Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

CERN: Ξεπεράστηκε η ταχύτητα του φωτός!!!! χαχα εδώ γελάμε

CERN: Ξεπεράστηκε η ταχύτητα του φωτός!!!


 

Κι όμως στον πειραματικό σταθμό του CERN επετεύχθη το ακατόρθωτο. Η... ταχύτητα του φωτός ξεπεράστηκε!!!


Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον επιστήμονες, οι οποίοι, όπως λένε, ανίχνευσαν σωματίδια, συγκεκριμένα ορισμένα νετρίνια, τα οποία έφθασαν στο προορισμό τους 60 nanoseconds πιο γρήγορα από το φως.
.....

Ρωτάω σήμερα έναν γνωστό μου σχετικά με μια συζήτηση που είχαμε με το τι είναι ο άνθρωπος, και του ανέφερα  ότι με την ταχύτητα του φωτός απλά παύει να υπάρχει ο χωροχρόνος.

Και του λέω είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα το φως, η οποία διαπερνά τον χρόνο τον χώρο και χάνονται από μπροστά του μέσα στο απεριόριστο και άπειρο βάθος..

Μα μου λέει πως θα χαθεί ο χώρος αφού αν πέσεις πάνω του με τόση ταχύτητα θα γίνεις λιώμα.

Βρε άνθρωπε του λέω, είναι δυνατόν να αποκτήσει τέτοια ταχύτητα ένα σώμα; 
Ότι κινείται σε τόση μεγάλη ταχύτητα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σώμα, αλλά μόνονασώματο. 
Τα νετρίνια διαπερνούν τον πλανήτη σαν να μην υπάρχει πλανήτης.

Αλλά ο Άνθρωπος δεν είναι σώμα, μα είναι Νους!

Όταν ο Άνθρωπος θεός ενδύθηκε την σάρκα






Όταν ο Άνθρωπος θεός ενδύθηκε την σάρκα και έγινε ελέφαντας.

Καταρχήν πρέπει να σου γίνει κατανοητό φίλε αναγνώστη, ότι ο χώρος και η απόσταση όπως και οι τρεις χρόνοι, αφορούν μόνον θνητές οντότητες που έχουν μυαλό ως λογική όπως εσύ το φαντάζεσαι.
Όπως δηλαδή όλοι οι άνθρωποι πάνω στην Γη.

Αν λοιπόν θεωρείς ότι η ύπαρξη της ζωής εκδηλώνεται μόνον σε αυτόν τον υλικό και αισθητό κόσμο, μέσω του υλικού σώματος, τότε είναι σαν να μιλάω σε έναν μαθητή του δημοτικού σχολείου που πρέπει να κατανοήσει το πανεπιστήμιο.

Ότι έχει σχέση με την αντίληψη του χωροχρόνου έχει να κάνει με την υλική σου νοητή και σωματική υπόσταση.
Τίποτα πέραν του αισθητού κόσμου δεν μπορείς να αντιληφθείς με σώμα.

Σου δίνω λοιπόν ένα απλό παράδειγμα σύμφωνα με την αισθητή σου λογική, για να κατανοήσεις το δυνατόν καλύτερα την ασώματη και αληθινή σου υπόσταση και φύση.

Σου λέω λοιπόν, ότι δεν μπορείς ζώντας ως θνητός πάνω στην Γη, να αντιληφθείς ότι ζεις φυλακισμένος στον εικονικό κόσμο, όπου όλα εδώ είναι ανύπαρκτα, διότι ότι "υπάρχει" του δίνουμε εμείς ζωή και εικόνα.

Πεντάγωνο: Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη θα έχει προκύψει ως το 2035

nwo
Το Κέντρο Τεχνικών Πληροφοριών Άμυνας (DTIC), μια ερευνητική μονάδα του Πενταγώνου, ισχυρίστηκε ότι από το 2035 οι πολιτικές δυνάμεις θα μετατοπιστούν φέροντας ως αποτέλεσμα μια Νέα Παγκόσμια Τάξη
«The Joint Force in a Contested and Disordered World» – «Η Κοινή Δύναμη σε έναν αμφισβητούμενο και Διαταραγμένο Κόσμο», είναι ο τίτλος της μελέτης, λέει ότι αυτή η παγκόσμια τάξη θα δει τις ΗΠΑ να χάνουν την επιρροή που έχουν σήμερα παγκοσμίως. Η εμφάνιση διαφόρων χωρών ως πολιτικές δυνάμεις θα ανταγωνιστούν την οικονομική, πολιτική, στρατιωτική και κοινωνική επιρροή της Αμερικής.
Ακόμα κι αν το Πεντάγωνο δηλώνει ότι «καμία εξουσία ή συνασπισμός εξουσιών δεν έχει ακόμη προκύψει που να αντιταχθεί ανοιχτά στις ΗΠΑ», ισχυρίζεται ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες θα λειτουργούν σε έναν κόσμο στον οποίο η συνολική οικονομική και στρατιωτική δύναμη τους και αυτή των συμμάχων και εταίρων τους, δεν θα μπορεί να αυξηθεί τόσο γρήγορα όσο οι δυνητικοί ανταγωνιστές. «Ορισμένες από αυτές τις χώρες είναι η Κίνα, η Ρωσία και η Ινδία».

Ατέλειωτες ανησυχίες προκαλούν μόνον οι ματαιοδοξίες

post-389

Ο Επίκουρος υπαγορεύει μια πιο μελετημένη προσέγγιση των ηδονών, τέτοια που να μην παραγνωρίζει τις ενδεχόμενες αρνητικές τους συνέπειες. Μας υπενθυμίζει σε μια «δόξα» του: «Καμιά ηδονή δεν είναι από μόνη της κάτι κακό. Αλλά κάποιες ηδονές παράγονται με τρόπους και μέσα που επιφέρουν διαταραχές, οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ τις ίδιες τις ηδονές».
Κατηγορίες απολαύσεων
Με βάση τις αρχές της φιλοσοφίας του ο Επίκουρος εξειδίκευσε τις προτάσεις του για την αναζήτηση της ευτυχίας. Αντιλήφθηκε ότι οι άνθρωποι αποφεύγουν να μπαίνουν σε σύνθετες διαδικασίες λήψης αποφάσεων και προτιμούν έτοιμες συνταγές. Γι αυτό σύστηνε να επιδιώκουν συγκεκριμένες απολαύσεις, που ικανοποιούν τις βασικές τους επιθυμίες και απομακρύνουν τις ανησυχίες τους και παράλληλα να αποφεύγουν τις απολαύσεις, που προκαλούν περισσότερους πόνους από ότι χαρές.
Ι. Φυσικές Απολαύσεις
α) Αναγκαίες ή υποχρεωτικές: Αυτές ικανοποιούν εκείνες τις φυσικές επιθυμίες, που αν παραμείνουν ανεκπλήρωτες, οδηγούν κατ’ ανάγκη σε μεγαλύτερο πόνο. Οι σημαντικότερες είναι:
1. Η τροφή
2. Η στέγη
3. Η υγεία
4. Η ασφάλεια και
5. Η φιλία
Σε κανονικές συνθήκες μπορούν να ικανοποιηθούν μάλλον εύκολα. Έλεγε μια «δόξα» (δηλαδή «γνώμη», από το ρήμα δοκώ= νομίζω): «Ας ευγνωμονούμε την ευλογημένη φύση, που όλα τα αναγκαία τα έκανε εύκολο- απόκτητα και τα μη αναγκαία δύσκολο- απόκτητα». Τις φυσικές και αναγκαίες ηδονές θα τις αναπτύξουμε στο τρίτο μέρος.

Τα 5 Πρόσωπα του Φλερταρίσματος και τι Προβλέπουν ότι θα Γίνει



Ξέρετε γιατί φλερτάρουν οι άνθρωποι;


Οι άνθρωποι, δεσμευμένοι ή όχι, φλερτάρουν επειδή είναι ένας τρόπος να έρθουν γρήγορα και χαλαρά κοντά σε άλλους ανθρώπους, επειδή δίνει μια νότα ομορφιάς στη ζωή, επειδή θέλουν να τονώσουν τη σχέση με τον/τη σύντροφό τους (όταν φλερτάρουν με αυτό το άτομο, όχι με άλλο!), επειδή έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης ή για να τονώσουν τη σεξουαλική τους ζωή
Ο τρόπος με τον οποίο ένα άτομο φλερτάρει καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τι θα γίνει στη συνέχεια στην ερωτική του ζωή, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο οι άλλοι φλερτάρουν αυτό το άτομο θα δείξει τι πιθανότητες υπάρχουν να μπει σε μία ρομαντική σχέση ή όχι. 
Το φλερτ είναι σημαντικό και μέσα στο γάμο, γιατί όταν οι δύο σύζυγοι φλερτάρουν μεταξύ τους, δηλαδή εκδηλώνουν το ερωτικό και σεξουαλικό τους ενδιαφέρον για το άλλο άτομο με έναν ανάλαφρο, ευχάριστο τρόπο και έτσιτονώνουν και ανανεώνουν τη σχέση τους.
Ο καθηγητής Hall στο πανεπιστήμιο του Κάνσας των ΗΠΑ έδωσε ένα ερωτηματολόγιο σε 1.500 ενήλικες άνδρες και γυναίκες ζητώντας τους να απαντήσουν σε ερωτήσεις τύπου «χρησιμοποιώ τη γλώσσα του σώματος για να φλερτάρω».  Στη συνέχεια κατέληξε σε 5 κατηγορίες φλερταρίσματος.

Ο Κύριος Τσίπρας είναι επαγγελματίας επαναστάτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Κύριος Τσίπρας είναι επαγγελματίας επαναστάτης.


1. Ο Κύριος Τσίπρας είναι επαγγελματίας επαναστάτης.
2. Ο επαγγελματίας επαναστάτης είναι επαγγελματίας πολιτικός. Ο επαγγελματίας πολιτικός είναι στρατιωτικός με πολιτικά. Ο Κύριος Τσίπρας είναι
3. Ο στρατιωτικός με πολιτικά είναι ξαδερφάκι του αστυνομικού με πολιτικά, του ασφαλίτη. Πάνω από όλα η κοινωνική και πολιτική ενότητα και ομόνοια. Ο Κύριος Τσίπρας είναι
4. Ο σκοπός του επαγγελματία επαναστάτη πολιτικού ασφαλίτη είναι να γίνει πρωθυπουργός. Εάν δεν μπορέσει, υπουργός. Εάν δεν μπορέσει, βουλευτής.
5. Ο επαγγελματίας επαναστάτης είναι σωτήρας, προστάτης των εργαζομένων, είναι νταβατζής. Πουτάνες οι εργαζόμενοι που τον ταΐζουν και τον ψηφίζουν και τον θαυμάζουν και τον χειροκροτούν. .
6. Ο επαγγελματίας επαναστάτης είναι εγωιστής, άρα δεν μπορεί να είναι τρυφερός.

Η ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ



Οι άνθρωποι υποτάσσονται μάλλον με ευκολία στους πάσης φύσεως θεσμούς εξουσίας – σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε να μιλήσει κανείς και για την ηδονή της υποταγής ή για φανατισμένη υποταγή. Ποια μπορεί να είναι η αιτιολόγηση αυτής της διαπίστωσης;
Μια πιθανή ερμηνεία είναι ότι η υποταγή απαλλάσσει το άτομο από την ευθύνη, τη διακινδύνευση, την ελευθερία – το απαλλάσσει από το φόβο της ενηλικίωσης. Άλλοι – όχι το ίδιο το άτομο – αποφασίζουν, επιλέγουν, διακινδυνεύουν το λάθος, το άτομο πειθαρχεί, ακολουθεί. Η μητρική αγκαλιά και φροντίδα, η δύναμη και αυθεντία του πατέρα, η μετάθεση της ευθύνης των αποφάσεων στην προστατευτική αυτή στοργή και εγκυρότητα, βρίσκουν ένα ποθητό υποκατάστατο σε εξουσιαστικούς θεσμούς και πρόσωπα. Είναι μια ηδονική καθυστέρηση του απογαλακτισμού, βολική άρνηση της ενηλικίωσης...

Το μυστικό της ετοιμότητας των ανθρώπων να υποταχθούν, να πειθαρχήσουν σε κάθε μορφής εξουσία, είναι μάλλον η ανάγκη αναπλήρωσης της πατρικής και μητρικής προστασίας, ο φόβος της ελευθερίας.

Γιατί μπορεί να ασπρίσουν τα μαλλιά σε μία νύχτα;




Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στο άσπρισμα των μαλλιών: Γενετικοί, διατροφικοί (όπως έλλειψη βιταμίνης Β12, χαλκού και θείου), το κάπνισμα (σύμφωνα με έρευνες, οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν άσπρες τρίχες σε νεαρή ηλικία) και κάποιες ασθένειες (διαταραχές του θυρεοειδούς αδένα, αναιμία κ.ά.). Μέσα σε όλα, για το άσπρισμα έχει ενοχοποιηθεί επανειλημμένα και το στρες, όπως και ένα δυνατό σοκ ή μια μεγάλη στενοχώρια.

Η ασπρομαλλούσα βασίλισσα της Γαλλίας

Λέγεται ότι τα μαλλιά της Μαρίας Αντουανέτα – βασίλισσας της Γαλλίας, που αποκεφαλίστηκε στη Γαλλική Επανάσταση – άσπρισαν γι΄ αυτόν τον λόγο μέσα σε μία νύχτα.

Στα ναζιστικά στρατόπεδα

Οι περισσότεροι επιστήμονες το αποκλείουν, ωστόσο έχει καταγραφεί στη νεότερη ιστορία ένα τέτοιο γεγονός: Συνέβη κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής σε άτομα φυλακισμένα, στα οποία είχε ανακοινωθεί ότι την επόμενη ημέρα θα εκτελεστούν. Μέσα σε μία νύχτα τα μαλλιά τους άσπρισαν.

Φαινομοιρίδες, οι "μινιφορούσες" Σπαρτιάτισσες της Αρχαιότητας.



Φαινομοιρίδες, οι  "μινιφορούσες" Σπαρτιάτισσες  της Αρχαιότητας. Η  γυναίκα ή το κορίτσι που φορά σχιστό φόρεμα με αποτέλεσμα να φαίνεται ο μηρός της· λέγεται κατεξοχήν για τις αρχαίες Σπαρτιάτισσες . 

Ο Ξενοφώντας μας πληροφορεί, ότι οι υπόλοιποι Έλληνες και δη οι Αθηναίοι ονόμαζαν τις Λάκαινες "φαινομηρίδες", επειδή όταν γυμναζόντουσαν και συναγωνιζόντουσαν με τους άντρες, φορούσαν έξωμο χιτώνα κοντό μέχρι το γόνατο, άρραφο στα πλάγια, που τον συγκρατούσαν με περόνες που λεγόταν "περονήτις η περονατρίς" . 

Όταν λοιπόν περπατούσαν η έτρεχαν σηκωνόντουσαν τα πλαϊνά του χιτώνα και φαινόντουσαν οι μηροί τους, γι' αυτό τις ονόμαζαν "φαινομηρίδες". Η αρχαία Σπαρτιάτισσα, ήταν μια γυναίκα με πολλά προνόμια και ελευθερίες. Από πολύ νέα γυμναζόταν μαζί με τους άντρες, εκπαιδευόταν στην μουσική και στην «ευφυά βραχυλογία», και μπορούσε να μιλάει σκωπτικά για όσους αμάρταναν και να εγκωμιάζει με ωδές τους άξιους. Μεγάλωνε ήρωες, καλλιεργώντας τους την αγάπη για τα υψηλά ιδανικά, περνώντας τους μηνύματα ήθους, τιμιότητας, θάρρους, αυτοπειθαρχίας και φιλοπατρίας. 

 Σύμφωνα με τον  Πλούταρχο τολμηρή, αγέρωχη και αρρενωπή και μιλούσε ελεύθερα ακόμη και για τα σπουδαιότερα ζητήματα, «ήρχε δε εις τα του οίκου της απολύτως» και επεξέτεινε την ισχύ της και στα πολιτικά όταν οι άνδρες έλλειπαν στον πόλεμο. Χαρακτηριστικός είναι ο χρησμός που έδωσε η  πυθία στους Αιγιείς η όπου χαρακτηρίζει σαν τα τρία πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο τα εξής» (Στράβων "Οι Ευβοείς"): « Ίππον Θεσσαλικήν, Λακεδαιμονίην δε γυναίκα άνδρας θ' οι πίνουσι ύδωρ ιερής Αρεθούσης» (τα Θεσσαλικά άλογα, τις Λακεδαιμόνιες γυναίκες και τους άντρες που πίνουν νερό από την ιερή κρήνη της Αρεθούσας).

Η ατραπός του αναζητητή...



Ενα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του "αναζητητή", είναι η συνειδητή απόφαση για το βάδισμα της ατραπού, η οποία ίσως οδηγήσει, στην αυτο-ανακάλυψη και την αυτο- γνωσία..

Για κάποιους είναι αναπόφευκτο, να αναζητούν στον εσωτερικό τους κόσμο τις αιτίες που κρύβονται πίσω από τα φαινόμενα. Η αναζήτηση αυτή, κρύβει πολύ περισσότερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε, καθώς ο άνθρωπος-μικρόκοσμος είναι μια αντανάκλαση του Σύμπαντος-Μακρόκοσμου. Αυτή και μόνο η συνειδητοποίηση, είναι αρκετή για να οδηγήσει εκείνον που ψάχνει τον εαυτό του σε μια έρευνα και σε μια γνώση κοσμική, καθώς τα πάντα είναι Έν-α.

Αν καταφέρουμε να σπάσουμε στερεότυπα, προκαταλήψεις επιδιώκοντας να "δούμε" την μεγάλη εικόνα, μέσα από το καλειδοσκόπιο τόσο της καρδιάς  όσο και του Νού, τότε ίσως υποστούμε την μαγική εκείνη συνειδησιακή μεταμόρφωση,  η οποία είναι ικανή να μας αποκαλύψει ένα κόσμο απείρως αλληλο -συνδεόμενο και αλληλο-εξαρτώμενο.

Σε μία τέτοια "συνάρτηση", όσο η συνείδηση διευρύνεται, ο αναζητητής, αγκαλιάζει νοητά και βιωματικά, όλο μεγαλύτερα τμήματα του σύμπαντος. Κατ' αυτόν τον τρόπο, απαγκιστρώνεται από το γεωκεντρισμό, από τον ανθρωποκεντρισμό, και αντιλαμβάνεται αβίαστα πως αποτελεί ένα απειροελάχιστο αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου, και όχι κάτι ανεξάρτητο και ξένο προς αυτόν.

Από τη στιγμή που συνειδητοποιεί αυτή την εικόνα, αγωνίζεται να την πραγματώσει αξίες αιώνιες, αρχετυπικές γνώσεις και ιδέες προαιώνιες, στην καθημερινότητα. Ο καθηγητής Δανέζης, μας προειδοποιεί πως μία τέτοια γνώση:

«.. δεν είναι πάντοτε ευτυχία! Η γνώση τις περισσότερες φορές είναι πόνος. Η γνώση είναι μοναξιά. Είναι απομόνωση. Είναι η ανάγκη της μοναξιάς όντας μέσα σε πολύ κόσμο. Να είσαι μέσα σ’ ένα άγριο πλήθος και να νιώθεις μόνος. Είναι η εσωτερική μοναξιά. Όχι με την κακή έννοια –μια εποικοδομητική μοναξιά».

Ο Θεός Διόνυσος ο Ζαγρέας και ο καθρέπτης...

(Απόσπασμα από τα μαθήματα αποσυμβολισμού της αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας)


...Για τους Ορφικούς, ο  Διόνυσος Ζαγρέας,  ήταν γιος του Δία και της θεάς του κάτω κόσμου Περσεφόνης. Οι Τιτάνες, οι οποίοι είχαν νικηθεί από το Δία στην Τιτανομαχία,  με εντολή της Ήρας βρήκαν ευκαιρία να εκδικηθούν το Δία κατακρεουργώντας   το νήπιο  Διόνυσο (1), καθώς αυτός έβλεπε το είδωλο του σε ένα καθρέπτη και έπαιζε με τα παιγνίδια του.  Τι συμβoλίζει ο καθρέπτης;

Ο Πλωτίνος στις Εννεάδες   εξηγεί: Οι ψυχές των ανθρώπων βλέποντας τα είδωλά τους στον καθρέπτη του Διονύσου, κατέβηκαν στη γη δίχως  να αποκοπούνε από το Όντως Ον -Εν. Ο καθρέπτης συμβολίζει:

Α) Τη σύνδεση της ψυχής με τους θεούς. Ετσι όπως το είδωλο φαίνεται στον καθρέπτη χωρίς όμως να είναι αποκομένο, έτσι και η ψυχή υπάρχει στον άνθρωπο χωρίς να έχει αποσυνδεθεί από την πρωταρχική πηγή, και όχι μόνο αυτό, αλλά η ψυχή έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και ουσία με το θεούς παρ’ όλο που έχει ενσαρκωθεί σε ανθρώπινο σώμα. Η μόνη διαφορά της είναι ότι βρίσκεται σε χαμηλότερο συνειδησιακό επίπεδο από αυτό των θεών.
Β) Τη στιγμή που η ψυχή εμφανίζεται στον άνθρωπο, όπως το είδωλο ενός ανθρώπου εμφανίζεται στον καθρέπτη όταν αυτός κοιτάζει στον καθρέπτη, έτσι και η ψυχή ενσαρκώνεται  στο έμβρυο όταν αρχίζει να χτυπάει η καρδιά του.

Μια απολαυστική λύση για χαμηλή αυτοπεποίθηση

Μια απολαυστική λύση για χαμηλή αυτοπεποίθηση
Νιώθεις ότι είσαι συνέχεια ανεπαρκής στις σχέσεις σου; Μήπως ο σύντροφός σου παραπονιέται ότι παραείσαι... ανασφαλής;
Κι όμως, υπάρχει τρόπος να βάλεις τέλος στην χαμηλή αυτοπεποίθησή σου και μάλιστα είναι προσβάσιμος, νόστιμος και καθημερινός!
Πρόσφατη έρευνα της Σχολής Ψυχολογίας τους Πανεπιστημίου του Μπρίστολ υποστηρίζει ότι οι πολλοί και δυνατοί καφέδες βελτιώνουν την απόδοση των γυναικών που εργάζονται. Παράλληλα, φαίνεται ότι η καφεΐνη τονώνει σημαντικά την αυτοπεποίθηση των γυναικών, κάνοντας τες πιο αποτελεσματικές, διεκδικητικές και τολμηρές.

Προσοχή: Αυτά είναι τα ροφήματα και ποτά που ανεβάζουν το ουρικό οξύ


ουρικό οξύ
Το αυξημένο ουρικό οξύ (υπερουριχαιμία) μπορεί να οδηγήσει σε ουρική αρθρίτιδα (φλεγμονή των αρθρώσεων) και παθήσεις των νεφρών, όπως πέτρες στα νεφρά και νεφρική ανεπάρκεια.
Η ουρική αρθρίτιδα οφείλεται σε μια ανοσολογική αντίδραση στην συσσώρευση κρυστάλλωναπό ουρικό οξύ στις αρθρώσεις. Η ουρική αρθρίτιδα χαρακτηρίζεται από οξύ πόνο στην άρθρωση που επιδεινώνεται ακόμα και στην ελάχιστη πίεση, από φλεγμονή της άρθρωσης, από πυρετόκαι από ξεφλούδισμα του δέρματος γύρω από την άρθρωση. Όταν τα επίπεδα ουρικού οξέος στο αίμα υπερβαίνουν 10 mg/dL, τότε αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνος ανάπτυξης ουρικής αρθρίτιδας.
Εάν είχατε ποτέ ένα επεισόδιο ουρικής αρθρίτιδας, ξέρετε ότι είναι ένας πολύ επώδυνος τύπος αρθρίτιδας. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ο κίνδυνος ουρικής αρθρίτιδας ανεβαίνει, όταν η διατροφή σας είναι πλούσια σε πουρίνες.
Οι πουρίνες βρίσκονται σε υψηλή τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και βρίσκονται επίσης σε μερικά καθημερινά ποτά. Δείτε ποια είναι αυτά:

Κρεμμύδι και πλιγούρι κατά της ακμής!


Μια μάσκα προσώπου για την ακμή που θα μπορούσε να ήταν και το δείπνο σας!
Για να εξαλείψετε την ακμή και να απαλύνετε τα σημάδι της, "μαγειρέψτε" την παρακάτω συνταγή!

Θα χρειαστείτε: μία μικρή ποσότητα βρασμένο πλιγούρι,ένα κρεμμύδι το οποίο έχετε πολτοποιήσει, 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ CABAL



- Πρώτον, το σχέδιο μαζικών συλλήψεων εξακολουθεί να ισχύει και βρίσκεται σε πλήρη ισχύ. Οι Δυνάμεις του Φωτός δεν θα περιμένουν οποιοδήποτε σκοτεινό άτομο ή φατρία της Cabal να παραδοθούν, θα τους συλλάβουν το ταχύτερο που μπορούν να κάνουν και με έναν τρόπο που θα είναι ασφαλής για την ανθρωπότητα να περάσει στη Μετάβαση. Τα μέλη της Cabal που θα παραδοθούν πριν από τις μαζικές συλλήψεις θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση. Είναι πολύ πιθανόν πολλά μεμονωμένα μέλη της Cabal θα παραδοθούν πριν από την Εκδήλωση, επειδή φοβούνται την εκδίκηση από άλλα μέλη της Cabal που θα τους αντιληφθούν ως "προδότες".
Η φατρία των Rothschild υπάρχει ενδεχόμενο να παραδοθούν και να αρχίσουν να συνεργάζονται με τις Δυνάμεις του Φωτός πριν από την Εκδήλωση. Οι Rothschild είναι εκπεσόντες άγγελοι από το σύστημα των αστέρων του Rigel στον αστερισμό του Ωρίωνα. Στο παρελθόν, πολλά μέλη της Cabal που προέρχονταν από τον Rigel είχαν παραδοθεί στο Φως, όταν αντελήφθησαν ότι το Φως είναι ισχυρότερη δύναμη από το σκοτάδι. Οι Rigelians έχουν την τάση να παίρνουν το μέρος εκείνου που είναι ισχυρότερος και πολλοί από αυτούς όταν συλληφθούν ή αντιμετωπίσουν αρκετά ισχυρότερη δύναμη, θα ανακουφιστούν που επιτέλους κάποιος ήταν αρκετά ισχυρότερος για να σταματήσει τις αρνητικές τους ενέργειες. Αυτό θα είναι μια απόδειξη γι' αυτούς ότι το Φως είναι ισχυρότερο από το σκοτάδι και θα αρχίσουν να συνεργάζονται. Η Rigelian φυλή κατέβηκε από το πνεύμα στην ύλη με τη διαδικασία εμφύτευσης. Η σύνδεσή τους με το πνεύμα εξακολουθεί να ισχύει σε κάποιο βαθμό και πολλοί από αυτούς θα είναι σε θέση να ανέβουν στο Φως όταν αυτή η δυαδικότητα εφιάλτης θα έχει τελειώσει.

Γνωρίστε τη νέα τεχνική «ευθυγράμμισης» στο σεξ για σίγουρο οργασμό

σεξ

Κάθε άτομο αλλά και κάθε ζευγάρι ξεχωριστά έχει τις δικές τους στάσεις κατά την σεξουαλική επαφή, με τις οποίες νιώθει πιο άνετα, μεγαλύτερο ερεθισμό και φτάνει πιο εύκολα στον -πολυπόθητο για όλους- οργασμό.
Η ιεραποστολική στάση στο σεξ, η στάση όπου η γυναίκα είναι από πάνω και η στάση όπου η γυναίκα είναι στα τέσσερα και ο άντρας είναι πίσω της, είναι οι πιο συνήθεις και διαδεδομένες στάσεις.
Αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό και αυτό είναι γνωστό. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν σώφρον να δοκιμάσετε την επόμενη φορά την τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας (coital alignment technique), ή αλλιώς την στάση CAT.
Είναι μια τροποποιημένη έκδοση της ιεραποστολικής στάσης στο σεξ. Η θέση των δύο εραστών είναι σαν το ιεραποστολικό αλλά το σώμα του άντρα είναι πιο ψηλά και προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε το στήθος του άντρα πιο κοντά στους ώμους της γυναίκας. Η γυναίκα έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς της, κάτι που προκαλεί αυξημένη τριβή της κλειτορίδας της στη βάση του πέους του άντρα.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ



Μια σημαντική φωνή στην σύγχρονη πνευματικότητα, η Emma Mildon έχει ταξιδέψει ανά τον κόσμο μελετώντας τα πάντα, από αύρες μέχρι αρωματοθεραπεία. Με το άρθρο αυτό μοιράζεται μαζί μας την γνώση της σχετικά με το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θεραπευτικούς κρυστάλλους για να ελκύσουμε μια πιο γεμάτη ζωή.
Αυτοί είναι οι κορυφαίοι θεραπευτικοί κρύσταλλοι που πρέπει να έχετε πρόχειρους για να σας βοηθήσουν να γίνετε ο πιο υγιείς εαυτός σας, νοητικά και σωματικά.

ΚΑΠΝΙΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ

Ο καπνίας χαλαζίας είναι εκπληκτικός στο να ενθαρρύνει υγιεινές συνήθειες. Η γηωτική του ενέργεια θα σας βοηθήσει να μείνει επικεντρωμένοι και κεντραρισμένοι καθώς εργάζεστε για να αλλάξετε οτιδήποτε δεν είναι για το καλό σας. Προσωπικά, μου αρέσει να προσθέτω μια πέτρα καπνιά χαλαζία στο μπουκάλι του νερού που πίνω (αφού την έχω καθαρίσει φυσικά!) για να φορτίσω το νερό που καταναλώνω και να αποβάλω τις τοξίνες και τις επιθυμίες. Ακόμα κι αν οφείλεται στο αποτέλεσμα του πλασήμπο, με βοηθάει να αισθάνομαι δυνατή!

ΙΑΣΠΗΣ

Αισθάνεστε σαν τα πάντα, από το κτύπημα του ρολογιού μέχρι το πέταγμα της μύγας, σας ενοχλούν και είστε έτοιμοι να καταρρεύσετε; Ο ιάσπης είναι κατάλληλος για την καταπολέμηση του στρές και την υποστήριξη ισορροπημένων συναισθημάτων και της ενέργειας ώστε να βρίσκεστε στην καλύτερη νοητική φόρμα της ζωής σας. Είναι μια εξαιρετική πέτρα που πρέπει να έχετε κοντά σας όταν έχετε να τα βγάλετε πέρα με ημερομηνίες λήξης που πλησιάζουν ή απλά αισθάνεστε καταβεβλημένοι από την ζωή. Μια καλή ιδέα είναι να την φοράτε σαν κολιέ ή βραχιόλι ώστε την έχετε πάντα κοντά όταν χρειάζεστε την καταπραϋντική της ενέργεια.

Οι 10 πιο παράξενες ασθένειες στην ιστορία της ιατρικής (ΒΙΝΤΕΟ)

ασθένειες

Είναι ορισμένες φορές που ο νους σταματάει μπροστά στο απίθανο μεγαλείο του ανθρώπινου οργανισμού και όλων εκείνων που μπορεί να κάνει. Δεν είναι τυχαίο που τον ονομάζουν μια “τέλεια μηχανή”. Αλλά στην ζωή δεν υπάρχει το τέλειο. Είναι απλά μια έννοια που χρησιμοποιούμε για να δώσουμε έμφαση σε κάτι. Το τέλειο δεν υπάρχει.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τις 10 πιο παράξενες ασθένειεςστην ιστορία της ιατρικής.
Κάτω από το βίντεο θα δείτε και μια σύντομη περιγραφή για την κάθε μία. Πατήστε play...

Κάντε αυτό κάθε δύο εβδομάδες και το πρόσωπό σας θα είναι πάντα καθαρό


πρόσωπο
Το δέρμα του προσώπου είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστεί πλήρως με τις κλασικές μεθόδους καθαρισμού και το απλό πλύσιμο με σαπούνι.
Γι' αυτό μπορεί να σας “σώσει” σε αυτό τον τομέα μία μέθοδος που λίγοι γνωρίζουν και η οποία έχει μοναδικά αποτελέσματα. Αυτή δεν είναι άλλη από τον ατμό στο πρόσωπο, μια αρχαία μέθοδο, η οποία έχει σχεδόν εντελώς ξεχαστεί.
Για να ανοίξουν οι πόροι, βάλτε για μερικά λεπτά το κεφάλι σας κάτω από μια πετσέτα και πάνω από το καυτό νερό που προηγουμένως έχετε βάλει σε μια μεγάλη λεκάνη. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς αν το νερό είναι πολύ ζεστό, μπορεί να σας προκαλέσει εγκαύματα.
Στη συνέχεια, πλύνετε το πρόσωπό σας με μαλακό σαπούνι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι όταν αν απλά πλένετε την επιδερμίδα του προσώπου σας, επειδή οι πόροι καθαρίζονται πολύ καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι πολλά: ανοίγει τους πόρους, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, βοηθά εναντίον της ακμής και της προβληματικής επιδερμίδας και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος κοντά στην επιδερμίδα.
Τι πρέπει να κάνετε αναλυτικά τουλάχιστον κάθε δύο εβδομάδες:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα