Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Το ποσοστό αφυπνισμένων στον Πλανήτη, στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Αποτέλεσμα εικόνας για αφυπνισμένοι

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρώην πεζοναύτη Corey Goode, που υπηρέτησε για 20 χρόνια σε διάφορες μυστικές βάσεις στην Σελήνη και στον Άρη που ανήκουν στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (SSP) και τώρα συνεργάτης και αντιπρόσωπος των Γαλάζιων Φτερωτών Όντων της Sphere Being Alliance, το ποσοστό των αφυπνισμένων ανθρώπων στον πλανήτη, ανέρχεται στο απελπιστικά χαμηλό 0,043%.
Που σημαίνει πως αντιστοιχεί ένας αφυπνισμένος σε κάθε 2300 ανθρώπους. 
Που σημαίνει πως στην Ελλάδα των 14,500,000

ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!


Η εξαφάνιση των Μάγια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια τού κόσμου..
ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
Οι Μάγια ήταν λαός Ινδιάνων τής Κεντρικής Αμερικής (όπου σήμερα βρίσκεται η Ονδούρα, η Γουατεμάλα, και το Μεξικό), και πιστεύεται ότι ανέπτυξαν τον λαμπρότερο πολιτισμό τού Δυτικού Ημισφαιρίου!
Εμφανίστηκαν περί το 1800 π.Χ., αναπτύσσοντας μία τεχνολογία πρωτόγνωρη για την εποχή και ο πολιτισμός τους άκμασε το 250 μ.Χ., περίοδος όπου ο πληθυσμός τους ανερχόταν στα 2 εκατομμύρια.
Εξαφανίστηκαν περί το 900 μ.Χ., λόγω κάποιου αγνώστου ακόμη γεγονότος. Ο πολιτισμός τους "κατέρρευσε" και άρχισαν να εγκαταλείπουν τους οικισμούς τους. Πολλοί ερευνητές έχουν ασχοληθεί με το αίνιγμα τής εξαφάνισης τους, και αμέτρητες θεωρίες έχουν διατυπωθεί για το τι απέγινε ο λαός αυτός.

Μεγάλες Συνωμοσίες: Τα εγγόνια συνήθως μαθαίνουν την αλήθεια

shhh12-889x500.jpg

“Θεωρίες συνωμοσίας” και “Συνωμοσιολόγοι” – κάτι που ακούγεται πολύ τελευταία, φοριέται σαν κοστούμι παραλλαγής όταν τα επιχειρήματα στερεύουν, πιπιλιέται σαν καραμέλα όταν υπάρχει αμηχανία λόγου.
Πρόσφατο άρθρο με έβαλε σε σκέψεις, σκέψεις που γίνονται από καιρό: Πόσο χρονικό διάστημα μεσολαβεί για να αποδειχτούν οι “θεωρίες” συνωμοσίας “πράξεις” και να επιβεβαιωθούν οι “συνωμοσιολόγοι”;
Πολύ μετά θάνατον, τόσο κι εκείνων που τις έκαναν, όσο κι εκείνων που, σε ρόλο Κασσάνδρας, ανέλυαν είτε αυτά που συμβαίνουν στο παρόν, είτε τα μελλούμενα.
Το άρθρο αφορά στο μέγα ιστορικό γεγονός, το οποίο διδαχτήκαμε όλοι στα σχολεία εδώ και γενιές, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σχεδόν σε όλο τον πλανήτη – αφήνω κάποια περίπτωση σε κάποια χώρα να ειπώθηκαν αλλιώς τα γεγονότα.
Δημοσιεύτηκε στο Βήμα και είναι από άρθρο του γερμανικού Der Spiegel, με τίτλο: Η Χιροσίμα δεν ήταν απαραίτητη.

uqoglsnito5746b95d6d0e3
Εβδομήντα ένα χρόνια μετά την καταστροφή της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, για πρώτη φορά έρχονται στο προσκήνιο αυτά που το γερμανικό «Spiegel» ονόμασε «ο μύθος της Χιροσίμα».
Ο πρώτος που επίσημα καλλιέργησε αυτόν τον μύθο ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν, ο οποίος στην αυτοβιογραφία του «Ο Τρούμαν μιλάει» γράφει ότι «η ατομική βόμβα τερμάτισε τον πόλεμο, έσωσε εκατομμύρια ζωές».
Τώρα ο Τζον Λαφόρζ, ερευνητής των αρχείων που αφορούν τον πόλεμο στον Ειρηνικό, γράφει ότι δυστυχώς για την υστεροφημία του αμερικανού προέδρου «δεν υπάρχει κανένα έγγραφο, τηλεγράφημα, μελέτη είτε διαταγή, στρατιωτική ή πολιτική, που να δικαιολογεί αυτή την εκτίμηση». Κάθε άλλο μάλιστα. Ο αντιστράτηγος Κάρτις Λίμεϊ, διοικητής της αεροπορικής δύναμης που ενήργησε τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και ο οποίος διέταξε την καταστροφή 67 ιαπωνικών πόλεων με εμπρηστικές βόμβες, αναφέρει σε έκθεσή του πέντε μήνες μετά το τέλος του πολέμου ότι «ο πόλεμος θα είχε τελειώσει σε δύο μήνες (…) χωρίς την ατομική βόμβα. Η ατομική βόμβα δεν σχετίζεται καθόλου με τον τερματισμό του πολέμου». Αλλά η έκθεση του στρατηγού δεν ήρθε ποτέ στη δημοσιότητα.
Αϊζενχάουερ: «Εντελώς άσκοπος βομβαρδισμός»

Μη γίνεσαι έρμαιο του θυμού σου. Διαχειρίσου τον!

Της Έρης Καραμήτρου.
Οργή και θυμός: Λυτρωτικά συναισθήματα που με τη λάθος διαχείριση καταλήγουν τοξικά και ψυχοφθόρα.

Πόσοι από εμάς δεν αναλλωνόμαστε καθημερινά σε τσακωμούς και καυγάδες, επιφορτώνοντας τον εαυτό μας με αρνητικές και ψυχοφθόρες καταστάσεις;
Συναισθήματα, όπως θυμός και οργή είναι από τα πιο συνηθισμένα και από εκείνα που εάν δε μάθεις να τα διαχειρίζεσαι, μπορεί και να σε γονατίσουν. 
Δύο τόσες μικρές λέξεις, μα τόσο φορτισμένες.
Είναι απόλυτα υγιές ένας άνθρωπος να βιώνει και αρνητικά συναισθήματα. Το μυστικό όμως έγκειται στη διαχείριση τους και στο χρονικό περιθώριο που θα τα ξεφορτωθείς από πάνω σου. Όλα αυτά προκύπτουν κυρίως, όταν είμαστε εν βρασμώ και η αδρεναλίνη έχει χτυπήσει κόκκινο. Συνήθως, είναι ζήτημα χρόνου να υποχωρήσουν. 

Έλα να σου πω το Αλφαβητάρι της ζωής

Αποτέλεσμα εικόνας για Έλα να σου πω το Αλφαβητάρι της ζωής

Άδραξε τη στιγμή, αγάπα δυνατά, αερικά είναι όλα και χάνονται
Βρες τι σε ευχαριστεί, τι σε κάνει χαρούμενο. Βιάσου, ο μόνος αντίπαλος σου είναι ο χρόνος
Γέμισε με τα απλά και τα μικρά. Τάισε το μέσα σου
Δεύτερη ζωή δεν έχει, μην το ξεχνάς. Δώσε απλόχερα, ότι έχεις και δεν έχεις. Ευτυχία είναι στιγμές
Ζήσε για να μάθεις. Μη ζεις περιμένοντας να ζήσεις.
Ήλιος γίνε και φώτισε τα πάντα γύρω σου. Αυτόφωτο να σαι, όχι ετερόφωτο.
Θάλασσα γίνε και πνίξε ότι σε πνίγει
Ίκαρος όχι, Δαίδαλος με κάτι από Ίκαρο, ναι
Κάτι μαθαίνεις από τον καθένα
Λογική καλή αλλά περιορισμένοι οι προορισμοί της
Μη μετανιώνεις για τίποτα. Σκότωνε τα απωθημένα σου ένα προς ένα
Να τα περιμένεις όλα και τίποτα…
Ξέχνα όποιον σε ξεχνά, ότι σε πάει πίσω
Ονειρέψου. Τα όνειρα μας κρατούν ζωντανούς

Ο διαλογισμός δημιουργεί ήρωες

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο διαλογισμός δημιουργεί ήρωες

Ο διαλογισμός δημιουργεί ήρωες. 

Ένας ήρωας είναι εκείνος που σκέφτεται ως Πνεύμα, μια αθάνατη ψυχή, ελεύθερη από τους περιορισμούς των σωματικών, συναισθηματικών και νοητικών συμφερόντων και ανησυχιών. 

Απ' τη στιγμή που κάποιος είναι συνδεδεμένος με τα συμφέροντα και τις ανησυχίες της προσωπικότητάς του, δεν μπορεί να είναι ένας ήρωας. 

Αβλάβεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Αβλάβεια

Αν μάθετε την αξία της αβλάβειας, μπορείτε να καταλάβετε πώς λειτουργεί ο Νόμος του Κάρμα. 

Αν δε ζήσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις αυτού του νόμου, θα είναι δύσκολο να προοδεύσετε στην ατραπό της τελείωσης. 

Ούτε τα λόγια σας, ούτε οι σκέψεις σας, ούτε οι πράξεις σας πρέπει να κατευθύνονται από το κίνητρο του να βλάψετε.

Τα θεμέλια της εκδήλωσης του Σύμπαντος είναι ηθικά

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα θεμέλια της εκδήλωσης του Σύμπαντος είναι ηθικά

Τα θεμέλια της εκδήλωσης του Σύμπαντος είναι ηθικά - σχεδιασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να οδηγούν στην Ομορφιά, την Καλοσύνη, την Δικαιοσύνη, την Χαρά και την Ελευθερία. 

Εκείνοι που ενεργούν ενάντια σε αυτές τις αρχές

Σκοτεινή Ύλη – Μαύρες Τρύπες: Μπορεί ένα κοσμικό αίνιγμα να βοηθήσει να λυθεί ένα άλλο;


20160825_black_hole300x340

Αστροφυσικοί από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins πρότειναν ένα έξυπνο νέο τρόπο για να ρίξουν φως στο μυστήριο της σκοτεινής ύλης που πιστεύεται ότι αποτελεί μεγάλο μέρος του σύμπαντος. Η ειρωνεία είναι ότι θέλουν να προσπαθήσουν εντοπίσουν τη φύση αυτού του ανεξήγητου φαινομένου χρησιμοποιώντας μια άλλη άγνωστη κοσμική εκπομπή γνωστή ως «ταχείες εκρήξεις ραδιοπαλμών» (FRB). Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε χθες στο «Physical Review Letters» η ομάδα των αστροφυσικών ισχυρίζεται ότι αυτές οι εξαιρετικά φωτεινές και σύντομες εκλάμψεις ακτινοβολίας ραδιοσυχνότητας μπορεί να παράσχει στοιχεία σχετικά με το αν ορισμένες μαύρες τρύπες είναι σκοτεινή ύλη.
Η μελέτη επεκτείνει μια υπόθεση που δημοσιεύθηκε σε μελέτη αυτή την άνοιξη. Επίσης δημοσιεύθηκε στο «Physical Review Letters» ότι η έρευνα κάνει μια θεωρητική υπόθεση: ότι η σύγκρουση των μελανών οπών που ανιχνεύθηκε νωρίτερα αυτή τη χρονιά από το LIGO (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory) ήταν στην πραγματικότητα σκοτεινή ύλη, μια ουσία που αποτελεί το 85% της μάζας του σύμπαντος.
Στην προηγούμενη μελέτη διατυπώθηκε η άποψη ότι η συνεργασία LIGO βρήκε σκοτεινή ύλη. Η μελέτη είχε ως αφετηρία το γεγονός ότι τα αντικείμενα που ανιχνεύθηκαν από το LIGO εμπίπτουν μέσα περιοχή μάζας που προβλέφτηκε για τις αποκαλούμενες «αρχέγονες» μαύρες τρύπες. Αντίθετα από τις μαύρες τρύπες που διαμορφώθηκαν από άστρα που εξεράγησαν, οι αρχέγονες μαύρες τρύπες έχουν διαμορφωθεί από την κατάρρευση μεγάλων εκτάσεων αερίου κατά τη διάρκεια της «γέννησης» του σύμπαντος.
Η ύπαρξη των αρχέγονων μελανών οπών δεν έχει καθιερωθεί με βεβαιότητα, αλλά έχουν προταθεί ως μια πιθανή λύση για το γρίφο της σκοτεινής ύλης. Με τόσο λίγα στοιχεία από αυτές για να εξεταστούν, η υπόθεση δεν έχει κερδίσει υποστηρικτές μεταξύ των επιστημόνων. Τα ευρήματα του LIGO, ωστόσο, αναδύουν την προοπτική εκ νέου, ειδικά καθώς τα αντικείμενα που ανιχνεύθηκαν στο πείραμα αυτό ταιριάζουν με τη μάζα που προβλέφθηκε για τη σκοτεινή ύλη.

Η Άννα Κορακάκη μπήκε οπλισμένη στο Προεδρικό Μέγαρο και κρατάει όμηρο τον Προκόπη Παυλόπουλο

korakaki


Πανικός επικρατεί στο Προεδρικό Μέγαρο, αφού η ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη έχει εισβάλει πάνοπλη και κρατάει ομήρους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και τους άλλους ολυμπιονίκες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Άννα Κορακάκη έχει φορέσει γιλέκο με εκρηκτικά στον Προκόπη Παυλόπουλο και απειλεί να τον ανατινάξει και να κάνει το Προεδρικό Μέγαρο Κούγκι.
Η Άννα Κορακάκη φέρεται να έχει θιχτεί επειδή ξέχασαν να την καλέσουν στο Προεδρικό Μέγαρο να βγάλει μια φωτογραφία δίπλα στον γοητευτικό Προκόπη Παυλόπουλο, όπως ήταν το όνειρό της.

Ο ερωτύλος (Δον Ζουάν)

post-427

Ο ερωτύλος (ή ερωτιάρης ή ερωτομανής ή αγαπησιάρης ή κορτάκιας ή Δον Ζουάν) είναι ο χαρακτήρας που επιδιώκει συνεχώς τις ερωτικές σχέσεις, που ερωτεύεται εύκολα και συχνά επιπόλαια.
Ο Don Zuan υπήρξε θρυλικός Ισπανός ιππότης (από τη Σεβίλλη), που η συμπεριφορά και οι περιπέτειές του χρησίμευσαν ως υπόθεση πολλών φιλολογικών έργων. Ο όρος ‘’δονζουανικός’ ή ‘’δονζουανισμός’’ αποδίδεται σε χαρακτήρα επιτήδειο για ερωτικές κατακτήσεις, αλλά με ψυχοσύνθεση συναισθηματικά άστατη και επιπόλαια, παρορμητική και ανικανοποίητη, ευκολοχόρταστη και αψίκορη. Γι’ αυτό ο Δον Ζουάν, όπως και ο κάθε υπερβολικά ερωτύλος τύπος, είναι στο βάθος τραγική ύπαρξη.
Ο Δον Ζουάν ξεκινάει με το έμβλημα (γραμμένο στη σημαία του): ‘’Omnia vincit amor’’ (: τα πάντα νικά ο έρωτας), αλλά στο τέλος ο έρωτας νικά αυτόν τον ίδιο.

Υποθερμία (χαμηλή θερμοκρασία σώματος) Ποιες οι αιτίες και ποια τα συμπτώματα ανάλογα με την θερμοκρασία;


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.

Όταν η εσωτερική θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος πέφτει κάτω από 35ο C, το αποτέλεσμα είναι η υποθερμία. Όταν η θερμοκρασία ελαττωθεί κάτω από τα κανονικά επίπεδα λειτουργίας του θερμοστάτη σε ένα οργανισμό, αυτό αποκαλείται ιατρικώς υποθερμία. Στην υποθερμία ο οργανισμός, χάνει θερμότητα με μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι παράγει.

Υποθερμία (hypothermia) είναι η επιστημονική ονομασία της κατάστασης του οργανισμού, κατά την οποία αυτός χάνει θερμότητα με μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι παράγει.

Στο φυσιολογικό άτομο οι διαταραχές θερμοκρασίας που μπορεί να προκύψουν από την μεταβολική δραστηριότητα του σώματος και την διακύμανση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος εξισορροπούνται, με αποτέλεσμα οι φυσιολογική διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος να ευρίσκεται σε στενά επίπεδα, παρά τις περιβαλλοντικές αλλαγές. Η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος ελέγχεται από τον υποθάλαμο του εγκεφάλου στον οποίο βρίσκονται τα θερμορυθμιστικά κέντρα, που λειτουργούν ως «θερμοστάτες» στο ανθρώπινο σώμα. Oταν η επιδερμίδα έχει χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με την καρδιά και τον εγκέφαλο, αμέσως το νευρικό σύστημα βάζει σε λειτουργία δυο συστήματα για την παραγωγή και διατήρηση της θερμότητας. 
Το πρώτο σύστημα (εκούσιο νευρικό σύστημα) μας λέει ότι πρέπει, σε περίπτωση που κρυώνουμε, να προφυλαχτούμε. 
Το δεύτερο σύστημα (ακούσιο ή αυτόνομο νευρικό σύστημα) είναι αυτό που ελέγχει τα εσωτερικά όργανά μας, τις φλέβες και τις αρτηρίες μας, (αναπνευστικό, κυκλοφορικό κι ενδοκρινικό) και άλλα συστήματα του οργανισμού μας, σε μια προσπάθεια άριστα συντονισμένη για την προφύλαξη της ζωή μας. Επίσης, ελέγχει την έκκριση της αδρεναλίνης και αντιδρά αυτόματα με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, όταν αντιμετωπίζει μια κατάσταση.



Σε νέους υγιείς ενήλικες, η μέση θερμοκρασία του στόματος είναι 36,8 + ή - 0,4 βαθμοί Κελσίου, με χαμηλότερα επίπεδα στις έξι το πρωί και υψηλότερα το απόγευμα. Οι θερμοκρασίες στη μασχάλη είναι κατά μισό βαθμό χαμηλότερες από τις προαναφερόμενες, στο στόμα. Παρά το γεγονός ότι θερμοκρασίες σώματος πάνω από 37,2 και κάτω από 35,5 είναι γενικώς παθολογικές, η θερμορυθμιστική λειτουργία του «θερμοστάτη» του σώματος διαφέρει από άτομο σε άτομο και τροποποιείται με την πάροδο της ηλικίας

Υπάρχουν 4 κατηγορίες υποθερμίας.

Ομορφιά και ψυχολογία: πώς να δείχνετε όμορφη όταν αισθάνεστε άσχημα;

Πολλές φορές στη ζωή μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με περιστατικά και καταστάσεις που μας στερούν προσωρινά το χαμόγελό μας ή μας κάνουν να αισθανόμαστε κάπως άσχημα και διαφορετικά. Η δυσάρεστη ψυχολογία, αν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, συνήθως οφείλεται σε έλλειψη αυτοπεποίθησης,λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό μας, κάποια περιστατικά που τα εκλαμβάνουμε ως απόρριψη ή ακόμα και ένα παροδικό κρυολόγημα που μας ταλαιπωρεί είναι ικανό να μας χαλάσει το κέφι και να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα.
Είναι γεγονός πως τα ανθρώπινα συναισθήματα αποτυπώνονται έντονα στην εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, με αποτέλεσμα ένας ευτυχισμένος άνθρωπος να λάμπει από φρεσκάδα  και να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του. Από την άλλη πλευρά, μία όμορφη εξωτερική εικόνα που λαμβάνει συχνή φροντίδα, είναι ικανή να μας αλλάξει εντελώς τη διάθεση όταν νιώθουμε πως έχουμε «τις μαύρες μας».  Έτσι λοιπόν, μία μικρή καθημερινή περιποίηση μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας, να μας κάνει να νιώσουμε πιο όμορφοι και επιθυμητοί και τελικά να μας φτιάξει το κέφι.
Πώς όμως μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να δείξουμε ξανά όμορφοι και αψεγάδιαστοι όταν νιώθουμε ψυχικά καταβεβλημένοι χωρίς να έχουμε διάθεση να κάνουμε το παραμικρό; Παρακάτω ακολουθούν μερικές συμβουλές για να λάμψετε ξανά από ευεξία και χαρά.
Καλό φαγητό
Η διατροφή είναι το Α και το Ω τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας. Ένας οργανισμός που τρέφεται σωστά, λαμβάνοντας καθημερινά όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται για να μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια, είναι ικανός να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή εξωτερική απειλή και να διατηρηθεί γερός και δυνατός.
Μπορεί λοιπόν, όταν είστε ψυχολογικά πεσμένοι, να έχετε την ανάγκη να καταναλώσετε μεγάλες ποσότητες junk food και άλλων γλυκών ή αλμυρών σνακ, όμως κρατηθείτε. Θυμηθείτε πως όλα αυτά τα τρόφιμα, μόνο κενές θερμίδες μπορούν να σας προσφέρουν, ενώ αντίθετα τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικές  ουσίες, θα οχυρώσουν τον οργανισμό σας και θα αναδείξουν όλη την κρυμμένη ομορφιά της εξωτερικής σας εμφάνισης. Έτσι λοιπόν, όταν νιώθετε άσχημα μην ξεχνάτε να τρώτε σωστά και καλά, ακολουθώντας μία διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, όσπρια και πρωτεΐνες. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα αισθανθείτε υγιείς ξανά, αλλά παράλληλα οι αντιοξειδωτικές ουσίες όλων των παραπάνω τροφών, θα σας χαρίζουν αψεγάδιαστο δέρμα χωρίς σημάδια και ρυτίδες ενώ αν μείνετε πιστοί στο πρόγραμμά σας, θα δείτε τα τυχόν περιττά κιλά να σας εγκαταλείπουν σύντομα.

Τα περιττά κιλά συνδέονται με 8 τύπους καρκίνου – Ποια είναι τα όρια του ΔΜΣ (υπολογισμός)

περιττά κιλά

Το να ειναι κανεις αδυνατος σε ολη την ζωη του μπορει να μειωσει τον κινδυνο εμφανισης τουλαχιστον οκτω διαφορετικων τυπων καρκινου, συμφωνα με μια νεα ερευνα για τον καρκινο απο διεθνη ομαδα επιστημονων.

Σύμφωνα με αυτή, τα περιττά κιλά συνδέονται με την πιθανή εκδήλωση καρκίνου του στομάχου, του ήπατος, της χοληδόχου κύστης, τουπαγκρέατος, των ωοθηκών και του θυρεοειδούς. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης μια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου που είναι γνωστή ως μηνιγγίωμα, καθώς και έναν τύπο καρκίνου του αίματος που ονομάζεται πολλαπλό μυέλωμα.
Αυτή η τελευταία έρευνα βασίζεται στα ευρήματα μιας προηγούμενης μελέτης από τον Διεθνή Οργανισμό Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC), ο οποίος αποτελεί μέρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Εκείνη η έρευνα είχε δείξει, ότι όσοι αποφεύγουν να παίρνουν περιττά κιλά μπορούν να περιορίσουν τον κίνδυνο για την ανάπτυξη πέντε άλλων τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του παχέος εντέρου, τουοισοφάγου, των νεφρών, του μαστού και της μήτρας.
“Αυτή αναθεώρηση κατέληξε στο σαφές και ξεκάθαρο συμπέρασμα, ότι η παχυσαρκία προκαλεί καρκίνο (...) Και ως εκ τούτου, προκύπτει το συμπέρασμα ότι είναι εφικτή η πρόληψη του καρκίνου μέσω της αποφυγής της παχυσαρκίας”, σημείωσε ο δρ Graham Colditz, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που έκανε την μελέτη για τον IARC.
Ο δρ Clifford Hudis, διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας, αντέδρασε σε αυτά τα ευρήματα με φειδώ, τονίζοντας ότι “η αιτία και το αποτέλεσμα δεν έχουν αποδειχθεί”. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι πρόωρο να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι “η παχυσαρκία είναι η αιτία τουκαρκίνου του οποιουδήποτε ατόμου (...) Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της παχυσαρκίας και του αυξημένου κινδύνου πολλών κοινών καρκινικών κακοηθειών”.
Αλλά, αν η παχυσαρκία παίζει όντως ρόλο στον κίνδυνο καρκίνου, το διακύβευμα είναι τεράστιο.

Tα Επίπεδα Λειτουργίας κι Αντιληπτικότητας του Ανθρώπου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Tα Επίπεδα Λειτουργίας κι Αντιληπτικότητας του Ανθρώπου.

Πολλαπλές Θεάσεις - Εμπειρίες επάνω στο Ίδιο Έργο. [Εξελικτικό Επίπεδο Κάθε Ψυχής]
Για αυτό Μη Λυπάστε Πολύ όταν Δε Σας Καταλαβαίνουν.
Όταν Σας Κατακρίνουν. Αυτοί Δε Λυπούνται γιατί Δε Βλέπουν τον Εαυτό τους Όπως Πραγματικά Είναι. Εσείς Λυπάστε γιατί Βλέπετε την Εικόνα από Απόσταση - Ολόκληρη. Και άρα Καλείστε να Δείχνετε Συμπόνια και Κατανόηση επειδή η Καρδιά Σας Είναι Μεγαλύτερη, άρα είστε Πιο Φωτισμένοι.
Οι Φωτισμένοι από Επίπεδο Κατανόησης είναι αυτοί που ''Την Πληρώνουν'' Λόγω της Ανοησίας του Φόβου των Άλλων και την Άγνοιάς τους. Αλλά Μόνο Φαινομενικά την Πληρώνουν γιατί στο Τέλος Παίρνουμε Όλοι το Λογαριασμό από το 'Ταμείο'.
Έτσι λοιπόν κι ο Χριστός Απευθύνθηκε σε 3 Επίπεδα Αντιληπτικότητας των Ανθρωποψυχών Αναλόγως της Ποιότητας του Ψυχοπνευματικού Γονιδιώματός τους:

Αν σας συμβαίνει αυτό στον ύπνο μπορεί να έχετε κατάθλιψη

κατάθλιψη

Η κατάθλιψη, η αϋπνία και η εξάντληση μπορεί να είναι σημαντικοί παράγοντες κινδύνου για τους συχνούς εφιάλτες, υποδεικνύει έρευνα που διενεργήθηκε από το πανεπιστήμιο Turku στην Φινλανδία και η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Sleep.

Αν και η μελέτη δεν αποδεικνύει άμεση σχέση αιτίας-αποτελέσματος, εντούτοις επιβεβαιώνει ότι οι εφιάλτες συνδέονται με την κατάθλιψη, την αϋπνία και την κόπωση. Ο επικεφαλής της έρευνας, Nils Sandman, επιστήμονας στο Κέντρο Γνωστικής Νευροεπιστήμης του πανεπιστημίου, υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη μελέτη δείχνει ότι υπάρχει σαφής σχέση ανάμεσα στην καλή ψυχική διάθεση και τους εφιάλτες.
Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις περίπου 14.000 ατόμων, ηλικίας 25 έως 74 ετών την περίοδο από το 2007 έως και το 2012. Το 53% των συμμετεχόντων ήταν γυναίκες.
Κατάθλιψη και εφιάλτες: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Eμμονική Ταύτιση με Είδωλα: Γιατί;!



Κοινωνικά Αρχέτυπα & Χρήση 


Γνώρισα κυρίως Άντρες τα τελευταία χρόνια τους οποίους Παρατήρησα Ερευνητικά ως προς τα Θέλω, τις Αρέσκειες και τα Πιστεύω τους τα οποία είχαν ένα Κοινό Παρονομαστή: Θαυμάζουν τις Ζωές Διάσημων Ανθρώπων, τις παρακολουθούν, Αφιερώνουν πάρα πολύ Χρόνο και Ενέργεια στο να Περιστρέφονται σαν Αστεροειδείς ή Δορυφόροι γύρω από τους ''Μεγάλους Πλανήτες'', τους Υπερασπίζονται...:

Σάν Να Ήταν οι Ίδιοι στη Θέση Τους...

Παρατήρησα ότι αυτοί οι Άντρες τη συγκεκριμένη εποχή που τους συνάντησα Δεν Ήταν Ευτυχισμένοι - ''Ψαχνόντουσαν''. Και δεν έχει καμία σημασία η ηλικία τους γιατί η Κατάσταση αυτή Δε Χτυπάει σε συγκεκριμένα Ηλικιακά Πλαίσια. Συνειδητοποίησα επίσης ότι Ουδέποτε Θα Γίνουν Ευτυχισμένοι. Είμαι Σίγουρη για αυτό.

Για άλλη μια φορά θα Εστιάσω στην Εμμονική Ιδεοκαταληψία μέσα και από τη Δική μου Ανάγκη να Συγκρίνω τα Άκρα Μεταξύ τους σε Όποια τους Έκφραση. Θα γράψω για τη Φαντασία, τη Φαντασίωση, την Πραγματικότητα, την Αντι-Πραγματικότητα, τον Πόνο, τηνΑποφυγή του Πόνου, την Απώθηση της Αλήθειας και των Αιτίων του Πόνου που Συγκαλείπτεται από Μηρυκάσματα και Ψιμύθια.





Οι Τάσεις της Προσωπικότητας, τα Παιδικά Βιώματα, οι Ελλείψεις Υγειών Οικογενειακών Προτύπων, η Κατάχρηση Εξουσίας στο Γονεϊκό Περιβάλλον από τον Ένα Γονέα Απέναντι τον Άλλο...

Μόλις Μου Δόθηκε ένα Σημαντικό Αίτιο Προς Ανάλυση:

Όταν οι Ρόλοι των Προσώπων Δεν Υπηρετούν Υγιώς το Αρχέτυπό τους.

Όταν ο Πατέρας Δεν Είναι Πατέρας. Όταν η Μητέρα Δεν Είναι Μητέρα.
Όταν η Ερωμένη Δεν Είναι Ερωμένη. Όταν η/ο Σύντροφος Δεν Είναι Σύντροφος...

Αν Δεν Είναι ο Ρόλος τους, τότε Είναι ένα Σύνολο από τη Γκάμα Πολλών Πιθανών Άλλων Πραγμάτων, εκτός από το ΡΟΛΟ τους.

Βασισμένος για παράδειγμα ο ''Πατέρας'' σε μία Έκφραση του Εαυτού του η οποία Γεννάται από ένα Σύνολο Συντεταγμένων, Εκφράζει Ό,τι Εκφράζει Σύμφωνα με τις Προσλαμβάνουσες που έχει, Σύμφωνα με τις Πληροφορίες
του Ψυχικού του Κυττάρου κ.λ.π.

Αν ο Πατέρας Δεν Είναι Πατέρας αλλά Είναι Οτιδήποτε Άλλο, το Παιδί θα Πρέπει Μέσα του να Υποκαταστήσει αυτό το Κενό με ένα Άλλο Υγιές Πατρικό Πρότυπο. Αυτό συμβαίνει μέσα από τις Σχέσεις όπου Δυστυχώς το Πρότυπο που Μοιάζει με Υγιές αποκαλύπτεται και Πάλι το Ίδιο, το Γνωστό Νοσηρό. 

Έλκοντας κανείς ένα Ίδιο Τραύμα, σημαίνει, ότι Έλκει την "Ίδια Αρρώστια" Μέχρι να την Ξεπεράσει. Και τρόπον τινά για να Απομυθοποιήσει το Αρνητικό Πρότυπο - Αρχέτυπο ως προς την Ισχύ Επιρροής που ασκεί.

Αν το Αρνητικό Πρότυπο Δεν Εξυγιανθεί ως προς την Επιρροή του ώστε 
να Μεταστοιχειωθεί σε Ουδέτερο ή Θετικό [δια της Αποδοχής] τότε Αναζητείται αυτό το Θετικό, το Ιδανικό, σε Πρόσωπα, Καταστάσεις και Πράγματα Μέσα από την Εξιδανίκευσή Τους.

Η Πανδημιουργία Δομείται από το ΉΧΟΣ + ΦΩΣ.



Η Πανδημιουργία Δομείται από το ΉΧΟΣ + ΦΩΣ.

Το Όλον Φως = Πανδημιουργός Γεννήτορας του Κοσμοδιηνεκούς Εκπέμπει Ήχο και Φως.

Οι Κόσμοι ως και ο Γήινος 3διάστατος Κόσμος Δομούνται από Ήχο και Φως με τη Διαφορά ότι η Ύλη Δονείται σε Πολύ Χαμηλές Συχνότητες του Φωτός, για αυτό Έχουμε και την Υλοποίηση του Κυματοσωματιδίου [Κύμα Φως + Σώμα Ήχος] σε Μάζα - Ύλη.

Το Στοιχείο Νερό στον Κόσμο μας Εκπροσωπεί το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

Όταν Εκπέμπουμε Θετικά Συναισθήματα + Σκέψεις το Νερό Μέσα μας Μορφοποιεί Αρμονικές που Συνηχούν με αυτές του Σύμπαντος και τον Ήχο των Σφαιρών της Δημιουργίας.

Έτσι η Συχνότητά μας Δονείται σε Υψηλότερες Ταχύτητες και Ανυψωνόμαστε Κραδασμικά και Οντολογικά σε ένα Προσωπικό Σύμπαν Θετικότητας.

Αυτό σημαίνει ότι Πραγματικά Συνδεόμαστε με τις Ανώτερες Διαστάσεις της Δημιουργίας και από Εκεί Παίρνουμε Φώτιση για τις Κατευθύνσεις της Ζωής μας.

ΤΡΕΞΕ ΠΑΤΙ, ΤΡΕΞΕ



Η Πάτι Ουϊλσον, βρισκόταν σε νεαρή και τρυφερή ηλικία όταν ο γιατρός της της είπε ότι ήταν επιληπτική. Ο πατέρας της, ο Τζιμ Ουϊλσον, έκανε συστηματικά πρωινό τζόκιν. Μια μέρα, εκείνη χαμογέλασε, δείχνοντας τα σύρματα που είχε στα εφηβικά δόντια της, και του είπε: «Πατέρα, θα ήθελα πάρα πολύ να τρέχω μαζί σου κάθε μέρα, αλλά φοβάμαι μην πάθω καμιά κρίση».
«Αν το πάθεις, ξέρω να το αντιμετωπίσω», της είπε ο πατέρας της. «Γι’ αυτό έλα, ας αρχίσουμε να τρέχουμε».
Αυτό ακριβώς έκαναν κάθε μέρα. Ήταν κάτι που το απολάμβαναν πραγματικά οι δυο τους και δεν έπαθε καμιά κρίση όση ώρα έτρεχε. Μετά από μερικές εβδομάδες είπε στον πατέρα της: «Πατέρα, αυτό που θάθελα να κάνω είναι να καταρρίψω το παγκόσμιο ρεκόρ στο δρόμο αντοχής γυναικών».
Ο πατέρας της κοίταξε το βιβλίο Γκίνες και είδε ότι η μεγαλύτερη απόσταση που έτρεξε ποτέ γυναίκα ήταν 80 μίλια (128 χιλιόμετρα περίπου). Στην πρώτη τάξη του λυκείου, η Πάτι ανακοίνωσε: «Θα τρέξω από το Όραντζ Κάουντι στο Σαν Φρανσίσκο», μια απόσταση 400 μιλίων (640 χιλιόμετρα). «Στη Δευτέρα τάξη», συνέχισε, «θα τρέξω μέχρι το Πόρτλαντ του Όρεγκον» (πάνω από 1500 μίλια ή 2400 χιλιόμετρα). «Στην τελευταία τάξη θα τρέξω μέχρι το Λευκό Οίκο» (περισσότερο από 3000 μίλια ή 4800 χιλιόμετρα).
Αν λάβει κανείς υπόψη του την πάθηση της, η Πάτι ήταν τόσο φιλόδοξη όσο και ενθουσιώδης, αλλά είπε ότι έβλεπε το πρόβλημα της επιληψίας σαν μια «μικροενόχληση». Επικεντρωνόταν όχι σ’ αυτό που έχασε αλλά σ’ αυτό που της απέμεινε.

Σεξουαλική ζωή και ώρες εργασίας


Οι πολλές ώρες εργασίας μπορούν να βλάπτουν την ποιότητα ζωής και την πνευματική υγεία
Οι πολλές ώρες εργασίας μπορούν να βλάπτουν την ποιότητα ζωής και την πνευματική υγεία. Ακόμη περισσότερο, η φυσική εξάντληση επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική ζωή αυτών που εργάζονται υπερβολικά.
Οι εργαζόμενοι που υποχρεώνονται για διάφορους λόγους να αφιερώνουν πολλές ώρες στην εργασία τους, πολύ συχνά δεν μπορούν να απολαμβάνουν και να έχουν πολύτιμο χρόνο για διάφορες δραστηριότητες οι οποίες θα τους επιτρέπουν να έχουν μια ισοζυγισμένη ζωή και να είναι ευτυχισμένοι.
Από έρευνες προέκυψε ότι άτομα που εργάζονται περισσότερο από 48 ώρες την εβδομάδα, επηρεάζονται από υπερκόπωση με αποτέλεσμα να υποφέρει η σεξουαλική τους ζωή.
Οι πολλές ώρες εργασίας υποχρεώνουν τον εργαζόμενο να περνά λιγότερη ώρα με τον ή τη σύντροφο του, να στερείται χρόνου τον οποίο διαφορετικά θα αφιέρωνε για οικογενειακές και κοινωνικές δραστηριότητες με φίλους. Επίσης η κατάσταση αυτή τον υποχρεώνει να δίνει λιγότερο χρόνο για τη σωματική του εξάσκηση.
Η κατάσταση αυτή μπορεί να επηρεάσει και την πνευματική υγεία του εργαζομένου. Λόγω του ότι στερείται δραστηριοτήτων που τον αναζωογονούν πνευματικά και σωματικά, καθίσταται περισσότερο ευάλωτος σε περιόδους δύσκολες ή περιόδους κρίσης που αναπόφευκτα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής του καθενός.
Ακόμη ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ή ανησυχούν για θέματα της εργασίας τους ή της καριέρας τους σε χρόνο που κανονικά θα έπρεπε να αφιερωνόταν για ψυχαγωγία και οικογενειακές ή κοινωνικές δραστηριότητες.
Πολλοί εργαζόμενοι νιώθουν ευερέθιστοι λόγω των πολλών ωρών εργασίας. Άλλοι μπορεί να παθαίνουν και κατάθλιψη ή να υποφέρουν από έντονη αγωνία ή άγχος. Οι πιέσεις στην επαγγελματική ζωή απετέλεσαν για ορισμένους αιτία για απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο ύπνος, το μαξιλάρι, το στρώμα και η αϋπνία


Κρεβάτι, στρώμα και μαξιλάρι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου
Το κρεβάτι, το στρώμα και το μαξιλάρι παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου μας. Εάν δεν είναι καλής ποιότητα ή εάν έχουν φθαρεί από το χρόνο και τη χρήση και δεν τα έχουμε αντικαταστήσει, τότε μπορούν να συμβάλουν σε προβλήματα ύπνου και αϋπνίας.
Το καλό κρεβάτι και το στρώμα ψηλής ποιότητας, δεν θα λύσουν ένα πρόβλημα αϋπνίας που μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Εάν όμως δεν είναι κατάλληλα και δεν προσφέρουν την ξεκούραση που απαιτεί το σώμα μας, θα επιδεινώσουν διαταραχές του ύπνου που ήδη υπάρχουν.
Είναι λοιπόν σημαντικό να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση του κρεβατιού, του στρώματος και του μαξιλαριού μας. Ακόμη περισσότερο πρέπει να τα  αλλάζουμε όταν κρίνουμε ότι έχουν φθαρεί. Η επιλογή για αγορά καινούργιων κρεβατιών και στρωμάτων, πρέπει να είναι προσεκτική και σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός.
Ας μην ξεχνούμε ότι περνούμε τουλάχιστο το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι. Είναι λοιπόν αναγκαίο να αφιερώσουμε όλο το χρόνο που χρειάζεται για να προσφέρουμε στο σώμα μας ότι καλύτερο για την ξεκούραση και αναζωογόνησή του.
Η επιλογή του στρώματος είναι καθοριστική. Αρχικά θα πρέπει να δούμε πόσο μαλακό ή σκληρό είναι το στρώμα που χρειαζόμαστε. Το πολύ μαλακό στρώμα μπορεί να μας φανεί ελκυστικό αρχικά.
Όμως εάν το στρώμα είναι πολύ μαλακό, δεν δίνει στο σώμα μας την υποστήριξη που απαιτείται. Οι ώμοι και η λεκάνη δεν θα έχουν την ευθυγράμμιση που χρειάζεται. Το αποτέλεσμα είναι ότι το πρωί πιθανόν να ξυπνούμε πιασμένοι, με μυϊκούς πόνους και χωρίς να νιώθουμε ότι έχουμε ξεκουραστεί.
Υπάρχει φυσικά και το άλλο άκρο, όπου μερικοί συστήνουν να βάζουμε μια σκληρή επίπεδη σανίδα που να καλύπτει το κρεβάτι και πάνω της να τοποθετείται το στρώμα. Αυτό δεν είναι αναγκαίο για τους περισσότερους ανθρώπους. Ίσως σε ορισμένες σοβαρές παθήσεις της πλάτης ο γιατρός να συστήσει κάτι τέτοιο.
Είναι αλήθεια ότι ένα σφιχτό και σκληρό στρώμα να είναι το καλύτερο για το σώμα μας. Όμως πόσο σκληρό πρέπει να είναι; Φυσικά αυτό εξαρτάται από τη σωματική διάπλαση του καθενός. Εκείνο που πρέπει ο καθένας να προσέξει είναι ότι το στρώμα πρέπει να ακολουθεί και να υποστηρίζει καλά το σώμα και όχι να το περιορίζει.

Καρκίνος του στομάχου: Τα απλά συμπτώματα που πρέπει να προσέχετε

καρκίνος του στομάχου
Ο καρκίνος του στομάχου είναι, όπως μαρτυράει και το όνομά του, ο καρκίνος που εμφανίζεται στο στομάχι, τον μυϊκό σάκο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της κοιλιάς σας, ακριβώς κάτω από τα πλευρά σας. Το στομάχι σας υποδέχεται και συγκρατεί το φαγητό που καταναλώνετε και στη συνέχεια σας βοηθάει να διασπάσετε την τροφή και να τη χωνέψετε.

Ο καρκίνος του στομάχου είναι γνωστός και ως “γαστρικός καρκίνος”. Πρόκειται για έναν τύπο καρκίνου που ξεκινά από τα κύτταρα που παράγουν βλέννα στην εσωτερική επένδυση του στομάχου (αδενοκαρκίνωμα). Το αδενοκαρκίνωμα είναι ο πιο κοινός τύπος καρκίνου του στομάχου.
Καρκίνος τους στομάχου: Συμπτώματα
Οι άνθρωποι με πρώιμο καρκίνο του στομάχου συνήθως δεν έχουν καθόλου συμπτώματα. Εάν υπάρχουν συμπτώματα, είναι συνήθως ασαφή. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:
  • Δυσπεψία και δυσφορία στο στομάχι
  • Μια αίσθηση “φουσκώματος” μετά το φαγητό
  • Ήπια ναυτία
  • Απώλεια της όρεξης
  • Καούρα

ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ



Οι Συμπληγάδες Πέτρες αναφέρονται από τους αρχαίους συγγραφείς και σαν «Κυάνεαι», «Πλαγκταί» και «Συνδρομάδες». Βρίσκονταν, σύμφωνα με την μυθολογία, στην έξοδο τού Βόσπορου προς τον Εύξεινο Πόντο. Ήσαν δύο βράχοι ψηλοί, που χτυπούσαν ο ένας πάνω στον άλλο και εμπόδιζαν το πέρασμα των πλοίων. Ούτε πουλί δεν μπορούσε να περάσει ανάμεσά τους. Σκεπάζονταν πάντα από ομίχλη και το χτύπημά τους δημιουργούσε κρότο φοβερό και θαλάσσια ρεύματα.

Όταν οι Αργοναύτες πήγαιναν στην Κολχίδα, συνάντησαν πριν από το στενό των Συμπληγάδων τον μάντη Φινέα, που είχε τυφλωθεί από τον Δία, γιατί είχε αποκαλύψει το μέλλον στους ανθρώπους. Οι Άρπυιες, αρπακτικά πουλιά, άρπαζαν το φαγητό του και βρώμιζαν το ελάχιστο, που του άφηναν για να συντηρηθεί.


Δύο από τους αργοναύτες, ο Καλάϊς και ο Ζήτης, σκότωσαν τις Άρπυιες και απάλλαξαν από το μαρτύριο το γέροντα. Αυτός, για να τους ανταμείψει, τους συμβούλεψε πως να περάσουν τις Συμπληγάδες. Έπρεπε πρώτα να αφήσουν ένα περιστέρι να πετάξει ανάμεσα στις Πέτρες. Αν το περιστέρι περνούσε, θα μπορούσαν να περάσουν και οι Αργοναύτες. Πράγματι, το περιστέρι πέρασε και μόνον την άκρη τής ουράς του έπιασαν οι Πέτρες κλείνοντας.

Αυτή είναι η σωστή διάρκεια του σεξ

stogiatrosex15.jpg
Τη σωστή διάρκεια, ή μάλλον την επιθυμητή διάρκεια του σεξ έθεσαν ως αντικείμενό τους οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ.
Στόχος των επιστημόνων ήταν να διαπιστώσουν πώς ο χρόνος επηρεάζει την ποιότητα του σεξ, κάνοντας συνεντεύξεις με ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσοκόμες και θεραπευτές γάμου.
Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν απέχει πολύ από τον μύθο του όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Αντίθετα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ερωτική πράξη που διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα, προκαλεί ένα αίσθημα «δυσαρέσκειας» αλλά και «απογοήτευσης» στα ζευγάρια.
Συγκεκριμένα, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:

Έτσι θα προστατευτείτε από τα ποτά «μπόμπες»

Έτσι θα προστατευτείτε από τα ποτά «μπόμπες»

Περάσατε ένα ξέφρενο βράδυ με την παρέα σας, αλλά μόλις ξυπνήσατε το πρωί κάτι δεν πήγαινε καλά. 

Δυνατός πονοκέφαλος, ανακάτεμα στο στομάχι και κακή διάθεση. Μήπως τα ποτά που ήπιατε ήταν νοθευμένα, κατά το κοινώς λεγόμενο «μπόμπα»;



Παρακάτω θα βρείτε απλές συμβουλές που θα σας προετοιμάσουν ώστε την επόμενη φορά να είστε πιο υποψιασμένοι γι' αυτά που σας σερβίρουν:

-Μην πίνετε ποτέ νηστικοί. Όταν το στομάχι είναι άδειο, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σας πειράξει το αλκοόλ.
-Όταν παραγγέλνετε μπουκάλι, να απαιτείτε να σας το σερβίρουν στο τραπέζι και να το ανοίγουν μπροστά σας.
-Όταν παραγγέλνετε ποτήρι, να απαιτείτε να σας το σερβίρουν επάνω στο μπαρ για να βλέπετε τι πίνετε.
-Να ζητάτε πάντα συγκεκριμένη μάρκα ποτού.
-Προτιμάτε μια συγκεκριμένη μάρκα ποτού για να είναι πιο εύκολο να ξεχωρίζετε την καθαρότητα από τη γεύση και το χρώμα.
-Να γνωρίζετε πως έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το ποτό.

Σχέση νοημοσύνης και πλούτου

Πλούτος και νοημοσύνη: Άτομα με ιδιαίτερα ψηλό δείκτη νοημοσύνης δεν έχουν συνήθως περισσότερο πλούτο από άτομα με δείκτη στο μέσο όρο ή χαμηλότερο από αυτόν.Δεν είναι αναγκαίο να έχετε ψηλό δείκτη νοημοσύνης για να γίνετε πλούσιοι.
Οι άνθρωποι με δείκτη νοημοσύνης κάτω από το μέσο όρο μπορούν να γίνουν εξίσου πλούσιοι με ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάλογες συνθήκες αλλά με ψηλότερο δείκτη νοημοσύνης.  
Οι άνθρωποι δεν γίνονται πλούσιοι επειδή απλά είναι πολύ έξυπνοι. Μάλιστα, άνθρωποι με πολύ ψηλή νοημοσύνη αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες περίπου στο ίδιο ποσοστό με τους υπόλοιπους.
Η δύναμη της νοημοσύνης ενός ανθρώπου επηρεάζει το εισόδημα που μπορεί να έχει. Ψηλότερος δείκτης νοημοσύνης έχει βρεθεί ότι σχετίζεται με ψηλότερο εισόδημα. Όμως δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον οικονομικό πλούτο του ατόμου.
Τα συμπεράσματα αυτά προέκυψαν από ενδιαφέρουσα έρευνα που εξέτασε τη σχέση νοημοσύνης, πλούτου και οικονομικών δυσκολιών. Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρακολούθησαν και μελέτησαν 7.403 άτομα ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών στα πλαίσια της μακροχρόνιας έρευνας National Longitudinal Survey of Youth.
Η παρακολούθηση των συμμετεχόντων άρχισε από το 1979. Οι άνθρωποι αυτοί απαντούσαν σε ερωτηματολόγια και υπεβλήθησαν σε ειδικά τεστ αξιολόγησης δείκτη νοημοσύνης. Συγκεντρώθηκαν πληροφορίες για το εισόδημα, το συνολικό οικονομικό πλούτο, το επίπεδο μόρφωσης.
Επίσης εξετάσθηκαν δείκτες οικονομικών δυσκολιών των ατόμων αυτών που ήταν η εξάντληση των πιστωτικών ορίων των τραπεζικών τους καρτών, προβλήματα στην κανονική, τακτική πληρωμή των δόσεων δανείων τους στα 5 χρόνια που προηγήθηκαν και η πτώχευση.
Τα αποτελέσματα που καταγράφηκαν προσφέρουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Κουνούπια: Φυσικά υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι για να τα κρατήσετε μακριά

κουνούπια

Τα κουνούπια είναι ένας από τους πιο κουραστικούς “μπελάδες” του καλοκαιριού, αφού μας τσιμπάνε και δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε άνετα.

Βέβαια, είναι σώφρον να μην ξεχνάμε ποτέ ότι τα κουνούπια μπορεί να είναι και φορείς επικίνδυνων ασθενειών όπως η ελονοσία, ο ιός Ζίκα και ο δάγκειος πυρετός.
Ενώ οι περισσότεροι από εμάς στρεφόμαστε σε χημικά εντομοκτόνα για να σκοτώσουμε τα κουνούπια, οι εν λόγω χημικοί παράγοντες είναι γνωστό ότι προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις σε πολλούς ανθρώπους και είναι απλά επιβλαβείς για τους άλλους.
Αν θέλετε να “θωρακίσετε” το σπίτι σας, δοκιμάστε τις ακόλουθες, πιο φυσικές, λύσεις:
  • Συνδυασμός: Έλαιο από ευκάλυπτο και έλαιο λεμονιού: Το συνιστά το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ως ένα πολύ καλό εντομοαπωθητικό. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό απέναντι στα κουνούπια. Ο λόγος είναι το ενεργό συστατικό κινεόλη, το οποίο έχει αντισηπτικές και εντομοαπωθητικές ιδιότητες όταν εφαρμόζονται στο δέρμα. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το μείγμα δεν έχει καμία αρνητική συνέπεια όπως τα χημικά εντομοαπωθητικά. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το μείγμα, ανακατέψτε έλαιο λεμονιού και έλαιο ευκαλύπτου σε ίσες αναλογίες και απλώστε το στο σώμα σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα