Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΦΑΠΑΞ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ


Γράφει ο Ισαάκ Διαμανατίδης
Η συζήτηση για το ασφαλιστικό, παρότι αφορά συνταξιούχους ή μέλλοντες συνταξιούχους, διεξάγεται κατά το τυπικό σεξουαλικής πράξης. Άρχισε με χάδια και ερωτόλογα για τους δεινοπαθήσαντες από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και τείνει να εξελιχθεί σε οργασμό μέτρων εναντίον τους, με αποκορύφωμα την περικοπή των συντάξεων. Στην ουσία πρόκειται για βιασμό, καθώς γίνεται χωρίς την συγκατάθεση και των δύο μερών.
Τι μας είπε η κυβέρνηση όταν άρχισε η κουβέντα; Καμία σύνταξη δεν θα κοπεί. Ούτε κύρια ούτε επικουρική. Δώδεκα περικοπές είναι αρκετές.
Ήταν Οκτώβριος και οι κυβερνητικοί αρμόδιοι διαβεβαίωναν ότι η συμφωνία θα έκλεινε τον Νοέμβριο. Αντ ’αυτού, όμως τον Νοέμβριο, άρχισαν τα προκαταρκτικά με τη διαρροή της πρώτης πληροφορίας για περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.

Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ


Ο άνδρας στη σχέση, στο γάμο, πρέπει να έχει μεγαλύτερη ηλικία. Ποιος δεν συμφωνεί σ'αυτό; Οι πάντες. Και οι άνδρες και οι γυναίκες. Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Επιτυχημένες εξαιρέσεις, μάλιστα. Ένα ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο με διαφορά ηλικίας και η γυναίκα να είναι νεώτερη.
Θα είμαι αποκαλυπτικός. Προηγουμένως να αναφέρω την αφορμή της κουβέντας. Έγινε μία σχετική έρευνα ανάμεσα σε γυναίκες, δηλαδή αυτές που ρωτήθηκαν ήταν μόνο γυναίκες και το αποτέλεσμα έκατσε στα 4,5 χρόνια. Ό,τι, δηλαδή, η ιδανική διαφορά ηλικίας στην ιδανική συμβίωση είναι 4,5 χρόνια, με τον σύζυγο βέβαια μεγαλύτερο στα χρόνια.
Δεν θα ξοδευτούμε σε λεπτομέρειες, όπως εγώ τις χαρακτηρίζω, της εν λόγω έρευνας. Ότι το 40% των γυναικών κρίνει πως η πιο... βολική διαφορά είναι 3-4 χρόνια, το 30% 5-6 χρόνια, ότι το 14% θεωρούν πως μία γυναίκα μόνον για τα λεφτά πάει με μεγαλύτερο, ότι το 1% εκτιμά πως για να είναι ευτυχισμένος ο γάμος θα πρέπει η γυναίκα να είναι μεγαλύτερη.

ΟΙ ΘΛΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ


Θα μιλήσουμε για τον κορυφαίο συγγραφέα του 20ου αιώνα, τον Κολομβιανό Γαβριήλ Γκαρσία Μάρκες, αυτόν τον μέγα παραμυθά. Η τέχνη του μυθιστοριογράφου είναι το παραμύθι. Αυτό είναι το μείζον χάρισμά του, να σου καρφώνει την ανθρώπινη ψυχή, να σου φωτογραφίζει τα ανθρώπινα πάθη με την πένα. Με τη φαντασία.
Ο “Γκάμπο”, ο “Γκαμπίτο”, όπως τον αποκαλούν οι ισπανόφωνοι, ένας αμετανόητος αριστερός, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1982, γεννήθηκε σ' ένα χωριό και γρήγορα ανακάλυψε την ανάγκη του να γράφει. Αυτό είναι η συγγραφή. Μια ανάγκη προσωπική, μια τεράστια καύλα.
Ουδείς μεγάλος συγγραφέας έγραψε για τον κόσμο. Ουδείς! Κανένα αριστούργημα της αιωνιότητας δεν γράφτηκε με στόχο να αρέσει στον κόσμο. Κανένα! Αν ο εμπνευσμένος συγγραφέας είχε την αγωνία να γίνει best seller το έργο του, τότε χαίρετε. Δεν θα είχε γραφτεί τίποτα σπουδαίο.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ - Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ


Ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητας, ο Θουκυδίδης, αναφερόμενος στην πειθώ που είχε στην αθηναϊκή κοινωνία ο Περικλής, τονίζει μεταξύ άλλων πως οι σοβαρότερες αποφάσεις για τη διακυβέρνηση της Αθήνας λαμβάνονταν αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Θουκυδίδης, παρότι θαύμαζε τον Περικλή, μας ξαφνιάζει χαρακτηρίζοντας την εξουσία του Περικλή «φαινομενική δημοκρατία», παρόλο που για όλους εμάς το πολίτευμα της δημοκρατίας ταυτίζεται με τον ίδιο τον Περικλή και αδιαμφισβήτητα φέρει τη δική του σφραγίδα. Όμως ας προχωρήσουμε στον πολιτικό και το έργο του.
Το 472 π.Χ, ενώ ο Περικλής διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής του, με την ιδιότητα του δημόσιου λειτουργού, χρηματοδοτεί το έργο του Αισχύλου «Πέρσαι» που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα ιερά Διονύσια, γεγονός που πιστοποιεί, εκτός από τη μεγάλη του αγάπη για την τέχνη, πώς προερχόταν από πλούσια και φημισμένη γενιά. Την ίδια εποχή παίρνει για σύζυγό του μια γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν είναι γνωστά, και αποκτά δύο γιούς, τον Ξάνθιππο και τον Πάραλο. Ο γάμος τους όμως δεν είχε αίσιο τέλος καθώς λίγα χρόνια αργότερα ο Περικλής χώρισε τη σύζυγό του και σύμφωνα με τα ήθη της εποχής την προσέφερε σε έναν άλλο άνδρα για γάμο, με τη σύμφωνη γνώμη των ανδρών της οικογένειας της. 
Αργότερα συνδέθηκε με μια εταίρα με καταγωγή από τη Μίλητο, την Ασπασία, κατά πολλά χρόνια νεότερή του, την οποία ο Πλούταρχος θεωρεί ως αιτία του χωρισμού του . Ο Σωκράτης περιέγραφε την Ασπασία ως την πιο έξυπνη και πνευματική γυναίκα της εποχής της. Η σχέση του Περικλή με την Ασπασία έγινε αντικείμενο σχολιασμού και δέχθηκε την επίκριση της κοινωνίας της Αθήνας επειδή ο Περικλής συμπεριφερόταν προς τη νέα του σύντροφο σαν ίσος προς ίσο, κάτι που για την εποχή θεωρούνταν αδιανόητο αν λάβουμε υπόψιν την κοινωνική θέση της γυναίκας στην Αθήνα εκείνης της εποχής

Αυτό κι αν είναι απίστευτο: Οι 3.000 πιο περίεργοι θάνατοι στην ιστορία του πλανήτη...


Σίγουρα οι πιο συνηθισμένοι θάνατοι είναι από αρρώστιες ή από ατυχήματα. Αυτό όμως που αποκάλυψε ένας Αμερικανός συγγραφέας ψάχνοντας τα πιστοποιητικά θανάτου είναι ότι υπάρχουν 3.000 διαφορετικοί και περίεργοι τρόποι με τους οποίους συνάνθρωποί μας αποχαιρέτησαν το μάταιο τούτο κόσμο.
Ο Αμερικανός συγγραφέας Μάϊκλ Λάργκο για να γράψει το βιβλίο του «Τελευταία έξοδος: μια εγκυκλοπαίδεια του θανάτου» πέρασε πάνω από 10 χρόνια συλλέγοντας πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σχετικά με διάφορους τρόπους με τους οποίους έχουν πεθάνει κατά καιρούς άνθρωποι.

- 1500 θάνατοι από καρκίνο των πνευμόνων αποδίδονται ευθέως στα δημοφιλή σε όλους αντικολλητικά τηγάνια, των οποίων η επικάλυψη από αλουμίνιο είναι κατεστραμμένη ή γδαρμένη.

- Παρόλο που οι ανισόπεδες διαβάσεις προστατεύονται από ειδικούς φράκτες αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, κάθε χρόνο σκοτώνονται 17 άτομα από αντικείμενα που έπεσαν από ψηλά στο αυτοκίνητό τους.

- 17.903 άνθρωποι έχουν πεθάνει από οδοντογλυφίδες από το 1900.


- Κάθε χρόνο, 3.761 άνθρωποι πεθαίνουν ενώ είναι απασχολημένοι με αυτοερωτικές δραστηριότητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αυτοερωτική ασφυξία που θεωρείται ότι αυξάνει την ερωτική ικανοποίηση, ενώ επιτυγχάνεται με απαγχονισμό, στραγγαλισμό ή πνιγμό.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ


Η λέξη «θαύμα» έχει τη δυνατότητα να κάνει την καρδιά σας να χοροπηδήσει. Ως άνθρωποι, όλοι ελπίζουμε να έχουμε μια ζωή γεμάτη θαύματα, σωστά; Κοιτάξτε το Χόλιγουντ: Τα κινηματογραφικά στούντιο έχουν κάνει μια περιουσία πουλώντας μας θαυματουργές ιστορίες που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη με ... ίσως όχι πίστη, αλλά με ελπίδα στα μάτια μας.
Θα παραδεχτώ ότι έχω συχνά προσευχηθεί για θαύματα στη ζωή μου. Ωστόσο, καθώς ξεφλούδιζα στρώματα συνηθειών κατά το πνευματικό ταξίδι μου, άρχισα να αναρωτιέμαι, «Τι είναι το θαύμα;» Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε την πραγματική έννοια του θαύματος πριν ευχηθούμε να απολαύσουμε ένα.
Χθες το βράδυ στο μετρό, αγόρασα ένα επιπλέον σάντουιτς για να δώσω σε έναν άστεγο άνδρα που κάθονταν έξω.
«Αυτό είναι θαύμα, κύριε !!» είπε, καθώς δέχτηκε το σάντουιτς.
"Γιατί το λες αυτό;» ρώτησα.
Σε αυτό το σημείο, είχε ήδη αρχίσει να τρώει. Με το στόμα του γεμάτο ζεστό ψωμί, είπε, «Ήλπιζα να έχω ένα σάντουιτς σήμερα! Αλλά μετά τις 22:00, είχα χάσει την ελπίδα».
Ένα απλό σάντουιτς ήταν το θαύμα αυτού του ανθρώπου.
Όταν ήμουν στην Ινδία, έδειξα το νέο iPhone μου στη γιαγιά μου. Η γιαγιά μου δεν πήγε ποτέ στο σχολείο και έχει ζήσει μια πολύ απλή ζωή. Όταν μετά της έδειξα πως μπορώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνό μου με την άκρη του δακτύλου μου, αποκρίθηκε, «Ουυυ! Αυτό είναι θαύμα!»

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ





Το φάρμακο αυτό του αρχαίου Θιβέτ, γραμμένο με ιερόγλυφα, σε πλάκες πηλού, βρέθηκε στα βουνά του Θιβέτ σε έναν Βουδικό ναό το 1972 και απο­κρυπτογραφήθηκε το έτος 1976.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ:

Καθαρίζει τον οργανισμό από λιπώ­δεις και.ασβεστούχες εναποθέσεις, βελτιώνει τον μεταβολισμό, και σαν αποτέλεσμα, τα αιμοφόρα αγ­γεία γίνονται ελαστικά, μειώνεται το βάρος του σώματος στο φυσιολογικό, διαλύονται τα πήγματα αίματος (θρόμβοι),
προλαμβάνει και θεραπεύει το έμφραγμα του μυοκαρδίου, την στενοκαρδία, την αρτηριοσκλήρωση, την ισχαιμία, το χρόνιο συνάχι, την υπέρταση, την αμυγδαλίτιδα, τις χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων (όπως πνευμονία και βρογχίτιδα), βοηθάει στην φυματίωση των πνευμόνων, υποχωρούν πλήρως οι πονοκέφαλοι και ο θόρυβος στο κεφάλι, εξαλείφονται οι γαστρίτι­δες και επουλώνονται τα έλκη στομάχου και 12δακτύλου, απορροφούνται όλοι οι τύποι όγκων εσωτερικών και εξωτερικών μορφωμάτων όπως επίσης και εκείνοι που εμφανίζονται κατά τη νόσο Basedow (εξόφθαλμο βρογχοκήλη), αποκα­θίσταται πλήρως η όραση, ολόκληρος ο οργανισμός ανα­νεώνεται, υποχωρούν τα οιδήματα και επέρχεται αποκατάσταση της σεξουαλικότητας.

Οι αιτίες των προβλημάτων υγείας και η αντιμετώπισή τους


«Κάλλιον το προλαμβάνειν, παρά το θεραπεύειν»


Ιπποκράτης

   Το Rothschild Group και το Rockefeller Financial Group ελέγχουν τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες. Μάλιστα, ο οργανισμός του Ροκφέλλερ είναι από τις αρχές του 20ου αιώνα ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της ιατρικής επιστήμης και εκπαίδευσης στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία. Η χρηματοδότηση αυτή έχει ως σκοπό να μάθει τους φοιτητές ιατρικής μέσω των πανεπιστημιακών μαθημάτων να υποστηρίζουν τη μαζική κατανάλωση φαρμάκων και χημικών ουσιών. Την ίδια στιγμή, οι γιατροί που θεραπεύουν με φθηνά και φυσικά μέσα (βότανα), κατηγορούνται για τσαρλατανισμό επειδή απειλούν τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών. Φυσικά, το μυστικό της μακροζωίας και της υγιούς ζωής των Ροκφέλλερ είναι το εξής: Ακολουθούν μία λιτή δίαιτα με φυσικά προϊόντα, συμβουλεύονται ομοιοπαθητικό γιατρό και αποφεύγουν πάνω απ’ όλα τα συνθετικά φάρμακα!

   Οι φαρμακευτικές εταιρίες προκειμένου να επεκτείνουν τις αγορές των φαρμάκων παγκοσμίως και να αυξήσουν τα κέρδη τους προωθούν φάρμακα που θεραπεύουν απλά τα συμπτώματα και δεν εστιάζουν στην αιτία του προβλήματος, ενώ ταυτόχρονα προκαλούν νέες παθήσεις λόγω των καταστρεπτικών τους παρενεργειών και άρα νέες πωλήσεις φαρμάκων για την αντιμετώπισή τους.

   Τα φάρμακα που ελαττώνουν τη χοληστερίνη, ιδιαίτερα όσα ανήκουν στην ομάδα των στατινών ή των φιμπρατών, προωθούνται με το πρόσχημα της πρόληψης των καρδιαγγειακών παθήσεων, παρά το γεγονός ότι προκαλούν καρκίνο όταν χορηγούνται στις δόσεις που τα παίρνουν εκατομμύρια ασθενών σε όλο τον κόσμο.

   Η ασπιρίνη προωθείται ως αναλγητικό και αντιπυρετικό φάρμακο αλλά και με το πρόσχημα ότι προστατεύει από το έμφραγμα, παρά το γεγονός ότι η μακροχρόνια χρήση της προκαλεί την καταστροφή του κολλαγόνου με αποτέλεσμα να αυξάνει τον κίνδυνο εμφραγμάτων. Επίσης, προκαλεί έλκος στο στομάχι και γενικότερα αιμορραγίες από το γαστρεντερικό σύστημα.

   Τα μηστερινοειδή αντιφλεγμονώδη προωθούνται με το πρόσχημα ότι αντιμετωπίζουν τον πόνο και τη φλεγμονή, όπως για παράδειγμα στην αρθρίτιδα, παρά το γεγονός ότι πολλά από αυτά καταστρέφουν τον συνδετικό ιστό, όπως για παράδειγμα τις αρθρώσεις.

   Οι ανταγωνιστές ασβεστίου προωθούνται με το πρόσχημα ότι αντιμετωπίζουν την υπέρταση και τη στηθάγχη, παρά το γεγονός ότι η μακροχρόνια χρήση τους προκαλεί αύξηση στις κρίσεις στηθάγχης, έμφραγμα και άλλες ασθένειες.

   Τα οιστρογόνα και άλλα φάρμακα ορμονικής υποκατάστασης προωθούνται με το πρόσχημα της πρόληψης της οστεοπόρωσης και των καρδιαγγειακών παθήσεων, παρά το γεγονός ότι η μακροχρόνια χρήση τους προκαλεί καρκίνο σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30% των γυναικών που τα παίρνουν. Οι πιο συχνές μορφές καρκίνου που προκαλούνται από τα φάρμακα αυτά είναι οι διάφοροι ορμονοεξαρτώμενοι καρκίνοι, όπως του μαστού και της μήτρας.

   Τα ηρεμιστικά και τα αντικαταθλιπτικά προκαλούν εξάρτηση και εθισμό, με αποτέλεσμα να επεκτείνεται η αγορά αυτών των φαρμάκων παγκοσμίως.

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ)


Μαύρο δαγκωτό.
Η αληθινή μαύρη σοκολάτα έχει τρία κυρίως συστατικά (κακάο σε σκόνη, βούτυρο κακάο και ζάχαρη) και πολλά φυσικά θρεπτικά μικροσυστατικά. Στη σωστή ποσότητα αυτή η απόλαυση είναι σχεδόν εντελώς αθώα.
Ερευνες έδειξαν ότι μετά την κατανάλωση σοκολάτας, οι γυναίκες συνήθως νιώθουν δύο συναισθήματα: ευχαρίστηση και ενοχή. Αν θες να νιώθεις περισσότερη ευχαρίστηση, προτίμησε τις σοκολάτες με τουλάχιστον 60% κακάο. (Οι σοκολάτες γάλακτος περιέχουν πιο πολλά σάκχαρα και λιπαρά, ενώ η λευκή δεν έχει σχεδόν τίποτα υγιεινό.) Περίπου δύο τετράγωνα κομμάτια την ημέρα μπορούν να ωφελήσουν…

ΓΙΝΕ ΤΡΙΓΩΝΟΣ ΜΕ ΚΑΜΨΕΙΣ


Γύμνασε τον κορμό σου αυξάνοντας τη δυσκολία μίας κλασικής άσκησης.
Βρες το πλεονέκτημα
Οι κάμψεις από κάθετη θέση γυμνάζουν το στήθος και τους ώμους αναγκάζοντας τον κορμό να κρατάει σε ισορροπία τους μυς κατά τη διάρκεια της κίνησης, αναφέρει ο Robert Dos Remendios, συγγραφέας του Men's Health Power Training. Αυξάνοντας το βαθμό δυσκολίας και την επιβάρυνση σε κάθε ώμο καταπολεμάς τη μυϊκή ανισορροπία. Αν νιώσεις πόνο ενώ εκτελείς την άσκηση, τότε είναι προτιμότερο να σταματήσεις, διότι αυτή η άσκηση δεν κάνει για σένα.
Πώς να την εκτελέσεις

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ Ο "ΘΕΟΣ";




1. Ο "θεός" βρίσκεται πανταχού παρών και πληρεί τα πάντα.

Πως γίνεται αυτό;

2. Μπορεί επίσης να ενσαρκωθεί όπως ο Χριστός.
Πως γίνεται αυτό;

Ας υποθέσουμε ότι ο κόσμος δεν είναι υλικός, αλλά νοητός.
Ότι είναι νοητό βρίσκεται μέσα στον Νου.
Η Ζωή δίχως Νου δεν είναι δυνατόν να υπάρξει.
Διότι η ζωή γίνεται αντιληπτή μόνον από τον Νου.

3. Τι είναι οι αισθήσεις που κάνουν αντιληπτή την "υλική" ζωή;
4. Τι είναι οι ανάγκες της "υλικής" ζωής;

Όπως γίνεται πλέον ξεκάθαρο, ο υλικός κόσμος είναι νοητός. 
Το ότι πεθαίνει στον υλικό κόσμο ένας άνθρωπος δεν σημαίνει ότι παύει να ζει, απλά συνεχίζει να ζει έξω από αυτόν τον υλικό κόσμο και τους δικούς του νόμους που υπερισχύουν μέσα στην ύλη.

΄Ύλη είναι ότι υπαγορεύεται και γίνεται αντιληπτό από τις αισθήσεις.

Αισθήσεις, είναι όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα τα οποία ενυπάρχουν μέσα στο υλικό σώμα το οποίο δημιουργήθηκε για να αντιλαμβάνεται την ύλη.

Υλικό σώμα είναι όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα τα οποία για να υπάρξουν συγκροτούνται πάνω στον αυθεντικό Νου και σχηματίζουν το υλικό σώμα του ανθρώπου.

Το υλικό σώμα που συγκροτείται είναι πληροφορίες και δεδομένα τα οποία επιβάλλονται στον αυθεντικό Νου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ





Ο χώρος στον οποίο ζούμε τον ονομάζουμε πλανη-τη Γη
Πλανεύει τον Νου.

Είμαστε νοητές οντότητες με λογική.
Λογι-κη είναι ο Λόγος
Λόγος είναι ο νους.
Νους είναι ο Λόγος που εμπεριέχεται μέσα στο σώμα.

Τα σώματα χωρίζονται σε αθάνατα και θνητά.
Το μεν θνητό σώμα έχει θνητό νου
Το μεν αθάνατο φωτεινό Νου.

Το θνητό σώμα μαζί με τον θνητό νου πάλλεται στην ίδια δόνηση με τον χώρο του πλανήτη Γη.
Σώμα θνητό και νους θνητός είναι ο άνθρωπος της Γης.

Το αθάνατο σώμα είναι η ψυχή, που κινείται μέσα στο θνητό χώρο-σύμπαν με τον δικό της Ουσιωδώς φωτεινό Νου.
Όταν βρίσκεται η ψυχή έξω από το υλοενεργειακό πεδίο όπως ο πλανήτης Γη, η ψυχή ζει την ζωή και κινείται αποκλειστικά από την φωτεινή νοητή ουσία που εμπεριέχεται μέσα στο σώμα της ψυχής.

Την αλήθεια τη λατρεύω



   Μεγαλώσαμε πια… Ποτέ δεν είναι αργά, σωστά; Ο χρόνος φεύγει αλλά οι εμπειρίες μένουν και τα κατάλοιπα -καρβουνιασμένα ή ανθισμένα- σε συντροφεύουν για καιρό.
Δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις παρέα με ανθρώπους από τους οποίους δεν έχεις τίποτα να πάρεις.
 Ποτέ δεν σκεφτόσουν έτσι, και τι κατάλαβες; Δίνεις, δίνεις αλλά ξεμένεις κάποια στιγμή, όση δύναμη και αν έχεις, όση ενέργεια και αν εκπέμπεις. Δεν ζητάς να πάρεις τίποτα πίσω από κανέναν, γιατί έτσι είσαι, έτσι είναι στη φύση σου. Κανείς δεν χρωστά πουθενά, να το θυμάσαι.

Εγώ χρειάζομαι ανθρώπους που να μου αρέσει να τους ακούω να συζητάνε. Να συζητάνε με πάθος για ποίηση, για πολιτική, για λογοτεχνία, για κινηματογράφο, για θέατρο
. Ποτέ δεν συμβιβάστηκες στα μέτρια. Ποτέ δεν ήθελες να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να μην τους θαυμάζεις για κάτι, είτε αυτό είναι το ήθος τους, το μυαλό τους, το πάθος τους για τη δουλειά, τη ζωή την ίδια, για το οτιδήποτε σπουδαίο για σένα. Έπραξες σωστά, τώρα που κάνεις τον απολογισμό σου… Ή μήπως όχι;

  
 Και να γεμίζει το σπίτι φωνές, γνώση, πάθος και απόψεις. Ποτέ δεν είχες ψευδαισθήσεις, ή έτσι νόμιζες πριν κάμποσο καιρό… Ψευδαισθήσεις, φαντάσματα του μυαλού και της ψυχής σε στοιχειώνουν πάλι. Ξαφνικά; Όχι βέβαια, σταδιακά, αργά και βασανιστικά-τραγική ειρωνεία, γελάς.

Ανθρώπους ξύπνιους και καλλιεργημένους, που ξέρω ότι μου λένε την αλήθεια, ακριβώς γιατί δεν έχουνε κανένα λόγο να μου πούνε ψέματα. Ποτέ δεν ήσουν καχύποπτη, αγαπούσες την αλήθεια, τη δική σου και των γύρω σου. Σκάρτη αλήθεια που ήταν ντυμένη με πολύ ψέμα όπως σου απέδειξαν πολλοί, και εσύ παρόλα αυτά συνεχίζεις να είσαι αληθινή. Για πόσο ακόμη αντέχεις και θα το αντέχεις, αναρωτιέμαι. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός σαφώς. Ποιος θα σου πει άραγε (κά)-ποτε την σκληρή αλήθεια και όχι τα βολικά ψέματα που είχες συνηθίσει να ακούς; Είσαι έτοιμη ή μήπως διστάζεις και φοβάσαι;

Πατέρα/Μητέρα. Διάλογος Εωσφόρου και Ιησού.




γράφει ο Legion

Πρώτη δημοσίευση 26/5/2015
Ανανέωση 6/3/2016

*Ο διάλογος-μονόλογος- που ακολουθεί είναι προϊόν εξωτερίκευσης, συμβολισμών και φαντασίας.


Πατέρα παντοκράτορα, απο τα βάθη της ψυχής μου, σε καλώ.

Πατέρα παντοκράτορα, μην με εγκαταλείπεις.

Πατέρα, Πατέρα , ΠατεΡα.

Εσύ είσαι ο Κύριος των δυνάμεων κι εγώ ενας απλός πιστός σου. Ένα ακόμη δημιούργημα της άπειρης Σοφίας Σου. Κι ας ημουν ο Πρώτος. Κατ' επιλογή, έγινα ο Έσχατος.

Πατέρα, συγχώρεσε με. Θέλησα να σε Γνωρίσω τόσο έντονα, που σε μιμήθηκα σε ολα. Πατέρα έκανα λάθος, απο το οποίο ποτέ δεν θα μπορέσω να ξεφύγω. Αλλά τι είναι η ζωή, αν οχι λάθος που μοχθεί να μεταμορφωθεί ;

Πατέρα οπως εσυ θυσίασες τα πάντα, για ολα τα παιδιά σου, ετσι κι εγω θα θυσιάσω τα πάντα για να σε προστατέψω.

Δεν θα επιτρέψω πατέρα, σε κανέναν να βλασφημεί το Άγιο ονομα Σου. Δεν θα αφήσω πατέρα, κανέναν να φτάσει στην βασιλεία Σου, δίχως να περάσει ολες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δεν θα αφήσω κανέναν πατέρα, αδοκίμαστο και απροετοίμαστο για την ημέρα της μεγάλης κρίσης Σου.

Γνώση και ελευθερία θα δίδω στους αιώνες, σε ολα τα όντα που θέωρησες εκλεκτά. Κι ύστερα, αυτή η Γνώση ας φανερώσει την αλήθεια των πραγμάτων . Θα είμαι ο πειρασμός, ο διαβολέας. Θα σταυρωθώ με τον Νόμο της αιώνιας ευθύνης, ακριβώς οπως σταυρώθηκες εσυ, για κάθε πλάσμα της ύπαρξης.  Απλά για να υπάρξουν.

Θα σεβαστώ απόλυτα την ελεύθερη βούληση τους πατέρα, οπως απόλυτα την σεβάστηκες κι εσύ, κι ας δάκρυσες την μέρα της οργής μου.

Θα κάνω παιδιά ακριβώς οπως εφτιαξες κι εσυ πατέρα. Παιδιά που θα με μιμηθούν και θα με προδώσουν οπως εγω μιμήθηκα και πρόδωσα εσένα πατέρα. Αυτός είναι ο δρόμος της διδαχής πατέρα. Αβάσταχτος ο πόνος πατέρα. Άπειρη η Σοφία σου, πατέρα.

Είσαι ο κύριος του παντός κι εγω ενα απλό δημιούργημα πατέρα. Μα απο τα λάθη μου μαθαίνω.

Μου ζητάς να μετανοήσω πατέρα , αλλά δεν μετανιώνω. Μέσα μου ζεις πατέρα και πάντα μέσα μου θα ζείς. 

Το χρονολόγιο του Σύμπαντος από το Big Bang έως το τέλος του

Ο Martin Vargic, ένας Σλοβάκος γραφίστας, σχεδίασε ένα εκπληκτικό, διαδραστικό χρονολόγιο που τεκμηριώνει όλη την ιστορία του σύμπαντος από τη στιγμή του Big Bang έως το «θερμικό θάνατο» όλων όσων γνωρίζουμε. Η κλίμακα του είναι μια πολύ ωραία εργασία βάζοντας όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με τον πλανήτη μας σε μια ανάλογη θέση, και είναι γεμάτη με γεγονότα που ακόμη και οι πιο γνώστες του χώρου θα μάθουν κάτι καινούργιο.
timeline-of-universe
Η χρονική κλίμακα του Σύμπαντος καλύπτει τα τελευταία 13.800.000.000 χρόνια του, και στη συνέχεια υποθέτει τι μπορεί να συμβεί στα επόμενα 10 δισεκατομμύρια χρόνιαι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια βλέπουμε γεγονότα του διαστήματος, της Γης, την εμφάνιση της ζωής και του ανθρώπου.
Το ξεκίνημα έγινε με το Big Bang 13..800 εκατομμύρια χρόνια πριν. Το αρχαιότερο γνωστό αστέρι στο Σύμπαν HD 140283 ή άστρο Μαθουσάλας, βρίσκεται περίπου 190,1 έτη φωτός μακριά από τη Γη στον αστερισμό του Ζυγού,  Οι αστρονόμοι στο παρελθόν ήταν προβληματισμένοι πολύ με αυτό το παράξενο αστέρι, γιατί η ηλικία του είχε προβλεφθεί ότι ήταν περίπου 16 δισεκατομμύρια χρόνια, η οποία είναι πολύ πριν από τη γέννηση του Σύμπαντος..

Γέννηση, «θάνατος» κι «ανάσταση», του Θεού



Μέσα στην (Ενιαία) Θεία Πραγματικότητα, στην Ύπαρξη και στη Δραστηριότητα του Θεού, εκδηλώνονται οι δύο όψεις της εμπειρίας της Ζωής, η «Ζωή» και ο «Θάνατος». Είναι Δύο Όψεις της Ίδιας Πραγματικότητας, που μπορούν, σε «λεκτικό επίπεδο» να αντιμετατεθούν. Ζωή είναι η Θεία Ζωή, κι η γέννηση στην δημιουργία είναι ουσιαστικά «θάνατος». Από την αντίστροφη οπτική, ο Θεός είναι το Άγνωστο, η Κοσμική Νύχτα, το «Χάος», ο «Θάνατος», ενώ η «εμφάνιση» μέσα στην δημιουργία είναι ύπαρξη και ζωή… Έτσι και οι δύο καταστάσεις, η Υπερβατική Ύπαρξη, και η κοσμική ύπαρξη μπορούν να ονομαστούν «ζωή» και η άλλη κατάσταση «θάνατος». Εξαρτάται από ποια μεριά το βλέπουμε… πάντως και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για «δύο καταστάσεις ύπαρξης» (θάνατος, με την έννοια της ανυπαρξίας, δεν υπάρχει, δεν νοείται, και δεν υποστηρίχθηκε –σοβαρά- σε καμία παράδοση)…

Από την άποψη της «θεϊκής» προοπτικής ο Θεός «πεθαίνει» μέσα στην Δημιουργία, για να την «ζωογονήσει» και «ανασταίνεται» πάλι στην προκοσμική του κατάσταση, όταν «διαλύεται» ο κόσμος πίσω στο «χάος»… Από την άποψη των (περιορισμένων) όντων ο Θεός Γεννιέται μέσα στον κόσμο και τον «ζωογονεί» και «πεθαίνει» επιστρέφοντας στο Άγνωστο, αποσύροντας την ζωογόνο δύναμή του από την φύση… Στην πραγματικότητα μιλάμε για την ίδια πραγματικότητα, που «βλέπουμε» από δύο διαφορετικές θέσεις, κι οι διαφορές είναι μόνο «λεκτικές»..

Η Πρότυπη Γέννηση κι ο Θάνατος του Θεού, αναφέρονται στην Γέννηση του Ζαγρέα στην Αυγή του Χρόνου, και  στην Επιστροφή του στο Άχρονο, στο Τέλος του Χρόνου, και στην Γέννησή του Ξανά, στην Νέα Αυγή του Χρόνου… Στους Δελφούς, την εποχή του χειμερινού ηλιοστασίου οι «Όσιοι» ιερουργούν και θυσιάζουν και λατρεύουν τον «θάνατο» του Θεού (που σχετίζεται με την «εξαφάνισή» του από τον κόσμο, κι όχι με τον «διασπαραγμό» του Ζαγρέα από τους τιτάνες, που εντάσσεται στον κύκλο της «κοσμικής θυσίας»…)… Είναι ο Διόνυσος που «εξαφανίζεται» τον «χειμώνα». Είναι ακόμα ο Απόλλωνας που «αναχωρεί» για την «χώρα των υπερβορείων» (καθώς ο ήλιος μετά τη φθινοπωρινή ισημερία «παίρνει» το δρόμο για το βορά στην εκλειπτική, και φτάνει στο πιο βορινό σημείο στο χειμερινό ηλιοστάσιο…)… Παράλληλα οι «Θυιάδες», οι δελφικές μαινάδες, ιερουργούν για την γέννηση του Διονύσου Λικνίτη, του Θείου Βρέφους, βρεφικής μορφής του Διονύσου. Ο Διόνυσος Λικνίτης, είναι ακόμα ο Απόλλωνας που σε λίγο, την άνοιξη, θα «επιστρέψει» από την χώρα των «υπερβορείων»…

Έκχαρτ Τόλλε: Πώς να αντιμετωπίσουμε τις σκέψεις που δημιουργούν φόβο


Όταν εμφανιστεί ο φόβος, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να στρέψεις την προσοχή σου σ' αυτόν για να τον αναγνωρίσεις. Μετά, η ερώτηση που πρέπει να θέσεις είναι: "Υπάρχουν κάποιες σκέψεις που συνδέονται με το φόβο;".
Μπορεί, για παράδειγμα, να προβάλλεις τον εαυτό σου στο μέλλον και να σκέφτεσαι πώς θα ελέγξεις κάποιες καταστάσεις. Μπορεί οι σκέψεις να δημιουργούν ένα φανταστικό σενάριο που να αφορά μια απώλεια, κάτι δηλαδή που δεν συμβαίνει τώρα, αλλά που μπορεί να συμβεί μελλοντικά. Πολλές φορές οι σκέψεις δημιουργούν σενάρια για καταστάσεις που μπορεί να συμβούν στο μέλλον, ενώ αυτές μπορεί να μη συμβούν ποτέ. Αλλά ακόμα και αν συμβούν, η πραγματική κατάσταση είναι πάντα πιο εύκολη να αντιμετωπιστεί. 
Σε μια φανταστική κατάσταση δεν μπορείς να δράσεις -το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις να τη σκέφτεσαι-, ενώ μια πραγματική κατάσταση θα την αντιμετωπίσεις - θα στρέψεις την προσοχή σου σ' αυτή και θα δράσεις ανάλογα. Σε μια φανταστική κατάσταση που δημιουργούν οι σκέψεις, είσαι στο έλεος των σκέψεων. Μόλις αναγνωρίσεις ότι οι σκέψεις δημιουργούν το φόβο, θα δεις ότι το σώμα σου δεν μπορεί να διακρίνει ποια είναι η πραγματικότητα. Αν οι σκέψεις λένε ότι η ζωή σου κινδυνεύει, τότε το σώμα πιστεύει ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. 
Εγώ υπέφερα για πολλά χρόνια από το φόβο και από όλα τα συμπτώματα που τον συνοδεύουν, όπως οι ταχυπαλμίες και το άγχος. Ενώ δεν συνέβαινε τίποτα κακό, ήμουν στο δωμάτιό μου και εμφανιζόταν το άγχος από μόνο του και όλα συνέβαιναν στις σκέψεις. Επομένως, πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτές τις εμπειρίες στο επίπεδο των σκέψεων. 

10 «μαθήματα πειθαρχίας» από το δάσκαλο του παιδιού μας

Ο κλινικός παιδοψυχολόγος Dr. Kenneth  Shore μας δίνει 10 βασικά και αποτελεσματικά μαθήματα πειθαρχίας που κάθε γονιός θα μπορούσε να «δανειστεί» από το δάσκαλο του παιδιού του.
teacher-pupil
1. Ο δάσκαλος…ξεκαθαρίζει τους ρόλους
Ο δάσκαλος πάντα βάζει ξεκάθαρους όρους. Εκείνος είναι ο δάσκαλος, η δουλειά του είναι να τους κάνει μάθημα και η δουλειά των παιδιών να μάθουν το μάθημά τους.
2. Ο δάσκαλος θέτει όρια
Τα παιδιά πάντα δοκιμάζουν τα όρια μας. Όταν λοιπόν τα παιδιά κάνουν χαζά πράγματα οι δάσκαλοι τα κοιτάζουν απλώς στα μάτια.
3. Ο δάσκαλος έχει ξεκαθαρισμένο μέσα του ότι δεν είναι φίλος με τα παιδιά
Αν ήταν έτσι θα τον φώναζαν Γιώργο ή Μαρία κι όχι «κύριο» και «κυρία». Το ίδιο ξεκαθαρίστε κι εσείς μέσα σας. Τα παιδιά έχουν ήδη φίλους, γονείς χρειάζονται

H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


"Οι γενετικές επεμβάσεις των στασιαστών της 4ης Αποστολής υπό τον Κρόνο, διαφοροποίησαν τον αρχικό άνθρωπο της Γης μεταλλάσσοντας τον γενετικό του κώδικα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της συχνότητας των δονήσεων του και της ποιοτικής υποβάθμισης του, ώστε να καταστεί πειθήνιο όργανο τους. Τον ρόλο του θεματοφύλακα της διατήρησης του υποβαθμισμένου ανθρώπου,συνέχισαν οι θρησκείες των αποστατών (ο Ιουδαϊσμός και οι παραφυάδες του, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός κλπ).

Οι στασιαστές του Κρόνου δημιούργησαν στα εργαστήρια τους ένα κατώτερο είδος ανθρώπου, σε αντικατάσταση του αρχικού τέλειου και ανώτερου ανθρωπίνου είδους, με την απενεργοποίηση των 10 από τους 12 ελίκων του γενετικού του κώδικα, αφήνοντας μόνον 2 ενεργούς, αυτούς που θεώρησαν πως είναι απαραίτητοι για την επιβίωση του κατώτερου είδους που δημιούργησαν. Τους αποσυναρμολογημένους έλικες τους κωδικοποίησαν και τους "κλείδωσαν" (είναι αυτό που οι επιστήμονες ονομάζουν "περιττό" DNA). Το αποσυναρμολογημένο αυτό υλικό, προοριζόταν για την πληροφόρηση και την πνευματική ικανότητα του ανθρώπου, ώστε να βρίσκεται σε επαφή και επικοινωνία με τους θεούς και τους ουράνιους αδελφούς του.

Φάνηκε όμως πως έκαναν κάποια λάθη οι αποστάτες του Κρόνου, κάποιες λεπτομέρειες τους διέφυγαν, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται νοητικά ανώτεροι άνθρωποι, ημίθεοι και σοφοί, κάτι που δεν έπρεπε να συμβαίνει λόγω της διπλής σπείρας που είχε απομείνει και η οποία έπρεπε να είχε περιορίσει τους ανθρώπους στην ελεγχόμενη ζώνη που δημιούργησαν. Αυτό τους ανησύχησε και δημιούργησαν γύρω από τον πλανήτη ένα αδιαπέραστο περίβλημα χαμηλών συχνοτήτων, για να ελέγχουν και να διατηρούν τις συχνότητες του γενετικού κώδικα των ανθρώπων στο επίπεδο που ήθελαν.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

Της Dimitra Papanastasopoulou
Φίλες και φίλοι,
Οι Μυθολόγοι σας καλημερίζουν και σας εύχονται «καλές απόκριες». Αποδράστε στη χαρά και στο κέφι τους, κάντε αυτό το διάλειμμα και αφήστε για λίγο πίσω σας τις καθημερινές έγνοιες και τα προβλήματα. Όπου και να βρίσκεστε, κάποια δρώμενα να λαμβάνουν χώρα, κάποια έθιμα θα υπάρχουν.
Πάνω απ’ όλα υπάρχει, βέβαια, υπάρχει η μάσκα, το κρύψιμο της ταυτότητας του φέροντος. Εγώ, προσωπικά, θεωρώ τη βενετσιάνικη ως την ωραιότερη όλων και γι’ αυτό θα σας μιλήσω για την ιστορία της.
Η μάσκα στη Βενετία εμφανίστηκε στους Μεσαιωνικούς χρόνους, χρόνους γεμάτους ηθική παρακμή και η χρήση της σε δημόσιο χώρο, υποστηρίζουν πολλοί, ήταν η βενετσιάνικη απάντηση στην άκαμπτη ιεραρχία των τάξεων. 
Οι Βενετσιάνοι φορούσαν μάσκα, όχι μόνο τις Απόκριες, αλλά για να κρυφτούν όταν πήγαιναν να παίξουν τυχερά παιγνίδια, όταν είχαν παράνομες σχέσεις και πήγαιναν να συναντήσουν τον ή την καλή τους, χωρίς να απουσιάζει και από τα πολιτικά σκάνδαλα. Ήταν σχεδόν μια καθημερινή συνήθεια.

Το 1268 έχουμε την πιο παλιά καταγραφή νόμου που περιόριζε την κατάχρηση της μάσκας. Σύμφωνα με τον νόμο εκείνο, απαγορευόταν στους Mattaccini, εκείνους που φορούσαν μάσκα, δηλαδή, να παίζουν ένα παιγνίδι, κατα το οποίο έρριχναν στις γυναίκες, οι οποίες περνούσαν από το δρόμο, αυγά με ροδόνερο(!!)

Ένας άλλος νόμος του 1339 απαγόρευε τις χυδαίες φορεσιές κατά την επίσκεψη σε μοναστήρια, ενώ απαγορευόταν η ζωγραφική στο πρόσωπο, η γεννειάδα και οι κάθε είδους περρούκες.

50% ΕΜΕΙΣ Κ 50% Ο ΟΥΡΑΝΟΣ!!! ☆♡☆♡



Πολύ καλό στις μέρες μας νασαι αισιοδοξος, όχι ομως ονειροπαρμένος κ αφελής!!! Κ ειναι πολλοί μ αυτά τα χαρακτηριστικά που κατατάσσονται κ στον δήθεν πνευματικό χώρο κ που θεωρούν ότι η Αλλαγή έρχεται αποκλειστικά απο τον Αστάρ, τον Απόλλωνα, τον Δία ή κάποια άλλη οντότητα εξ ουρανού, την οποία προσκυνούν όπως οι μουσουλμάνοι τον Αλλάχ, οι βουδιστές τον Βούδα κ οι χριστιανοί τον Χριστό.

Μήπως θαπρεπε ν ασκήσουμε τα εσωτερικά μάτια κ αυτιά μας ώστε να διακρίνουμε αυτούς που προτείνουν αναίμακτες κ ρεαλιστικές πραξεις που φέρνουν πραγματικές αλλαγές??? Πράξεις που σέβονται τις ανθρώπινες κ συμπαντικες αξίες, κ που μπορούν οι άνθρωποι να τις κατανοήσουν κ να συνενωθούν πάνω σ αυτές συνειδητά για τον Ένα κ μοναδικο σκοπο??? Την Ελευθερία κ την Ειρήνη μέσω μεθοδευμένης Δράσης που συνάδει με το προσωπικό, εθνικό κ Θεϊκό Σχέδιο !!!

ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "WHITE HATS" ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ

Μια ειδική ομάδα πεζοναυτών του ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψη της εφαρμογής του Νόμου NESARA τον Σεπτέμβριο του 2001..

Πρόκειται για αλληγορική αναφορά στους "καλούς" καουμπόηδες που αναφέρονται στις αμερικανικές παραδοσιακές καουμπόϊκες ταινίες, στις οποίες οι καλοί φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα, ενώ οι κακοί (ληστές, rustlers, κακοποιοί, βαρώνοι της γης κλπ) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα.
Ο όρος "White Hats" χρησιμοποιήθηκε σαν αναφορά στη μυστική ομάδα μέσα στην κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό που εργάζεται ενάντια στην κλίκα, από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αναφέρεται στις επιστολές που γράφτηκαν από ένα άτομο, που στη συνέχεια έγινε γνωστό ως το "Περιστέρι", το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό Νόμο γνωστό ως NESARA και που είχε σαν πηγές του τα "Λευκά Καπέλα".
Μια ειδική ομάδα πεζοναυτών του ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψη της εφαρμογής του Νόμου NESARA τον Σεπτέμβριο του 2001, αλλά η κυβέρνηση Μπους του νεώτερου οργάνωσε το χαζαρικό κτύπημα στους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001, ματαιώνοντας την εφαρμογή του Νόμου.
Η ομάδα των Πεζοναυτών που χειριζόταν τα σχέδια υλοποίησης του Νόμου είχε τα γραφεία της στο Πεντάγωνο, όταν χτυπήθηκε από ένα βλήμα κρουζ anti-ship, σχεδιασμένο να κτυπά ακριβώς την ίσαλο γραμμή του πλοίου και να διεισδύσει στον κινητήρα πριν να εκραγεί. Για τον σκοπό αυτόν τοποθετήθηκε ένας φάρος στα γραφεία των Πεζοναυτών καθοδηγώντας τον πύραυλο εκεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι. Κανένα αεροπλάνο δεν κτύπησε το Πεντάγωνο.

O Στάλιν και η κατάρα του «κουτσού κατακτητή» Ταμερλάνου. Μια μυστικιστική συνομωσιολογία...

Ήταν ηγέτης, εξαίρετος πολεμιστής και ξακουστός ιππέας. Η σωματική δυσπλασία όμως που είχε εκ γενετής, με την αναπηρία στο δεξί του πόδι, τον γέμισε με μίσος και απύθμενο κόμπλεξ. Το προσωνύμιο Τιμούρ Λανγκ, δηλαδή Τιμούρ ο Χωλός, τον έκανε ακόμα χειρότερο και πιο εκδικητικό απέναντι σε όλους
Ο Ταμερλάνος υπήρξε ένα πρόσωπο σταθμός στην ιστορία του Μεσαίωνα. Αιμοδιψής κατακτητής, μεθυσμένος από το πάθος του για εξουσία, κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας. Όχι όμως ως απελευθερωτής.
Ήταν ηγέτης, εξαίρετος πολεμιστής και ξακουστός ιππέας. Η σωματική δυσπλασία όμως που είχε εκ γενετής, με την αναπηρία στο δεξί του πόδι, τον γέμισε με μίσος και απύθμενο κόμπλεξ. Το προσωνύμιο Τιμούρ Λανγκ, δηλαδή Τιμούρ ο Χωλός, τον έκανε ακόμα χειρότερο και πιο εκδικητικό απέναντι σε όλους.
Απ' όπου περνούσε έσπερνε το θάνατο, τον όλεθρο και την καταστροφή. Εξόντωνε τους αντιπάλους του με φρικιαστικούς θανάτους, τους οποίους απολάμβανε με ιδιαίτερη ικανοποίηση. Η απίστευτη φιλοδοξία του έβαλε στο στόχαστρό του και την κατάκτηση της Κίνας. Συγκέντρωσε 200.000 στρατό και ξεκίνησε μια εκστρατεία για την κατάκτηση της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα