Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ «ΣΗΜΑΔΙΑ» ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ελληνική Ιστορία έχει σνομπάρει την Φιλική Εταιρεία, σχεδόν την περνάει στο ντούκου και περισσότερο αναδεικνύει τις σπουδαίες και αποφασιστικές μάχες μετά τον ξεσηκωμό του 1821 και, βέβαια, στέκεται στα πρόσωπα. Στους καπεταναίους.
Οι πρωτεργάτες της «Φιλικής Εταιρείας» που συστήθηκε το 1814, σα σήμερα 14 Σεπτεμβρίου, στην «ελληνική» Οδησσό, στη μικρή ρωσική πόλη που ήταν γεμάτη από Έλληνες εμπόρους, είχαν συμφωνήσει πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τα όπλα. Να αρματωθούν και οι άλλοι ραγιάδες των Βαλκανίων, Σέρβοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, να ενωθούν με τους Έλληνες κι όλοι μαζί να επιτεθούν στην Κωνσταντινούπολη.
Αυτό ήταν το σχέδιο, που όμως δεν περπάτησε. Και πως να προκόψει η συνωμοτική πατριωτικού χαρακτήρα κίνηση της Φιλικής Εταιρείας όταν στη οργάνωση μυήθηκαν και συνεργάτες των Τούρκων, πρώην προσκυνημένοι στον κατακτητή, και πράκτορες των Άγγλων. Το επαναστατικό και κοινωνικό όραμα του Ρήγα Φεραίου που ήταν ο φάρος του πρώτου πυρήνα, των Σκουφά, Ξάνθου, Τσακάλωφ, πήγε περίπατο. Μέλη της Φιλικής Εταιρείας έγιναν κοτζαμπάσηδες, αντιδραστικό παπαδαριό, ακόμα και οι Μαυροκορδάτοι, Κουντουριώτηδες και σία. Όλο το κατεστημένο που αιώνες είχε έτσι κι αλλοιώς στην πραγματικότητα είχε συμβιβαστεί με τους οθωμανούς.
Η Ρωσία στεκόταν φιλικά απέναντι στην πιθανότητα να ξεκινήσουν στα σοβαρά ένοπλο αγώνα οι Έλληνες. Μέχρι που είχε επιτρέψει να χρησιμοποιούν οι φιλικοί το διπλωματικό ταχυδρομείο της τσαρικής κυβέρνησης από Μόσχα στην Πόλη, εκεί όπου είχε αναπτυχθεί μεγάλο παράνομο δίκτυο των Ελλήνων.

Θέλεις να κάνεις το άγχος προσόν σου;

Θέλεις να κάνεις το άγχος προσόν σου;
Δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα. Το άγχος μπορεί να μετατραπεί σε πλεονέκτημα.

Τι σε αγχώνει περισσότερο; Η μοναξιά; Το αεροπλάνο; Η έλλειψη αγάπης και ενδιαφέροντος; Η υγεία σου; Και η λίστα συνεχίζεται…

Το άγχος είναι ένα πολύ περίπλοκο συναίσθημα το οποίο προκαλεί, ένταση, δυστυχία, ασθένειες και κούραση. Οι τελευταίες έρευνες έχουν δείξει ότι το άγχος απασχολεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων από 18 χρονών και πάνω. Η εμφάνιση του γίνεται όταν βιώνουμε μια αβέβαιη κατάσταση, όταν καταπιέζουμε ή απορρίπτουμε συναισθήματα, όταν ντρεπόμαστε, όταν χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας και τον εαυτό μας και επιτρέπουμε στον φόβο να καταβάλλει την ζωή μας. Όταν αγχωνόμαστε γινόμαστε ανυπόμονοι, επιθετικοί, ανασφαλείς, χάνουμε την πίστη μας.

Το άγχος έχει τόσα δυσάρεστες επιδράσεις στη ζωή μας ώστε μας κάνει να καταφεύγουμε σε γρήγορες λύσεις όπως τα αγχολυτικά ή το αλκοόλ, για να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε. Υπάρχουν όμως τρόποι να το διαχειριστούμε καλύτερα και να το κάνουμε να έχει θετική επίδραση στη ζωή μας.

Να ο τρόπος:

1. Παραδέξου τα συναισθήματά σου.

Είσαι άνθρωπος, γεμάτος συναισθήματα και θα φοβηθείς, θα χαρείς, θα θυμώσεις… Δεν υπάρχει λόγος να απορρίπτεις τα συναισθήματά σου επειδή υπάρχουν μέσα σου. Είναι σαν να αρνείσαι ότι ο ωκεανός έχει κύματα. Όταν μαθαίνεις να αποδέχεσαι τα συναισθήματα σου, αρνητικά ή θετικά, θα αισθανθείς καλύτερα, θα βρεις το θάρρος και την δύναμη να ζήσεις πραγματικά.

H Aερόπη, κόρη του Kατρέα, εγγονή του Μίνωα


Tο όνομα Αερόπη, φίλοι μου, σημαίνει κατά λέξη "αερόμορφη" (αεράτη). Μας δίνει μια εικόνα της ομορφιάς της Αερόπης. 
Είναι η μητέρα των βασιλιάδων Αγαμέμνονα και του Μενέλαου, που πρωτοστάτησαν στον Τρωικό πόλεμο
Κόρη του Κατρέα και εγγονή του Μίνωα είχε μια περιπετειώδη ζωή, πριν παντρευτεί τον Ατρέα, γιο του Πέλοπα.
Ο Κατρέας προσπάθησε να απαλλαχτεί κι απ' αυτή την κόρη, όπως και από τα άλλα τρία παιδιά του, την Κλυμένη, την Απημοσύνη και τον Αλθαιμένη, έχοντας γνώση του χρησμού ότι κάποιο από τα παιδιά ή τα εγγόνια του θα τον σκότωναν.
Έδωσε την Αερόπη, μαζί με την αδελφή της Κλυμένη, στον περαστικό από το νησί ναυτικό Ναύπλιο, πατέρα του ομηρικού ήρωα και εφευρέτη Παλαμήδη, για να τις πουλήσει σαν δούλες μακριά από την Κρήτη ή για να τις πετάξει στη θάλασσα και να πνιγούν. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021
Στο παρόν κείμενο παρουσιάζεται μια ανάλυση των προβλέψεων για το ΑΕΠ και την ανεργία στην ελληνική οικονομία για την περίοδο 2016-2021, όπως αυτή προκύπτει από εκτιμήσεις μας με τη χρήση του μακροοικονομικού μοντέλου Oxford Global Economic Model (GEM) της Oxford Economics (ΟΕ). Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεργάζεται με την ΟΕ, έχοντας τη δυνατότητα να κάνει χρήση του εξαιρετικά αξιόπιστου παγκόσμιου μοντέλου της -με έμφαση στην Ευρωπαϊκή οικονομία- το οποίο παρέχει προβλέψεις για πλήθος μακροοικονομικών μεγεθών. Πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο καθώς και αναλυτικές εκτιμήσεις του για μεγαλύτερο πλήθος μακροοικονομικών μεγεθών για την ελληνική οικονομία είναι διαθέσιμα εδώ.
Η διαφοροποίησή μας σε σχέση με τις εκτιμήσεις της ΟΕ -της 1ης Ιουλίου 2016- αφορά σε δύο λογικές υποθέσεις δεδομένης της δημοσιονομικής εξυγίανσης: α) Λόγω του ότι το 2018 η απόκλιση του πρωτογενούς πλεονάσματος από το στόχο αναμένεται να είναι περίπου στο 1%, θα έχουμε το 2019 την υιοθέτηση ενός νέου πακέτου δημοσιονομικής συρρίκνωσης (εφαρμογή δημοσιονομικού κόφτη) ύψους 1% του ΑΕΠ δηλαδή 1,8 δις ευρώ. Η εφαρμογή του πακέτου αυτού θα αφορά 0,6 δις ευρώ εντός του 2019 (το ποσό που αντιστοιχεί για το διάστημα από το Μάιο έως το Δεκέμβριο του 2019) και 1,8 δις ευρώ εντός του 2020 και για τα επόμενα έτη. Σύμφωνα με την υπόθεση αυτή, οι κρατικές δαπάνες μειώνονται κατά τα έτη αυτά κατά τα παραπάνω ποσά. β) Τα spreads των 10ετών ελληνικών ομολόγων θα κυμαίνονται στην περιοχή του 4,5% για το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του 2017 και στο 4% από το 2018 και μετά.
Το Διάγραμμα 1 παρουσιάζει τις εκτιμήσεις για τη μεταβολή του ΑΕΠ και για το ρυθμό μεγέθυνσης της οικονομίας για την περίοδο από το 2015 έως και το 2021.
Διάγραμμα 1. Μεγέθυνση του ΑΕΠ και ανεργία μέχρι το 2021
Πηγή: Εκτιμήσεις με τη χρήση του Oxford Global Economic Model (GEM).
Το ΑΕΠ της ελληνικής οικονομίας μετά από 9 συνεχή έτη ύφεσης (με εξαίρεση το έτος 2014 όταν καταγράφηκε μικρή αύξηση του ΑΕΠ) αναμένεται ακολουθήσει μια θετική πορεία από το 2017 και μετά. Για το 2016 η ύφεση αναμένεται να είναι της τάξης του -1,31%. Ωστόσο, εκτιμάται ότι από το 2017 και μετά θα ακολουθήσει θετική πορεία, με τη μεγέθυνση να αναμένεται κάθε έτος υψηλότερη σε σχέση με το προηγούμενο.

Με ένα γυαλόχαρτο μπορείς να κάνεις το τζιν σου να ξεχωρίζει!


Δείτε πως μπορείτε να κάνετε το τζιν σας ξεχωριστό, χρησιμοποιώντας ένα γυαλόχαρτο.
Η διαδικασία είναι τόσο απλή που χρειάζονται μόνο λίγα πράγματα για την εργασία:


Ένα σχήμα από δέρμα, χαρτόνι ή φελτ
Μια τράπουλα
Ένα κομμάτι γυαλόχαρτο. 

Κυριολεκτικά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το σχήμα στην πίσω τσέπη του τζιν, να τυλίξετε το γυαλόχαρτο πάνω από την τράπουλα, και να τρίψετε το τζιν μέχρι να δείτε το περίγραμμα του σχήματός σας. Μετά από αυτό, απλά ξεπλύνετε και στεγνώστε.

Παρακολουθήστε το βίντεο με όλα τα βήματα!

Η ΚΩΔΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ



  
10
       «Ερωτηθείς ο Πυθαγόρας, τι το σοφώτατον των όντων, αριθμός, έφη, το δε δεύτερον σοφίας, ο τα ονόματα τοις πράγμασι θέμενος», μας πληροφορεί ο Πρόκλος.
                  ΜΗΔΕΝ ΣΥΝ ΑΠΕΙΡΟΝ ΙΣΟΝ ΕΝ=ΘΙΟΣ

       Η Αρχαία Ελληνική Μεγαλογράμματη Γλώσσα, η οποία ενεργοποιεί τα περισσότερα εγκεφαλικά μόρια, όπως απέδειξαν νεότερες επιστημονικές έρευνες της νευροφυσικής, είναι γλώσσα κωδική των Συμπαντικών λειτουργιών και η θεόπνευστη δημιουργία του Αρχαίου Ελληνικού Αλφαβήτου των 27 αριθμοδυναμικών Γραμμάτων ανάγεται στα βάθη των χιλιετιών και φαίνεται να αποδίδεται στον σοφό ΠΑΛΑΜΗΔΗ. Τα Κεφαλαία Γράμματα της Αρχαιοελληνικής Γλώσσης, τα οποία απαντώνται στα αρχαιοελληνικά κείμενα, σε επιγραφές, σε αγγειογραφίες κ.α., εικονίζουν επακριβώς την νευραξονική κίνηση , που διαγράφει κάθε αντιληπτό ερέθισμα των ανθρωπίνων αισθήσεων, όταν εισέρχεται στον εγκέφαλο. Έτσι, υπάρχει πιστή αλάνθανθαστη ακριβής ανταπόκρισις ανάμεσα στο «σημαίνον» (την λέξιν)και στο «σημαινόμενον»(πράγμα-κατάστασιν), που κατοχυρώνει την «Γνώσιν της Αληθείας» στην κατανόησιν του Κόσμου, του Εαυτού , στην έκφραση και στην υγιή δημιουργική σκέψι. Η γνωσιχρησία της Αρχαιοελληνικής Μεγαλογράμματης Γλώσσας οδήγησε στην άνθιση του υπέροχου Πολιτισμού της Ελλαδος, ο οποίος παρέχει πλείστα πνευματικά φώτα σε όλην την Ανθρωπότητα.
 01
       Κάθε Γλώσσα αποτελεί σύστημα επικοινωνίας διαπροσωπικής-διαχρονικής-διατοπικής, προς γνωστική αφομοίωση του ΕΑΥΤΟΥ και του ΑΛΛΟΥ, που αποδεικνύεται Ομοουσία Ταύτισις στον Κύκλο του ΕΝΟΣ. Η Γλώσσα ως ερμηνευτικό σύστημα πραγμάτων και καταστάσεων στον Ανθρώπινο Πολιτισμό κατέχει ένα ευρύ ανοδικό φάσμα, που εκτείνεται από την συν-εννόηση πρακτικών αναγκών ως την κατα-νόηση του Σύμπαντος Κόσμου και την λειτουργική θέση της Ατομικής Ύπαρξης μεσα στην όλη Δημιουργία.
       Οι ερευνητές Pauwelsκαι Bergier παρατηρούν ότι «για τον άνθρωπο των αρχαίων χρόνων, η γλώσσα είναι ένα απέραντο συνδυαστικό σύνολο, ένας παγκόσμιος λογαριασμός φορτωμένος αξίες, πιθανότητες δράσης, απογραφής, μια αποθήκη από γνώσεις , που έχουν ανακαλυφθεί κι ένα περίπλοκο υλικό, για να ενεργήσεις πάνω στην πραγματικότητα.
       Το γλωσσολογικό στοιχείο είναι εξίσου υλικό με το σώμα που το παράγει, και οι αρχέγονοι ήχοι σε σχέση με τα τέσσερα στοιχεία του Σύμπαντος, το νερό, την γη, την φωτιά, τον αέρα, ξαναδημιουργούνται μέσα στα σπλάχνα και παράγουν τον λόγο...
       Δύο είναι οι ιδέες που πρέπει να συγκρατήσουμε : η πρώτη, ότι την γλώσσα την έχουν συλλάβει σαν έκφραση διαμέσου του ανθρώπου, σαν μια υλική πραγματικότητα και ότι να εκτοξεύεις- πετάς μια λέξη είναι μια πράξη μεταβλητότητας, όπως το να εκτοξεύεις ένα βέλος ή μια πέτρα. Η δεύτερη είναι, ότι ο λόγος ως σκέψη προϋπάρχει της σπλαχνικής γλώσσας, ότι υπάρχει ένας πρωταρχικός λόγος, ο λόγος του Θεού...Υπήρχε, λοιπόν, για όλους τους ανθρώπους μια μεγάλη πρωταρχική γλώσσα, που με τον αρχικό λόγο, τα πράγματα αποκάλυπταν την φύση τους, το πραγματικό τους όνομα και την λειτουργία τους στην Παγκόσμια Αρμονία.»
       Αυτήν την αλήθεια εκφράζει και η ρήσις του Ιησού : « Η εμή διδαχή ουκ εστί εμή αλλά του πέμψαντός μς. Ο ων εκ Θεού τα ρήματα του Θεού ακούει ` ο αφ’ εαυτού λαλών την δόξαν την ιδίαν ζητεί»(Ιωάν.Ζ 16)
       Όμως, επισημαίνουν οι ανωτέρω δυο ερευνητές «Εμείς οι άλλοι, οι «πολιτισμένοι», έχουμε καθιερώσει μια διχοτόμηση ανάμεσα στο πνεύμα και στην ύλη, στο πραγματικό και στην γλώσσα, και η γενική δυαδική μας αντίληψις, μας παρακινεί να θεωρήσουμε την γλώσσα σαν μια χωριστή λειτουργία, την γλωσσολογία σαν μια ξεχωριστή επιστήμη, την «γλωσσική περίπτωση» σαν να εξαρτάται από μια προσέγγιση καθαρά τυπική και αφηρημένη.

ΤΟ ΖΩΟΓΟΝΙΚΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΝ ΤΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑΣ




ortho trigono analysis2                                 
          Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΑΥΤΟ  ΠΟΥ Ο  ΙΔΙΟΣ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ : Το Ζωογονικό Τρίγωνο , που αποτελεί το κέντρο της Πυθαγόρειας Βιοθεωρίας , δείχνει την Ευθύνη του Ανθρώπου μέσα στο Σύμπαν : είναι το ορθογώνιο σκαληνό τρίγωνο με αναλογίες 3, 4 , 5 , όπου ο κάθετος άξονας 3 δηλώνει την Θεία Πρόνοια (Άτροπος- Μέλλον) , η οριζόντια 4 συμβολίζει τηνΑνθρώπινη Θέληση και Βούληση (Κλωθώ- Παρόν) και η υποτείνουσα 5 συμβολίζει την Ειμαρμένη (Λάχεσις - Παρελθόν, τα πεπραγμένα) . Όσο μικραίνει η Ατομική Θέληση  για προσωπικές απολαύσεις και γίνεται μια αγκάλη ευεργεσίας για το Καλό Όλων των πλασμάτων , τόσο πλησιάζει ο άνθρωπος ολοένα περισσότερο την Θεία Πρόνοια του Παγκόσμιου Νόμου και τόσο μικραίνει η Ειμαρμένη με το βάρος των παρελθοντικών ατομικιστικών πράξεων , ...οπότε ο Άνθρωπος ελευθερώνεται στην κίνησή του προς το ΑΓΑΘΟΝ ΕΝ της Θείας Προνοίας και φθάνει με αυταπάρνηση να ταυτισθεί μαζί της !...Τότε καταργείται το σκαληνό τρίγωνο της ανθρώπινης ενσάρκωσης και η ψυχή γίνεται ΕΝΑ με το Φωτεινό Ουράνιο Ρεύμα της Θείας Χάριτος !!!...Σταγόνα Αγάπης μέσα στον απέραντο Παγκόσμιο Ωκεανό ΑΓΑΠΗΣ !!!
 6142709
         "Υπάρχει όμως ένα και μόνον μέσον δια να ελαττώσωμεν την "χορδήν"του Μοιραίου ` είναι να κάμωμεν ώστε να συμπέση η πλευρά της θελήσεως με την πλευράν της Προνοίας , δια προοδευτικής μειώσεως της πρώτης. Τότε το τρίγωνον μετασχηματίζεται διαδοχικώς και τελικώς η υποτείνουσα αφανίζεται : αι δυο πλευραί, Πρόνοια και ανθρώπινη θέλησις, έχουν τότε συνταυθισθή. Με άλλας λέξεις , ο μόνος τρόπος δια να καταργηθή το Μοιραίον , είναι να πρασαρμόσωμεν την ανθρωπίνην θέλησιν προς τας βουλάς της Προνοίας (του Θεού) και να την ταυτίσωμεν προς την υπάτην Βούλησιν. Όταν ο άνθρωπος θέλη ό,τι ο Θεός βούλεται, ίσως να παύση να είναι ελεύθερος , με την έννοιαν που δίδομε εις την λέξιν ταύτην , πλην θα έχη αποκτήσει την αληθινήν ελευθερίαν , διά καταργήσεως της πιέσεως της Ανάγκης , δεν θα υπάρχη πλέον Μοιραίον , διότι όλα τα αποτελέσματα θα ταυτισθούν με την παγκόσμιον Αρμονίαν. Δεν θα υπάρχη τότε Κακόν , διότι τότε μόνον ο Θεός θα υπάρχη". ( L.Gastin ) 

Merrill Lynch: «Το Matrix είναι αληθινό - Υπάρχουν 50% πιθανότητες να ζούμε σε μία εικονική πραγματικότητα»! (video)

ΕΜΕΙΝΑΝ «ΠΑΓΩΤΟ» ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Mια εκπληκτική ενημερωτική προς τους επενδυτές της Bank of America έκθεση εξέδοσε η  Merrill Lynch στην οποία αντί για τις συνήθεις προβλέψεις έκπληκτοι όλοι είδανε ότι η γνωστή εταιρεία διαχείρισης πλούτου παρουσίαζε την άποψη ότι το περιβόητο «Μάτριξ» της γνωστής διάσημης κινηματογραφικής τριλογίας έχει πολλές πιθανότητες να συμβαίνει στα αλήθεια και ότι όλοι μας έχουμε 20-50% να ζούμε μέσα σε μια προσομοίωση!
Την έκθεση δημοσίευσε το Business Insider, οπότε αποκλείεται να είναι hoax.
Το σημείωμα ανέφερε πως «πολλοί επιστήμονες, φιλόσοφοι και ηγέτες του κόσμου των επιχειρήσεων πιστεύουν ότι υπάρχουν 20-50% πιθανότητες οι άνθρωποι να ζουν ήδη σε έναν εικονικό κόσμο προσομοίωσης, ο οποίος ελέγχεται από υπολογιστές».
Παρέθετε μάλιστα σχετικές δηλώσεις τόσο από τον Έλον Μασκ, γενικό διευθυντή και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX, όσο και από τον καθηγητή Φιλοσοφίας της Οξφόρδης, Νικ Μπόστρομ.
Νωρίτερα το 2016, συμπλήρωνε, ερευνητές συγκεντρώθηκαν στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για να συζητήσουν αυτή τη θεωρία.
«Είναι γεγονός ότι πλησιάζουμε τεχνολογικά πλέον στη δημιουργία φωτορεαλιστικών 3D προσομοιώσεων, στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα εκατομμύρια άνθρωποι. Δεν αποκλείεται λοιπόν, δεδομένης της προόδου στην τεχνητή νοημοσύνη, στην εικονική πραγματικότητα, αλλά και της ισχύος των υπολογιστών, τα μέλη των μελλοντικών πολιτισμών να αποφασίσουν κάποτε να δημιουργήσουν μια προσομοίωση του κόσμου των προγόνων τους. Αν αποκλείσουμε την πιθανότητα να ζούμε ήδη μια προσομοίωση, τότε αποκλείουμε το ενδεχόμενο οι απόγονοί μας να δημιουργήσουν ποτέ τέτοια σύμπαντα εικονικής πραγματικότητας, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε», αναφέρει το σημείωμα.

Βλαβερός άνθρωπος = αυτός που δεν παίρνει τα μαθήματά του και το Σύμπαν "αναγκάζεται" να του δημιουργήσει εκ νέου τις συνθήκες να τα ξαναπεράσει, ξανά και ξανά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύμπαν

Και κατι επικαιρο δυσκολες ημερες αυτες.....ενας ορισμος!
Βλαβερός άνθρωπος = αυτός που δεν παίρνει τα μαθήματά του και το Σύμπαν "αναγκάζεται" να του δημιουργήσει εκ νέου τις συνθήκες να τα ξαναπεράσει, ξανά και ξανά.

Βλαβερός είναι επειδή οι "συνθήκες" συχνά απαιτούν και την εμπλοκή κι άλλων ανθρώπων, οι οποίοι καλούνται να βιώσουν "περίεργες" καταστάσεις, για να πάρει ο βλαβερός άνθρωπος το μάθημά του..!

Αν δεν κάνουν ζημιά στον εαυτό τους, δεν σαμποταρουν αλλους που τουςλενε την αληθεια και αυτοσαμποταριστούν καθημερινά δις και τρις σε απλά αλλά και σε σοβαρότερα θέματα όπως η υγεία(φυσική,ψυχική και πνευματική) τους είναι αδύνατον να πορευτούν φυσιολογικά!!!

Ποιο είναι το μυστήριο του μίσους;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιο είναι το μυστήριο του μίσους;

To μίσος ΔΕΝ ειναι ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ!
ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!
Το πρώτο πράγμα που πρόκειται να μάθουμε, σαν άνθρωποι που φιλοδοξούμε να πάμε προς το φως και την ομορφιά, είναι η εξάλειψη κάθε σπόρου μίσους από την καρδιά μας. Αυτό είναι πολύ πρακτικό. Επίσης, αν μάθετε να το κάνετε αυτό, θα εξοικονομήσετε χρήματα, χρόνο, ενέργεια, και τη ζωή σας. Αυτό είναι εύκολο να το λέμε, αλλά είναι πολύ δύσκολο να πετάξετε το μίσος από την καρδιά σας.
Ποιο είναι το μυστήριο του μίσους; Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το μίσος είναι ένα συναίσθημα. Δεν είναι ένα συναίσθημα. Το μίσος είναι μια μαύρη οντότητα, ένα μαύρο χταπόδι. Αν δείτε μία φορά διορατικά πώς μοιάζουν οι άνθρωποι που μισούν, θα τρομοκρατηθείτε. Ένα μαύρο χταπόδι μπαίνει μέσα στην καρδιά τους, το μυαλό τους, και τους ελέγχει. Αυτό το χταπόδι συνδέεται με ένα μεγαλύτερο χταπόδι που λειτουργεί γύρω από τη Γη, γνωστό ως σκοτεινές δυνάμεις ή μαύρη αδελφότητα. Η πρόθεσή τους είναι να σταματήσει η εξέλιξη της ανθρωπότητας. Για να σταματήσει η εξέλιξη της ανθρωπότητας ο μόνος τρόπος που μπορεί, η μαύρη αδελφότητα δημιουργεί μίσος μεταξύ οικογενειών, μεταξύ εθνών, και στην ανθρωπότητα. Θέλει τους ανθρώπους να καταβροχθίζουν ο ένας τον άλλον μέσα από το μίσος και να καταβροχθίζουν τον εαυτό τους και να αποτρέψουν την εξέλιξή τους, την πνευματική ανάπτυξη, την υπηρεσία, την ομορφιά και τη δημιουργικότητα.
Γνωρίζοντας αυτό, μην αφήνετε να χταπόδι να προσκολλάται σε σας. Μόλις αρχίσετε να μισείτε, μισείτε περισσότερο και το χταπόδι αρπάζει το μυαλό σας και λέει, "Έλα, να μισείς περισσότερο επειδή υπάρχει λόγος να μισείς περισσότερο, να μισείς περισσότερο." Αυτός είναι ο τρόπος που σας απορροφά πλήρως το μαύρο χταπόδι.

Ποια είναι η ιδανική στάση στον ύπνο για τις γυναίκες όταν έχουν περίοδο



Οι κοιλιακές κράμπες, το αίσθημα βάρους και οι πόνοι της περιόδου δυσκολεύουν για μερικές μέρες κάθε μήνα τη ζωή κάθε γυναίκας, εμποδίζοντάς την να εργαστεί, να γυμναστεί και...
φυσικά να κοιμηθεί με άνεση. Όσον αφορά το τελευταίο, η σωστή στάση σώματος μπορεί να παράσχει στη γυναίκα ανακούφιση και να της επιτρέψει να απολαύσει ποιοτικό και αποκαταστατικό ύπνο.

Οι περισσότεροι γιατροί συμφωνούν ότι ο ύπνος ανάσκελα συνδέεται με τα λιγότερα μυοσκελετικά προβλήματα, δεν είναι όμως αυτή η πλέον κατάλληλη στάση για τις γυναίκες τις δύσκολες μέρες του μήνα.

ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΤΟ!

Αν θες το πιστεύεις, εσύ που ακόμα δεν παντρεύτηκες. Και, μεταξύ μας, πολύ δύσκολο να γλυτώσεις. Να μην προχωρήσεις στο γάμο. Γουστάρεις, δεν γουστάρεις. Θα σε πάρει κι εσένα το ποτάμι. Όπως εκατομμύρια άλλους άνδρες. Ακόμα και φανατικούς μπεκιάρηδες, όπως λέγανε παλιά τους ανύπαντρους, τους εργένηδες.
Παντρεύεσαι και πέφτεις στην αγαμία. Αυτό έχω να σου πω. Κι όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο δεν κάνεις κέφι να πλησιάσεις την σύζυγό σου. Κορμάρα να 'ναι, να την βλέπει ο άλλος και να λοιώνει από πόθο, για εσένα είναι απλά η... γυναίκα σου. Δεν σε τραβάει να το κάνεις μαζί της. Κι αν το κάνεις, η δουλειά θα παίξει χωρίς επιθυμία καυτή. Γιατί;
Ο γάμος! Αυτό το…καλό έχει η παντρειά. Σε στέλνει σε ξένο κρεβάτι. Κι εσένα και εκείνη.
Μου το έλεγε φίλος, χρόνια πολλά πριν, και δεν είχα λόγο να τον αμφισβητήσω. Παντρεμένος με μανουλομάνουλο, που ποτέ δεν έπαψε να του αρέσει η γυναίκα του, κι όμως... Με τον καιρό έσβηνε, τρεμόπαιζε το καντήλι της σεξουαλικής επιθυμίας ειδικά με την συμβία του.
Επιμένω στη λεπτομέρεια, ότι στα μάτια του άνδρα, του φίλου μου, η κυρία του ήταν να την πιεις στο ποτήρι. Ο κόματος.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!


Σκληρή θρησκεία το ισλάμ. Όλες, θα μου πεις, οι θρησκείες λανσάρουν αυστηρότητα, συντηρητικότητα. Τέλος πάντων έχουν κανόνες, δηλαδή “πρέπει”. Όχι αυτό, ναι εκείνο.
Οι διάφοροι θεολόγοι, όμως, του μουσουλμανισμού το 'χουν παρακάνει. Όπως στα παληά τα χρόνια οι χριστιανοί που συνιστούσαν εγκράτεια, ακόμα και αποχή, ενώ θεωρούσαν τη σεξουαλική πράξη κάτι μιαρό, υβριστικό, κάτι που δεν το θέλει ο Θεός.
“Ο προφήτης έλεγε ότι μια από τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής του υπήρξαν οι γυναίκες. Οι άλλες δύο ήταν τα αρώματα και η προσευχή”. Αυτά υποστηρίζει ο πολύ ψαγμένος Γαλλοαργεντινός συγγραφέας του “Αραβικού Κάμα Σούτρα” Μαλέκ Σεμπέλ που κατηγορεί ιεράρχες του μωαμεθανισμού ότι δεν ερμηνεύουν σωστά το Κοράνι.
Τριάντα χρόνια μελέτησε το ισλάμ και την αραβική κουλτούρα ο Μαλέκ Σεμπέλ, με τρεις διδακτορικούς τίτλους, και λέει: “Οι γυναίκες του Μωάμεθ μιλούσαν ανοικτά για τα ερωτικά θέματα.
Το μουσουλμανικό ιερατείο, επιτέλους, να πάψει να διαστρεβλώνει τη θεϊκή επιταγή. Άνθρωποι καλλιεργημένοι, πιστοί του Μωάμεθ, κουράστηκαν από την ανελευθερία και την υποκρισία και υποχρεώνονται να καταφεύγουν σαν αμαρτωλοί στην ικανοποίηση των επιθυμιών τους”.
Είναι γνωστό ότι το Ευαγγέλιο του σεξ, το Κάμα Σούτρα, είναι έργο θεολόγου της ινδουϊστικής θρησκείας. “Τα κλασικά αραβικά κείμενα του 15ου αιώνος κι ακόμα παλαιότερα προτείνουν περισσότερο ευρηματικές στάσεις σε σύγκριση με το Κάμα Σούτρα λέει ο Σεμπέλ.
Ποια, αλήθεια, είναι η στάση που θεωρεί την καλύτερη ο Μωάμεθ;

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΕΙ, ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!



Εάν πριν εκατό, λέω 100, όχι 1.000 χρόνια, κυκλοφορούσαν οι γυναίκες έτσι όπως σήμερα «ντύνονται» θα τις είχαν πετάξει στο μπουντρούμι, με απόφαση δικαστική. Όπως «ντύνονται» σήμερα όχι στην παραλία, ούτε στο δικό τους ιδιωτικό χώρο.
Αυτή είναι η μόνη αληθινή επανάσταση του ανθρώπινου είδους. Η ενδυματολογική και η σεξουαλική απευλευθέρωση. Αν μιλάμε σοβαρά. Παπάρια έγραψε η Γαλλική Επανάσταση, η Οκτωβριανή και όποια άλλη. Οι αλλαγές και οι κοινωνικές κατακτήσεις, οι αληθινές, οι πραγματικές, οι ορατές, αφορούν το τολμηρό ντύσιμο που αναδεικνύει και επιδεικνύει το σώμα. Όπως η νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων, ακόμα και ιερέων. Αυτές είναι οι χειροπιαστές επαναστατικές ανατροπές της Ιστορίας.
Συνελήφθη Ιταλός να αυνανίζεται στην πλατεία πανεπιστημίου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φοιτητών. Δικάστηκε ο ανώμαλος επιδειξίας και άρπαξε φυλακή 3 μηνών και πρόστιμο 3.420 ευρώ.
Το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας, όμως, έκρινε ότι ήταν μαλακία η απόφαση να τιμωρηθεί ο αυνανιστής σε δημόσιο χώρο. Και ακύρωσε τη φυλακή, ενώ πρότεινε να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα αποφασιστεί από άλλο δικαστήριο.

ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου
Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων που το παίζουν και διαβασμένοι ξέχασαν τα μνημειώδη γραπτά που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας, και αναγόρευσαν τις ραδιουργίες τις επιδιώξεις και τα παραμύθια των Εβραίων ως ιερά κείμενα. Εγώ ως Έλληνας θλίβομε για την κατάντια τους. 

Για μένα δεν υπάρχουν θεόπνευστες γραφές. Όλες είναι δημιουργήματα ανθρώπων, και τις θεωρώ θρησκευτικά παραμύθια. Επίσης αυτές οι γραφές είναι δημιουργήματα των Εβραίων, και ειδικά του Μωυσή αλλά και των επόμενων αρχηγών τους, που από τα χρόνια ττων Φαραώ, έβαλαν τους υψηλούς στόχους να κυριαρχήσουν στη γη. Δεν το έβλεπαν ως ουτοπία, γιατί ο τότε γνωστός κόσμος ήταν η Αίγυπτος και τα πέριξ. 

Ακόμη οι Εβραίοι πάντα είχαν στόχο το πώς θα απαλλαγούν από τους Ρωμαίους, και σαν ραδιούργος λαός εφάρμοζε τα πιο περίεργα σενάρια. Δεν είναι άσχετη με τις δραστηριότητες του Παύλου η πυρκαγιά στην Ρώμη, για την οποία και δικαίως κατηγορήθηκε. 

Μέσα σε αυτούς τους στόχους εντάσσετε και η δράση του Χριστού.
Oι Ρωμαίοι την ποινή της σταύρωσης επέβαλαν στους επαναστάτες κατά της Ρώμης όπως σταύρωσαν και τον Σπάρτακο. Μάλλον για επαναστάτης σταυρώθηκε ο Χριστός. Μπορεί να το απαίτησαν οι Εβραίοι, με το άρων άρων σταύρωσον αυτόν, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Πιλάτος διέταξε την σταύρωση, γιατί το απαίτησαν οι Εβραίοι. Οι σταυροθέντες έμεναν επί του σταυρού δύο έως τρείς μέρες. Ο Χριστός έμεινε δύο ώρες. (σύμφωνα με τα ευαγγέλια). Ο Ιωσήφ ο Aριμαθείας ήταν βουλευτής και επόμενο ήταν να έχει προσωπική γνωριμία με τον Πιλάτο, να τον δωροδόκησε και να πείρε τον Χριστό λιπόθυμο. Και με τα αρώματα να τον συνέφεραν. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Ήταν μια καλά οργανωμένη κίνηση, μιας μεγάλης ομάδας Εβραίων, που δρούσε αυτόνομα, και εκμεταλλευόμενη την αναμονή του Μεσσία σύμφωνα με την θρησκεία τους. Ήταν και η εποχή των θαυματοποιών, και με καλά σκηνοθετημένα θαύματα προσπάθησαν να προσηλυτίσουν οπαδούς. Πέρα από τους 12 μαθητές και τις γυναίκες που τον ακολουθούσαν υπήρχε και η μεγάλη ομάδα των 70 συνεργατών (αβανταδόρων) οι οποίοι προηγούντο του Χριστού σε κάθε πόλη που επισκέπτονταν. Είχαν εντολή να μπαίνουν όχι μπουλούκι αλλά ανά δύο προφανώς να μην δημιουργήσουν υποψίες. Να συζητάνε με όποιους τους δέχονταν. Όχι συζητήσεις με όσους δεν τους δέχονταν, και να τινάζετε την σκόνη από τα σανδάλια σας καθώς θα φεύγετε από αυτούς.

Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΘΕΟ

Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου
Σύμφωνα με τα δεδομένα της Επιστήμης, ο άνθρωπος εμφανίστηκε στη Γη πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια. Όταν περνούσε την περίοδο της ζωώδους κατάστασης το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ήταν έμφυτο, και όπως όλα τα ζώα, οι κινήσεις για την αυτοπροστασία του γίνονταν εξ ενστίκτου. Όμως όσο προχωρούσε η εξέλιξη των όντων, ο άνθρωπος άρχισε να ξεχωρίζει από τα άλλα ζώα διότι σιγά - σιγά γίνονταν λογικό Ον. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης εξακολουθούσε να υπάρχει αλλά όχι εξ ενστίκτου, αλλά με βάση τη λογική. Οι κίνδυνοι που αντιμετώπιζε ήταν πάμπολλοι. Όπως οι λιμοί, οι σεισμοί, οι πλημμύρες, οι τυφώνες, οι αρρώστιες, οι παγετώνες, οι καύσωνες, τα άγρια ζώα, κ. α. Μερικούς κινδύνους τους αντιμετώπιζε με τη λογική, όμως για τους άλλους αισθανόταν πολύ αδύνατος, γιατί παντού παραμόνευε ο θάνατος. Εναγωνίως αναζητούσε μια βοήθεια ικανή να αντιμετωπίσει τους πάμπολλους κινδύνους, - μια σανίδα σωτηρίας, - Πολλά βίαια φυσικά φαινόμενα δεν μπορούσε να τα εξηγήσει. Η αρμονία της φύσεως αλλά και η πολυπλοκότητα του Σύμπαντος τον προβλημάτιζαν. 

Μη έχοντας τα δεδομένα της σύγχρονης επιστήμης, έπλασε λοιπόν στη φαντασία του μια αόρατη ανωτέρα δύναμη που δέσποζε παντού, και νόμισε ότι του έδινε απάντηση στους προβληματισμούς του. Την ανωτέρα αυτή δύναμη την ονόμασε Θεό, Αλλά και ορατές δυνάμεις, όπως ο Ήλιος με τη θερμότητά του και με το Φως του, η Γη που του παρείχε διατροφή, πήραν εξέχουσα θέση στη ζωή του, και θεοποιήθηκαν. Ακόμη και ότι είχε έντονη επίδραση στο ψυχικό και στο υλικό του κόσμο, θεώρησε ότι είναι αποτέλεσμα της δράσης κάποιας επί μέρους Θεότητας. ( τύχη, χαρά, λύπη, δικαιοσύνη, αδικία, πλούτος, ξεφάντωμα, πόλεμος, ειρήνη, κ.α. ) 

Έτσι κατά τον πρωτόγονο αλλά και τον μετέπειτα άνθρωπο ο Θεός είναι ο δημιουργός αυτού και των πάντων γύρο του. Είναι παντοδύναμος, παντογνώστης, πάνσοφος. Αλλά Ο Θεός όταν εξοργίζετε, προκαλεί τα βίαια φυσικά φαινόμενα (Θεομηνίες). Με διάφορες προσφορές ο άνθρωπος προσπαθώντας και νομίζοντας ότι έτσι θα κατευνάσει την οργή του, δεν δίστασε να προβεί ακόμη και σε ανθρωποθυσίες, βεβαίως σε εποχές που εστερήτο επιστημονικής γνώσης, και ήταν έρμαιος των αρρωστημένων μυαλών της κάθε θρησκείας. 

Ο φόβος του θανάτου τον ανάγκαζε όλο και πιο πολύ να ζητά τη βοήθειά του. Ο Θεός πλέον έγινε η ελπίδα του για το σήμερα και για το αύριο. Με την επικράτηση του Χριστιανισμού (δια της βίας) η πλύση εγκεφάλου που υφίσταται από τους γονείς του, αλλά κυρίως από το ιερατείο, του διαμορφώνει τη σκέψη έτσι που να θεωρεί την ύπαρξη του δεδομένη. Τα χαμηλόφωνα λόγια του ιερατείου ότι αν δεν είμαστε πιστοί, θα πάθουμε κακό, είναι και αυτά ένας τρόπος άσκησης ψυχολογικής βίας. Έτσι πλέον ζούμε από την ώρα που γεννιόμαστε, και παρά τη θέλησή μας, μας βαπτίζουν, σε μία ατελείωτη θρησκευτική δικτατορία, του φόβου, που είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο το ιερατείο μπορεί να ελέγχει τις λαϊκές μάζες. Διότι με την πρόοδο της επιστημονικής γνώσης ο άνθρωπος ελαχιστοποίησε τους κινδύνους που απειλούσαν τη ζωή του, γνωρίζει πως δημιουργήθηκε αυτός και τα πάντα γύρο του, και έτσι αργά και σταθερά προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από μια ουτοπία.

Η ΟΜΑΔΑ "ΧΙΜΑΙΡΑ"



Η μυστική αρνητική ομάδα που κατήλθε στην Γη από τον Ωρίωνα, με την κωδική ονομασία "Χίμαιρα", μετά την εισβολή στο Κονγκό το 1996, απαρτίζεται από αυτούς που αποκαλούνται "Άρχοντες" και έχει διεισδύσει στους στρατούς όλων των μεγάλων εθνών. Αυτή η ομάδα ελέγχει κρυφά τη συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών βάσεων σε όλο τον κόσμο, πολλές από τις οποίες ανήκουν στο στρατό των ΗΠΑ.
Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ομάδα και τις μυστικές συμφωνίες που έχει επιβάλει στις ηγεσίες όλων των εθνικών στρατών σε όλο τον κόσμο με σκοπό να εμποδίσει και να σβήσει όλα τα ίχνη κάθε καλοπροαίρετη εξωγήινης επαφής, ανοίξτε αυτόν τον σύνδεσμο:
Η Γη εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο πολέμου μεταξύ πολλών εξωγήινων φυλών. Στην σκοτεινή πλευρά ανήκουν οι Rothschild που προέρχονται από τον Ωρίωνα. Η φατρία των Rockefeller / Bush / Illuminazi προέρχονται από τους Δρακονιανούς. Οι Ισλαμιστές της ISIS / DAESH και οι μισθοφόροι της Blackwater / Xe / Academi είναι ερπετικής προέλευσης. Οι οικογένειες των Ιησουιτών και οι "Μαύροι Άρχοντες" προέρχονται από την αρνητική παράταξη των Ανδομεδίων..
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Από την πλευρά του Φωτός, οι περισσότεροι από τους Εργάτες του Φωτός προέρχονται από τις Πλειάδες και τον Σείριο. Κάποιοι άλλοι προέρχονται από τον Αντάρη και τον Αρκτούρο. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι των οικογενειών των Δράκων στην Ανατολή προέρχονται από τη θετική φατρία των Δρακονιανών. Πολλά μέλη του Κινήματος Αντίστασης και πολλοί θετικοί στρατιωτικοί είναι Ανδρομέδιας προέλευσης.
Κάτω από τις εντολές του Διός βρίσκονται τα σκάφη των Πλειάδειων, Σείριων, Ανδρομέδιων, Αρκτουριανών και των Στόλων Αντίστασης. Τα μικρά Σκάφη ανήκουν στην Διοίκηση Ashtar και οι μεγάλες Σφαίρες (Biosatellites) ανήκουν στoν Κεντρικό Πολιτισμό της Αρχαίας Φυλής (Sphere Being Alliance).

ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ"!



Εκπληκτική έκθεση του ρωσικού υπουργείου άμυνας..
ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ"!
Σύμφωνα με έκθεση του ρωσικού υπουργείου άμυνας, ο Πατριάρχης Κύριλλος μετέβη στην Ανταρκτική, όπου τέλεσε "ειδικό αρχαίο τελετουργικό" διαβάζοντας ένα αρχαίο μυστικό κείμενο, για να εξευμενίσει τις "άγριες διαθέσεις" της "Κιβωτού"!
Ως γνωστόν η "Κιβωτός του Γαβριήλ" ανευρέθη κάτω από ένα από τα μεγαλύτερα Τζαμιά της Σαουδικής Αραβίας και προκάλεσε τον θάνατο πολλών ανθρώπων που επεχείρησαν να την παραβιάσουν και που βρίσκονταν κοντά της. Οι Σαουδάραβες την εμπιστεύτηκαν στους Ρώσους, όπου μετέβη εκεί ολόκληρη μοίρα του ρωσικού στόλου, την παρέλαβε και την μετέφερε στην Ανταρκτική.

Βόμβα ντόπας στο Ρίο - Ρώσοι χάκαραν την WADA - Στο στόχαστρο Αμερικανίδες αθλήτριες όπως οι αδελφές Γουίλιαμς και Μπάιλς

Βόμβα ντόπας στο Ρίο - Ρώσοι χάκαραν την WADA - Στο στόχαστρο Αμερικανίδες αθλήτριες όπως οι αδελφές Γουίλιαμς και Μπάιλς - Media
Βαριές κατηγορίες, που αφήνουν ανοιχτές διαφορετικές εκτιμήσεις και πολλές θεωρίες, προέκυψαν από χάκερς, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από Ρώσους, που παραβίασαν την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντι-Ντόπινγκ (WADA).
Στην κατηγορία «εμπιστευτικό», που παραβιάστηκε, κατηγορούνται οι αδερφές Γουίλιαμς, η Σιμον Μπάιλς, καθώς και άλλοι πρωταθλητές, πως κατέθεσαν πιστοποιητικά για να δικαιολογήσουν ακραίες τιμές antidoping στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Λίγο μετά έσκασε η «βόμβα». Διάφοροι Αμερικανοί πρωταθλητές, δικαιολόγησαν με ιατρικά πιστοποιητικά υψηλές τιμές απαγορευμένων ουσιών που βρέθηκαν στο αίμα τους σε εξετάσεις που υποβλήθηκαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των Αγώνων.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «επετράπη η χρήση παράνομων ουσιών, η οποία δικαιολογείται από πιστοποιητικά έγκρισης για θεραπευτική χρήση».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα