Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τακτοποίησε τις Εκκρεμότητες

Τακτοποιήσε τις Εκκρεμότητες

Ο Βρετανός φιλόσοφος και συγγραφέας Μπέρναρντ Ράσελ είχε πει κάποτε: “Ένα από τα σημάδια ενός επερχόμενου νευρικού κλονισμού, είναι η πίστη ότι αυτό που κάνουμε στη δουλειά μας είναι τρομακτικά σημαντικό”. 

Το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να διαχειρίζεται κανείς στην ζωή του δεν είναι ο χρόνος, αλλά η Ενέργειά του. Άλλωστε και ο Χρόνος είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ. 

Γιατί όταν προσπαθείς να κάνεις τα πάντα γρήγορα και άμεσα, ξεμένεις από δυνάμεις. 

Έτσι, ενώ τελικά έχεις χρόνο αφού τελείωσες νωρίτερα, δεν έχεις κουράγιο να κάνεις το κάτι παραπάνω. 

Όταν, όμως, διαχειρίζεσαι σωστά την ενέργειά σου μπορείς να ολοκληρώσεις τα σημαντικά πράγματα με καλύτερο τρόπο. 

Ακολούθησε, λοιπόν, αυτές τις συμβουλές για να έχεις πάντα Δύναμη κι Ενέργεια!

Σταμάτα να ζεις Ανισόρροπα: Βασικά, σταμάτα να ζεις μηχανιστικά κι ασταμάτητα, χωρίς να κάνεις ούτε ένα μικρό διάλειμμα. Μπορεί προσωρινά να τα καταφέρνεις. Μέχρι το απόγευμα όμως, θα νιώθεις απίστευτα εξουθενωμένος. Ή μεσοβδόμαδα θα νιώθεις στραγγισμένος, χωρίς καμιά έμπνευση και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα σπουδαίο. Αντίθετα προσπάθησε να εφαρμόσεις αυτά τα μυστικά για να διατηρήσεις την ενέργειά σου στο γραφείο, στο σπίτι και στην ζωή γενικότερα: Ασχολήσου εντατικά με ένα και μοναδικό πράγμα για 45 λεπτά. Κάνε ένα μικρό 15λεπτο διάλειμμα. Σήκω από το γραφείο, πήγαινε να βάλεις καφέ, πιάσε κουβέντα με κάποιον συνάδελφο, κάνε κάτι που θα καθαρίσει το μυαλό σου. Στη συνέχεια δούλεψε για άλλα 45 λεπτά. Αν θέλεις να κρατάς αυτό το πρόγραμμα, χρησιμοποίησε το χρονόμετρο στο κινητό σου.

AI ΝΥΜΦΑΙ

ΑΙ ΝΥΜΦΑΙ
Αλήθεια….ποια ήτο η σημασία των Νυμφών εις την Ελληνικήν Γραμματείαν; Ο όρος Νύμφη…..ΑΔΕΛΦΙΑ είναι πολυδιάστατος . 
Είναι η γέφυρα του ορατού και του αοράτου. 
Εάν….δεν υπάρχει η γέφυρα μεταξύ των δύο, η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι αδύνατος. 
Αυτός ο ΕΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΣ χώρος είναι πλούσιος σε ΟΝΤΑ ΑΓΑΘΟΠΟΙΑ , είναι ο συνδέων τον ΦΥΣΙΚΟΝ, ΑΙΣΘΗΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ των ΘΝΗΤΩΝ μετά του ΝΟΗΤΟΥ, ΙΔΕΑΤΟΥ ΔΙΑ-ΚΟΣΜΟΥ των ΑΘΑΝΑΤΩΝ.  
Αλλά ….γιατί η γέφυρα αύτη είναι τόσο χρήσιμη;  
Η αόρατος αύτη γέφυρα είναι ο απαραίτητος ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ εις το οποίο ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΔΡΟΥΝ ΟΝΤΑ με μεγάλην ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ , όχι όμως ΑΘΑΝΑΤΑ.
Ούτως…παρόμοια όντα είναι και αι Νύμφαι, αι Νηρηίδες, αι ποτάμιαι θεότητες, οι δαίμονες/δαήμονες. 
Το ΕΡΓΟΝ των είναι αγαθοποιόν, ερχόμεναι εις ΒΟΗΘΕΙΑΝ (θείαν Βοή) των ΘΝΗΤΩΝ, εάν και εφ’ όσον ΑΔΕΛΦΙΑ….. υμείς αντιληφθούμε , δια των ΚΑΘΑΡΜΩΝ, την δυνατότητα ΕΠΑΦΗΣ των με τα ΟΝΤΑ της γειτονικής των ανωτέρας βαθμίδος. 
Η λέξις Νυμφίος ….την συναντάμε πρώτα εις τον ΟΜΗΡΟΝ . 

ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ=864=>8+6+4=18=>1+8=9…ΕΝΝΕΑ…!!!



Π=9 /Υ=9 /Θ=9 /Α=9 /Γ=9/ Ο=9/ Ρ=9/ Α=9/ Σ=9
(Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ=Α! ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ=1627) και στην ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ
Το ΟΜΑΚΟΕΙΟΝ…όπως γνωρίζουμε ήταν η σχολή του ΠΥΘΑΓΟΡΑ. Παρακολουθώντας την αριθμοσοφία βλέπουμε ότι: ΑΡΙΘΜΟΛΕΞΙΑ=ΟΜΑΚΟΕΙΟΝ=336. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ=1525/Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ=ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ=1525/Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ=1525………Αυτό δηλώνει πράγματι ότι υπάρχει κάποιος κώδικας με τον οποίον δηλώνονται τα όντα, δηλα δή, οι αριθμοί: Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ=ΚΩΔΙΞ=894…..Αυτό σημαίνει πράγματι ότι ο ΚΩΔΙΚΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΓΛΩΣΣΗΣ είναι ο αριθμός ΕΝΝΕΑ(ΕΝ-ΝΕ-Α)…αν θυμάστε σε παλαιότερη δημοσίευση που έκανα περί Κώδικος ΕΝΝΕΑ: [ΚΩΔΙΞ=894=>3=1+1+1=ΕΝ+ΝΕ+Α. ΕΝΝΕΑ=111=>3. ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑ=446+85=531=>9 ΕΝ-ΝΕ-Α (1-1-1).] Και όταν λέμε κώδικα έχει να κάνει με τον χωροχρόνο και αυτό επιβεβαιώνεται πράγματι από τις παρακάτω ισοψηφίες: Ο ΚΩΔΙΞ ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ=2660/ΔΙΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ=2660/ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ=2660. Ένας από τους ΚΩΔΙΚΕΣ, μας φανερώνεται στην συμπαντική σταθερά του Φ=1,618 , και όταν λέμε για την συμπαντική σταθερά Φ, εννοούμε ότι : [Ο ΑΡΙΘΜΟΣ Φ]=[ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΝ]=3662….κατά το οποίον είμαστε φτιαγμένοι σωματικώς… γι αυτό έχουμε πέντε δάκτυλα κλπ κλπ και αυτό οφείλεται στην αναλογία των μέσων και άκρων λόγων: ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΝ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΝ=Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ =1451…και πράγματι: ΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΙ ΛΟΓΟΙ=ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΝ=740…και όχι μόνον διότι : ΙΕΡΟΝ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΝ=Η ΠΕΝΤΑΛΦΑ=Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ=975, …και ιδού ΣυνΕλληνες: ΚΩΔΙΞ ΚΥΡΙΟΥ=Η ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥ Φ=ΚΑΝΟΝΙΚΟΝ ΠΟΛΥΓΩΝΟΝ.
Και όταν ομιλούμε για τα πολύγωνα , εννοούμε για την κτίση του σύμπαντος κόσμου και του αρχιτέκτονα της ιεράς δημιουργίας του σύμπαντος: ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ=ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΛΥΓΩΝΑ=1957.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΑΔΕΛΦΙΑ ….όλα τα σύμβολα των Θεών και των τεράτων είναι κατάλληλα εργαλεία ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ δια την εκπαίδευσιν της ΨΥΧΗΣ μας. Γνωρίζουμε ότι το ΚΡΑΝΟΣ προστατεύει την κεφαλήν του πολεμιστού εις τον πόλεμον. Ομοίως εις την μυθοϊστορία μας προστατεύει την κεφαλήν της θεάς ΑΘΗΝΑΣ κατά τας πολεμικάς επιχειρήσεις, εις τας οποίας αύτη συμμετέχει. 

Καθίσταται λοιπόν ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της ΣΟΦΙΑΣ, διότι η θεά φορεί την περικεφαλαίαν της ακόμη και όταν δεν ευρίσκεται εις τον πόλεμον, συμμετέχουσα εις ειρηνικάς πράξεις, αι οποίαι απαιτούν πολυπλόκους συλλογισμούς. 

Το ΚΡΑΝΟΣ, εις το αισθητόν πεδίον κατέστη προστασία σοφίας εις το νοητόν. 

Το κράνος είναι από σφυρήλατον, πολύ σκληρόν μέταλλον, καλώς προσαρμοσμένον εις την κεφαλήν του πολεμιστού. 

Η προστασία των ΙΔΕΩΝ επιτυγχάνεται δια του σκληρού και αδιαπεράστου ΚΡΑΝΟΥΣ/ΚΡΑΝΙΟΥ, το οποίον συγκρατεί και συνέχει το εσωτερικόν περιεχόμενον, την ΣΟΦΙΑΝ.

Επειδή, όμως αι καθαραί σκέψεις, συνεχώς ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΞΩΘΕΝ και ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ….χρήζουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ υπό της σταθεράς ακάμπτου και αμεταβλήτου ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ, του ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ.  

Η ΒΟΥΛΗΣΙΣ της ΑΘΗΝΑΣ/ΝΟΗΣΕΩΣ έχει συγκροτηθή εκ της κοινής συνισταμένης των συνολικών ΓΝΩΣΕΩΝ αμφοτέρων του ΑΙΣΘΗΤΟΥ και του ΝΟΗΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ. 

Λένε ότι …… J. Bucai



Ζούσε κάποτε ένας δερβίσης πολύ σοφός.
Γύριζε από χωριό σε χωριό, ζητώντας  ελεημοσύνη 
και μοιράζοντας γνώσεις και συμβουλές στις πλατείες 
και τις αγορές.
Μια μέρα, καθώς ζητιάνευε στην αγορά, 
τον πλησιάζει ένας άνθρωπος και του λέει:

  -  Χθες  βράδυ ήμουν με ένα μάγο πολύ ξακουστό και με συμβούλεψε να έρθω σήμερα εδώ στην πλατεία.
Είπε ότι θα συναντήσω έναν κουρελή ζητιάνο και ότι,
ο ζητιάνος αυτός, παρόλη την φτωχική του εμφάνιση,
θα μου δώσει έναν θησαυρό που θα αλλάξει τη ζωή μου για πάντα.
Έτσι μόλις σε είδα, κατάλαβα ότι είσαι εσύ αυτός που ψάχνω, γιατί δε νομίζω να υπάρχει άλλος σε χειρότερη κατάσταση από σένα …..
Δώσε μου λοιπόν τον θησαυρό μου!

Ο δερβίσης τον κοίταξε σιωπηλός. Μετά έβαλε το χέρι του σε μια τσάντα από φθαρμένο δέρμα που είχε κρεμασμένη στον ώμο του..

-      Αυτό πρέπει να είναι, του λέει. Και του δίνει
ένα τεράστιο διαμάντι.

Ο άλλος μένει κατάπληκτος.

Έχεις θυμώσει ποτέ με το Θεό;



της Karen Noè

Στην δουλειά μου, ασχολούμαι συχνά με όσους έχουν βιώσει τραγωδίες στη ζωή τους. Πολλές φορές αυτοί οι πληγωμένοι άνθρωποι θυμώνουν με το Θεό εξαιτίας των τραγωδιών και αναρωτιούνται πώς επιτρέπει ο Θεός να συμβούν. Από την άλλη, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι συχνά αισθάνονται ένοχοι που τα βάζουν με το Θεό. Στην ουσία, όμως, ο Θεός δεν κάνει να συμβαίνουν αυτές οι λεγόμενες τραγωδίες, ούτε αγνοεί τα αιτήματα των προσευχών τους.

Ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας είναι μια εμπειρία μάθησης για την ανάπτυξη των ψυχών μας. Σίγουρα, θα μπορούσαμε να αντλήσουμε διδάγματα ζωής με ευκολότερους τρόπους, αλλά μερικές φορές δεν δίνουμε προσοχή μέχρι να συμβεί μια κρίση. Κατά τη διάρκεια της ζωής οι ψυχές μας μπορεί να δημιουργήσουν γεγονότα, όπως ασθένειες, που μας εξαναγκάζουν να ξυπνήσουμε και να κάνουμε αλλαγές που διαφορετικά δεν θα κάναμε.

Μερικές φορές μια ασθένεια μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε αυτό που απεγνωσμένα χρειαζόμαστε, να κάνουμε την κίνηση που πραγματικά θέλουμε, να παρατήσουμε τη δουλειά που μισούμε, να πάρουμε διαζύγιο από το δυστυχισμένο γάμο μας, ή ό,τι άλλο πρέπει να κάνουμε. Αν είχαμε ακούσει την εσωτερική μας γνώση εκ των προτέρων, οι πιθανότητες να συμβεί η ασθένεια θα ήταν πολύ λίγες.

Στις πιο δύσκολες ώρες μας έχουμε ανάγκη να νιώσουμε την αγάπη του Θεού περισσότερο. Τότε είναι που θέλουμε να του πούμε ότι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε πιο δυνατά την παρουσία Του στη ζωή μας. Μπορούμε να ζητήσουμε από τους αγγέλους να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από εκείνο το κάτι που μας εμποδίζει να αισθανθούμε την ειρήνη του Θεού. Να θυμάστε ότι ο Θεός και οι άγγελοί του θέλουν να νιώσουμε αυτή την ειρήνη και πάλι. Μπορούμε να Του ζητήσουμε να μας πει τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση.

"Ο εικονικός κόσμος καταρρέει , όταν μέσα σου γεννιέται ψυχή "


Η μάχη συνεχίζεται, εξωτερικός κόσμος vs εσωτερικού...

Ο εικονικός κόσμος των εντυπώσεων ,
κάνει απελπισμένες προσπάθειες να διατηρήσει την εξουσία του...
προβάλλοντας τις χειρότερες εικόνες του λεηλατεί και αφαιρεί τον ζωτικό χώρο
που τόσο έχει ανάγκη ο εσωτερικός κόσμος
για να αναπτυχθεί...

Αδυσώπητη αυτή η μάχη και  πολύ ύπουλη, στόχο έχει τα συναισθήματά μας.
 Το άδειασμα των ψυχικών αποθεμάτων μας...

Όμως επειδή ο άσχημος εξωτερικός κόσμος
 είναι μόνο μια αντανάκλαση ,
μια προβολή του μη ανεπτυγμένου -
του μη σχηματισμένου- 
εσωτερικού μας κόσμου,
αναπόφευκτα θα καταρρεύσει,
όταν μέσα μας
σχηματοποιηθεί κάτι νέο.

Όταν πάρει μορφή
ο αληθινός μας εαυτός
θα δημιουργήσει   νέο χώρο
και θα γεννήσει τη νέα πραγματικότητα.

Συγχώρεση , συν- χωρώ...
χωράω  κάτι ακόμα
κάτι περισσότερο απο πριν...
δημιουργώ τον χώρο που χρειάζομαι
που χρειάζεται
ώστε να πάρει σχήμα η ά-σχημη προβολή...

Να σχηματοποιηθεί
και να ομορφύνει ...
να πάρει μορφή...
και να γεννηθεί μέσω μιας πράξης...
απο το μέσα μου στον έξω κόσμο
μια όμορφη πράξη , ένα γεγονός...
μια γέννηση ,
που θα προέλθει απο την εσωτερική μου ένωση και δράση...

Συγχωρώ κι ας μην  κατά- νοώ

Μη χάνεις την πίστη σου στους ανθρώπους ακόμα κι αν σε απογοητεύουν

Ράνια Ψύλλα

Είναι στη φύση των ανθρώπων ν᾽ απογοητεύουν ο ένας τον άλλο αλλά και να απογοητεύονται.
Υποσχέσεις που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε, μεγάλα λόγια, «για πάντα» που δεν είχαν κανένα νόημα και καμία διάρκεια.


Πόσο συχνά δε μας έχει αδειάσει έτσι απλά ένας δικός μας άνθρωπος; Ένας φίλος, ο σύντροφός μας, ακόμα και κάποιος από την ίδια μας την οικογένεια;

Οι άνθρωποι μέσα σ᾽ όλες μας τις αδυναμίες, πολλές φορές, παρασυρόμαστε απ᾽ τον ενθουσιασμό μας ή υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας και πιστεύουμε πως μπορούμε ν᾽ αψηφήσουμε ολόκληρο το σύμπαν, να τα βάλουμε με τις κακές συγκυρίες και τα εμπόδια που μας παρουσιάζονται.

Δυστυχώς, όμως, όσο κι αν το θέλουμε δεν καταφέρνουμε να νικήσουμε τα γεγονότα. Κι έτσι τελικά, έρχεται η στιγμή που στεκόμαστε πια ανήμποροι μπροστά στην πραγματικότητα και πρέπει να κάνουμε πίσω.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτό που θέλαμε δε γίνεται, και πρέπει ν᾽ αντιμετωπίσουμε κι αυτόν ή αυτούς που πήραμε στο λαιμό μας, παρασύροντάς τους με την υπέρμετρη αισιοδοξία μας και τις υποσχέσεις μας.
Τότε βγαίνει απ᾽ το στόμα κι η χειρότερη φράση που δηλώνει πια πως παραδεχόμαστε την αδυναμία μας: «Δε μπορώ». Ακόμη κι αν
θέλω.

Τι γίνεται τότε; Άβουλος, αφήνεσαι στο άγνωστο που θα φέρει ο χρόνος και στην ουσία ζητάς κι απ᾽ τον άλλο να κάνει το ίδιο.

«Όταν είσαι ερωτευμένος…»

Ο έρωτας είναι μια υπέροχη εμπειρία, η οποία βιώνεται διαφορετικά από τον καθένα μας.


Κάποιοι από εμάς ερωτεύονται εύκολα και χωρίς επιφυλάξεις. Κάποιοι άλλοι εμπιστεύονται δύσκολα και θέλουν τον χρόνο τους για να ερωτευτούν. Μερικές φορές δεν είναι δύσκολο να ερωτευθούμε, αλλά είναι δύσκολο να παραδεχτούμε, ότι είμαστε ερωτευμένοι.best-compatibility-match
Όταν ρωτάμε κάποιον πως ξέρει, ότι είναι ερωτευμένος, η συνηθισμένη απάντηση είναι: “Απλά το ξέρω.”
Απλά και μόνο επειδή αγαπάτε τον πρώην σας, δεν σημαίνει, ότι αυτή η σχέση σας θα καθορίσει την ζωή σας στο εξής. Ακόμα και αν αισθάνεστε, ότι η σχέση αυτή ήταν η μεγαλύτερη της ζωής σας, πρέπει να είστε ανοιχτοί σε καινούργιες πιθανότητες. Εξιδανικεύοντας τις παλιές σχέσεις, διώχνετε μακριά την καινούργια αγάπη.
Πολλές φορές βλέπω φίλους να αρνούνται να δίνουν νέες ευκαιρίες σε ανθρώπους, επειδή είναι πολύ προσκολλημένοι σε έναν άκαμπτο ορισμό της αγάπης. Έναν ορισμό στον οποίο ο καινούργιος αυτός άνθρωπος δεν ταιριάζει. Αν το καινούργιο ειδύλλιο τους δεν ακολουθήσει την πορεία του παλιού, θα το σαμποτάρουν.
Μια διαφορετική αγάπη δεν είναι απαραίτητα μια κακή αγάπη.

ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7.....Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ


Φτιάχνω θρησκεία. Τι είναι αυτό; Ένα καλαμπούρι, ένα παιχνιδάκι, να περνάμε την ώρα μας; Όχι, βέβαια. Θρησκεία σημαίνει πρώτα προκαλώ το φόβο, το φόβο Θεού, τον τρόμο της Κολάσεως, τον εφιάλτη τι σε περιμένει στην Άλλη Ζωή, στη μετά θάνατο.
Αυτό θα πει θρησκεία. Κι όλοι, από τα πρεζόνια της Θύρας 7 μέχρι τα πιο ανοιχτά μυαλά της τέχνης και της διανόησης, να τη σέβονται. Να προσκυνούν.
Δεν περιμέναμε από τον προφέσορα Γαλιλαίο να μας πληροφορήσει ότι η Γη είναι γλόμπος και περιστρέφεται γύρω από τον ακίνητο Ήλιο. Το ξέραμε. Ο κόσμος, όμως, δεν ήταν ακόμα σε θέση να δεχθεί τη χριστιανική πίστη. Έπρεπε πρώτα να βιδώσουμε στο μυαλό των ζώων, των πιστών ότι ο Θεός είναι επάνω στον Ουρανό και ο Διάολος κάτω, χωμένος στη Γη, και ότι εμείς ελέγχουμε την κατάσταση. Θα ήταν λάθος ο Πάπας της Ρώμης, που έχει το Αλάθητο, να παραδεχθεί ότι ο Βόρειος Πόλος κάνει τούμπες και αλλαξοκωλιές με τον Νότιο Πόλο. Ο κοσμάκης, άσε ότι δεν θα μας πίστευε, θα σκεπτόταν πως του λέγαμε ανοησίες, και θα βρισκόταν σε μία διαρκή ανασφάλεια. Δεν θα μπορούσαμε να τον μαντρώναμε στο λούκι της θρησκείας.

20 φράσεις του Καρλ Γιουνγκ που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.



Ο Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ ήταν φιλόσοφος και ψυχολόγος της θετικής σχολής της ψυχολογίας. Έβλεπε την δυνατότητα επέκτασης της συνείδησης ενός ατόμου σχεδόν σε κάθε νεύρωσης ή καταθλιπτικών επεισοδίων.
Δείτε παρακάτω 20 φράσεις και αποσπάσματα του Carl Jung, μαθητή του Σίγκμουντ Φρόιντ, που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον εαυτό σας καλύτερα και τελικά να τον αποδεχτείτε.
  1. Μην κρατάς κάποιον που θέλει να φύγει, γιατί δεν θα μπορέσεις να γνωρίσεις αυτόν που έρχεται.
  2. Ό,τι μας ενοχλεί στους άλλους μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας.
  3. Αν είστε ένας ταλαντούχος άνθρωπος, δεν σημαίνει ότι έχετε κερδίσει κάτι. Σημαίνει απλά, ότι έχετε κάτι να δώσετε πίσω.
  4. Η συνάντηση δυο προσωπικοτήτων μοιάζει με την επαφή δυο χημικών ουσιών: και τα δυο στοιχεία μεταμορφώνονται ακόμα και από την πιο μικρή αντίδραση.
  5. Το μεγαλύτερο βάρος για ένα παιδί είναι να ζήσει την ζωή των γονιών του.

Dorothy Eady - Η Ιέρεια Της Αρχαίας Αιγύπτου





Η μετενσάρκωση υπάρχει :

Πολλά μικρά παιδιά διηγούνται την ιστορία των προηγούμενων ζωών που έχουν ζήσει. 


Μπορείς να τα αμφισβητήσεις . 

Αλλά στην περίπτωση της Dorothy Eady, η ιστορία μετενσάρκωσής της δεν ήταν τόσο εύκολο να την απορρίψει κανείς .

Η Dorothy γεννήθηκε το 1903 σε μια πλούσια οικογένεια από το Νότιο Λονδίνο, Αγγλία. 


Από μικρό κορίτσι έδειχνε ότι δεν ήταν συνηθισμένο παιδί. 

Κάποτε οι γονείς της πήγαν την μικρή Dorothy σε μια Γκαλερί αιγυπτιακή. 

Είχε Μούμιες της Αρχαίας Αιγύπτου,και αγάλματα όλων των αιγυπτιακών θεών.

Χωρίς προφανή λόγο,η Dorothy έπιασε τα χέρια και τα πόδια των αγαλμάτων και άρχισε να τα φιλάει .

Στη συνέχεια, άρχισε να ουρλιάζει με φωνή που δεν την ήξεραν οι γονείς της.

Η Dorothy δήλωσε ότι ήθελε να μείνει «με τους ανθρώπους της». 

Οι Τακτικές επισκέψεις στο κατηχητικό της Καθολικής Εκκλησίας, τερματίστηκαν γιατί έλεγε ότι είχε «συμπάθεια προς την Παλαιά Θρησκεία της Αιγύπτου » . 

Έλεγε ότι πριν ήταν ιέρεια του Omm Sety του Νείλου! 

Το 1931,η Dorothy μετακόμισε στην Αίγυπτο, και κατά την άφιξή της, γονάτισε και φίλησε το έδαφος. 

Τότε ανακοίνωσε ότι είχε έρθει στο σπίτι της και θα μείνει εκεί.. 

Ένα καταπληκτικό ρόφημα μπανάνας που θα κάψει το λίπος στο στομάχι αμέσως!

Burn-Fat-Σαν-τρελό-με-this-μαγικό-Μπανάνα-Ποτό


Οι μπανάνες είναι το κύριο συστατικό στην παραγωγή smoothies.
Αν λαμβάνετε αυτό το smoothie κάθε μέρα, τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μέσα σε μια εβδομάδα.
Η μπανάνα είναι φορτωμένη με κάλιο, γι 'αυτό και κάνει τους μύες ισχυρότερους και αποτοξινώνει τον οργανισμό.
Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και επωφελής όταν συνδυάζεται με άλλα θρεπτικά συστατικά.
Εδώ είναι η μαγική συνταγή.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι σκύλοι κάνουν πολλούς κύκλους πριν ξαπλώσουν;


dog
Όλοι οι σκύλοι παρουσιάζουν μια ποικιλία από προσωπικότητες και συμπεριφορές , υπάρχει όμως ένα πράγμα που κάθε σκύλος έχει χωρίς να χρειάζεται να εκπαιδευτεί, το να γυρίζει πολλές φορές σε κύκλους πριν ξαπλώσει. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;
Ενώ δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που απαντούν σε αυτή την ερώτηση, ο Stanley Coren, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, έγραψε πρόσφατα για τις παρατηρήσεις του ,αφού πραγματοποίησε μια πειραματική μελέτη. Ο σκοπός της πειραματικής μελέτης ήταν να διαπιστωθεί, αν οι σκυλιά που κάθισαν σε μια ανώμαλη επιφάνεια ήταν πιο πιθανό να γυρίσουν τουλάχιστον μια φορά πριν ξαπλώσουν σε σύγκριση με τους σκύλους που κάθισαν σε επίπεδη επιφάνεια.

Η θυσία




Η ζωή μας μπορεί να είναι τόσο όμορφη, όσο την ονειρευόμαστε. 

Κανένας δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τους στόχους του, καθισμένος σε μια καρέκλα και απλώς διαβάζοντας βιβλία για το πώς θα τους πραγματοποιήσει.

Όλοι κάτι χρειάστηκε να θυσιάσουν, προκειμένου να απολαύσουν. 

Ο αθλητής έπρεπε να γυμναστεί, ο ομιλητής να μιλήσει μπροστά στο ακροατήριο, ο γλύπτης να σμιλέψει το γλυπτό, ο ζωγράφος να ζωντανέψει τον πίνακα, ο επιχειρηματίας να τελειοποιήσει την επιχείρησή του, ο έμπορος να βγει και να διαλαλήσει την πραμάτεια του.

Μαγειρικά σκεύη, όσα πρέπει να ξέρουμε..

Η ποιότητα των μαγειρικών σκευών, η φροντίδα τους, καθώς και η επιλογή του σωστού σκεύους για την κάθε δουλειά που το χρειαζόμαστε παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του φαγητού που ετοιμάζουμε. Ακόμη και η διανομή θερμότητας είναι σημαντική, και αυτό εξαρτάται από το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένη. Στο εμπόριο μπορούμε σήμερα να βρούμε μια μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής σκευών κατσαρόλας.
magemageirika-skeyh-osa-prepei-na-xeroume8-ingolden.gririka-skeyh-osa-prepei-na-xeroume8-ingolden.gr
Τελικά, τι είναι αυτό που κάνει μια κατσαρόλα καλή; Γνωρίζοντας τα μαγειρικά σκεύη μας, μπορούμε να πετύχουμε, ένα πιο υγιεινό και κατά συνέπεια καλύτερο και εύγευστο φαγητό. 
Τα υλικά κατασκευής 
Ανοξείδωτο ατσάλι
Αυτού του τύπου οι κατσαρόλες θεωρούνται αντοχής. Είναι φτιαγμένες από σίδηρο συνδυασμένο με άλλα υλικά, συνήθως χρώμιο και νίκελ. Οι κατσαρόλες βαθμολογούνται ανάλογα με το μείγμα των μετάλλων. Μια καλής ποιότητας κατσαρόλα, για παράδειγμα, βαθμολογείται με το 18/10, που σημαίνει ότι το 18% της σύστασής του αποτελείται από χρώμιο και το 10% από νίκελ. Πολλά τηγάνια έχουν έναν πυρήνα από αλουμίνιο ανάμεσα σε δύο στρώματα από ανοξείδωτο ατσάλι – που ονομάζεται Τri-ply-  ή ακόμη αλουμίνιο ή χαλκό επιπρόσθετα στη βάση, που υποβοηθούν στη διανομή θερμότητας.
Σε γενικές γραμμές, αποτελεί μια ανθεκτική και υγιεινή επιλογή. Πρόκειται για ένα αδρανές μέταλλο, που σημαίνει ότι δεν αντιδρά με τα τρόφιμα και δεν εκλύει χημικές ουσίες που μπορεί να περάσουν στον οργανισμό μας. Το φαγητό δεν κολλάει, αν το σκεύος έχει ζεσταθεί καλά. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μεταλλικό ή άλλο αντικείμενο χωρίς να φοβόμαστε μήπως χαραχθεί.
Τι να προσέξουμε
– Φροντίζουμε τα σκεύη που επιλέγουμε να έχουν παχιά βάση, γιατί έτσι δεν θα είναι εύκολο να καεί το φαγητό μας.
– Διαλέγουμε κάποιο που δεν έχει προσμείξεις επικίνδυνων μετάλλων που να έρχονται σε άμεση επαφή με το φαγητό.
– Προτιμούμε σκεύη από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10.

Η Μέρκελ ανακοίνωσε πως η Deutsche Bank θα ανακεφαλαιοποιηθεί με τα χρήματα των προσφύγων

deutsche bank refugees

Πανικός επικρατεί στο Βερολίνο και την Φρανκφούρτη, καθώς η Deutsche Bank αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα και ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο επαναγοράς μέρους από το τεράστιο χρέος της.
Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να βγει η Γερμανία για μερικά χρόνια από την ευρωζώνη για να μην μολύνει την ευρωπαϊκή οικονομία, ενώ υποσχέθηκε πως η Ελλάδα θα βοηθήσει την Γερμανία με δάνειο.
Η γερμανική κυβέρνηση κατηγορεί τους Έλληνες χρήστες των social media που έκαναν πάρτι στο άκουσμα της είδησης πως η μετοχή της Deutsche Bank έχει πάει στο διάολο, και έσπειραν τον τρόμο στους επενδυτές.
Η άσχημη κατάσταση της Deutsche Bank οφείλεται στο γεγονός πως οι Γερμανοί είναι τεμπέληδες και ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους -αφού γαμήθηκαν στα λουκάνικα και στις μπύρες-, ενώ δεν έκοβαν και αποδείξεις στα περίπτερα και στα τυροπιτάδικα.
Γερμανοί πολίτες υποστηρίζουν πως το χρέος της Deutsche Bank είναι επαχθές και επονείδιστο και ζητούν να το πληρώσουν οι Έλληνες που είναι κιμπάρηδες άνθρωποι και ξέρουν από αυτά τα πράγματα.

Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε πως η Deutsche Bank θα ανακεφαλαιοποιηθεί με τα χρήματα των προσφύγων και αποκάλυψε πως αυτός είναι ο λόγος που ήθελε τους πρόσφυγες στην Γερμανία και αυτοί οι καημένοι έτρεχαν να βγάλουν χαμογελαστοί selfie μαζί της.

Βότανα: μικρά μυστικά για σωστή χρήση!

Botana-mistika-gia-sosti-xrisi-afepsima-ingolden.gr
Βότανα θεραπευτικά, βότανα μυρωδικά! Βότανα πολύχρωμα, ελιξίρια, “θαυματουργά”, βότανα για κάθε εποχή αποτελούν τροφή και φάρμακο για κάθε οργανισμό!
Ένα από τα βασικότερα πράγματα που χρειάζεται να μάθουμε όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε για τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων είναι πώς να τις αξιοποιούμε. Μόνο έτσι θα πάρουμε την ωφέλεια που περιμένουμε από αυτά.

Ας μάθουμε μερικά μυστικά για τη σωστή ορολογία και χρήση τους:
Αφέψημα:
Όπως λέει και η λέξη μόνη της “αφήνω να ψηθεί”.
Για να φτιάξουμε αφέψημα συνήθως βράζουμε τα σκληρά τμήματα του φυτού, όπως είναι οι ρίζες, οι φλούδες, τα κοτσάνια, οι σπόροι. Για να μας δώσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες τα βράζουμε από 5′ ως 20′ λεπτά – ανάλογα με την αντοχή κάθε φυτού στη θερμότητα
Δοσολογία: Βράζουμε 3 κουταλιές της σούπας σε 2 φλυτζάνια νερό
Μόλις κατεβάζουμε το αφέψημα από τη φωτιά το σουρώνουμε. Πρέπει να το πιούμε μέσα σε 12 ώρες, διότι μετά αλλοιώνεται και χάνει τη θεραπευτική του δύναμη!

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ!

(AP Photo/Alessandra Tarantino)

Εναντίον αυτού του θεού αγωνίζεται ο ηρωϊκός λαός της Συρίας, μπροστά σε μια έντρομη ανθρωπότητα η οποία βλέπει να παίζεται πάντα το ίδιο σενάριο, όπου οι ερπετοειδείς κλώνοι που δυναστεύουν τον πλανήτη, δήθεν για να προστατεύσουν τις αξίες του "ελευθέρου κόσμου" τους, πρέπει να θυσιάσουν χιλιάδες ανθρώπους για να ικανοποιήσουν τον βρυκόλακα θεό τους. 
Είναι ο ίδιος θεός για τον οποίο θυσιάστηκαν μυριάδες άνθρωποι από τους δήθεν εκπολιτιστές τους στην Αμερικανική ήπειρο, στην Αφρικανική, στην Ασιατική, στην Ευρωπαϊκή με παγκόσμιους πολέμους και μέχρι τις μέρες μας, προσφέροντας του ποταμούς αίματος σε ένα ατελείωτο σφαγείο, γιατί χρειάζεται ανθρώπινο αίμα, ο ίδιος και τα εκατομμύρια γενετικά κατασκευάσματα του, για να συντηρούνται στο επίπεδο των κατώτερων δονήσεων και στις διαστάσεις που βρίσκονται.
Η ανθρωπότητα πρέπει να ετοιμάζεται να βιώσει τον τρόμο, γιατί αυτά που παρακολουθεί από τις τηλεοράσεις δεν θα είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά που σχεδιάζουν για να επιβάλουν την "Νέα τους Τάξη". 
Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τα σχέδια τους. 
Έχουν εντολήν "άνωθεν" για να τα εφαρμόσουν. 

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΥΡΙΛΛΟΥ - ΠΑΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!

- Η πρώτη συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Πάπα ύστερα από 1000 έτη, σκοπόν είχε την παγίωση μιας συμμαχίας ενάντια στην λατρεία του Σατανά από τους Χαζάρους, σύμφωνα με ρωσικές πηγές και κύκλους του Πενταγώνου.

- Επαναπροσέγγιση ΗΠΑ - Ρωσίας σε περίπτωση εκλογής του Donald Trump. Αυτό διαφαίνεται από τις συνεχείς ανοιχτές κατηγορίες του Trump εναντίον της προεδρικής υποψήφιας των Χαζάρων Hillary Clinton, ενώ έχει δίπλα του σαν σύμβουλο του τον πρώην Αρχηγό της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών Αντιστράτηγο Mike Flynn.
- Σαν αποτέλεσμα αυτής της επαναπροσέγγισης θα είναι το φάγωμα των κορυφαίων στελεχών της Μαφίας των Χαζάρων Μέρκελ (κόρης του Χίτλερ) και Ερτογάν.
- Η κίνηση των Σαουδαράβων να συλλάβουν 33 στελέχη της ISIS μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονταν 9 Αμερικανοί πράκτορες της CIA, καθιστά πιθανό ότι οι Σαουδάραβες θα ακολουθήσουν σύντομα το Ιράν και τη Ρωσία στην κίνηση τους να σταματήσουν την πώληση του πετρελαίου τους δεχόμενοι σαν μέσο πληρωμής τα πετροδολλάρια των Χαζάρων. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι η Σαουδική Αραβία έχει αρχίσει ντάμπινγκ με τα $ 8.000 δισεκατομμύρια της συμμετοχής της στην αγορά κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ. Πολλοί Σαουδάραβες ερμήνευσαν ότι το χιόνι που πέφτει πάνω από την Μέκκα ως σημάδι από τον Αλλάχ ότι βρίσκονταν σε λάθος δρόμο, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει την ξαφνική αλλαγή τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα