Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

20 (σκληρές) αλήθειες που δεν σου είπε κανείς για το σεξ! Έφτασε η ώρα να τις μάθεις!

 20 (σκληρές) αλήθειες που δεν σου ειπε κανείς για το σεξ! Έφτασε η ώρα να τις μάθεις!


Πόση αλήθεια αντέχεις;

 
1. Όλοι ανεξαιρέτως λένε ψέματα και υπερηφανεύονται για το πόσο πολύ σεξ κάνουν.
2. Και φυσικά αναφέρονται το ίδιο ψευδώς και στο πόσο τέλειο ήταν κάθε φορά!

3. Πολλοί άντρες θα πουν ή θα κάνουν οτιδήποτε για να μην φορέσουν προφυλακτικό. Μην υποκύψεις ΠΟΤΕ.


4. Μερικοί άντρες πραγματικά χάνουν την στύση τους όταν δεν φοράνε προφυλακτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να πεις "ναι" στο σεξ χωρίς προφύλαξη.

5. Οι περισσότεροι άνθρωποι γυναίκες ή άντρες νρέπονται να σου αποκαλύψουν αν έχουν κάποιο σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα.

6. Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Θέλει τρόπο και χρόνο!

7. Μπορεί πραγματικά να σου αρέσει ένα αγόρι, αλλά όταν κάνετε σεξ να μην φτάνεις ποτέ στην κορύφωση.

8. Το πιο πιθανό σενάριο σε κάθε συνεύρεσή σας είναι να μην έρθετε ποτέ σε οργασμό ταυτόχρονα.

9. Μετά από κάθε συνεύρεση πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα για πιπί (!) για να αποφύγεις την ουρολοίμωξη.

Ξέρετε γιατί είναι τόσο σημαντική η πρωινή στύση;

stogiatroproinistisi.jpg

Μπορεί να σας συμβαίνει σχεδόν καθημερινά να ξυπνάτε με πλήρη στύση, παρά την απουσία ερωτικής επιθυμίας ή ερεθισμάτων.

Οι στύσεις αυτές που διαρκούν συνήθως μερικά λεπτά –και, ναι, δυσκολεύουν τη χρήση της τουαλέτας!- έχουν συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης. Η πρωινή στύση ακολουθεί μετά από μια αλληλουχία στύσεων στη διάρκεια της νύχτας. Όλοι οι άντρες, εκτός από εκείνους που υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία, ακόμη και τα μωρά και οι ηλικιωμένοι βιώνουν αυτές τις στύσεις.

Γιατί συμβαίνει η πρωινή στύση;

Οι ειδικοί δεν έχουν ιδιαίτερη εξήγηση γι’ αυτό το φαινόμενο. Στην πλειοψηφία τους συμφωνούν πως πρόκειται για μια διαφοροποίηση του νευρικού συστήματος κατά τη διάρκεια του παράδοξου ύπνου. Στη φάση αυτή, το παρασυμπαθητικό σύστημα επικρατεί του συμπαθητικού, αλλαγή που εμποδίζει την παραγωγή της νοραδρεναλίνης, μιας ορμόνης που περιορίζει τη στύση του πέος, ενώ επιτρέπει την παραγωγή της τεστοστερόνης, ενός φυσικού παράγοντα ερεθισμού, χαλαρώνοντας τους μυς. Το αίμα έτσι μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα σε όλο το σώμα και προκαλούνται πολλές στύσεις στη διάρκεια του ύπνου. Με το πέρασμα του χρόνου, το φαινόμενο αυτό έχει την τάση να μειώνεται.

Ποια είναι η χρησιμότητα της πρωινής στύσης;

12 έξυπνα κόλπα κουζίνας που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες

Λένε πως οι αρχιτέκτονες καλύπτουν τα λάθη τους με κισσό και οι σεφ με μαγιονέζα. Δυστυχώς, δεν μπορούν να διορθωθούν όλες οι μαγειρικές ατυχίες με τη βοήθεια ενός στρώματος σάλτσας. Μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιηθούν πιο δύσκολα κόλπα αλλά μην ανησυχείτε. Στην πραγματικότητα, από το να ψήσετε υπερβολικά μέχρι το να αλατίσετε υπερβολικά πολύ ένα φαγητό, υπάρχουν απλά συστατικά για να εξισορροπηθούν οι γεύσεις και να καλυφθούν τα ατυχήματα. Οπότε πριν πετάξετε ένα πιάτο που κάνατε ή πριν το δώσετε στον σκύλο σας, ελέγξτε αυτά τα μαγειρικά κόλπα που ακολουθούν και θα σας βοηθήσουν να σώσετε το δείπνο και την περηφάνια σας.

1) Η αιχμηρή γεύση του κρεμμυδιού

Η έντονη μυρωδιά ή η γεύση του άψητου κρεμμυδιού συχνά κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Ωστόσο, το μαγείρεμα πιάτων χωρίς αυτό είναι ένα δύσκολο έργο. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να κάνετε τα ωμά κρεμμύδια νοστιμότερα. Απλά κόψτε τα σε φέτες ή κομματάκια ανάλογα με τα γούστα σας και βάλτε τα σε ένα μπολ με κρύο νερό. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την πικρή γεύση.



2) Σκληρό κρέας

Έχετε αγοράσει ποτέ κρέας που μοιάζει εντάξει αλλά μετά το μαγείρεμα είναι πολύ σκληρό άρα και δύσκολο να το μασήσετε; Αν η απάντηση είναι θετική, μην ανησυχείτε. Εδώ έχουμε μερικά κόλπα ώστε να καταλήξετε να έχετε ένα μαλακό και εύγευστο κρέας κάθε φορά.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ;

 

Καθώς έψαχνα στο Reddit, κατά τύχη έπεσα επάνω σε μια ανάρτηση με τον τίτλο: «Γιατί εγκαταλείψατε τα όνειρα σας;» Ήμουν περίεργος να δω τι είχαν οι άνθρωποι να πουν γιατί είμαι σίγουρος ότι αρκετοί είναι εκείνοι που σε κάποιο σημείο της ζωής τους εγκατέλειψαν τα όνειρα τους. Ειλικρινά, έμαθα πολλά διαβάζοντας αυτά που δημοσίευσαν οι άνθρωποι, και νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να μοιραστώ τις σκέψεις μου πάνω σε αυτό το θέμα. Ας δούμε, λοιπόν, κάποιες από τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις. 

ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ;

ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΧΡΗΜΑΤΑ


Φυσικά, όλοι το σκεφτόμαστε. Πρέπει να βγάλουμε το ψωμί μας. Επί πλέον, θέλεις το τελευταίο smartphone, ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, το καλύτερο κρασί. Θέλεις, επίσης, να τρως έξω τρεις φορές την εβδομάδα, κλπ. Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι τα όνειρα τους δεν θα τους αποφέρουν αρκετά, γι’ αυτό σταματούν να τα κυνηγούν. Αν και μπορεί να φαίνεται λογικό, θεωρώ ότι είναι λυπηρό να εγκαταλείπεις τα όνειρα σου για περισσότερα χρήματα. Το πάθος και το κίνητρο είναι πολύ υποτιμημένα. Είναι αλήθεια ότι χρειάζονται περισσότερα από πάθος και κίνητρο για να καταφέρεις κάτι, αλλά με αφοσίωση και αποφασιστικότητα, πιστεύω ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Και σίγουρα θεωρώ, ότι στους καιρούς που ζούμε, όλοι μπορούν να βρουν έναν τρόπο να βγάζουν τα προς το ζην από αυτό με το οποίο είναι παθιασμένοι.


ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΙΣΚΑ

Alta Male: Ο νέος τύπος άντρα που καταρρίπτει τα στερεότυπα

Alta Male: Ο νέος τύπος άντρα που καταρρίπτει τα στερεότυπα
Οι εποχές που οι άντρες ήθελαν μόνο να κάθονται στον καναπέ και να βλέπουν ποδόσφαιρο πίνοντας μπύρα φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!
Ο άντρας του 2016 καταρρίπτει το κλασικό στερεότυπο του «αρρενωπού αρσενικού». Προσέχει τι τρώει, αποφεύγει το αλκοόλ και δεν βάζει πάνω απ’ όλα την καριέρα του.
Το βρετανικό περιοδικό υγείας Coach ζήτησε από 1.000 άντρες να περιγράψουν τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου αρσενικού και οι απαντήσεις τους αποκάλυψαν ότι πολλοί απορρίπτουν πλέον τα παραδοσιακά στερεότυπα του ανδρισμού, όπως η σωματική δύναμη, η σκληρότητα αλλά και το... μουστάκι!
Ο σύγχρονος άντρας ενδιαφέρεται περισσότερο για τη φυσική του κατάσταση, προσέχει πόσο πίνει και επενδύει σε εμπειρίες αντί για υλικά αγαθά.
36709FE700000578 3699179 Men are rejecting traditional stereotypes of masculinity and are a 68 1469109073460

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Alta Male

ΟΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ



Κάπου διάβασα μια φράση που δεν θα μπορούσε να συνοψίσει καλύτερα αυτό που βιώνουμε στο σύνολο σαν ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ..

"εκείνοι που δεν είναι διατεθειμένοι να "ξεμάθουν", θα είναι οι αναλφάβητοι του μέλλοντος".

Όσο πιο γρήγορα ξεμάθουμε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να ελπίσουμε πως θα βρούμε τον μίτο, μόνοι μας για να βγούμε από το λαβύρινθο και να σταματήσουμε επί τέλους αυτή την ηλίθια διαδρομή  που είναι γεμάτη με τοξάκια που φωνάζουν "από εκεί πας..." Ένας συνεχής κύκλος που βγάζει κάθε φορά στο ίδιο σημείο.



Η πίστη του 80% απέναντι στη δυσπιστία του 20%. Η ασφάλεια του να ανήκεις στο 80%. Ακόμα κι όταν όλα δείχνουν πως αυτές οι βεβαιότητες της μάζας έχουν ήδη καταρρεύσει προ πολλού.  Ζητούν αποδείξεις οι λογικοί, προσγειωμένοι, "μορφωμένοι"  άνθρωποι σε κάθε ιστορία που βγαίνει έξω από τα κουτάκια τους.  Ζητούν επίμονα αποδείξεις, τα ίχνη των καρφιών στα χέρια, χωρίς να μπαίνουν στο κόπο να εξηγήσουν πως η δική τους γνώση οδήγησε την ανθρωπότητα σ΄αυτή την αθλιότητα που επιμένουν να ονομάζουν πολιτισμό.

Απόδειξέ μου πως μας ψεκάζουν. Απόδειξέ μου κι εσύ ότι δεν το κάνουν. Απόδειξέ μου πως υπάρχουν μυστικές λέσχες που ορίζουν τις τύχες των ανθρώπων πάνω στο πλανήτη. Απόδειξε μου εσύ ότι δεν υπάρχουν. Απόδειξέ μου πως υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου του νου των πληθυσμών. Απόδειξέ μου εσύ ότι δεν υπάρχουν.

Μα πως θα μπορέσεις? Αφού αν τελικά σε ψεκάζουν, σου ελέγχουν το νου και αυτοί που το κάνουν έχουν όλα τους άσσους στα χέρια τους, δεν θα παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται. Αν είσαι ψεκασμένος, αποκοιμισμένος, αποχαυνωμένος, εκπαιδευμένος με χιλιάδες ψέμματα, αν ζεις σε ένα Τρούμαν σόου, αν..αν..αν... πως θα μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια?

Κάμπιες - Πεταλούδες και... Σ(τ)ΟΛΕΣ στο βηματισμό των Ράιχ (2)

Η διαχρονική διαδικασία μεταμόρφωσης ατόμου και κοινωνίας ° σήμερα °


της Βίκυς Χρυσού

(2η συνέχεια... )

το ελεύθερο πνεύμα του Ράιχ ως ροή Ζωής
Η πράξη η καθημερινή προς το παρόν φανερώνει πως εξελίσσεται μια μαζική συσσώρευση των ανθρώπων εντός της φυλακής του νου τους. Από τη μια πλευρά η αδράνεια και η παθητικότητα του φόβου κι από την άλλη η εύκολα παρασυρόμενη μάζα πίσω από πρόθυμους ηγέτεςπαντός είδους, ενώ τα ενδιάμεσα κενά καλύπτουν οι ενορχηστρωμένες προσπάθειες του καθιερωμένου τρόπου ζωής (ατομικά, κοινωνικά, εθνικά-κρατικά), που συνήθως παρασύρουν προς πολέμους και καταστροφές... και εντέλει στο Θάνατο.

Δεν είναι η ροή της Ζωής που μας παρασύρει σήμερα σαν ποτάμι προς πράξεις, δυστυχώς, αλλά η με μαθηματική ακρίβεια προσχεδιασμένη πορεία προς το αντίθετό της, όχι σαν φυσική συνέπεια του χρόνου, αλλά σαν πρόωρη κατάληξη που καθοδηγείται από τον εξαναγκασμό μας να πάρουμε θέση στα όσα επί δεκαετίας δεν βλέπαμε ή ήμασταν πολύ καλά βολεμένοι για να αντισταθούμε έγκαιρα...

Έτσι, παρατηρείται στις μέρες μας μια νέα συστροφή, μια εντροπία προς το "εγώ" και τα γνώριμα μοτίβα αντίδρασης της "συναισθηματικής πανούκλας", που έμαθε, μετά από τόσους αιώνες επανάληψης να καμουφλάρεται τέλεια πίσω από ανθρώπινες φυσικές ανάγκες, πίσω από ιδανικά και αρετές και πίσω από μια φυσική τάση όλων των ζώντων οργανισμών να συστέλλονται προκειμένου να προστατεύσουν το πολυτιμότερο αγαθό τους: την ίδια τη ζωή τους. 

ο κανόνας της Ζωής που βρίσκει εφαρμογή σε κάθε ζωντανό σύστημα -Β. Ράιχ

Συστολή σε ατομικό επίπεδο, αλλά και συστολή σε κοινωνικό-κρατικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Κάμπιες - Πεταλούδες και... Σ(τ)ΟΛΕΣ στο βηματισμό των Ράιχ (1)



Η διαχρονική διαδικασία μεταμόρφωσης ατόμου και κοινωνίας ° σήμερα °


της Βίκυς Χρυσού
το ελεύθερο πνεύμα του Ράιχ ως σημάδι Ζωής
Η απάντηση σε πολλά ερωτήματα που μας βασανίζουν
  • ~ατομικά
  • ~κοινωνικά
  • ~εθνικά, αλλά και
  • ~παγκόσμια
βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στη συναισθηματική θωράκιση, που αναπτύσσει ο άνθρωπος κατά την παιδική του ηλικία...

Η συναισθηματική ματαίωση και η απουσία κάλυψης των συναισθηματικών αναγκών του κάθε παιδιού ~και μετέπειτα ενήλικα~ αποτελεί τη συχνότερη και ίσως πιο επικίνδυνη αιτία πίσω από κοινωνικά προβλήματα σήμερα. 
Επικίνδυνη, διότι παραμένει συχνά αφανής ή σέρνεται ύπουλα πίσω από ανεκτές και συχνά επικροτούμενες κοινωνικά συμπεριφορές και τάσεις, μέχρι που φτάνει η στιγμή να "ξεσπάσει" με όλο της το "βρώμικο" δυναμικό με ακραίες και επικίνδυνες για το σύνολο συμπεριφορές.
Ο πρώτος επιστήμονας που μελέτησε και αποκάλυψε τούτες τις ψυχολογικό-σωματικές και νοητικές συνιστώσες ήταν ο γνωστός σήμερα, αλλά δυστυχώς όχι επαρκώς διαδεδομένος πρακτικά, Wilhelm Reich. Τα βιβλία και οι εκτενείς πολύχρονες μελέτες του απέδειξαν επιστημονικά πως όλα τα συναισθήματα που βιώνει ένας άνθρωπος από τη γέννηση μέχρι και την ολοκλήρωση της παιδικής του ηλικίας, αποθηκεύονται στη μνήμη των κυττάρων του και πως σταδιακά δημιουργούν ένα αυτοματοποιημένο μηχανισμό συμπεριφοράς, που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο, αλλά και τον ελέγχει υπογείως σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. 

μηχανισμός που φανερώνει και κοινωνικές και κοσμολογικές τάσεις
Όπως ανακάλυψε η ψυχική-συναισθηματική ενέργεια του ατόμου, όταν δε ρέει ελεύθερα στο φορέα του, δημιουργεί ενεργειακά λιμνάσματα ("μπλοκαρίσματα") στο φορέα του ανθρώπου, τα οποία για τον αγύμναστο παρατηρητή παραμένουν αόρατα και καταδυναστεύουν τόσο σώμα (κυρίως το μυικό-νευροφυτικό-αυτόνομο νευρικό σύστημα του), όσο και τον συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου. 

Άσαντ: o Eρντογάν παίζει το τελευταίο του χαρτί στο Χαλέπι.Χρησιμοποιεί το πραξικόπημα για να…

…εφαρμόσει το πρόγραμμα των Αδερφών Μουσουλμάνων

assad_11
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Κούβας “Prensa Latina”, ο πρόεδρος Bachar al-Assad ανέφερε ότι τρομοκράτες από πάνω από 100 εθνικότητες συμμετέχουν στην επίθεση κατά της Συρίας με την οικονομική υποστήριξη της Σ Αραβίας, Qatar και την λογισμική υποστήριξη της Tουρκίας και υπό την αποδοχή και την εποπτεία δυτικών χωρών όπως ΗΠΑ,Γαλλίας,Βρετανίας και λοιπών σύμμαχων.
Διαβεβαίωσε ότι ο στρατός πραγματοποίηασσε πρόοδο σε διάφορες περιοχές μετά την απόφαση της Ρωσίας να επέμβει και να υποστηρίξει στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
Ο πρόεδρος al-Assad έκανε ειδική μνεία στην πρόοδο του στρατού στο Χαλέπι και στα προάστιά του για να περικυκλώσει τους τρομοκράτες. Στο Χαλέπι οι τούρκοι και οι σύμμαχοί τους όπως η Σ Αραβία και το Κατάρ έχασαν την πλειοψηφία των φύλλων τους στα πεδία των μαχών στη Συρία και τώρα το τλευταίο χαρτί τους κυρίως για τον Ερντογάν είναι το Χαλέπι.
Άσαντ: o Eρντογάν παίζει το τελευταίο του χαρτί στο Χαλέπι.Χρησιμοποιεί το πραξικόπημα για να εφαρμόσει το πρόγραμμα των Αδερφών Μουσουλμάνων - Εικόνα1
Να γιατί αυτός εργάστηκε σκληρά με τους σαουδάραβες να στείλουν όσο το δυνατόν πιο πολλούς τρομοκράτες κατ΄εκτίμηση πάνω από 5000 στο Χαλέπι μέσω των τουρκικών συνόρων τους τελευταίους 2 μήνες για νά ανακτήσουν την πόλη του Χαλεπίου αλλά αυτό το σχέδιο δεν δούλεψε.

Αγαπώ εκείνους…


Αγαπώ εκείνους…
"Αγαπώ εκείνους που δεν ψάχνουν πρώτα ένα λόγο πέρα από τ’ αστέρια για να κατεβούνε και να θυσιαστούνε, αλλά θυσιάζουν τον εαυτό τους στη γη, ώστε η γη του Υπεράνθρωπου στη συνέχεια να έρθει. Αγαπώ αυτόν που ζει για να μαθαίνει και αναζητεί να μαθαίνει,  ώστε ο Υπεράνθρωπος στη συνέχεια να ζήσει. Έτσι αναζητεί τη δική του κατάβαση. Αγαπώ αυτόν που μοχθεί και εφευρίσκει, ώστε να χτίσει το σπίτι για τον Υπεράνθρωπο, και να προετοιμάσει γι’ αυτόν γη, ζώα, και φυτά: γιατί έτσι αναζητεί τη δική του κατάβαση. Αγαπώ αυτόν που αγαπάει την αρετή του: γιατί η αρετή είναι η βούληση προς κατάβαση, και ένα βέλος λαχτάρας. Αγαπώ αυτόν που δεν κρατάει μερίδιο πνεύματος για τον εαυτό του,  αλλά θέλει να είναι πλήρως το πνεύμα της αρετής του: έτσι περπατάει σαν πνεύμα πάνω απ’ τη γέφυρα. Αγαπώ αυτόν που κάνει την αρετή του κλίση και πεπρωμένο του: έτσι, για χάρη της αρετής του, είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να ζει, διαφορετικά να μη ζήσει άλλο".

Tουρκική ειδική επιχείρηση για την αρπαγή των 8 φυγάδων αποτράπηκε την τελευταία στιγμή

Ο ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



του Πέτρου Αναστασίου
Πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών οι οποίες ήρθαν σε γνώση τους μέσω ξένης τρίτης χώρας ανέφεραν ότι ετοιμαζόταν επιχείρηση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων αρχικά στην Αλεξανδρούπολη και εν συνεχεία στην Καβάλα προς απαγωγή των οκτώ Τούρκων φυγάδων πραξικοπηματιών 
Σύμφωνα με επεξεργασία της πληροφορίας μία ομάδα 12 Τούρκων θα μεταφέρονταν με δύο ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων την νύχτα στον χώρο κρατήσεως των οκτώ φυγάδων ενώ ταυτόχρονα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και ηλεκτρονικού πολέμου Boeing 737MESA Θα παρείχαν κάλυψη και πλήρη απόκρυψη στους 12 Τούρκους
Η επιχείρηση θα κρατούσε περίπου 5 λεπτά στο έδαφος ενώ κατά την επιστροφή  τους  στη βάση στην ανατολική Θράκη θα καλύπτονταν από τουρκικά μαχητικά τα οποία  αναχαίτιζαν  με πραγματικά πυρά τα ελληνικά μαχητικά τα οποία είναι βέβαιο ότι θα σηκώνονταν από την Λήμνο.
Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός από την στήλη opinion makers του pronews.gr  αρθρογράφος Μπάμπης Τζιγκουνάκης,αντιστράτηγος ε.α ο οποίος γράφει:

Η ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΣΤΗΝ "ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΤΩΝ ΚΒΑΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Μια ακόμα σημαντική ανακάλυψη που αφορά στους κβαντικούς υπολογιστές έκαναν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σίδνεϋ, η οποία αναμένεται στο μέλλον να ενισχύσει την απόδοση των υπολογιστών σε τέτοιο βαθμό που τα σημερινά συστήματα θα φαντάζουν απαρχαιωμένα.
Wave_TechnologyΟι κβαντικοί υπολογιστές είναι συσκευές που εκμεταλλεύονται χαρακτηριστικές ιδιότητες της κβαντομηχανικής για την επεξεργασία δεδομένων και την εκτέλεση υπολογισμών
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nature, η ομάδα του Δρ. Mohammad Choucair έκανε αυτή τη νέα ανακάλυψη και βασίζεται στη χρήση χημικών ουσιών. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός της θερμοκρασίας ενός δωματίου με συγκεκριμένες χημικές ουσίες μπορεί να ενισχύσει το χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία των πληροφοριών.

Τρόποι διαχείρισης των κρίσεων άγχους ή πανικού

Τι είναι η κρίση πανικού
krisispaΗ κρίση πανικού είναι ένα ξαφνικό κύμα φόβου, που έρχεται χωρίς προειδοποίηση και χωρίς φανερή αιτία και είναι πιο έντονο από μία στρεσογόνα φάση που πιθανόν να αντιμετωπίσει ένα άτομο. Τα πιο εμφανή συμπτώματα της κρίσης πανικού είναι:
– ταχυκαρδία που δυσκολεύει την αναπνοή
– ασφυξία μέχρι στο σημείο που να νιώθει το άτομο ότι παραλύει
– ιδρώτας
– μεγάλη συχνότητα έντονων πόνων στο στήθος
– μούδιασμα άκρων
– φοβίες ότι το άτομο θα πεθάνει ή τρελαίνεται
Αυτά τα συμπτώματα είναι τα συνήθη όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση κινδύνου. Η σημαντική διαφορά είναι ότι αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο. Παρουσιάζονται σε φαινομενικά ακίνδυνες καταστάσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιπρόσθετα, μία κρίση πανικού μπορεί να διαγνωσθεί και υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Στη Γερμανία ζουν οι Γερμανοί και οι άλλοι

1. Έζησα, δούλεψα στη Γερμανία συνολικά δύο χρόνια, κατά τα έτη 1990-4. Αρρώστησα βαριά και έφυγα και δεν ξαναγύρισα. Έπεσα για ύπνο κάποιο βράδυ, στο Μόναχο, κατάκοπος μεν από την δουλείά – χαμάλης σε επιχείρηση που νοίκιαζε μουσικά όργανα και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις για συναυλίες, πάρτι, εκδηλώσεις – υγιής όμως. Το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ, παράλυτος. Γύριζα στα πλάγια και κατουρούσα από το κρεβάτι κάτω στο πάτωμα. Μη με πιστεύετε, δεν πειράζει. Τρεις μέρες. Αντιλήφθηκα ότι πρέπει να φύγω και το πήρα απόφαση. Το πρωί της τέταρτης μέρας ήμουν τόσο ξεκούραστος, τόσο υγιής, τόσο ευκίνητος που μέσα σε λίγα λεπτά έμασα τα λιγοστά πράγματά μου, πήρα τα πόδια μου και την έκανα.

2. Με αρρώστησε η απόγνωση του κοινωνικού αποκλεισμού. Αν και ξανθός, Έλληνας, με ζωηρότατο ενδιαφέρον για την γερμανική φιλοσοφία και λογοτεχνία.

3. Στη Γερμανία ζουν οι Γερμανοί και οι άλλοι. Οι άλλοι είναι ξένοι. Οι ξένοι είναι δούλοι ή εκλαμβάνονται ως δούλοι. Η γερμανική κοινωνία είναι μια καπιταλιστική δουλοκτητική κοινωνία. Σήμερα, είναι τεράστιος ο αριθμός των οικιακών δούλων – οι κύριοί τους είναι συνταξιούχοι. Το 1990 ήταν πολύ της μόδας να σου καθαρίζει το σπίτι μαύρος – γυμνός όμως. Οι προσωρινοί κύριοί τους ήταν γυναίκες, αυτοαπασχολούμενες ή υπάλληλοι υψηλού μορφωτικού επιπέδου, ψηφοφόροι οι περισσότερες των Πρασίνων. Μα την Παναγία, αλήθεια λέω.

Και συ τέκνον Βρούτε;

post-87b

Ο Γάιος Ιούλιος Καίσαρας πρωταγωνίστησε στον μετασχηματισμό του Ρωμαϊκού κράτους από Δημοκρατία σε Αυτοκρατορία.
Το 59 π.Χ. εκλέχτηκε ύπατος και κατορθώνει να υποτάξει την πέρα από τις Άλπεις Γαλατία (που περιελάμβανε και μεγάλο μέρος της Ελβετίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας). Μετά τον θάνατο του Κράσου, ο Πομπήιος, ανακαλεί τον Καίσαρα με σκοπό να τον εξουδετερώσει. Ο Καίσαρας οργανώνει το στρατό του στον Ρουβίκωνα ποταμό και τελικά αποφασίζει να τον διασχίσει και να βαδίσει εναντίον της Ρώμης (εξ ου και η φράση «διέβη τον Ρουβίκωνα) . Ο Ρουβίκωνας είναι ένας μικρός ποταμός, κοντά στο Ρίμινι της Ιταλίας. Ήταν το όριο που χώριζε την Ιταλία από τη Γαλατία και μετά από αυτό, κανείς Ρωμαίος δεν επιτρεπόταν να έχει τον έλεγχο του στρατού του, ώστε να μη γίνεται απειλητικός για τη Ρωμαϊκή εξουσία. Όποιος το τολμούσε, ήταν εχθρός της Ρώμης και θα εκτελούνταν.Ο νόμος αυτός ονομαζόταν «imperium» και προστάτευε τη Ρωμαϊκή Δημοκρατία από στρατιωτικά πραξικοπήματα.
Ο Καίσαρας διέσχισε τον Ρουβίκωνα μαζί με τη 1…3η Λεγεώνα και μπήκε ένοπλος στη Ρώμη.Στις 10 Ιανουαρίου του 49 π.Χ., ο Ιούλιος Καίσαρας διέσχισε τον ποταμό Ρουβίκωνα και κήρυξε πόλεμο εναντίον της Ρωμαϊκής Συγκλήτου και του πρώην συμμάχου του, Πομπήιου.

Όνειρα

post-374

Κρατηθείτε γερά από τα όνειρα,
γιατί αν τα όνειρα πεθάνουν,
η ζωή είναι ένα πουλί με σπασμένα φτερά
που δε μπορεί να πετάξει
Κρατηθείτε γερά από τα όνειρα,
γιατί αν τα όνειρα φύγουν,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα