Tο σημερινό άρθρο, ήθελα να γράψω εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο το ανέβαλλα, μέχρι σήμερα. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την έκταση του, όπως και για την υποχρεωτική περιαυτολογία, καθώς δεν γίνεται αλλιώς. Τα περισσότερα στοιχεία και γεγονότα, εκτός από κάποιες αναδημοσιεύσεις από το διαδίκτυο, είναι εμπειρίες από πρώτο χέρι, καθαρά προσωπικές 

Πριν από αρκετό καιρό είχα δημοσιεύσει ένα άρθρο που μιλούσε για τις συχνότητες, του πλανήτη και τις δικές μας, και πως οι συχνότητες της τεχνολογίας επιδρούν αρνητικά και στις δυο περιπτώσεις:

Είμαστε όντα συντονισμένα σε συχνότητες – Η απαγορευμένη γνώση

Όπως βλέπετε, αναφέρεται στις “καλές” συχνότητες Schumann, πηγή δημιουργίας και ζωής, του σύμπαντος, του πλανήτη και όλων των έμβιων όντων. Ο λόγος που είπα, δεν πάει άλλο πρέπει να μιλήσω και να πω όλα όσα ξέρω, είναι ένα νέο άρθρο που κυκλοφόρησε τελευταία στις ΗΠΑ και μεταφράστηκε και στα ελληνικά. Το παραθέτω, τονίζω τα σημεία που πρέπει να προσέξετε και μετά εξηγώ.

Η συχνότητα της αντήχησης Schumann αυξάνεται

Το κύμα παλμών της Γης είναι σταθερό στα 7.8hz από τότε που ο φυσικός Γουίνφριντ Όττο τις προέβλεψε μαθηματικά το 1952 και οι Balser και Wagner τις μέτρησαν πειραματικά το 1963 (Οι πρώτες καταγεγραμμένες παρατηρήσεις των παγκόσμιων ηλεκτρομαγνητικών απηχήσεων έγιναν από τον Νίκολα Τέσλα στο εργαστήριο του στο Κολοράντο Σπρινγκς το 1899.Η παρατήρηση οδήγησε σε ορισμένα συμπεράσματα σχετικά με τις ηλεκτρικές ιδιότητες της Γης, οι οποίες έθεσαν τις βάσεις για την ιδέα του για το ασύρματο δίκτυο).
Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και μετά. Μέχρι το 2013 βρισκόμασταν στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμενόταν να φθάσει τα 13Hz. Τον Ιούνιο του 2014 οι καταγραφείς στον Ρωσικό Σταθμό Παρατήρησης του Διαστήματος δείξανε μια ξαφνική αύξηση. Η αντήχηση Schumann είναι μέρες που φτάνει και τα 16 Hz. Στην αρχή νομίζανε ότι έχουν πρόβλημα οι καταγραφείς, αλλά αποδείχτηκε ότι οι καταγραφείς λειτουργούσαν κανονικά.