Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Μας παρακολουθούν. Κι όταν βλέπουν ότι χάνουμε στο ποδόσφαιρο και από τα νησιά Φερόε καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν να κάνουν με σοβαρό κράτος. Κι αρχίζουν να διεκδικούν οι μεν Σκοπιανοί όλη τη Μακεδονία και οι Τούρκοι όλο το Αιγαίο, τη Θράκη και τη Μακεδονία μέχρι τη Θεσσαλονίκη πια, οι δε Αλβανοί την ...Αθήνα.
Σου λέει ένας που χάνει από τα νησιά Φερόε πως θα πολεμήσει έναν κολοσσό σαν τα ...Σκόπια ή με μία υπερδύναμη όπως η Αλβανία;

ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΦΟΥ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ», ΘΕΛΕΙ «ΚΙ ΑΛΛΟ»


Είσαι μέσα της και το έργο εξελίσσεται περίφημα. Το κορίτσι στο δείχνει με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο, τις εκφράσεις στο πρόσωπό της, πιθανόν να στο λέει και με το στόμα, ακόμα και να παραμιλάει τρισευτυχισμένη, ότι πλησιάζει στην κορύφωση, ότι έχει απογειωθεί τόσο διότι της «έρχεται» ο οργασμός.
Έστω ότι πετύχατε το ιδεώδες. Να τελειώσετε μαζί. Και με διαφορά δευτερολέπτων να προκύψει το σενάριο, δεν τρέχει τίποτα αν χρειάζεται δυο-τρεις κινήσεις ακόμα ο ένας από τους δύο. Παίζει και η άλλη περίπτωση, που σπάνια εκείνη να τη φανερώσει. Να θέλει «κι άλλο»... Να αισθάνεται πανέτοιμη κιόλας, να «το 'χει» τούτη τη μεθυστική στιγμή να ξαναφθάσει αμέσως σε οργασμό. Τι κάνεις εσύ αν πήρες πρέφα την επιθυμία της, αν στο ψιθύρισε στο αυτί;
Τι κάνεις εσύ ο άνδρας. Που δεν είσαι γυναίκα και γι' αυτό ανίκανος στο τρίλεπτο, στο πεντάλεπτο να πυροβολήσεις πάλι με το υγρό πυρ. Η άλλη, όμως, έχει το προνόμιο να κολυμπήσει στον ωκεανό της ηδονής μ' έναν ακόμα καπάκι οργασμό, και μ' έναν τρίτο, και τέταρτο ίσως.
Μια στιγμή. Και η «εύκολη» σε πολλαπλούς οργασμούς γυναίκα δεν είναι σίγουρο ότι θα σκοράρει έστω μόνο έναν κάθε φορά. Όχι, βέβαια. Ένα γαμήσι και για τις πιο οργασμικές κάποιες φορές καταλήγει... άσφαιρο. Ο γυναικείος οργασμός χρειάζεται τους ερεθισμούς του, δεν τον απολαμβάνει με... παραγγελιά.
Στο θέμα μας.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ»

Δεν γινόταν διαφορετικά. Οι κοτζαμπάσηδες, αυτοί που δεν ήθελαν το ξεσηκωμό, την Ελληνική Επανάσταση, τελικά πήραν το κουμάντο με την λήξη της τουρκοκρατίας στην πατρίδα μας. Από τότε ξεκίνησε αυτό που σήμερα λέγεται διαπλοκή και νταβατζήδες, μια ιστορία που κρατάει δύο αιώνες.
Δεν γινόταν διαφορετικά. Καμία τύχη οι Φιλικοί, αυτοί που έβαλαν το μπουρλότο για να ελευθερωθεί η Ελλάδα. Κι όσοι συμφώνησαν με το πνεύμα της Φιλικής Εταιρείας που ήταν ενάντια και των Οθωμανών και των τουρκολατρών, των προσκυνημένων αρχόντων τοπικής εμβέλειας.
Δεν γινόταν διαφορετικά. Επειδή έπαιξε το ρόλο του και ο ξένος παράγοντας, οι πράκτορες της Αγγλίας. Και από την άλλη, οι λεγόμενες λαϊκές δυνάμεις, οι δημοκρατικές, οι πατριώτες συμβιβαζόντουσαν, απέφευγαν την ανοικτή ρήξη με τους «ολιγαρχικούς», τους κοτζαμπάσηδες. Εκείνους που δεν ήθελαν να χάσουν τα κεκτημένα με την αποχώρηση των σουλτανικών.
Πρώτη Δεκεμβρίου 1822 έχει συγκληθεί στο Άργος η Πελοπονησιακή Γερουσία με σκοπό να αυτοανακηρυχθεί η πολιτική τους εξουσία στον Μοριά, πριν από την εθνοσυνέλευση. Η κουφάλα ο Μαυροκορδάτος προηγουμένως, σα σήμερα, 4 Νοεμβρίου, στήνει ένα κόλπο, τη «Συνέλευση της Δυτικής Χέρσου Ελλάδος», ο δε Νέγρης φτιάχνει ένα κοτζαμπάσικο σώμα από 70 προκρίτους, τον «Άρειο Πάγο» στην Ανατολική Ελλάδα.

ΠΕΡΙ ΑΓΓΕΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΔΑΙΜΟΝΩΝ




ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!! ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟ ΔΙΤΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!

Ποιος διάβολος δημιούργημα του Πανάγαθου Θεού και παραμύθια. Είναι δυνατόν το Άπλετο Φως να δημιουργήσει στον Παράδεισο-Φωτεινά Πεδία το σκότος; Εκτός κι αν εννοούν τα ιερατεία ως παράδεισο τον πλανήτη Γη και ως ανάσταση των νεκρών τα σάρκινα σώματα με μορφές άντρα-γυναίκα!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΟΜΟΙΟ ΤΟΥ; Μάθετε πρώτα σε τι κόσμο ζείτε και μετά μιλάτε για διαβόλους και τριβόλους. Μόνον με τον φόβο μαζεύονται τα πρόβατα οι πιστοί ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ στο μαντρί!

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ




Το θέλημα του Πατέρα όλων Τριαδικού Θεού για τον Άνθρωπο είναι ο Άνθρωπος να έχει διπλή φύση, όπως δύο είναι οι δημιουργίες του Πατέρα Όλων Θεού, η πρώτη Αρχέτυπη δημιουργία είναι από Φως και Ζωή, ενώ η δεύτερη θνητή δημιουργία είναι από την ύλη, όπου γεννήθηκαν από την ύλη τα τέσσερα στοιχεία από πυρ και πνεύμα.


Διαβάζουμε στα Ερμητικά κείμενα και θέλω να προσέξουμε όλοι μας τον διαχωρισμό που κάνει ο Ερμής Τρισμέγιστος στις δύο δημιουργίες διαχωρίζοντας τον Άνθρωπο σε δύο φύσεις, μία που ανήκει στον Αρχέτυπο κόσμο, και μία θνητή του φύση που ανήκει στην θνητή δημιουργία των επτά κύκλων από πυρ και πνεύμα.

Ερμής προς τον Ασκληπιό:
Τελικά ο Θεός έπλασε από δύο φύσεις τον Άνθρωπο.
Τη θνητή και την θεϊκή.
Και τον Αγαθό Άνθρωπο, και αυτόν που είναι αθάνατος.

Το θέλημα του Θεού πρόσταζε, ο Άνθρωπος να είναι καλύτερα πλασμένος από τους θεούς.

"Τη θνητή και την θεϊκή".
H θνητή φύση του ανθρώπου μέσω της  Αρμονίας των αντιθέτων, πετυχαίνει την άνοδο στους κύκλους και την θέωση του.

Καθολική Εκκλησία-Σαν Ντιέγκο: Όσοι ψηφίσουν την Κλίντον θα πάνε στην κόλαση!



Νοέμβριος 4, 2016.


Η καθολική εκκλησία του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, έστειλε επιστολή προς τους ενορίτες της στην οποία επισημαίνει ότι όσοι ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ θα καούν στην κόλαση.





Το δημοσίευμα είναι του ‘The San Diego Union-Tribune’και διευκρινίζει ότι το κόμμα της Χίλαρι Κλίντον στηρίζει την άμβλωση, τον γάμο ομοφυλοφίλων, την ευθανασία, την κλωνοποίηση του ανθρώπου και την έρευνα των εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων.



Σύμφωνα με την εκκλησία οι πολιτικοί που υποστηρίζουν αυτές τις πρωτοβουλίες και οι οπαδοί τους θα εκτεθούν στο «αιώνιο μαρτύριο».

Πρώτες βοήθειες σε περίπτωση διάσεισης

Πρώτες βοήθειες σε περίπτωση διάσεισης

Η διάσειση είναι μία πολύ συνηθισμένη περίπτωση που ιδανικά προκαλεί μόνο προσωρινή διαταραχή του εγκεφάλου χωρίς καμία μόνιμη βλάβη. Πως χειριζόμαστε τέτοια περιστατικά για παροχή πρώτων βοηθειών αλλά πιο σημαντικά πως αναγνωρίζουμε ότι η βλάβη είναι όντως διάσειση και όχι κάτι πιο σημαντικό.
 
Τι είναι διάσειση;
Η εγκεφαλική διάσειση όπως είναι σωστά ο όρος είναι η βίαιη διαταραχή του εγκεφάλου μέσα στο κρανίο. Είναι με μεγάλη διαφορά η πιο συνηθισμένη βλάβη εγκεφάλου καθώς μπορεί να προκληθεί από οποιοδήποτε απότομο χτύπημα στο κεφάλι. Επίσης, χαρακτηριστική είναι η απουσία βλάβης των εγκεφαλικών κυττάρων. Βλέπετε ένα τέτοιο παράδειγμα στην επόμενη εικόνα.
 
diaseish_01
 
Το απότομο χτύπημα στη δεξιά πλευρά του κρανίου οδήγησε στον τραυματισμό του εγκεφάλου και την μετακίνηση του (λόγω αδράνειας) στην αριστερή πλευρά τραυματίζοντας τον και εκεί. Ο εγκέφαλος είναι το πιο προστατευμένο όργανο στο ανθρώπινο σώμα, πέρα από το κρανίο, βρίσκεται μέσα στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό (ΕΝΥ). Μία από τις κύριες λειτουργίες του ΕΝΥ είναι η προστασία του εγκεφάλου από μικρά χτυπήματα και δονήσεις. Ωστόσο, ένα ισχυρό χτύπημα αναγκάζει τον εγκέφαλο να μετακινηθεί βίαια και να χτυπήσει στα τοιχώματα του κρανίου.

Η μεγαλύτερη απεργία στην ιστορία των αμερικανικών φυλακών

Οι Καλύτερες Φράσεις Του Δον Κιχώτη

don
  • Αγάπησε όχι αυτό που είσαι, αλλά αυτό που θα γίνεις.
  • Δεν υπάρχει γνωμικό που να μην είναι σωστό, καθώς όλα είναι παιδιά της εμπειρίας, της μητέρας όλων των επιστημών. 
  • Τι τρέλα ή ανοησία  να μιλώ για λάθη ξένων, έχοντας τόσα δικά μου να σχολιάσω;
  • Η επιβράβευση πρέπει να δίνεται στα έργα, όχι στις λέξεις.
  • Όπου υπάρχει πολλή αγάπη, δεν τείνει να υπάρχει πολλή ευκολία.

“H γενναία Άλκηστη και ο δειλός Άδμητος ”

Ο θρήνος για την Άλκηστη, του Pierre Pyeron
Η Άλκηστη ήταν η ωραιότερη από τις τρεις κόρες του βασιλιά της Ιωλκού, Πελία, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα σατανικά σχέδια της Μήδειας, με τρόπο μάλιστα ανατριχιαστικό.
Τον διαβεβαίωσε, ως μάγισσα που ήταν, πως, αν δεχόταν να τον κομματιάσουν οι κόρες του και να τον ρίξουν σ' ένα καζάνι, όπου θα έβραζαν μαγικά βότανα, θα κατάφερνε να ξαναγίνει νέος.
H Άλκηστη δεν συναινεί στο διαμελισμό, ως θεοσεβής και συμπονετική από παιδί που ήταν, κι αρνείται να εξυπηρετήσει την πανουργία της Μήδειας, που το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει από τη μέση ο Πελίας και να περάσει ο θρόνος της Ιωλκού στο νόμιμο διάδοχο, τον Ιάσονα, τον άντρα της..
Η νεαρή Άλκηστη γίνεται μάρτυρας ενός φόνου, που υπόσχονταν την Ανάσταση που δεν έγινε ποτέ!
Η ίδια θα βιώσει τη δική της Ανάσταση, λόγω του χαρακτήρα της, της αγάπης προς τον άντρα της, που την κέρδισε σε διαγωνισμό με τους άλλους μνηστήρες της.
Ο Απόλλων βοηθά τον Άδμητο να κερδίσει την Άλκηστη!
Τού χρωστούσε αυτή τη χάρη, από τότε που δούλευε, τιμωρημένος από το Δία στα κτήματα του Άδμητου στις Φερές της Θεσσαλίας και ο Άδμητος τον φιλοξένησε γενναιόδωρα.
Τον βοήθησε, λοιπόν, ο θεός να ξεύξει δυο ζώα διαφορετικού γένους, συγκεκριμένα ένα λιοντάρι και ένα κάπρο, εξημερώνοντάς τα!
Ήταν ο όρος που είχε θέσει ο Πελίας για να παντρέψει την κόρη του!
Ο Άδμητος έτσι παντρεύεται την Άλκηστη.
Οι Μοίρες όμως, κατ’ άλλο μύθο η Άρτεμη, έχουν άλλα σχέδια για την ευτυχία του ζευγαριού και ο Άδμητος πρέπει να υποταγεί στη θέλησή τους, να δεχτεί τον πρόωρο θάνατό του.
Με τη μεσολάβηση και διαπραγματευτική δεινότητα και πάλι του Απόλλωνα, το πεπρωμένο του Άδμητου αλλάζει.

Πριν μπορέσεις πραγματικά να ζήσεις..

Η ζωή είναι περίεργη καθώς την ζεις μονάχα μία φορά και την πληρώνεις δέκα. Έχεις μονάχα μία ευκαιρία για να βρεις την ιδανική συνταγή, μα αν την πετύχεις μία φορά σου είναι αρκετή. 
Για να μπορείς λοιπόν να πεις πως έφτασες στο τέρμα, πως είδες όσα ήθελες και έχεις πια χορτάσει..
prin-boreseis-na-ziseis-woman-sunrise-ingolden-gr-500
Πρέπει τουλάχιστον μία φορά να καεί η γλώσσα και η καρδιά σου.
Πρέπει να γρατζουνιστούν τα γόνατα μα και τα σχέδιά σου.
Πρέπει να αποτύχεις για να επιτύχεις, γιατί όσοι δεν απέτυχαν είναι όσοι ποτέ δε ρίσκαραν.
Πρέπει να γευτείς λεμόνι και αλάτι για να σε γλυκάνει μία σοκολάτα γάλακτος.
Πρέπει να γνωρίσεις τους λάθος ανθρώπους για να εκτιμήσεις την αξία της συντροφιάς όταν βρεις επιτέλους τους σωστούς.
Πρέπει να χάσεις το πτυχίο γαλλικών, την θέση στη σχολή που ονειρευόσουν από παιδί ή έστω τα κλειδιά με το αγαπημένο σου μπρελόκ.
Πρέπει να πληγωθείς μα πρέπει και να πληγώσεις.
Να αποχωριστείς τον πρώτο σου έρωτα και να βρεις το αέναο πάθος της ζωής σου. Αφού το βρεις, όποιο κι αν είναι, πρέπει ολοκληρωτικά να του δοθείς.
Πρέπει να ξυπνήσεις ένα πρωί και να αναρωτηθείς αν αντέχεις να υπομείνεις την ημέρα που ξεκινάει.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ




Η τέλεια γνώση της τέχνης να μην είστε εύθικτοι, να αποφεύγετε την υπερευαισθησία, είναι σημαντική για την ανάπτυξη πνευματικής συνειδητότητας. Μια ανάλυση της ψυχολογίας της ευθιξίας δείχνει ότι είναι αποτέλεσμα παρεξήγησης, συμπλέγματος κατωτερότητας κι ενός «εγώ» που δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Η ευαισθησία εκφράζεται με την έλλειψη ελέγχου πάνω στο νευρικό σύστημα. Μια σκέψη ότι κάποιος σας πρόσβαλε εισβάλλει στον νου και το νευρικό σύστημα επαναστατεί.
Ως αντίδραση, κάποιοι βράζουν μέσα τους, θυμωμένοι ή πληγωμένοι και δεν εκδηλώνουν την έντασή τους αυτή εξωτερικά. Άλλοι εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους με μια εμφανή και στιγμιαία αντίδραση που φαίνεται στα μάτια και στο πρόσωπό τους – και συχνά και στα κοφτερά λόγια τους. Και στις δύο περιπτώσεις, η ευθιξία κάνει τον άνθρωπο δυστυχισμένο και δημιουργεί μια αρνητική δόνηση η οποία επηρεάζει επίσης αρνητικά και τους άλλους.
Η ικανότητα να αναδίδει κάποιος πάντα μια αύρα καλοσύνης και γαλήνης θα πρέπει να είναι το κίνητρο της ζωής. Ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος υπερδιέγερσης, εξαιτίας κακής συμπεριφοράς των άλλων, αυτός που παρ’ όλα αυτά ελέγχει τον εαυτό του σε μια τέτοια κατάσταση, είναι κύριος του εαυτού του.

ΘΕΪΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ


Κάθε πρωί που ο χαρούμενος ήλιος τρυπώνει στο δωμάτιό μου και με ξυπνά ευγενικά μ’ ένα απαλό άγγιγμα των ακτίνων του, τρίβω τα μάτια μου από τον ύπνο, κοιτάζω τον ουρανό που είναι γεμάτος ακτινοβολία και λέω: «Θεέ του φωτός, κάνε τα δάχτυλά Σου του λαμπερού φωτισμού να παίζουν πάνω σε κάθε πλήκτρο της ζωής μου ώστε όλες οι νότες να ενωθούν σ’ ένα τραγούδι αρμονίας και αγάπης. Μην αφήσεις καμία παραφωνία να αμαυρώσει τη μουσική σύνθεση που γράφω με τη ζωή μου».
Η δυσαρμονία είναι δυστυχία και θάνατος. Η αρμονία είναι η χαρά της ζωής.
Δεν βλέπουμε πάντα αυτά που είναι τα πιο κοντινά σ' εμάς. Προσπερνάμε πλούτη που είναι στο χέρι μας να αποκτήσουμε και κυνηγάμε χίμαιρες. Ψάχνουμε ασφάλεια στο σκοτάδι, ενώ στην πραγματικότητα λαχταράμε το φως. Πίνουμε ακόρεστα χρυσά όνειρα όταν η ψυχή μας διψάει για την Έσχατη Πραγματικότητα. Κυνηγάμε, ως καταφύγιο, τη μη υπαρκτή σκιά της χίμαιρας, ενώ στην πραγματικότητα επιθυμούμε διακαώς την όαση της γαλήνης και της αρμονίας που βρίσκεται στην ψυχή μας.
Ησυχάστε τη νοητική ανησυχία που στρέφεται στον εξωτερικό κόσμο και στρέψτε τον νου μέσα σας. Εναρμονίστε τις σκέψεις και τις επιθυμίες με τις πραγματικότητες που εκπληρώνουν τα πάντα και ήδη κατέχετε μέσα στην ψυχή σας. Τότε θα δείτε την αρμονία που βρίσκεται πίσω από τη ζωή σας και απ’ όλη τη φύση. Η ομορφιά και το βάθος της γιόγκα έγκειται στο ότι χαρίζει αυτήν τη σταθερή ησυχία.

Πέτρες στη χολή: Το συστατικό στη διατροφή που τις προλαμβάνει

Πέτρες στη χολή: Το συστατικό στη διατροφή που τις προλαμβάνει
Οι πέτρες στη χολή είναι η βασική αιτία για το 90% των περιπτώσεων οξείας χολοκυστίτιδας.
Οι πέτρες στη χολή αποφράσσουν τον κυστικό πόρο, προκαλώντας πόνο, ναυτία, εμετούς, πυρετό, ρίγος, ίκτερο (κίτρινο χρώμα στο δέρμα και στα μάτια) και φούσκωμα κοιλιάς.
Σχηματίζονται στη χοληδόχο κύστη και οι λόγοι που οδηγούν στη δημιουργία τους παραμένουν άγνωστοι.
Αποτελούνται κυρίως από χοληστερόλη και χολικά άλατα. Το μέγεθός τους ποικίλλει και μπορεί να είναι μικρό, όσο οι κόκκοι της άμμου και να φτάνει σε μέγεθος μια μπάλα του γκολφ.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουν σεξ τα παντρεμένα ζευγάρια;

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουν σεξ τα παντρεμένα ζευγάρια;
«Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;»
 η συχνή ερώτηση που ακούμε είτε μέσα από τη συμβουλευτική γραμμή, είτε στις συνεδρίες, ακόμα και στις παρέες. Μερικοί ανησυχούν επειδή δεν κάνουν αρκετό σεξ, ενώ άλλοι θορυβούνται επειδή αντίθετα έχουν πλούσια σεξουαλική ζωή.
Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, η συχνότητα και η ποιότητα των σεξουαλικών επαφών μπορεί σταδιακά να μετατραπεί σε μόνιμη ανησυχία ενός ζευγαριού και να οδηγήσει στην εμφάνιση συμπτωμάτων άγχους και στρες, προβλημάτων χαμηλής αυτό-εκτίμησης, σε εντάσεις και συγκρούσεις, καθώς και καταθλιπτικά συμπτώματα. Όταν τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ, τότε οι σχέσεις τους γίνονται πολύ πιο επιρρεπείς στο θυμό, στη συναισθηματική αποσύνδεση, στην απιστία και στο διαζύγιο.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο του Kinsey, τα ζευγάρια ηλικίας 18 έως 29 ετών κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 112 φορές το χρόνο, τα άτομα ηλικίας από 30 έως 39 ετών συνευρίσκονται σεξουαλικά περίπου 86 φορές το χρόνο και τέλος, τα ζευγάρια από 40 έως 49 ετών κάνουν σεξ σχεδόν 69 φορές το χρόνο. Το 13 % των παντρεμένων ζευγαριών κάνουν σεξ μερικές φορές το χρόνο, το 45 % μερικές φορές το μήνα, το 34 % δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα και το 7 % τέσσερις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα.

Μερικά για τα σπίτια της Σμύρνης και τους δημιουργούς τους…



Αυτά που παρακάτω καταχωρώ σήμερα στον «Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας», τα οποία αναφέρονται στο θέμα του τίτλου, τα απέσπασα από ένα σχετικό δημοσίευμα του Σμυρναιογράφου Φίλιππου Κ. Φάλμπου στα «Μικρασιατικά Χρονικά» του Τμήματος Μικρασιατικών Μελετών της Ενώσεως Σμυρναίων, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας το έτος 1957 – ας τα διαβάσουμε με προσοχή:
«Το αστικό ελληνικό σπίτι της Σμύρνης της αρχής του 20ου αιώνα αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, το πιο αντιπροσωπευτικό ίσως γνώρισμα της Ιωνικής πρωτεύουσας.
Άνθρωποι κοσμογυρισμένοι και έξυπνοι που είδαν και γνώρισαν πολλές πολιτείες, που πολλών ανθρώπων «άστεα και νόον έγνωσαν», βεβαιώνουν πως τον τύπον αυτόν της διώροφης μονοκατοικίας της Σμύρνης, όπως ήταν πια διαμορφωμένος στις αρχές του αιώνα μας, σε κανένα ίσως άλλο μέρος του κόσμου δεν θα μπορούσαν να τον συναντήσουν. Μπορεί λοιπόν να συμπεράνη κανείς πως ο τύπος αυτός του σπιτιού ήταν κάτι εντελώς Σμυρνέικο, κάτι που η ευφυία, το πρακτικό πνεύμα και η νοικοκυρωσύνη του Σμυρνιού το συνέλαβε, το σύνθεσε, το δημιούργησε και το τελειοποίησε, πως στο σπίτι αυτό αποτυπώθηκε η σφραγίδα του πρακτικού του νου.
Δεν νομίζουμε πως είναι εύκολο να δούμε με λεπτομέρειες πώς δημιουργήθηκε παλαιότερα ο ιδιόρρυθμος τύπος του σπιτιού αυτού και πώς μεταγενέστερα εξελίχθηκε για να φτάσει αυτού που εμείς τον γνωρίσαμε και τον αφήσαμε το 1922. Ούτε μπορούμε όμως να παραβλέψουμε και να αγνοήσουμε τους αρχαιότερους και ατελέστερους τύπους σπιτιών (του Απάνω Μαχαλά, του Αγίου Γεωργίου, των Σερβετάδικων, του Τσιβιλή, των Συνοικιών Αγίας Αικατερίνης, Αγίου Δημητρίου, Τσαγιού κλπ. των Τράσσων, Μπελαβίστας, Πούντας κλπ.) που είναι μάλιστα εξ ίσου αξιοπρόσεκτοι και άξιοι μελέτης, γιατί περικλείουν μυστήριο και αρχοντιά του 18ου και 19ου αιώνα ή αγαθότητα και απλότητα λαϊκή. Κι αυτοί οι τύποι των παλαιότερων σπιτιών με τις περιπτώσεις τους, με τις ιδιομορφίες τους είναι πολύ σπουδαίοι και, αναμφισβήτητα, θα πρέπει να μας απασχολήσουν αργότερα σε άλλη μελέτη. …
Στα τελευταία χρόνια απ’ ό,τι θυμόμαστε μια πλειάδα Σμυρναίων αρχιτεκτόνων, που ήσαν και μηχανικοί και εργολάβοι σπουδαίοι – τότε στην Ανατολή δεν γινότανε πουθενά σχεδόν διακρίσεις εργολάβων, μηχανικών και αρχιτεκτόνων· το χτίσιμο των σπιτιών ήταν αποκλειστικό έργο εργολάβων και μαστόρων (περίφημων χτιστών νησιωτών, κυρίως Μυτιληνιών, Ανδριωτών και Τηνιακών) – μελετούσαν εσχεδίαζαν και έχτιζαν σπίτια ωραία, υγιεινά και πολιτισμένα. …

16 απροσδόκητοι λόγοι που μπορεί να μείνετε έγκυος

16-aprosdokitoi-logoi-poy-mporei-na-meinete-egkyos
Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που κάποια γυναίκα μένει έγκυος και δεν ξέρει το πώς, καθώς πρόσεχε.
Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τρόπους που μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος που ποτέ ,δεν σας είχαν περάσει από το μυαλό.Η κλινική καθηγήτρια μαιευτικής,γυναικολογίας και αναπαραγωγικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Γέιλ, Μέρι Τζέιν Μίνκιν αναφέρει μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να μείνετε έγκυος, που δεν γνωρίζατε και θα πρέπει να προσ3ξετε την επόμενη φορά αν δεν θέλετε να έχετε μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη.
1. Το πρωκτικό σ3ξ
Πολλές γυναίκες νιώθουν ασφάλεια όταν κάνουν σ3ξ από πίσω καθώς πιστεύουν οτι με αυτό το τρόπο αποκλείεται να μείνουν έγκυος. Σας διαψεύδουμε λοιπόν και κοιτάξτε την επόμενη φορά να πάρετε προφυλάξεις αν δεν θέλετε μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη. Καθώς το σπέρμα δεν καταλήγει πάντα στο σωστό μέρος. Σύμφωνα με Τζέιν Μίνκιν »το σπέρμα μπορεί να γλιστρήσει στα ανοίγματα του κόλπου κατά τη διάρκεια του πρωκτικού»
2. Το άνοιγμα του προφυλακτικού με τα δόντια
Τώρα θα λέτε τι σας λέω… Αυτό που εννοώ είναι οτι αν ανοίξετε το προφυλακτικό με το στόμα και βιάζεστε μπορεί να το τρυπήσετε χωρίς να το καταλάβετε και έτσι το »ατύχημα» είναι σίγουρο!
3. Τα προκαταρκτικά ενώ φοράτε τα εσώρουχα σας
Εννοείτε οτι πρώτα ξεκινάτε τα προκαταρκτικά και μετά συνεχίζετε στη συνουσία. Αλλά κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών » και να πούμε την αλήθεια αν σας κυνηγάει η ατυχία» μπορεί το εσώρουχο σας να έχει μετακινηθεί και το σπέρμα του άντρα να ξεγλιστρήσει από το άνοιγμα του εσώρουχού του. Είναι μια σπάνια περίπτωση αλλά ποτέ δεν ξέρεις….

Εσύ γνωρίζεις τα βασικά για τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου;

tyre_pressure_check
Ο μέσος οδηγός στις ερωτήσεις του για τα λάστιχα γίνεται συχνά αποδέκτης στερεότυπων απαντήσεων που βρίσκονται στα χείλη όλων διότι κάπου το άκουσαν.
Κι επειδή ό,τι ακούς παραπάνω από δύο φορές, η συνείδησή σου το κατοχυρώνει ως θέσφατο, ερχόμαστε να απαντήσουμε σε αυτές τις κλασικές ερωτήσεις που κάνει κατά κανόνα κάνει ή θα ήθελε να κάνει ο μέσος οδηγός για τα λάστιχα του αυτοκινήτου.
Πολλοί από εσάς τώρα ίσως χαμογελάτε, επειδή οι απαντήσεις σε κάποιες από αυτές σας φαίνονται αυτονόητες. Όμως πιστέψτε μας, αν τις κάνετε σε 100 ανθρώπους γύρω σας, το ποσοστό που θα απαντήσεις σωστά στο 100% είναι δραματικά μικρό.
ΠΙΕΣΗ
Πολλοί ισχυρίζονται ότι η ενδεδειγμένη πίεση είναι τα 29-30 
psi (2 bar)* Ισχύει;
OXI
 Οι συνιστώμενες πιέσεις αλλάζουν ανάλογα με το φορτίο και τη χρήση. Στα σπορ αυτοκίνητα μπορεί να χρειάζεστε μέχρι και +4 psi για ταξίδι. Αντίστοιχα στα MPV και στα SW η πίεση πίσω μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 44 psi.
*bar (kg/cm2)=14,5038 psi
Τα λάστιχα ίδια διάστασης χρειάζονται την ίδια πίεση;
ΟΧΙ 
H πίεση εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου. Θα τη βρείτε στο βιβλίο του κατασκευαστή ή σε ειδικό αυτοκόλλητο που βρίσκεται σε εμφανές σημείο πάνω στο αυτοκίνητο.

Γιατί οι άνθρωποι δεν μιλάνε;



Δεν αναφέρομαι στους θρασείς αντιρρησίες σε ό,τι κι αν διαβάσουν ή ακούσουν που δεν ανταποκρίνεται στη δική τους δομημένη θεώρηση ζωή. Δεν αναφέρομαι ούτε στους «εξυπνάκηδες» που θέλουν να κάνουν επίδειξη πληροφορίας (θεωρητικά, γιατί η προσωπική στάση ζωής τους παραμένει πάντα αθέατη), διεκδικώντας αξία και εγωιστικό όφελος, χωρίς ουσιαστικά να κατανοούν βαθύτερα αυτό που λένε.

Αναφέρομαι στους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους – εμένα και εσένα – που προσπαθούν να ζήσουν απλά τη ζωούλα τους, να λύσουν τις προσωπικές, πρακτικές, υπαρξιακές τους απορίες, να μάθουν πέντε πράγματα ώστε να λειτουργούν ουσιαστικά την καθημερινότητά τους και τέλος να θεραπεύουν τον εαυτό τους και αυτούς που αγαπούν από τα δεινά τους (σωματικά – ψυχολογικά – νοητικά).


Γιατί λοιπόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν μιλάνε, δεν ρωτάνε, δεν εκφέρουν προσωπική άποψη, παρά διαβάζουν ή ακούν βουβά, χωρίς να εκδηλώνουν τον εαυτό τους; Γιατί δεν τολμούν τις απορίες τους, τις απλές, αληθινές, αυθόρμητες σκέψεις τους; Γιατί δειλιάζουν μπροστά στις «αυθεντίες» ή όποιον φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα από αυτούς;

Μερικοί από τους λόγους που οι άνθρωποι δεν μιλάνε και κρυφά ομολογούν στον εαυτό τους είναι:

  • Δεν γνωρίζω αρκετά ώστε να εκφέρω άποψη
  • Δεν γράφω σωστά, δεν ξέρω να εκφράζομαι σωστά.
  • Θα γελοιοποιηθώ
  • Μπορεί να είναι λάθος αυτό που θα πω
  • Ας μην εκτεθώ εγώ, θα περιμένω να ρωτήσει κάποιος άλλος πρώτα.
  • Θα απειλήσω την εικόνα μου, αυτό που θέλω να προβάλλω
  • Υπάρχουν κρυφές πτυχές του εαυτού μου που δεν θέλω να φανερώσω

Αγάπη

post-423
Η αγάπη είναι ενεργητική μέριμνα για τη ζωή και την ανάπτυξη αυτού που αγαπάμε. Και όπου λείπει αυτή η ενεργητική μέριμνα , εκεί λείπει και η αγάπη. Αυτό το χαρακτηριστικό στοιχείο της αγάπης περιγράφεται εύστοχα στο βιβλίο του Ιωνά. Ο Θεός έχει παραγγείλει στον Ιωνά να πάει στη Νινευί για να προειδοποιήσει τους κατοίκους της ότι θα τιμωρηθούν σκληρά αν δεν διορθώσουν την αμαρτωλή συμπεριφορά τους. Ο Ιωνάς όμως δεν εκτελεί την αποστολή του από φόβο μήπως οι κάτοικοι της Νινευί όντως μετανοήσουν τελικά και ο Θεός τους συγχωρήσει. Είναι ένας άνθρωπος με έντονα αναπτυγμένο το αίσθημα της τάξης και του νόμου, αλλά χωρίς αγάπη.
Τελικά, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, βρίσκεται μέσα στην κοιλιά μιας φάλαινας, κάτι που συμβολίζει την κατάσταση της απομόνωσης και του εγκλεισμού στον οποίο τον έχει καταδικάσει η έλλειψη αγάπης και αλληλεγγύης εκ μέρους του.

Οι Βρετανοί ειδικοί ανησυχούν για κοινωνικό διαχωρισμό με φυλετικά κριτήρια



Η  πόλη Savile  στο δυτικό Γιορκσάιρ  έχει μετατραπεί σε μια πόλη της Ανατολής που δεν θυμίζει Βρετανία, στην απογραφή του 2011 μόνο 48 άτομα ήταν λευκοί Βρετανοί σε σύνολο 4033 κατοίκων 


Νοέμβριος 3, 2016.


Ολόκληρες περιοχές βρετανικών πόλεων χωρίζονται με κριτήριο τον φυλετισμό, σε τέτοιο βαθμό, που ο λευκός πληθυσμός τις εγκαταλείπει και το ποσοστό των εθνοτικών μειονοτήτων αυξάνεται ραγδαία, όπως επισημαίνει μια νέα έκθεση εμπειρογνωμόνων.




Η μελέτη έγινε από τον καθηγητή Τέντ Καντλ (Ted Cantle) και δείχνει ότι οι πόλεις υποφέρουν από εμβάθυνση της πόλωσης μεταξύ των λευκών και των μειονοτικών ομάδων, μια κατάσταση η  οποία παρέμεινε απαρατήρητη από τους επιστήμονες και τους υπεύθυνους της χάραξης της βρετανικής πολιτικής μέχρι σήμερα.

Η χαρά της ύπαρξης

%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1



Κάποιες φορές μου ‘ρχεται να δακρύσω, μόνο επειδή νιώθω τη χαρά της ύπαρξης.
Δεν συμβαίνει μετά από συνειδητή προσπάθεια. Ούτε επειδή έχω λύσει όλα τα προβλήματα μου, επειδή κάτι πολύ ευχάριστο μου έχει συμβεί ή επειδή πέτυχα όλους τους στόχους μου.
Είναι κάποιες σπίθες που φωτίζουν για ένα δευτερόλεπτο, για λίγα λεπτά, τη χαρά της ύπαρξης, σαν να αντιλαμβάνομαι πόσο σπουδαίο και μοναδικό είναι να υπάρχεις.
Μου συνέβη σήμερα, όταν είδα ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι ν’ αφήνουν το τραπέζι όπου κάθονταν οι γονείς τους, και ν’ ανεβαίνουν στα σκαμπό του μπαρ, σαν παιχνίδι, λες και ήταν ζευγάρι. Μου ήρθε τότε στο μυαλό μια σκηνή απ’ τη παιδική μου ηλικία, πέντε χρονών θα ήμουν, όταν είχα κάνει το ίδιο με το πρώτο κορίτσι που ερωτεύτηκα.
Σκέφτηκα πόσο τυχερός είμαι που υπήρξα σ’ αυτό τον κόσμο κι ύστερα, καθώς βγήκα στο μπαλκόνι του καφέ, είδα τον ήλιο να διαλύει τα σύννεφα και να καθρεφτίζεται στη θάλασσα, τυφλώνοντας μας.
Μπήκα μέσα του, έκλεισα τα μάτια και σήκωσα το πρόσωπο ψηλά.
Ήταν ζεστός, τόσο ευεργετικός μετά την υγρασία και τη συννεφιά των προηγούμενων ημερών.
Και τότε ένιωσα αυτή τη χαρά της ύπαρξης. Χωρίς προσμονές, ελπίδες και φόβους. Μόνο ευγνωμοσύνη για τη στιγμή, για τη ζωή.
Θα ήθελα να μπορούσα να περιγράψω καλύτερα αυτό το συναίσθημα, αυτή την αίσθηση, αλλά μάλλον είναι κάτι που μόνο να το νιώσεις εσύ ο ίδιος μπορείς.

Θα μείνετε άφωνοι: ΔΕΙΤΕ 14 ανήκουστες αλήθειες για το σεξ… [Βίντεο]

σεξ

Πολλοί από εμάς γνωρίζουν 1-2 περίεργα πραγματάκια γύρω από το σεξ. Ίσως κάτι που έχουμε ακούσει ή έχουμε διαβάσει κάπου.

Αλλά οι παρακάτω αλήθειες για το σεξ πρέπει να είναι μοναδικές. Όσες φορές και αν τις διαβάσετε και όσο και αν τις δείτε, δεν θα τις πιστεύετε...
  1. Η πλήρης σεξουαλική αδράνεια μπορεί να προκαλέσει μείωση του μεγέθους του πέους“Αν δεν κάνετε τίποτα για να διατηρείτε μια φυσιολογική συχνότητα στύσης, θα πάθετε βράχυνση του πέους”, υποστηρίζει ο δρ Tobias Kohler. Χωρίς τακτική στύση το πέος μπορεί να μικρύνει μέχρι και δύο εκατοστά.
  2. Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών των ΗΠΑ, το σεξ κάνει τους ανθρώπους το ίδιο ευτυχείς όσο τους κάνει και το να έχουν 100.000 δολάρια.
  3. Οι... εξωτικές χορεύτριες βγάζουν περισσότερα χρήματα, όταν δουλεύουν τις μέρες που έχουν ωορρηξία, λόγω της απελευθέρωσης φερομονών.

Για να ζεις χρειάζεται να αγαπάς

Για να ζεις χρειάζεται να αγαπάς, για να αγαπάς χρειάζεται να νιώθεις.  Η ζωή και η αγάπη είναι δύο δοχεία που ενώνονται γιατί το ένα τρέφει το άλλο. Το ένα συνυπάρχει με το άλλο. Πάνε μαζί συνοδοιπόροι και σύμμαχοι.
Ταξιδεύουν μαζί από την αρχή της ζωής μας από την πρώτη στιγμή που νιώθουμε την ανάγκη να μας αγγίξουν τα χέρια της μαμάς μας και να μας προστατεύει η αγκαλιά του μπαμπά μας.
Η αρχή της ζωής μας που καταγράφεται από την ανάγκη μας να βιώνουμε την αγάπη και να δημιουργούμε μέσα μας, στο Είναι μας την αίσθηση της σύνδεσης. Αρχίζουμε να υπάρχουμε, αρχίζουμε να συνυπάρχουμε και να γινόμαστε κομμάτι της Ζωής που καλούμαστε να ζήσουμε.
Η Ζωή χωρίς αγάπη δεν είναι Ζωή είναι απλά μια πορεία αλλά μια στεγνή πορεία.  Μια πορεία που ορίζεται από την πεποίθηση σου να κρύβεσαι. Να κρύβεσαι από εσένα, από τους άλλους αλλά πιο πολύ από την ίδια την Ανάγκη σου.
Ζωή χωρίς αγάπη είναι σαν να κολυμπάς σε μια υπέροχη θάλασσα αλλά δεν αφήνεσαι να νιώσεις την αίσθηση του νερού να σου χαϊδεύει το σώμα σου και να ηρεμεί το μέσα σου. Απλά κολυμπάς και κινείσαι χωρίς να νιώθεις. Δεν κοιτάς γύρω σου τα χρώματα, δεν μυρίζεις ότι πλαισιώνει την φύση. Είσαι εκεί και απλά διεκπεραιώνεις κάτι που είναι μόνο μηχανικό.

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (Βίντεο)


trump-and-zombies
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη


Οι απάτες στο σύστημα ψηφοφορίας κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας δεν είναι κάτι καινούργιο. Η νοθεία στις κάλπες και ο σφετερισμός στις εκλογές συνήθιζαν να γίνονται καθόλη τη διάρκεια της Αμερικανικής ιστορίας.


Αλλά καθόσον τα κράτη μετέβησαν στα ηλεκτρονικά συστήματα ψηφοφορίας με ενισχυμένη ασφάλεια, οι προσπάθειες εκτεταμένης νοθείας έχουν αποτύχει δραματικά παρόλο που οι αμφιβολίες για την εγκυρότητα της ψήφου παραμένουν υψηλές, ειδικότερα ανάμεσα στους δημοκράτες.

Σεξουαλικότητα – Άνθρωπος: Η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι ένα είδος έκστασης – μια απάντηση στο τί είναι οργασμός

20161103_how_orgasms_differ_men_and_women300x340

Πολλοί έχουν διατυπώσει υποθέσεις για τις εξελικτικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργασμού, αλλά οι υποκείμενοι μηχανισμοί έχουν παραμείνει μυστήριο. Σε νέα μελέτη ένας ερευνητής του Πανεπιστημίου Northwestern ερευνά για να ρίξει φως στο πώς λειτουργεί ο οργασμός στον εγκέφαλο. Ο νευροεπιστήμονας Adam Safron, επανεξέτασε σχετικές μελέτες και τη βιβλιογραφία πολλών ετών για να επινοήσει ένα μοντέλο στο οποίο η ρυθμική σεξουαλική δραστηριότητα πιθανά επηρεάζει τους ρυθμούς του εγκεφάλου.
Ο Safron περιγράφει με πιο τρόπο η ρυθμική διέγερση μπορεί να αυξήσει τις νευρωνικές ταλαντώσεις σε σχετικές συχνότητες , κάτι σαν σπρώξιμο κάποιου σε μια κίνηση μπρος-πίσω. Μέσω αυτής της διεργασίας, που ονομάζεται νευρωνική παράσυρση [entrainment: Η ανάκτηση του ελέγχου του (καρδιακού) ρυθμού με ένα εξωτερικό ερέθισμα], εάν η σεξουαλική διέγερση είναι αρκετά έντονη και συνεχίζεται για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, η συγχρονισμένη δραστηριότητα θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε όλο τον εγκέφαλο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα