Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Διώξτε την πιτυρίδα με αλάτι!


Ταλαιπωρήστε από αυτά ανεπιθύμητα άσπρα στίγματα που κάνουν την εμφάνισή τους στον ώμο και στα μαλλιά σας; Λύστε το πρόβλημα με τη χρήση του αλατιού!

Πως θα το κάνετε αυτό; 

Λαμπερό δέρμα με μηλόξυδο και ασπιρίνη!



Το μηλόξυδο και η ασπιρίνη καθαρίζουν  τα σημάδια της ακμής και ομαλοποιούν το ανώμαλο και ξηρό δέρμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά για μια πιο ήπια και πιο φωτεινή επιδερμίδα. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε το με φειδώ.


Θα χρειαστεί ένα μήνα εφαρμογής για τα αποτελέσματα, αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Δείτε το τέλειο ποτήρι για κρασί που δεν μοιάζει με ότι έχετε δει!



Όσοι έχουν καθαρίσει λεκέδες από κρασί σε έπιπλα ή χαλιά, πολλές φορές θα έχουν ευχηθεί να μην τους συμβεί ξανά. 


Τώρα μία εταιρεία design με βάση το Σαν Φρανσίσκο αποφάσισε να ελαχιστοποιήσει τα ατυχήματα που συμβαίνουν με ένα ποτήρι κρασί, φτιάχνοντας το ποτήρι The Saturn Wine Glass

Το κάθε ποτήρι είναι χειροποίητο ενώ κατά την κατασκευή του ψύχεται σταδιακά, ώστε να είναι πιο ανθεκτικό. 

Απελευθερώσου από το σουτιέν με αυτό το πανεύκολο DIY τρόπο!



Αν είσαι γυναίκα και μόνο που διάβασες «απελευθερώσου από το σουτιέν» ήταν αρκετό για να κάνουν καρδούλες τα μάτια σου! Πίστεψε μας και εμείς το καλοκαίρι ειδικά δεν αντέχουμε αυτό το βασανιστήριο!
Γι’ αυτό και ψάξαμε πως θα μπορούσαμε να πετάξουμε το σουτιέν χωρίς όμως η βαρύτητα να καταστρέψει την εικόνα μας! Βρήκαμε λοιπόν, έναν τρόπο για να φοράμε σουτιέν χωρίς να φοράμε σουτιέν!

Τι χρειάζεσαι:

  • Ένα t-shirt
  • Ένα σουτιέν
  • Κλωστή (στο χρώμα του t-shirt)
  • Βελόνα
  • Καρφίτσες
  • Ψαλίδι
To συγκεκριμένο κόλπο που σου προτείνουμε το πουλάνε και σε καταστήματα με ρούχα και το κοστολογούν  $24.90! Εσύ θα το κάνεις με μηδενικό κόστος καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις υλικά που ήδη έχεις!

Πώς θα το φτιάξεις:

Learn fast! Μάθε στο σκύλο σου το «ξάπλωσε» (Βίντεο)



Πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σου αν έλεγεςστο σκύλο σου το «ξάπλωσε» και εκείνος το έκανε; Θα σου απαντήσω εγώ σαν γνωστή πλέον σκυλομάνα (της Μιζού)… θα γίνει πανεύκολη, απολαυστική και θα νιώθεις ότι έχεις 24/7 μία πολύ καλή παρέα και όχι ότι μιλάς σ’ ένα ντουβάρι! Μπορείς, λοιπόν, να μάθεις μερικές εντολές στον σκύλο σου χωρίς να σου βγει ο κούκος αηδόνι ούτε να σου σπάσουν τα νεύρα! 
Σίγουρα το να ζητήσεις την βοήθεια από κάποιον εκπαιδευτή θα ήταν το πιο σωστό καθώς έχουν σπουδάσει το αντικέιμενο και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, αλλά στην ελλάδα της κρίσης το να δώσεις έστω και ένα πολύ μικρό ποσό είναι δύσκολο. Γι’ αυτό και εμείς θα σε βοηθήσουμε να του μάθεις βασικές εντολές. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με το «ξάπλωσε» που αν έχεις σκύλο μπορείς να αντιληφθείς πόσο σημαντική εντολή είναι!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!

  1. Πάρε μπόλικες λιχουδιές και κρύψτες στην τσέπη σου.
  2. Βάλε μία από τις λιχουδιές μέσα στη παλάμη σου και δώστην να την μυρίσει ο σκύλος σου ενώ κάθεται. ΠΡΟΣΟΧΗ να την μυρίσει όχι να την φάει.

ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Ο πωπός της γυναίκας είναι εξουσία, μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Παραδίδεται στον άνδρα, ζουμπουρλούδικος και τουρλωμένος, όμως απαιτεί θυμίαμα το καταφύγιο , αυτός ο πιο μυστικός ναός. Τι λέμε;
Με το πρωκτικό σεξ ασχολήθηκε το πρώτο πανεπιστήμιο του κόσμου, το Harvard. Και διέψευσε έτσι τις φήμες ότι είναι ένα “κυριλάτο” και στεγνά τεχνοκρατικό πανεπιστημιακό ίδρυμα. Ήταν επόμενο ο αποδυτηριάκιας να δεχθεί την πρόσκληση του Χάρβαρντ για να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη σεξουαλική επαφή.
Μ' έναν όρο ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση του αμερικάνικου πανεπιστημίου να μιλήσω για την πρωκτική συνουσία, στο φετινό “Sex Week”, την εβδομάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο το πανεπιστήμιο γύρω από το σεξ. Ότι θα προσεγγίσω το θέμα αυστηρά επιστημονικά πρώτον και, δεύτερον, η ανάλυσή μου θα αφορά μονάχα τη διείσδυση πέους σε γυναικεία σούφρα, όχι αντρική.

ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ


Τον προτείνανε για το Νόμπελ το 1912 και τους είπε Δεν θα το πάρω. Γιατί αυτή η άρνηση στη μεγαλύτερη τιμητική κι όχι μόνον διάκριση σε επιστήμονα; Έπρεπε να μου δώσετε το Νόμπελ πριν τρία χρόνια, αλλά προτιμήσατε τον Μαρκόνι.
Είμαι αυτός που είμαι, σου λέει. Και το ποιος είμαι δεν θα το ορίζει άλλος, άλλοι, με τα όποια κριτήρια. Μεγαλειώδης τοποθέτηση. Δεν επιτρέπω, σου λέει ο Νίκολα Τέσλα, να αποφασίζει, να κρίνει, να συγκρίνει η εξουσία η επιστημονική, η κάθε εξουσία.
Δεν παιζότανε ο άνθρωπος. Απίστευτος εφευρέτης. Πολύ μπροστά από την εποχή του. Και ό,τι βρήκε παίζει σήμερα στη ζωή μας. Σέρβος, που δεν μπορούσε να τον κρατήσει η μικρή χώρα του. Τράβηξε για Ευρώπη και μετά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γεννήθηκε σα σήμερα, στις 10 Ιουλίου, το 1856 και πέθανε το 1884 στη Νέα Υόρκη.

ΣΕ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΤΣΕΛΣΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ


«Δεν θα ήθελα τη φούστα τόσο μακρυά...» ζήτησε μια πελάτισσα της μπουτίκ «Bazaar» από την 30χρονη ιδιοκτήτρια Μαίρη Κουάντ. Δεν ήταν η μόνη, λες και ήταν συνενοημένες, κυρίες και δεσποινίδες, που συνήθιζαν να αγοράζουν φούστες και κάποια στιγμή δεν τους άρεσε το... κανονικό μέγεθος.
«Πιο κοντά...». Φθάνει τόσο; «Λίγο ακόμα...». Είναι καλά μέχρι εδώ, κυττάξτε στον καθρέπτη... «Κι άλλο, θα ένοιωθα πιο άνετα αν η φούστα ήταν τουλάχιστον πέντε πόντους επάνω από το γόνατο...».
Η Ιστορία κατέγραψε ότι η Αγγλίδα Μαίρη Κουάντ γέννησε τη μίνι φούστα που την πρωτοπαρουσίασε σε κολεξιόν στις 10 Ιουλίου, σα σήμερα, το 1964. Στην πραγματικότητα ήταν μια γυναικεία επιλογή, μια θηλυκή βούληση και απλά η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ στο Κολωνάκι του Λονδίνου, στο Τσέλσυ, προσαρμόστηκε...

Η αγάπη φίλε μου...

Η αγάπη φίλε μου...
Η αγάπη φίλε μου δεν είναι φρούτο να το πουλήσεις στον πάγκο της λαϊκής. 
«Έλα πάρε κόσμε»,  κι όταν πλησιάζει το μεσημέρι κι είσαι έτοιμος να μαζέψεις τον πάγκο, να την δώσεις όσο όσο για να την ξεφορτωθείς. 
Δεν την ξεχωρίζεις με τις μέρες της εβδομάδος. 
Δεν αγαπάς  Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και τις υπόλοιπες  μέρες  σου διαφεύγει το συναίσθημα και δεν το νιώθεις. 
Δεν αγαπάς μόνο τις ώρες τις ραστώνης σου και τις υπόλοιπες το ξεχνάς και νευριάζεις όταν στο θυμίζουν. 
Δεν αγαπάς όταν είσαι στα καλά σου και σου γίνεται επιπλέον βάρος όταν παλεύεις να λύσεις τα προβλήματά σου. 
Δεν την προσαρμόζεις στους κανόνες σου. Εσύ προσαρμόζεσαι στους δικούς της κανόνες. 
Είναι νόμος της ζωής, δεν είναι νόμος της αγοράς , ούτε περιέχει οικονομικά στοιχεία. 
Δεν κάνεις ισολογισμό στο τέλος του χρόνου για να δεις τι κέρδισες και τι έχασες. 
Τινάζει τις μαθηματικές πράξεις στον αέρα , σε κάνει και ξανακάθεσαι να μάθεις απ΄την αρχή το αλφάβητο. 

Θυμάστε το αγόρι που κάπνιζε 40 τσιγάρα την ημέρα; Δείτε πως είναι 8 χρόνια μετά!

Αποτέλεσμα εικόνας για Do You Remember The Boy Who Smokes 40 Cigarettes a Day? See What He Looks Like 8 Years Later!

Θυμάστε το μικρό παιδί από την Ινδονησία που έγινε viral  8 χρόνια πριν, επειδή οι γονείς του αποκάλυψαν ότι καπνίζει περισσότερα από 40 τσιγάρα την ημέρα;

Τώρα, ακόμη και 8 χρόνια αργότερα, ο Ardi Rizal προσπαθεί να νικήσει τον εθισμό του. Ο λόγος γι 'αυτό ήταν τα  ΜΜΕ και οι οργανισμοί ασφάλειας για παιδιά.Το αγόρι, προκειμένου να αντικαταστήσει τον εθισμό του στα τσιγάρα, ανέπτυξε μια εξάρτηση στο φαγητό.

Poor lives matter

black lives matter

Αναστάτωση επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τις δολοφονίες Αφροαμερικανών από αστυνομικούς και τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που συνεχίζονται.
Οι Αφροαμερικανοί διαμαρτύρονται γιατί οι αστυνομικοί δολοφονούν μόνο Αφροαμερικανούς, οπότε η Αστυνομία σκέφτεται να δολοφονήσει και μερικούς λευκούς, για να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα.

Οι λευκοί διαμαρτύρονται για την ποσόστωση στις δολοφονίες Αφροαμερικανών και λευκών Αμερικανών, γιατί αυτά είναι κομμουνιστικά και απειλούν να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε Σοβιετία.

Εν τω μεταξύ, μέσα στο γενικό χαμό, κανείς δεν έχει παρατηρήσει πως οι αστυνομικοί δεν σκοτώνουν Αφροαμερικανούς αλλά φτωχούς Αφροαμερικανούς.
Δεν μπορεί κάποιος να μην προσέξει πως τα δυο τελευταία θύματα των αστυνομικών ήταν ένας πλανόδιος πωλητής και ένας υπάλληλος κυλικείου σχολείου.

Επίσης, κανείς δεν παρατηρεί πως οι αστυνομικοί που δολοφονούν είναι άνδρες γιατί θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό οι άνδρες να είναι δολοφόνοι γιατί είναι η φύση τους δολοφονική, οπότε όσοι άνδρες δεν έχετε δολοφονικά ένστικτα -και δεν θέλετε να σκοτώσετε κανέναν- να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τον ανδρισμό σας, αν και το καλύτερο θα ήταν να παραδεχτείτε επιτέλους πως είστε τελειωμένες πoυστάρες και να κάνετε αμέσως εγχείριση αλλαγής φύλου, για να μην είστε πια η ντροπή των γνήσιων αρσενικών δολοφόνων.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ σκοπεύει να περάσει ένα νόμο που θα επιτρέπει μόνο σε Αφροαμερικανούς αστυνομικούς να δολοφονούν Αφροαμερικανούς πολίτες.

Γιγαντιαία στεφανιαία τρύπα στο ήλιο απειλεί την Γη σε συνδυασμό με ραδιοκύματα από τον Δία!



 Η Γη βρίσκεται μέσα σε ένα ρεύμα υψηλής ταχύτητας του ηλιακού ανέμου που απορρέει από μια τεράστια τρύπα στην ατμόσφαιρα του ήλιου. 

Παρουσιάζεται εδώ σε μια ακραία υπεριώδη εικόνα από το Solar Dynamics Παρατηρητήριο της NASA, το άνοιγμα (που ονομάζεται "στεφανιαία τρύπα") απλώνεται στο μεγαλύτερο κομμάτι του βορείου ημισφαιρίου του ήλιου, οι μετεωρολόγοι της NOAA λένε ότι υπάρχει μία πιθανότητα 40% -45% G1-class γεωμαγνητικής καταιγίδας στις 10 - 11 Ιουλίου! 

 Παρατηρητές σε υψηλά γεωγραφικά πλάτη της γης, θα πρέπει να....
είναι σε εγρήγορση για σέλας, κυρίως στο νότιο ημισφαίριο, όπου ο σκοτεινός ουρανός του χειμώνα ευνοεί την ορατότητα. 


 Ταυτόχρονα όμως η γη τις τελευταίες ημέρες δέχεται μια επίθεση από ραδιοκύματα τα οποία καταφθάνουν από τον Δια. 

Euro 2016: Όλα τα γκολ των τελικών (Βίντεο)

Euro 2016: Όλα τα γκολ των τελικών (vids)

 Το βράδυ της Κυριακής Γαλλία και Πορτογαλία κοντράρονται με έπαθλο το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης και το SDNA φροντίζει να σας βάλει στο κλίμα φρεσκάροντας την μνήμη σας πάνω στους τελικούς που έχουν προηγηθεί. Αγώνες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γκολ που έχουν μείνει στην ιστορία και και στιγμές που έχουν καθηλώσει τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον πλανήτη. Οι δύο φιναλίστ μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά σε τελικό όμως για τους οικοδεσπότες αυτή θα είναι η τρίτη τους παρουσία, ενώ για τους Ίβηρες η δεύτερη.

Έκθεση – βόμβα της τρόικας για μισθούς, δώρα, απολύσεις

Έκθεση – βόμβα της τρόικας για μισθούς, δώρα, απολύσεις
Ανατροπές σε όλα όσα ισχύουν σήμερα για τον κατώτατο μισθό, τις αμοιβές των εργαζομένων, τις συμβάσεις εργασίας, τα όρια των απολύσεων, τις ομαδικές απολύσεις, την κήρυξη απεργιών, τα προνόμια των συνδικαλιστών και το δικαίωμα των επιχειρήσεων να κηρύσσουν ανταπεργία προαναγγέλλει η τρόικα στα εργασιακά.
Οι αλλαγές που προτείνουν περιλαμβάνονται σε έγγραφο 21 σελίδων, που δόθηκε στην κυβέρνηση μετά το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», οι δανειστές ξεδιπλώνουν όλη την ατζέντα των εργασιακών κάνοντας εκτενή αναφορά στο θέμα των αμοιβών των εργαζομένων και στην ανάγκη να δοθούν μεγαλύτερα περιθώρια ευελιξίας στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν τους μισθούς (wage flexibility) ανάλογα με τις αντοχές και τις ανάγκες τους, μειώνοντας το μισθολογικό κόστος για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και εν τέλει να πέσουν οι τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες.
Βασικός όρος για να συμβεί αυτό είναι η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς προϊόντων, ώστε να έρθουν και επενδύσεις.

Τι πρέπει να κάνετε αν μπει νερό θαλασσινό ή πισίνας στα μάτια σας;


της Κασσιανής Τσώνη


Τους θερινούς μήνες η αυξημένη ηλιοφάνεια, η υπεριώδης ακτινοβολία και η ελάττωση των δακρύων λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, έχουν σαν συνέπεια να εμφανίζονται διάφορα οφθαλμολογικά προβλήματα όπως: 
  • επιπεφυκίτιδα
  • κερατίτιδα, 
  • δερματίτιδα βλεφάρων, 
  • φωτοτραυματισμός κ.α. 
  • Ακόμη, είναι συχνές οι μολύνσεις των ματιών από τις ακάθαρτες πισίνες ή τη θάλασσα, από την κακή συντήρηση των φακών επαφής, από τα βρώμικα χέρια κ.α. 



Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία, προδιαθέτει:

  • Στις κακαίσθητες ρυτίδες από ακτινική βλάβη της ελαστίνης στο δέρμα.
  • Σε προνεοπλασιακές αλλοιώσεις του δέρματος, την ακτινική κεράτωση για παράδειγμα.
  • Σε κακοήθεις νεοπλασίες όπως είναι το βασικο κυτταρικό καρκίνωμα που είναι συχνό κυρίως στο κάτω βλέφαρο.
  • Το μελάνωμα, μια πιο σπάνια αλλά πολύ πιο κακοήθη νεοπλασία που σχετίζεται με έντονη έκθεση στον ήλιο, είναι πιθανόν να εμφανιστεί επίσης στα βλέφαρα σε ασθενείς που έχουν προδιάθεση και που έχουν παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
  • Σε σχηματισμό καταρράκτη στην τρίτη ηλικία
  • Σε αυξημένο ρίσκο για εκφύλιση ωχράς κηλίδας στην Τρίτη ηλικία
Το νερό της θάλασσας γενικά δεν έχει σημαντικό αριθμό μικροβιακών σωματιδίων και δεν δημιουργεί μολύνσεις, εκτός εάν έχει καθοριστεί κάποια συγκεκριμένη παραλία ή πλαζ ως μη κατάλληλη για κολύμβηση.

Τι είχε απαντήσει ο David Bowie στο διαβόητο Ερωτηματολόγιο του Προυστ


Αποτέλεσμα εικόνας για Τι είχε απαντήσει ο David Bowie στο διαβόητο Ερωτηματολόγιο του Προυστ

Στη δεκαετία του 1880, πολύ προτού αναγνωριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς όλων των εποχών, ο έφηβος Marcel Proust συμπλήρωσε ένα ερωτηματολόγιο που του δόθηκε από την φίλη του Antoinette, κόρη του τότε προέδρου της Γαλλίας, ως μέρος της ενός ιδιότυπου “άλμπουμ ομολογιών”.
Επρόκειτο για την βικτοριανή έκδοση του δημοφιλούς τεστ προσωπικότητας του σήμερα, το οποίο έχουν καταρτιστεί για να αποκαλύψει τα γούστα, τις προσδοκίες και τις ευαισθησίες εκείνου που θα το συμπλήρωνε ειλικρινώς.
Το πρωτότυπο χειρόγραφο του Προυστ, με τίτλο “Ο ίδιος ο Μαρσέλ Προυστ”, δεν είχε ανακαλυφθεί μέχρι το 1924, δύο χρόνια μετά το θάνατό του. Δεκαετίες αργότερα o Bernard Pivot, παρουσιαστής εκπομπής στην γαλλική τηλεόραση, το έργο του οποίου ενέπνευσε τον διάσημο James Lipton να κάνει την εκπομπή Inside the Actor’s Studio, είδε στο ερωτηματολόγιο έναν εξαιρετικό τρόπο για να εξελίσσει τις συνεντεύξεις του με γνωστούς και διάσημους ανθρώπους στη δεκαετία του 1970 και του 1980.
Το 1993, το Vanity Fair “ανέστησε” την ιδέα του Pivot και άρχισε να δημοσιεύει τις απαντήσεις διαφόρων διασημοτήτων στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ στην τελευταία σελίδα της κάθε του έντυπης έκδοσης.
David Bowie
Το 2009, το περιοδικό συγκέντρωσε σε ένα έθετο μια συλλογή με αυτές τις δημοσιεύσεις.
Ένα από τα άτομα που οι αναγνώστες ξεχώρισαν για τις απαντήσεις του στο Ερωτηματολόγιο του Προυστ, ήταν ο David Bowie. Δείτε τι είχε απαντήσει ο μοναδικός, εμβληματικός και αξέχαστος καλλιτέχνης σε ηλικία 51 ετών στο τεύχος του Vaity Fair του Αυγούστου του 1998...

Πώς να παρασκευάσετε Φυσικό Βιάγκρα χρησιμοποιώντας μόνο 2 συστατικά!

Ένα ισχυρό φάρμακο για τους άνδρες είναι το βιάγκρα. Μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική λειτουργία και απόδοση, αλλά μόνο μια χούφτα ανθρώπων γνωρίζει πώς να προετοιμάσει ένα παρόμοιο φάρμακο στο σπίτι.
Τα ισχυρά αφροδισιακά που περιέχονται σε αυτό το σπιτικό Βιάγκρα μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε παντοπωλείο.
Να πώς να το προετοιμάσετε:

Το περίφημο «πατισάχ μαντζούν» και τα Φυσικά Βιάγκρα που περιείχε για την εκτόξευση της λίμπιντο!

8523d13c28157bf8a897c1f8d6bb1115.jpg

Την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, μέσα στο παλάτι, υπήρχε ένας γιατρός που είχε μόνο ένα καθήκον: Να ετοιμάζει σκευάσματα που θα τα πίνει ο Σουλτάνος, προκειμένου να είναι «ταύρος» και να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του προς τις παλλακίδες του χαρεμιού του. Και δεν μιλάμε για μια παλλακίδα αλλά για πολλές. Σχεδόν για εκατοντάδες, που κάθε βράδυ στον «Χας οντά», έπρεπε μία μία, να ικανοποιήσει. Και αφού είναι και πρόσφατο και όλος ο κόσμος βλέπει τον ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ, ας δούμε τι έπαιρναν οι Σουλτάνοι, τι περιείχαν αυτά τα μαντζούνια. Ήταν τα βιάγκρα της εποχής.
Ο γιατρός αυτός έφτιαχνε ένα αφέψημα, το περίφημο «πατισάχ μαντζούν» (στα ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί σαν το «ρόφημα του Σουλτάνου»), το οποίο το έπινε ο Σουλτάνος και σε λίγη ώρα η λίμπιντο του, εκτοξευόταν. Εάν ο Σουλτάνος κατά τη διαδικασία του «χαλβέτ» δεν κατάφερνε να σταθεί στο ύψος του, τότε το σούσουρο μέσα στο χαρέμι για τον «ανδρισμό», ήταν ικανό ακόμη και να προκαλέσει εξέγερση. Πως ένας άνδρας που δεν μπορεί να διεκπεραιώσει τα συζυγικά του καθήκοντα, θα ήταν ικανός, να ηγείται της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας, του τότε κόσμου;
Βέβαια οι μύθοι και οι δοξασίες λένε ότι η συνταγή για αυτό το ρόφημα πήγαινε από στόμα σε στόμα και κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς περιέχει. Όμως νεώτερες έρευνες έχουν καταλήξει στα συστατικά του, γνωρίζοντας φυσικά τι προκαλεί το κάθε ένα από αυτά.
Σας παρουσιάζουμε σήμερα τα «φυσικά Βιάγκρα» που χρόνια τώρα οι άνθρωποι χρησιμοποιούν, γιατί θεωρούν ότι οι ιδιότητες τους, αυξάνουν την ερωτική τους επιθυμία. Βέβαια από επιστημονικής άποψης, μέχρι και πριν από λίγα χρόνια οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί, ως προς το αποτέλεσμα, και πίστευαν ότι η «βελτίωση» οφείλεται καθαρά σε αυθυποβολή. Νεώτερες έρευνες όμως έδειξαν, ότι η φύση ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα