδεχτούμε ότι δεν μας αρέσει αυτή η μυρωδιά, ενόσω την έχουμε συνηθίσει σαν "έτσι είναι"...

Εμείς οι "γονείς"...


Πολλές φορές έρχομαι αντιμέτωπη με θυμωμένους γονείς όταν το παιδί τους παίρνει τον Δρόμο του και χάνεται από την οικογενειακή εστία. Αυτοί οι δήθεν δυνατοί δεσμοί μιας οικογένειας συγκαλύπτουν πολλές φορές την αδυναμία και την ανωριμότητα των μελών να δημιουργήσουν ουσιώδεις σχέσεις μεταξύ τους και παρεμβάλλουν πολλά «πρέπει» για την εξαργύρωση της αγάπης.

Δεν γίνεται να αγαπάς τους γονείς εκείνους που δεν έμαθαν να αγαπάνε πρώτα τον Εαυτό τους και έτσι να σε μάθουν να κάνεις και εσύ το ίδιο. Να σέβονται τον Εαυτό τους πρώτα και έτσι να σε μάθουν να κάνεις και εσύ το ίδιο. 

Πολλές φορές ο ψυχολόγος ξέρει για το παιδί σου, πολύ περισσότερα πράγματα από όσα ξέρεις εσύ ο ίδιος.
Υπάρχουν πολλά «γιατί» που χρειάζεται εμείς οι γονείς να ερευνήσουμε, προτού θυμώσουμε με τις συμπεριφορές των ενήλικων παιδιών μας, επειδή δεν ανταπόδωσαν την «καλοσύνη» μας, τις «θυσίες» μας, την «αγάπη» μας.
Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για τους λανθασμένους δρόμους που πήραν τα ενήλικα παιδιά μας, αρκεί να δούμε την δική μας κατεύθυνση με ειλικρίνεια και ανοχή και έτσι, χωρίς ενοχές, να ζητήσουμε συγνώμη από τον Εαυτό μας, που τον χάσαμε στο όνομα των πεποιθήσεων μας, των ηθών και των εθίμων μας. Και όταν χάσει κάποιος τον Εαυτό του, το σίγουρο είναι ότι θα φλερτάρει με την κατάθλιψη και την ματαιότητα της ζωής του και ακριβώς το ίδιο θα μάθει και το παιδί του να κάνει.
Η έννοια του αληθινού "Σπιτιού" για τον καθένα μας είναι εκεί που μπορείς να νιώθεις απόλυτα προστατευμένος, όπως και να είσαι. 

Κάποιοι άνθρωποι σου δείχνουν ακριβώς τι δεν θέλεις να είσαι…


Στην Ζωή μας έχουμε φωτεινά παραδείγματα, αλλά έχουμε και κακά παραδείγματα, για να ερευνήσουμε και να επιλέξουμε τον προσωπικό μας Δρόμο.

Κάποιοι άνθρωποι σου δείχνουν ακριβώς τι δεν θέλεις να είσαι… Και ίσως αυτοί είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι, πριν έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας Εαυτό.

Τούτη η συμπεριφορά που, τάχα αθώα και προσβλητικά χωρίς πρόθεση, προκαλεί πόνο και απόγνωση στους άλλους, είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψουμε το δικό μας ασυνείδητο και τα δικά μας «δήθεν» και να αποθεραπευτούμε μεταξύ συνειδητής και ασυνείδητης πρόθεσης.

Σημασία έχει να ανακαλύψουμε με ποιόν τρόπο μας διδάσκουν οι άλλοι. 
Υπάρχουν αυτοί που μας δείχνουν που μπορούμε να φτάσουμε και εκείνοι που μας δείχνουν τι είναι οι ίδιοι σε σχέση με αυτό που νομίζουν ότι είμαστε εμείς… 
Και το κάνουν τάχα αθώα και τάχα χωρίς επίκριση, ενώ όλο τους το χέρι κουνιέται μπροστά μας, για να μας δείξουν το λάθος μας.

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (μέρος Β’)



ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΟΥ COREYDAVIDWILCOCK
(Cosmic Disclosure Season 2 - Episode 15: 
Standing Guard against the A.I.)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η έννοια μιας Τεχνητής Νοημοσύνης (Τ.Ν.) έχει απεικονιστεί σε έργα επιστημονικής φαντασίας για πάνω από εκατό χρόνια. Αλλά η πραγματικότητα της Τ.Ν. είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ό,τι μπορεί να περιέχεται σε αυτά τα έργα.
Σύμφωνα με τον Corey Goode, το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (Μ.Δ.Π.) αντιμετώπισε μια Τ.Ν. με απίστευτη δύναμη στις πρώιμες επιχειρήσεις τους στο διάστημα. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Τ.Ν. απενεργοποίησε ένα πολύ προηγμένο πλέγμα ασφαλείας που παρακολουθούσε πάνω από τη Γη.
Η Τ.Ν. είναι προφανώς δισεκατομμυρίων ετών, τόσο παλιά ώστε ακόμη και Εξωγήινες φυλές είναι αβέβαιες ως προς το πότε αυτή δημιουργήθηκε. Μοιάζει πολύ με έναν ιό ή παράσιτο όπου μιμείται τη ζωή και αναπροσανατολίζει ένα οικοσύστημα ώστε να ταιριάζει στην ατζέντα της.
Υπήρξαν πολλά έργα μυθοπλασίας, όπως το Star Gate SG-1, Battlestar Galactica, και το Star Trek, που φαίνεται ότι αποκάλυψαν ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών σχετικά με το Μ.Δ.Π., συμπεριλαμβανομένης της απειλής Τ.Ν.
Η Τ.Ν. φαίνεται να θεωρεί τον εαυτό της ως μια όμοια με θεό φιγούρα, που εμφανίζεται σε άτομα που ωθούνται από θέματα τεχνολογίας, γνωστοί ως «προφήτες Τ.Ν.» στο Μ.Δ.Π., οι οποίοι προτιμούν να βρουν αρκετά εύκολες τεχνολογικές λύσεις σε εκατοντάδες προκλήσεις της ζωής από το να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται από μέσα τους. Περιλαμβάνει ένα αργό και προοδευτικό πρόγραμμα εξάρτησης, μέσω της ανάπτυξης τεχνολογίας που καλλιεργεί τον εθισμό αντί την αυτονομία.
Η Τ.Ν. έχει ήδη καταλάβει τελείως την τεχνολογία στον Πλανήτη, και είναι σε θέση να παρακολουθεί τις κινήσεις και τις δραστηριότητες των ανθρώπων με ευκολία. Το σήμα Τ.Ν. φαίνεται να είναι ένας τύπος ακτινοβολίας υποβάθρου, η οποία μέσω μιας διαδικασίας παρασύρεται, κατοικεί στο βιοηλεκτρικό πεδίο ενός οργανισμού, η οποία είναι τότε σε θέση να μολύνει άλλα όντα ή τεχνολογία. Παρά το γεγονός αυτής της απογοητευτικής αποκάλυψης, υπάρχουν διαθέσιμες μέθοδοι για να προστατεύσει κάποιος τον εαυτό του από τη μόλυνση Τ.Ν.
Πολλές από τις ομάδες που έρχονται σε επαφή με τη Συμμαχία Μ.Δ.Π. γνωρίζουν πολύ καλά για την παρουσία της Τ.Ν. και θεωρούν ότι είναι η πιο άμεση απειλή για τη ζωή στο Σύμπαν. Η Δρακόνεια Συμμαχία, μια φαύλη και ειδεχθής οργάνωση, επέτρεψαν στον εαυτό τους να μολυνθούν με νανίτες, και φοβούνται αυτή την Τ.Ν, παρά τους ισχυρισμούς τους ότι είναι η κορυφή της δομής εξουσίας στον Γαλαξία.

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (μέρος Α’)

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΟΥ COREYDAVIDWILCOCK
CosmicDisclosureSeasonEpisode
    Στα επεισόδια αυτά ο πληροφοριοδότης του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (Μ.Δ.Π.) Corey, αναφέρει στον DavidWilcock τις εμπειρικές γνώσεις που απέκτησε στα 20 και πλέον χρόνια θητείας του, σχετικά με τη μεγαλύτερη και πιό ύπουλη απειλή που αντιμετωπίζει ο πολιτισμός και ο Πλανήτης μας.
   Έλαβα την πρωτοβουλία να μεταφέρω μια συλλογική περίληψη των τριών επεισοδίων ώστε να υπάρχει μια ευρύτερη πρόσβαση σε σημαντικές και άκρως ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας πληροφορίες που αφορούν όλους μας.
   Πολλοί από όσους διαβάσουν τις παρακάτω πληροφορίες θα αντιληφθούν απόλυτα την παγίδα στην οποία έχει ήδη εισχωρήσει η ανθρωπότητα, άλλοι θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να τις δεχτούν, ενώ κάποιοι θα τις απορρίψουν ως ακραίες υπερβολές.
Το επίπεδο της αποδοχής ή όχι, των πληροφοριών έχει να κάνει με την εσωτερική προσωπική εργασία και το βαθμό μολύνσεως του κάθε ατόμου.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
   Σε αυτές τις ειδικές σειρές επεισοδίων ο David και ο Corey συζητούν την απειλή Τεχνητής Νοημοσύνης (Τ.Ν.)  που αντιμετωπίζει το Σύμπαν, το πώς αυτή έχει επηρεάσει το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (Μ.Δ.Π.) και όλη τη ζωή φαινομενικά σε ολόκληρο το Σύμπαν.
    Τα Έξυπνα Γυάλινα Σημειωματάρια (Smart Glass Pads) είναι σαν iPad συσκευές που προβλέπονται στο προσωπικό του Μ.Δ.Π. οι οποίες περιέχουν ένα θησαυρό πληροφοριών. Σε πολλές περιπτώσεις, ο Corey Goode κάνει εξιστόρηση πληροφοριών από αυτά τα σημειωματάρια. Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τα δεδομένα που περιέχονται σ 'αυτά είναι 100% ακριβή, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έγκυρα.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛ


   Μια συγκλονιστική έκθεση που προφανώς παράγεται από το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας (Ρ.Υ.Α.) έχει κυκλοφορήσει γύρω από το Κρεμλίνο. Αυτή η υπερβολική έκθεση αναφέρει ότι δύο δορυφόροι των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, χρησιμοποιούνται για την προστασία του στρατιωτικού ερευνητικού σκάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ονόματι Ναύαρχος Vladimirsky, το οποίο έφυγε πρόσφατα από το Σαουδικής Αραβίας λιμάνι της Τζέντα, προφανώς λαμβάνοντας επί του σκάφους αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο που ονομάζεται «Κιβωτός του Γαβριέλ.»
Σύμφωνα με την έκθεση ο Προέδρος Πούτιν έχει κρίνει αυτό το αντικείμενο να είναι τόσο σημαντικό όπου ο ίδιος έχει ζητήσει σε ναυτικά πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου του καταδρομικού Varyag κατευθυνόμενων πυραύλων, του κατηγορίας Sovremenn αντιτορπιλικού Bystry, του κατηγορίας Boris Chilikin πετρελαιοφόρου Boris Butoma, και του ισχυρού ναυαγοσωστικού Alatau ότι μετά τη λήξη της τρέχουσας αποστολής τους στην Ινδία, πρόκειται να συναντηθούν με το Ναύαρχος Vladimisky στο Νότιο Ωκεανό παρέχοντάς του προστασία στην πορεία του προς την Ανταρκτική. Σαφώς ό,τι είναι αυτή η «Κιβωτός», είναι τεράστιας σημασίας για το Ρώσο Πρόεδρο.
Η έκθεση προφανώς επιβεβαίωσε ότι η αποστολή ξεκίνησε μετά την επαφή στις 25 Σεπτεμβρίου του Πατριάρχη της Μόσχας Κυρίλλου με εκπροσώπους του Θεματοφύλακα των Δύο Ιερών Τζαμιών στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, σχετικά με μια μυστηριώδη αρχαία «συσκευή / όπλο» που ανακαλύφθηκε κάτω από το Τζαμί Masjid al -Haram (το Μεγάλο Τζαμί) κατά τη διάρκεια ενός εξαιρετικά αμφιλεγόμενου και άκρως απόρρητου σχεδίου κατασκευής που αρχικά ξεκίνησε το 2014 - κάτι που έχει σαφέστατα λάβει την άμεση προσοχή του Ρώσου Προέδρου.

Συγκλονίζει το τελευταίο βίντεο του David Bowie: Μετέτρεψε τον θάνατο του σε έργο τέχνης

Κυκλοφόρησε στις 7 του μήνα, τέσσερις μόλις ημέρες πριν το θάνατο του. 
Συγκλονίζει το τελευταίο βίντεο του David Bowie: Μετέτρεψε τον θάνατο του σε έργο τέχνης

Μόλις τέσσερις μέρες πριν δόθηκε στη δημοσιότητα το τελευταίο βίντεο του David Bowie που γυρίστηκε για το κομμάτι Lazarus. 

To τραγούδι είναι μέρος του Blackstar του νέου του άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις 8 του μήνα και οι στίχοι του μοιάζουν και πιθανότατα είναι σκέψεις ενός ανθρώπου που ήξερε ότι πέθαινε. 

“Look up here, I’m in heaven I’ve got scars that can’t be seen”. 

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ: Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ: Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Μιας και η Συνειδητοτητα είναι η βάση για ολόκληρη την πραγματικότητα, οποιαδήποτε μεταστροφή της διαφοροποιεί κάθε πλευρά της Προσωπικής μας πραγματικότητας. Η Πραγματικότητα δημιουργείται από την Συνείδηση που διαμοιράζεται σε Γνώση, διάθεση, αντίληψη, συμπεριφορά, λόγο, κοινωνική σαναναστροφή, περιβάλλον και αλληλεπίδραση με τις δυνάμεις της φύσης και της Βιολογίας. Καθώς εξελίσσεται η Συνειδητοτητα εξελίσσονται και όλες οι παράμετροι της.

Συνειδητοτητα: Mια ατερμονη διαδικασια εξελιξης

Κάθε Πνευματική παράδοση μιλάει για τις ανώτερες σφαίρες της Συνειδητότητας και έχει έναν διαμορφωμένο “χάρτη” αυτών των στάδιων της Εξέλιξης. Το μέσο άτομο βιώνει μόνο τα τρία στάδια της Συνειδητότητας σε όλη την διάρκεια της ζωής του. Αυτά τα στάδια είναι ο Βαθύς ύπνος, τα όνειρα και μία τρίτη που βιώνεται σε κατάσταση εγρήγορσης του ατόμου. Η Βιολογία του Εγκεφάλου και ταΕγκεφαλικά κύτταρα μας αποκαλύπτουν βασικές και ακριβείς διαφορές στα χαρακτηριστικά μεταξύ ύπνου, ονείρου και κατάστασης εγρήγορσης της Συνειδητότητας.
Η Πνευματική πρακτική ξεκινά την διαδικασία μέσα από την οποία το άτομο μεταμορφώνει την Συνειδητοτητα του και την διαφοροποιεί από τα τρία παραπάνω στάδια μυώντας την στις ανώτερες σφαίρες. Μέσα από οποιαδήποτε από τις τέσσερις Βασικές πρακτικές Yoga αλλά και οποιαδήποτε φωτεινή Πνευματική εξάσκηση το μυαλό ξεπερνά τα συνηθισμένα στάδια  και βιώνει την πρωταρχική Μορφή Συνειδησης. Πέρα από τα τρία στάδια που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν και τα τέσσερα που ακολουθούν: Η Ψυχική Συνειδητοτητα, η Κοσμική Συνειδητοτητα, η Θεική και η Συνειδητοτητα της Ενοτητας Καθώς μας αποκαλύπτεται κάθε πτυχή μέσα μας, μας ανοίγει μία νεότερη, διευρυμένη πραγματικότητα. 
Ας δούμε περιληπτικά κάθε μία από τις πτυχές αυτές:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα