Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

«Χημικοί Αεροψεκασμοί = Θεϊκό Σημάδι» – Το τερματίσατε τελείως το θέμα!





Δεν λέω λέξη, απλά αναδημοσιεύω το άρθρο του Τρίκαλαζουμ ή αλλιώς… Τρίκαλατζουμ τριαλαρό…

Διαβάστε το άρθρο και μετά κάντε και κλικ στις εικόνες «theiko, theiko1, theiko2»!

Θεϊκό σημάδι ή κάτι άλλο στα Τρίκαλα
Πλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου, και οι πιστοί θα τιμήσουν για  ακόμη μια φορά την ανάσταση του Χριστού το Μεγάλο Σάββατο.
Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, το trikalazoom.gr φωτογράφισε περίεργα σημάδια από νέφη αεροπλάνων, που παρέμειναν σε αυτά τα σχέδια έως και μισή ώρα.
Στην συνέχεια τα νέφη αυτά  διασκορπίστηκαν, και δημιουργήθηκε μια νεφώδες ομίχλη στον ουρανό που κάλυψε και τον ήλιο.

O Αλέφαντος για το δίλημμα Τολστόι ή Ντοστογιέφσκι

Που μου γράφει ο άλλος για την "Άννα Κανένινα", τι είναι αυτά ρε, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ";
Αποτέλεσμα εικόνας για O Αλέφαντος για το δίλημμα Τολστόι ή Ντοστογιέφσκι
Έλα μωρέ τώρα ποιος Τοστόι, ΠΟΙΟΣ ΤΟΣΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, αυτοί οι συγγραφείς τελειώσανε… Άκου Τοστόι… Που πιάνεις το"Πόλεμος και Ειρήνη" σήμερα και μέχρι να το τελειώσεις, έχει ξεκινήσει άλλος πόλεμος, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, να τον ακούς.
Ο Ντοστογιέφσκι, κοίταξε να δεις… Ο Ντοστογιέφσκι είναι γρήγορος, πιάνεις τους "Δαιμονισμένους", το τελειώνεις, έφυγε, έλα μετά εσύ κύριε, ποιος είσαι; Ο Καραμαζόφ; Το διαβάζεις, πάει έφυγε, ο επόμενος.
Που μου γράφει ο άλλος για την "Άννα Κανένινα", τι είναι αυτά ρε, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; Άκου Κανένινα, σιγά θα κλάψουμε ρε… ΣΙΓΑ!!!

Τίποτα, ο Τοστόι είναι να τον επάρεις να του πεις, "δεν κάνεις, γρήγορα έμπα στ’ αμάξι στα Σπάτα κατευθείαν, να πατήσεις σταφύλια, έχουμε τρύγο", με τον Αλέφαντο μιλάς.
Για δεν μας λέει γιατί τον αφορίσανε το 1901, γιατί δεν μας το λέει; Κορόιδα ήτανε στην ρωσική εκκλησία στην Πετρούπολη; Γιατί τον εδιώξανε με τις κλωτσές; Όλοι κορόιδα ήτανε και αυτός ήτανε ο έξυπνος;

14 αστείες φωτογραφίες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση!



Μετά από μια δύσκολη μέρα, χρειαζόμαστε όλοι κάτι για να ξεχαστούμε. Κάτι χαρούμενο, κάτι αστείο, κάτι τέλος πάντων που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε αλλά και να γελάσουμε με την ψυχή μας.
Οι παρακάτω εικόνες είναι μια συλλογή από όλα αυτά. Αστεία, γλυκά, χαριτωμένα αλλά και λίιιγο πονηρά.
Απολαύστε!
asteies-fwtografies-12730

20 συναισθηματικές φωτογραφίες που θα αγγίξουν τη καρδιά σας

Σαν έχει τύχει ποτέ να κοιτάξετε μια φωτογραφία και να νιώσετε μέσα σας πλήθος συναισθημάτων;
Μερικές φορές, μια εικόνα μπορεί να «μεταδώσει» πολύ έντονα συναισθήματα, μπορεί να αγγίξει την ψυχή σας και να επηρεάσει την ψυχολογική σας κατάσταση.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, κάνουν αυτό ακριβώς.. Όταν τις δείτε θα νιώσετε τη καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά. Θα αισθανθείτε πραγματικά ζωντανοί.
Όλες τους είναι πολύ όμορφες, η κάθε μια, με τον δικό της τρόπο..

1. Μια από αυτές τις όμορφες και απλές στιγμές που σε γεμίζουν ευτυχία..

20 συναισθηματικές φωτογραφίες που θα αγγίξουν τη καρδιά σας
2. Η μεγαλύτερη νίκες από όλες τις νίκες.

20 συναισθηματικές φωτογραφίες που θα αγγίξουν τη καρδιά σας

Chemtrails: Morgellons κι Εξωτικά Όπλα


Chemtrails: Morgellons κι Εξωτικά Όπλα
“Ο άνθρωπος δεν μπορεί να δει με τα μάτια του, αν ο νους του είναι τυφλός”
NanoBots, Morgellons, Βιοέντομα και Γενετικοί Δείκτες
Αεροψεκασμοί, Μετεωρολογικός Πόλεμος
Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα τους) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω. Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους.Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται; Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για «επιστημονικούς σκοπούς» (τώρα γελάστε παρακαλώ). Αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό, που αφήνουν πίσω τι είναι άραγε; «Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους» όπως δικαιολογούνται; Αλλά πριν το 1998 δεν υπήρχαν ούτε παγωμένα καυσαέρια ούτε γραμμές στον ουρανό, μετά το 1998 άρχισαν να παγώνουν τα καυσαέρια !!! Αλλά … ας δούμε μερικά αποτελέσματα από την «λουκουμόσκονη» που σε ψεκάζουν για να γλυκάνουν την άχαρη ζωή σου.
Για όλους εσάς που νομίζετε ότι όλα αυτά γίνονται σε χώρες μακρινές κι εξωτικές, διαβάστε γι’ αυτά που συμβαίνουν στη γειτονιά μας, δίπλα στο σπίτι μας. Το παρακάτω, σαν είδηση, δημοσιεύτηκε στα πολύ ψιλά γράμματα των ελληνικών εφημερίδων των ημερών εκείνων. Ο ρόλος του αμερικάνικου πυραυλοφόρου καταδρομικού USS Cape St George, κλάσης Ticonderoga, που παρεμβλήθηκε μεταξύ ελληνικών και τουρκικών ναυτικών δυνάμεων στο Αιγαίο στα μέσα Νοεμβρίου 1994, όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι παράλληλες ασκήσεις Νηρηίς 94 και Θαλασσόλυκος 94, δεν περιορίστηκε σε αυτόν του διαιτητή ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Οι ελληνικές αρχές υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά η ύπαρξη τοπικά, εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών (ένταση ανέμου πάνω από 11 μποφόρ) την στιγμή που η Μετεωρολογική υπηρεσία προέβλεπε μεν άσχημο καιρό αλλά πολύ μικρότερης έντασης. Ούτε μπορεί να εξηγηθεί γιατί οι συνθήκες αυτές δημιουργούνται σε περιοχές που μόλις εγκατέλειπε το Αμερικάνικο πολεμικό πλοίο. Υποστηρίζεται πλέον επίσημα ότι το USS Cape St George διέθετε κατάλληλο εξοπλισμό για τη δημιουργία και τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών. Σημειώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας τα τουρκικά πλοία αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο κόλπο της Σμύρνης και έτσι να αποφορτιστεί η ένταση των ημερών.
Επιπλέον έγινε γνωστό ότι από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80 αμερικανοί επιστήμονες στα πλαίσια του ΝΑΤΟ με αφορμή την δυνατότητα δημιουργίας τεχνητών βροχών, πραγματοποίησαν πολλά πειράματα για την τεχνητή δημιουργία δυσμενών καιρικών συνθηκών, τοπικά, οι οποίες θα υποχρέωναν τον τότε σοβιετικό στόλο να καταφύγει στα αγκυροβόλια του. Το Αιγαίο, λόγω του σοβιετικού στόλου της μαύρης θάλασσας, ήταν μια από τις κύριες περιοχές εξέλιξης ενός τέτοιου σεναρίου.
Το παραπάνω σενάριο ενισχύεται από το γεγονός ότι το USS Cape St George απέπλευσε εσπευσμένα από τον ναύσταθμο του στο Norfolk της Virginia και διέσχισε όλο τον Ατλαντικό και τη Μεσόγειο για να φτάσει στο Αιγαίο και να παρεμβληθεί ανάμεσα στους δυο στόλους, την στιγμή που στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου αλλά και της Αδριατικής, υπήρχε όλη η δύναμη του 6ου Αμερικάνικου Στόλου, στη όποια δεν βρέθηκε κανένα διαθέσιμο πλοίο για την ανάληψη της συγκεκριμένης αποστολής!
Το μέλλον είναι ήδη εδώ!

Είναι καιρός για μια Επανάσταση της Ηθικής!

Είναι προφανές! Κάπου «την πατήσαμε» και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Όλοι παλεύουν και γκρινιάζουν, επιχειρώντας απεγνωσμένα να απαλλαγούν από τον πόνο που βιώνουν μέσα σε αυτή την κρίση, η οποία είναι γενική, όχι μόνο οικονομική. Πώς φτάσαμε όμως ως εδώ; Τι έφταιξε; Ποιοι και γιατί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση; Μήπως το επιτρέψαμε; Κι αν ναι, γιατί; Και τώρα;
Τώρα είναι καιρός να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά με ειλικρίνεια. Να επαναπροσδιορίσουμε αντιλήψεις, συνήθειες και ήθη, με κριτήρια χρησιμότητας και προόδου. Και κατόπιν να μπούμε σε δράση διεκδικώντας έναν καλύτερο κόσμο. Αυτό που τώρα χρειαζόμαστε είναι μια Επανάσταση της Ηθικής!
Η ηθική μας χτίστηκε πάνω σε ένα σύστημα απαγορευτικών κανόνων που στηρίζεται σε πυλώνες αντικρουόμενων πεποιθήσεων:
«Κοίτα να γίνεις κάποιος, μη σε γελάει ο κόσμος» - «Κανείς δεν πρόκοψε με το σταυρό στο χέρι».
«Να είσαι σωστός, να έχεις το κούτελο καθαρό» - «Κάνε και λίγο τα στραβά μάτια, δεν θα αλλάξεις εσύ τον κόσμο».
«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» - «Τι τα θες, όπου φτωχός και η μοίρα του».
Καταλήξαμε αιχμάλωτοι σε μια φυλακή χτισμένη από «μη» και «δεν πρέπει».  Και όποια δράση είναι ικανή να μας βγάλει από αυτή τη φυλακή κάποιοι την έντυσαν με το μανδύα της αμαρτίας. Το ηθικό χρέος επιτάσσει συμμόρφωση. Κι όσο συμμορφώνεται κάποιος τόσο πιο πολύ χρωστάει. Κι έτσι λίγο λίγο μπολιάστηκε μέσα μας η παθητικότητα και η ηττοπάθεια.
Μοναδικό μας καύχημα το περιβόητο φιλότιμο, για το οποίο τόσο υπερήφανοι είμαστε εθνικά. «Εντάξει, μωρέ….» το ένα, «δεν βαριέσαι…» το άλλο, «δεν πειράζει, κάτι θα κάνουμε να τα βολέψουμε», «κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό». Και κάπως έτσι φτάσαμε να πλέουμε σε μια θάλασσα μετριότητας.
Όχι!

ΜΥΘΙΚΗ ΚΡΗΤΗ - ΓΛΑΥΚΟΣ

Φωτογραφία: αναπαράσταση μινωικής τελετουργίας, της ομάδας "μινωική αυλή"
Βάσω Δενδροπούλου
Φίλες και φίλοι

Γλαύκος είναι το όνομα πολλών προσώπων, καθώς και μια θαλάσσιας θεότητας. Οι μυθογράφοι, ωστόσο, γνωρίζουν έναν ακόμη Γλαύκο, γιο του Μίνωα και της Πασιφάης. Όταν ήταν παιδί, κυνηγώντας ένα ποντίκι έπεσε σε ένα πιθάρι με μέλι και πνίγηκε. Μάταια τον αναζητούσε ο Μίνωας αλλά χάρη σε μάντεις ή στον ίδιο τον Απόλλωνα βρήκε τελικά το πτώμα του. Τότε οι Κουρήτες τον πληροφόρησαν πως μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να ξαναδώσει ζωή στο γιο του. Εκείνος, ο οποίος θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα το χρώμα μιας συγκεκριμένης αγελάδας από τα κοπάδια του, που άλλαζε χρώμα τρεις φορές την ημέρα. Από άσπρη γινόταν κόκκινη, έπειτα μαύρη και ξανάρχιζε τον ίδιο κύκλο την επόμενη.
Ο Μίνωας συγκέντρωσε τους πιο επιδέξιους κατοίκους της Κρήτης και τους ζήτησε να περιγράψουν το χρώμα της θαυμαστής αγελάδας Μόνο, όμως, ένας ο Πολύειδος, γιος του Κοίρανου, το κατόρθωσε. Απάντησε πως η αγελάδα αυτή έχει το χρόνο των μούρων, μια και είναι βέβαιο πως αυτό το φρούτο αρχικά είναι λευκό, μετά κοκκινίζει και, όταν ωριμάσει, είναι τελείως μαύρο. Ο Μίνωας έκρινε πως είχε δώσει τη σωστή απάντηση και τον διέταξε να ξαναδώσει ζωή στο γιο του. Τον έκλεισε μαζί με το πτώμα και ο Πολύειδος είδε ένα φίδι να έρχεται στην αίθουσα όπου βρισκόταν το πτώμα.

Πού χρησιμεύει ένα φίλτρο του καφέ εκτός καφετιέρας;

Το φίλτρο του καφέ, εκτός από χάρτινο σουρωτήρι ενός αρωματικού και απολαυστικού ροφήματος, μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς ευφάνταστους τρόπους μέσα και έξω από το σπίτι.

Στην κουζίνα

Χρησιμοποιώντας φίλτρο του καφέ μπορείς να…
Προστατέψεις τα πορσελάνινα πιάτα σου από γδαρσίματα τοποθετώντας ένα φίλτρο ανάμεσά τους.
Κρατήσεις με ασφάλεια και ευκολία το σουβλάκι ή την κρέπα στο χέρι σου. Αντί να χρησιμοποιήσεις χαρτοπετσέτες για να σερβίρεις τέτοιου τύπου εδέσματα, πρόσφερέ τα μέσα σε ένα φίλτρο του καφέ.
Φτιάξεις το δικό σου γιαούρτι. Θα το χρειαστείς για το στράγγισμα.

5 τρόποι για να αυξήσετε τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο

Η εγκεφαλική αιματική ροή αναφέρεται στην παροχή του αίματος που φτάνει στον εγκέφαλό μας. Μπορεί να σας ξαφνιάσει το γεγονός ότι ο εγκέφαλός μας χρειάζεται περίπου το 20% του αίματος που παρέχεται από κάθε χτύπο της καρδιάς. Αυτό περιλαμβάνει γλυκόζη η οποία είναι απαραίτητη για να έχει ενέργεια ο εγκέφαλός μας.
5 τρόποι για να αυξήσετε τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο


Ξέρετε τι θα συμβεί αν κάποια στιγμή δεν καταφέρει να φτάσει στον εγκέφαλό μας αρκετή ποσότητα αίματος; Μπορεί να προκληθεί ισχαιμία: ένα μικρό μέρος του εγκεφαλικού ιστού μας αρχίζει να πεθαίνει, υπάρχουν λιγότεροι σύνδεσμοι, η μνήμη μας εξασθενεί, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εγκεφαλικών επεισοδίων…
Είναι επίσης πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάτι τόσο απλό όπως είναι η αύξηση της ροής του αίματος στον εγκέφαλο, θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε πιο σοβαρές ασθένειες και επιπλέον θα απολαύσουμε έναν υγιή εγκέφαλο και υψηλότερη γνωστική λειτουργία, αυξάνοντας τη μνήμη και τη συγκέντρωσή μας…
Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Στο σημερινό άρθρο σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε 5 τρόπους για να αυξήσετε τη ροή του αίματος στον εγκέφαλό σας.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε αν το σώμα σας έχει δηλητηριαστεί;

Πώς μπορείτε να καταλάβετε αν το σώμα σας έχει δηλητηριαστεί;
Σας πονάει αρκετά το κεφάλι σας; Είναι το σώμα σας άτονο ανεξάρτητα με το είδος της θεραπείας που ακολουθείτε; Δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε; Υποφέρετε από κάποιο οίδημα; Προσέξτε γιατί μπορεί να έχετε δηλητηριαστεί. Ανακαλύψτε μερικά ακόμη πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε για αυτό το σύνηθες εχθρό στο παρακάτω άρθρο. Μάθετε πώς μπορείτε να καταλάβετε αν το σώμα σας έχει δηλητηριαστείμε βάση τα στοιχεία που θα σας δώσουμε.
Υπάρχουν πολλές χημικές αντιδράσεις που συμβαίνουν στο σώμα προκειμένου να είναι εσωτερικά εξισορροπημένο και υγιές. Ωστόσο, μπορεί να επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως ιούς, βακτήρια, τη μόλυνση του περιβάλλοντος ή την ηλιακή ακτινοβολία. Έχει επίσης άμεση σχέση με τη διατροφή σας. Έτσι, μπορεί να είστε εσείς ο χειρότερος εχθρός σας και να μην το γνωρίζετε καν. Τα όργανα, όπως είναι το συκώτι (όπως επίσης οι πνεύμονες και τα νεφρά) είναι υπεύθυνα για το φιλτράρισμα, την εξισορρόπηση και τον έλεγχο των ουσιών που μπορούν να καταστρέψουν το σώμα μας. Δυστυχώς, με τα είδη τροφίμων που κυκλοφορούν στην αγορά ορισμένες φορές οι διεργασίες αυτών των οργάνων υπερφορτώνονται. Το σώμα δεν γνωρίζει πώς πρέπει να αντιδράσει με τα συντηρητικά, τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, τις χρωστικές, τα πρόσθετα ή τα λεγόμενα «ενισχυτικά γεύσης». Όλα αυτά αναγράφονται με γράμματα και αριθμούς ή με παράξενες ονομασίες στις συσκευασίες που αγοράζετε καθημερινά. Αν και είναι επεξεργασμένες όπως και κάθε άλλη τροφή, αφήνουν πίσω τους ορισμένα υπολείμματα τα οποία μετά τη συσσώρευσή τους σας δηλητηριάζουν.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε αν το σώμα σας έχει δηλητηριαστεί;

Ο δρόμος του Μάγου 20ο Μάθημα

Όλο το διήγημα... Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ




Η καλύτερη προσφορά σας απέναντι στον κόσμο είναι να γίνετε μάγοι.


Ήταν η τελευταία μέρα που περνούσαν μαζί δάσκαλος και μαθητής. Ο νεαρός Αρθούρος στεκόταν στην άκρη του δρόμου που έβγαζε απ' το δάσος. Ρίχνοντας μια ματιά πάνω απ' τον ώμο του, έψαξε για το ξέφωτο του Μέρλιν, αλλά δεν ήταν πια εκεί. Μέσα σε μια νύχτα είχε ξεφυτρώσει μια συστάδα δέντρων, καταπίνοντας το ξέφωτο και μαζί του το άνοιγμα της κρυστάλλινης σπηλιάς. Ο Αρθούρος ένιωσε ένα τσίμπημα στην καρδιά, καθώς ήξερε ότι αυτή η απώλεια δεν θα γινόταν αισθητή μόνο από τον ίδιο αλλά από όλους τους θνητούς.

"Δεν θα ξανάρθω εδώ, έτσι δεν είναι;" ρώτησε. Ο Μέρλιν, που βρισκόταν στο πλευρό του, έγνεψε καταφατικά.

"Δεν θα χρειαστεί", είπε. Τελειώσαμε οι δυο μας."

Αμφιβάλλω αν εγώ θα νιώσω ποτέ ότι τέλειωσα μαζί σου, συλλογίστηκε ο Αρθούρος. Ύστερα από τόσα χρόνια διδασκαλίας, αισθανόταν ότι είχε πολύ περισσότερα ερωτήματα να θέσει στο δάσκαλο του απ' ό,τι την ημέρα που πρωτοξεκίνησαν. Διαβάζοντας τις σκέψεις του, ο μάγος είπε: "Ήθελα να σου δώσω ένα αποχαιρετιστήριο δώρο και δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο απ' αυτό". Του έδειξε το δρόμο κάτω απ' τα πόδια τους, που κι αυτός δεν υπήρχε εκεί το προηγούμενο βράδυ. "Οι δρόμοι είναι το σύμβολο του μάγου. Το ήξερες;"

"Όχι."

"Τότε θυμήσου αυτά που θα σου πω. Ο τρόπος διδασκαλίας ενός μάγου είναι η αποχώρηση κι όταν μάθεις κι εσύ να αποχωρείς, τότε θα έχεις γίνει μάγος.

Ο δρόμος του Μάγου 19ο Μάθημα



Οι μάγοι δεν καταδικάζουν ποτέ τις επιθυμίες. Άλλωστε, ακριβώς επειδή ακολούθησαν τις επιθυμίες τους, κατάφεραν να γίνουν μάγοι.

Η κάθε επιθυμία γεννιέται από κάποια παλιότερη επιθυμία. Η αλυσίδα των επιθυμιών δεν τελειώνει ποτέ. Είναι η ίδια η ζωή.


Μη θεωρείτε καμιά επιθυμία άχρηστη ή εσφαλμένη κάποια μέρα όλες θα εκπληρωθούν.


Οι επιθυμίες είναι σπόροι που περιμένουν την εποχή τους για να ανθίσουν. Από ένα και μόνο σπόρο επιθυμίας ξεφυτρώνουν ολόκληρα δάση.


Σεβαστείτε κάθε επιθυμία μες στην καρδιά σας, όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται. Κάποια μέρα, αυτές οι ασήμαντες επιθυμίες θα σας οδηγήσουν στο θεό.

Μετακίνηση άξονα της Γης λόγω ΕΓ-κλιματικής αλλαγής!




Tα πράγματα έχουν αρχίσει να βαίνουν σε απολύτως επικίνδυνα μονοπάτια καταστροφής μη αναστρέψιμης, αν τους αφήσουμε!

«Έρευνα» της NASA που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό  Science Advances εξηγεί ότι από το 1899 ο άξονας περιστροφής της Γης… μετανάστευσε προς τον Καναδά και τώρα πλησιάζει την Αγγλία!
Επιστήμονες επισημαίνουν ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να μην είναι επικίνδυνη, όμως έχει μεγάλη σημασία, καθώς δείχνει το πόσο σημαντικές είναι οι επιπτώσεις των ανθρώπινων παρεμβάσεων στον πλανήτη.
Ο λόγος που μετακινήθηκε ο άξονας περιστροφής της γης είναι η αλλαγή στην κατανομή τους βάρους στη Γη, λόγω του λιώσιμου των πάγων – δεν το λέει η NASA, είναι η “μετάφραση” των “ειδικών” καιρολόγων -μιντιολόγων. Η μελέτη απλώς αναφέρει: «Αυτή η πρόσφατη ανακάλυψη σχέσης μεταξύ πολικών κινήσεων και μεταβλητότητας της παγκόσμιας κλίμακας TWS έχει ευρείες επιπτώσεις για τη μελέτη του παρελθόντος και του μέλλοντος του κλίματος».
Κι εκεί πάνω μπαίνει η Αλ Γκορική σάλτσα, με το ένα δημοσίευμα να λέει λιώνουν οι πάγοι στο Βορρά και το άλλο στο Νότο.
Το γεγονός είναι ένα και δεν χωράει πλέον καμία αμφισβήτηση:
  • Ναι, οι πάγοι λιώνουν,
  • ναι οι πόλοι μετατίθενται,
  • όχι δεν θα είναι χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο και λοιπά έμβια όντα,
  • ναι φταίει… συγκεκριμένος «ανθρώπινος παράγοντας» για όλα αυτά, γιατί…

Το κλίμα χειραγωγείται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα!

Η ιστορία της λέξης “θέλω”

post-222

Τι ισχύ έχει στις μέρες μας ένα αφοπλιστικό χαμόγελο; Καμιά.
Γι’αυτό ο καθείς παίρνει ένα όπλο από τον οίκο του, ένα ακόντιο και πορεύεται προς το κέντρο, χρησιμοποιώντας στις συναλλαγές του ένα ρήμα: το θέλω, το βούλομαι.
Όταν φθάνει στο γραφείο του αρχιτέκτονα, του δικηγόρου, του γιατρού, του εφημέριου, του χρημαστιστή κτλ, δεν ζητάει τη συμβουλή του. Το βουλεύω, το έχω κατά νουν, το σκέπτομαι, απ’όπου το “συμβουλεύω τινί”, “συβουλεύω τινί χρῶμαι”, το αντικαθιστά αυτομάτως με το βούλομαι: το επιθυμώ· γι’αυτό η πρώτη του λέξη είναι “θέλω”.
Φτάνει στο γραφείο του ιατρού. Θέλω απ’αυτό, από το άλλο. Πέντρε κρέμες, οκτώ κουτιά υπόθετα και σιρόπια και ηρεμιστικά και παυσίπονα και μισό κιλό βιταμίνες για να μην ξανάρχομαι.

Η Θεία Ενότητα


Εδώ και χιλιάδες χρόνια (όσο πάμε πίσω στην ιστορία) το Πραγματικό Αντικείμενο της Εσωτερικής Γνώσης, και της Εσωτερικής Παράδοσης, και το Αληθινό Περιεχόμενο κάθε Βιωματικής Θεολογίας, είναι η Πραγματικότητα, η Θεία Ενότητα, η Ενότητα του Όντος, η Παγκόσμια Συνείδηση. Μια Κατάσταση Επίγνωσης (Πλήρως Αφυπνισμένης Συνείδησης) που Βιώνει την Αληθινή Ύπαρξη, σαν μια Ενότητα. Μια Απεριόριστη Ύπαρξη, Χωρίς Όρους και Όρια, πέρα από τον χρόνο, ένα Αιώνιο Παρόν που Ανανεώνεται (σαν Αίσθηση Ύπαρξης και Ζωής) Χωρίς να Αλλοιώνεται. Μια Αιώνια Παρουσία, πέρα από όλα τα φαινόμενα.

Αυτή η Κατάσταση Συνείδησης, η Παγκόσμια Συνείδηση της Ενότητας του Όντος, δεν είναι κάτι ξεχωριστό από «εμάς», δεν είναι κάτι που πρέπει να πραγματοποιήσουμε. Αντίθετα είναι Μέσα μας. Είναι η «Καρδιά» της Ύπαρξης, της ύπαρξής μας. Είναι το Απέραντο Βάθος της Κατανόησής μας, που μας Αποκαλύπτει την Αληθινή Ουσία μας, όταν «απομακρύνονται» οι αυταπάτες μας και διαλύονται όλοι οι «περιορισμοί» που κατασκευάζει η αντίληψη,  όλες οι ανοησίες που φτιάχνουμε με την σκέψη και την άγνοιά μας. Στον απέραντο χώρο της άγνοιάς μας θεωρούμε σαν γνώση το λιγοστό που συλλαμβάνουμε και μέσω αυτού θέλουμε να ερμηνεύσουμε τα πάντα. Έτσι χτίζουμε φαντασιώσεις, κοσμοαντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, θεολογίες και φιλοσοφίες.

Αν παραμερίζαμε αυτή την ανόητη μωροπιστία μας που αγκαλιάζει το σύμπαν και ησυχάζαμε και σιωπούσαμε θα αφουγκραζόμασταν την Ζωή Μέσα μας, την Πραγματικότητα, την Ενότητα του Όντος, την Θεία Ενότητα, που είναι πέρα από τις ανόητες δραστηριότητές μας, πέρα από τα φαινόμενα όπως τα συλλαμβάνει η περιορισμένη αντίληψή μας.

Η Αλήθεια Βρίσκεται στην Άμεση Επαφή με την Πραγματικότητα, με την Αληθινή Ύπαρξη Μέσα μας, με την Ζωή που Ζούμε κι όχι σε όλα αυτά που σκεφτόμαστε και φανταζόμαστε.

Ο εκτουρκισμός Ελλήνων, Κούρδων, Αρμενίων και Συρίων στην Εγγύς Ανατολή




Απρίλιος 11, 2016.


Ενδιαφέρον κουρδικό δημοσίευμα, αναφέρεται στην αφομοίωση από τους Τούρκους, των Ελλήνων, των Κούρδων, των Αρμενίων,  των Σύριων, των Αράβων και των Εβραίων που ζούσαν στην κακώς ονομαζόμενη ‘Οθωμανική Αυτοκρατορία’, ορθότερα  Εγγύς Ανατολή, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.





Υπάρχει η Εγγύς Ανατολή, η Μέση Ανατολή και η Άπω Ανατολή. Η Εγγύς Ανατολή είναι συνυφασμένη με την βυζαντινή παρουσία που είναι συνέχεια του ελληνικού πολιτισμού και των ελληνικών  πληθυσμών στην περιοχή , σημειώνει ο  Κούρδος αρθρογράφος Ισμαήλ Μπεσιξή.



Στην εγγύς Ανατολή εντάσσεται η Μικρά Ασία, η πλευρά προς το Αιγαίο Πέλαγος  που ονομαζόταν Ιωνία.



Ανατολικά της Ιωνίας είναι η Ανατολία (από εκεί προήλθε το όνομα) και στη συνέχεια είναι τα εδάφη της Καππαδοκίας. Ο Πόντος είναι στη Μαύρη Θάλασσα, μετά τον Πόντο άρχιζε το Λαζιστάν.



Η πλειοψηφία των πληθυσμών στην Ιωνία, την Ανατολία και την Καππαδοκία, ήταν Έλληνες. Στον Πόντο ήταν οι Έλληνες του Πόντου, Αρμένιοι υπήρχαν στην Αρμενία και στην Κιλικία.



Η άφιξη των Τούρκων στη Μικρά Ασία, συνεχίζει το δημοσίευμα, συμπίπτει με το πρώτο εξάμηνο του ενδεκάτου αιώνα. Στοιχεία της εποχής δίνουν  τον αριθμό των Τούρκων που ήρθαν στη διάρκεια τριών αιώνων, από τότε,  στην περιοχή,  δηλαδή, μεταξύ του 11ου και 13ου αιώνα, οι οποίοι  κυμαίνονται από 400 έως 600 χιλιάδες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα