Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: «Εγώ είμαι το φως του κόσμου. […] Πριν γίνει ο Αβραάμ, εγώ είμαι».

Πάλι λοιπόν ο Ιησούς μίλησε προς αυτούς, λέγοντας: «Εγώ είμαι το φώς του κόσμου. Όποιος ακολουθεί εμένα, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως της ζωής».
Είπαν λοιπόν οι Ιουδαίοι προς αυτόν: «Δεν είσαι ακόμα πενήντα ετών, και είδες τον Αβραάμ?».
Είπε προς αυτούς ο Ιησούς: «Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, πριν γίνει ο Αβραάμ εγώ είμαι».
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ

Οι λέξεις του Ιησού «εγώ είμαι», στο πλαίσιο αυτού του εδαφίου, αναφέρονται στην κατά Χριστόν Συνειδητότητα – την υποκείμενη Νοημοσύνη του σύμπαντος. Το «φως του κόσμου» αναφέρεται στη Συμπαντική Ενέργεια, τον Λόγο ή Άγιο Πνεύμα, το οποίο διαποτίζει το υλικό σύμπαν, δίνοντας σε όλα τα όντα και τα αντικείμενα μέσα σ’ αυτό τη ζωή της νοήμονος δονητικής δύναμης – από το κάθε άτομο και μόριο μέχρι τους σοφούς, που εκδηλώνουν αυτή τη νοήμονα ζωή σύμφωνα με την εξελικτική δυνατότητά τους.
Ο υλικός κόσμος αναφέρεται στις Γραφές και της Ανατολής και της Δύσης ως «σκοτάδι» γιατί μέσα σ’ αυτό η φωτοβόλα ουσία του Πνεύματος όλων των πραγμάτων είναι συσκοτισμένη. Με βαθύ διαλογισμό ο πιστός αποκτά τη θεϊκή αντίληψη του πνευματικού ματιού του στο κέντρο της κατά Χριστόν Συνειδητότητας που βρίσκεται στο μέτωπο. Στο φως αυτού του «μονού ματιού» το σκοτάδι της αυταπάτης διασκορπίζεται. Βαδίζει πλέον σ’ έναν κόσμο που δεν είναι πια ένα περιβάλλον χονδροειδούς ύλης, αλλά μια εκπληκτική δομή φωτεινής συμπαντικής ενέργειας και νοημοσύνης.
Όσον αφορά τον Αβραάμ, ο Χριστός ουσιαστικά είπε:
«Αλήθεια, με την αιώνια, πάντα παρούσα κατά Χριστόν Συνειδητότητα μέσα μου, δεν διακρίνω κανέναν διαχωρισμό μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος στη συνειδητότητά μου του Αιώνιου Τώρα, η οποία έχει επίγνωση όλων των συμβάντων πριν την εποχή του Αβραάμ, όλων των συμβάντων μετά απ’ αυτόν, και όλων όσων θα συμβούν στην αιωνιότητα».
Στην κατά Χριστόν Συνειδητότητα του Ιησού, οι διαχωρισμοί του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος ήταν εκμηδενισμένοι.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ (Μέρος Α)


Συλλογικά στον πλανήτη κινούμαστε από μια «εγώ» σε μια «εμείς» συνειδητότητα. Καθώς αυτή η αλλαγή στη συνειδητότητα συμβαίνει, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και να θυμόμαστε ότι το να γιατρέψουμε τα δικά μας προσωπικά ζητήματα επηρεάζει και συμβάλει στην γιατρειά ολόκληρου του συλλογικού. Η ατομική ενεργητική συχνότητα μας, δημιουργεί ένα κυματισμό στη συνειδητότητα. Ο τρόπος που φροντίζουμε τον εαυτό μας, επηρεάζει τους άλλους. Είναι καιρός να βρούμε την προσωπική μας γείωση και ισορροπία, όχι μόνο να ξεπεράσουμε την καταιγίδα, αλλά να περάσουμε πάνω από αυτή σαν ένα όμορφο ουράνιο τόξο φωτός.
Η ενέργεια του πλανήτη είναι εξαιρετικά έντονη, πυκνή και σκοτεινή στην παρούσα στιγμή. Όπου και να γυρίσω, φαίνεται σαν οι άνθρωποι να είναι σε μαζική συναισθηματική αναταραχή και μεγάλη αναστάτωση σε κάποιο επίπεδο. Αυτό κυμαίνεται σε βαθμό έντασης και καλύπτει όλο το φάσμα από το να αισθάνονται απλά λυπημένοι, στο να είναι ευαίσθητοι και με ενσυναίσθηση, συνεχώς να έρχονται σε επαφή με τον συλλογικό φόβο, στο να αισθάνονται κατάθλιψη, άγχος, ανήσυχοι, απελπισμένοι, θυμωμένοι και απογοητευμένοι (ακόμη και εντελώς έξαλλοι), καθώς η ζωή απλά δεν συμπεριφέρεται με τρόπο που να είναι άνετη, ούτε εύκολη να την ζήσεις αυτή τη στιγμή, όσο και αν απλώσεις την φαντασία σου.
Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε δυστυχισμένοι ή να υποφέρουμε ή να γυρνάνε συνεχώς τους τροχούς μας, εξαντλώντας τους εαυτούς μας, καθώς προσπαθούμε να αποφύγουμε τον πόνο. Δεν δημιουργηθήκαμε για να ζούμε με φόβο και συνεχή αγώνα και απομονωμένοι, προβάλλοντας τόνους από οργή και αγανάκτηση και επικρίσεις στους ανθρώπους γύρω μας. Δεν σχεδιαστήκαμε για να ζήσουμε σε έναν κόσμο γεμάτο από τοξίνες και χημικές ουσίες, με τόνους από μη συνειδητότητα και τον προγραμματισμό του ελέγχου και του φόβου να αραδιάζονται επάνω μας σε κάθε στροφή. Να νιώθουμε απαίσια μέσα στο ίδιο μας το πετσί, απομονωμένοι στον πόνο μας, και με τον φόβο ότι θα χάσουμε την υγεία μας ή / και την αφθονία (σε πολλαπλά επίπεδα). Αυτό, δεν είναι αυτό που ήρθαμε εδώ για να ζήσουμε.

ΑΝΑΓΚΗ - Η άγνωστη, ανώτατη όλων θεά



Φίλες και φίλοι,
Οι πρόγονοί μας από πολύ νωρίς, από τα προϊστορικά χρόνια, ανέδειξαν ως ιδεατή και ανθρωπόμορφη θεά την Ανάγκη.
Στην Ορφική θεολογία φέρεται να παραστάθηκε για πρώτη φορά σαν μια βίαιη, αναπόφευκτη θεϊκή δύναμη και ήταν πολλοί εκείνοι (όπως ο Ιερώνυμος), που την ταύτισαν με την Αδράστεια, την προσωποποίηση, δηλαδή, της «αναπόδραστης/αναπόφευκτης ανάγκης».
Οι Ορφικοί, μάλιστα, μας παραδίδουν ότι ο αγήρατος Χρόνος, ο οποίος είναι ο Ηρακλής, μαζί με την Ανάγκη(ή Αδράστεια) απέκτησαν τον Αιθέρα, το Χάος και το Έρεβος.
Επίσης, ο Μακρόβιος, στην Περί Ανάγκης ορφική θεολογία, θεωρεί την Ανάγκη προϊόν αιγυπτιακής θεολογίας, σύμφωνα με την οποία, στη γέννηση κάθε παιδιού παρίστανται τέσσερις θεότητες: ο Δαίμων, η Τύχη, ο Έρως και η Ανάγκη.
Στην Ακροκόρινθο η θεά Ανάγκη τιμόταν ιδιαίτερα και κατά τον Παυσανία υπήρχε κοινό ιερό της Ανάγκης με τη θεά Βία, άβατο για τους απλούς και αμύητους.

Ο ιατρός θεραπεύει τις πληγές, αλλά δεν μπορεί να θεραπεύσει τον άνθρωπο ενάντια στη φύση του



Ο Μαχάων ήταν ο πρώτος χειρουργός, ενώ ο αδελφός του Ποδαλείριος θεράπευε τις αόρατες πληγές, ακόμα και εκείνες της ψυχής.

Ο Μαχάων είναι ένας ήρως-γιατρός, που το όνομά του προέρχεται από τη λέξη μάχη και θα μπορούσε να σημαίνει και σφαγέας. 


Άλλοι θεραπευτές θεοί ή ήρωες γιοι του Μαχάονα φέρουν επίσης ονόματα που υπονοούν τον πόλεμο, όπως Πολεμοκράτης, Νικόμαχος, Αριστόμαχος κ.λπ. 

Εδώ ο ιατρός και ο πολεμιστής σε μια ενότητα εκφράζουν τη δυϊστική άποψη των αρχαίων Ελλήνων για τη θεραπεία. 

Η πληγή και η θεραπεία είναι οι δύο όψεις του ενός νομίσματος. 

Ο ιατρός με τη σειρά του είναι μια ευάλωτη ύπαρξη που μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές του ανθρώπου, όχι τον ίδιο τον άνθρωπο. 

Η έννοια του «μαζί»: Αλήθειες και μύθοι

Πόσο εύκολο μας είναι να λέμε ότι είμαστε «μαζί» με κάποιον ή πόσο δύσκολο είναι να είμαστε εν τέλει «μαζί» με τον άλλον; Και τι ακριβώς είναι τελικά αυτό το «μαζί»;
Αυτά τα ερωτήματα ίσως είναι και από τα βασικότερα στον κόσμο της ψυχοθεραπείας. Αρκετά άτομα ή ζευγάρια έρχονται για να διαπραγματευτούν τη σχέση τους, η οποία πέφτει στην παγίδα της καθημερινότητας ή των εγγραφών του εκάστοτε ατόμου και δηλητηριάζεται. 

«Μαζί» δε σημαίνει μένω κάτω από την ίδια στέγη. Όπως κι ο γάμος από μόνος του ή μια απλή συμβίωση-σχέση δεν ορίζεται ως «μαζί». Πολλοί συγχέουν τα παραπάνω. Η εικόνα που έχει αποκτήσει κανείς από την οικογένεια καταγωγής, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πως το άτομο θα αναπτύξει σχέσεις με το άλλο φύλο.
Σχέσεις στερητικές, σχέσεις κακοποιητικές ή σχέσεις από απόσταση είναι κάποιες από τις μορφές που μπορεί να πάρει μια σχέση, που όμως δεν αγκαλιάζει το μαζί, αντίθετα ενισχύει την αρνητική πλευρά. Μια στερητική σχέση δεν προσφέρει την αμοιβαιότητα ενώ μια κακοποιητική ενισχύει τον φόβο και την ανασφάλεια.
Αυτή που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η σχέση από απόσταση. Η σχέση αυτή λειτουργεί σε ένα επίπεδο επικοινωνίας, αλλά στο «μαζί» παρουσιάζει ακαμψία. Είναι δύσκολο να ενωθούν δύο κόσμοι όταν έχουν μάθει να λειτουργούν με ένα μεγάλο κενό ανάμεσά τους.

Τι είναι τελικά το «μαζί»; 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ

Οι ΗΠΑ άρχισαν να δοκιμάζουν στο στρατιωτικό προσωπικό τους την τεχνική της εν τω βάθει εγκεφαλικής διέγερσης μέσω ηλεκτρισμού, ώστε να αυξήσουν τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητά τους στα διάφορα καθήκοντα που έχουν να επιτελέσουν.
electrical-brain-stimulators
Η μέθοδος μπορεί μελλοντικά να εφαρμοσθεί από χειριστές μη επανδρωμένων σκαφών (drones) έως πιλότους μαχητικών και στρατιώτες στο πεδίο της μάχης. Οι πρώτες δοκιμές σε ένστολους άνδρες και γυναίκες δείχνουν ότι οι ηλεκτρικοί παλμοί που διαπερνούν τον εγκέφαλο, βελτιώνουν την αποδοτικότητα ιδιαίτερα σε συνθήκες μεγάλης ψυχικής πίεσης.
Στρατιωτικοί επιστήμονες από τη βάση Ράιτ-Πάτερσον της αμερικανικής Πολεμικής Αεοροπορίας, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροεπιστήμης “Frontiers inHuman Neuroscience”, σύμφωνα με τις βρετανικές «Γκάσρντιαν» και «Ντέιλι μέιλ».

Το Τάγμα του Bohemian Grove και οι Σκοτεινές τελετές

Bohemian Grove
Απόψε το κεντρικό θέμα στα δελτία ειδήσεων αποτελούν οι Εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η Εκλογή του Νέου Προέδρου, του νέου πλανητάρχη. Οι θεωρίες συνωμοσίας που συνοδεύουν συχνά τις Πολιτικές προσωπικότητες είναι πάρα πολλές, όπως για παράδειγμα η σύνδεσή τους με Μαγικά Τάγματα και Τεκτονικές Σέκτες. Μέσα σε αυτές υπάρχει το παράξενο Camp Bohemian Grove, στο οποίο έχουν κατα καιρούς συμμετάσχει πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ. Άρα είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να αναρωτηθούμε το εξής. Τι είναι το Bohemian Grove που φιλοξενεί Παγανιστικές Τελετές Μαγείας και ποιοί αποτελούν το κλειστό κλαμπ;
Το Bohemian Grove είναι μια τεράστια ιδιωτική περιοχή μέσα στα δάση του Monte Rio της Καλιφόρνια, στην οποία μαζεύονται απ΄τις αρχές του περασμένου αιώνα πολιτικές και οικονομικές ισχυρές προσωπικότητας που κάθε χρόνο, μέχρι και σήμερα, λέγεται πως τελούν μια σειρά από αποτρόπαιες τελετές.

Αποσπάσματα από το Τετράδιο της Αλκυόνης Παπαδάκη

  • Άπλωνα τα χέρια μου τις νύχτες και μάζευα αστέρια και φτερά, από αγριοπερίστερα, για να τα κρύβω στο μαξιλάρι σου και να γλυκαίνω τον ύπνο σου.
  • Πάντα πηδάω από το τρένο λίγο πριν φτάσει στο σταθμό.
  • Οι λίμνες.. Πρόσεξες ποτέ τις λίμνες; Δεν είναι σαν τις θάλασσες. Οι θάλασσες μιλούν. Τραγουδούν. Οι λίμνες ονειρεύονται..
  • Κάθε φορά που πέφτει η βροχή πάνω στο τριαντάφυλλο θα σου στέλνω ένα φιλί να κρύβεις τ’ όνειρό σου.girl-features
  • Έκλεινα την ψυχή μου στα κοχύλια και στα χάριζα, για να μαθαίνεις τα τραγούδια της θάλασσας.
  • Τακ.. Τακ.. Τακ.. Μπάζει η στέγη της ψυχής μου. Δόξα τω Θεώ, δε χάλασα ακόμα.
  • Πολύ απλά σε χρειάζομαι. Δε μπορώ να κουβαλήσω μόνη μου την Άνοιξη.
  • Τα μονοπάτια του πάρκου ξέρουν τους δρόμους των λουλουδιών.

Τεράστια Καταβόθρα Καταπίνει Δρόμο Στην Fukuoka Της Ιαπωνίας

sinkhole japan fukuoka, sinkhole japan fukuoka video, sinkhole japan fukuoka pictures, sinkhole, japan, fukuoka, giant sinkhole sinkhole japan fukuoka, giant sinkhole swallows road in japan fukuoka

Ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε και στη συνέχεια ο δρόμος εξαφανίστηκε.

Ένας δρόμος κατέρρευσε έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στη νοτιο-δυτική πόλη Φουκουόκα λίγο μετά τις πέντε το πρωί, προκαλώντας χάος και εκκενώσεις χώρων, στις 8 Νοεμβρίου 2016.

Αυτό το βίντεο δείχνει την ακριβή στιγμή που ο δρόμος καταρρέει:

Οδύνη δίχως τέλος

246
Δεν υπάρχει πια καμία απολύτως δυνατότητα κοινοβουλευτικής, ειρηνικής άμυνας των Ελλήνων – ενώ περιττεύουν οι αναλύσεις και οι διαπιστώσεις, αφού μοιάζουν πια με νεκροψία και όχι με συνταγές ανάρρωσης του ασθενούς.
.
«Εάν περιμένει κανείς ότι η χώρα θα σωθεί από μία επόμενη κυβέρνηση-υποχείριο, απλά και μόνο με την αλλαγή του «μίγματος πολιτικής», όπως συνέβαινε όλο το προηγούμενο διάστημα μετά την επιβολή των μνημονίων, τότε απλά αυταπατάται – αφού φαίνεται πλέον ολοκάθαρα πως δεν υπάρχει καμία απολύτως προοπτική για το μέλλον, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Το μόνο που θα συμβεί θα είναι η πλήρης απώλεια των περιουσιακών στοιχείων τόσο του κράτους, όσο και των Πολιτών του, τα οποία θα δημευθούν ουσιαστικά, αφού θα εξαγορασθούν σε εξευτελιστικές τιμές – ενώ, όταν ολοκληρωθεί η ληστεία, η Ελλάδα θα επανέλθει μεν σε πορεία ανάπτυξης, χωρίς όμως καμία ωφέλεια για τους «ιθαγενείς», οι οποίοι θα μετατραπούν σε σκλάβους χρέους των δανειστών τους στο διηνεκές.
Θα «μεταλλαχτούν» δηλαδή σε εξαθλιωμένους, φθηνούς εργάτες μίας κατεχόμενης χώρας, η οποία θα ευημερεί μεν, αλλά όχι για τους ίδιους – με εξαιρέσεις φυσικά, ανάλογες με αυτές που παρατηρήθηκαν στην εποχή της τουρκοκρατίας, όπου ορισμένοι κατάφερναν να επιβιώνουν, ακόμη και να πλουτίζουν, με διάφορα τεχνάσματα«.

1. Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΘΕΪΚΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ: ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Από το δίτομο  έργο «Η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού» (ερμηνεία της Καινής Διαθήκης από τον Παραμαχάνσα Γιογκανάντα)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΪΚΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ: ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΘΕΪΚΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ: ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
«Πατέρα, συγχώρησέ τους, γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν».
Μ’ αυτά τα λόγια ο Ιησούς έθεσε την υπογραφή του σε μια μοναδική ζωή που τον ενθρόνισε ανά τους αιώνες στο ιερό κάθε ευλαβικής καρδιάς ως την ενσάρκωση της γεμάτης αγάπη συμπόνιας του Θεού. Ο Καλός Ποιμένας των ψυχών άνοιξε την αγκαλιά του σε όλους, χωρίς να απορρίπτει κανέναν, και με οικουμενική αγάπη έπεισε τον κόσμο να τον ακολουθήσει στο μονοπάτι της λύτρωσης μέσα από το παράδειγμά του της θυσίας, της απάρνησης, της συγχώρεσης, της αγάπης για τους φίλους και της ίδιας αγάπης για τους εχθρούς, και πάνω απ’ όλα της υπέρτατης αγάπης για τον Θεό. Ως μικρό μωρό στη φάτνη της Βηθλεέμ, καθώς και ως ο σωτήρας που γιάτρεψε τους αρρώστους και ανέστησε τους νεκρούς και απέθεσε το βάλσαμο της αγάπης στις πληγές των λαθών, ο Χριστός μέσα στον Ιησού έζησε μεταξύ των ανθρώπων ως ένας απ’ αυτούς, ώστε κι αυτοί να μάθουν να ζουν σαν θεοί.
Για τους απλούς θνητούς, το να ανταπεξέλθουν σε μια ζωή με άλυτα και μη δυνάμενα να λυθούν μυστήρια μέσα σ’ ένα ανεξιχνίαστο σύμπαν, δημιουργημένο από την παντοδυναμία του Θεού, από την πάνσοφη ουσία της πανταχού παρουσίας Του, θα ήταν πράγματι μια δοκιμασία την οποία δεν θα μπορούσαν να υπερνικήσουν αν δεν υπήρχαν οι θεϊκοί απεσταλμένοι που έρχονται στη γη για να μιλήσουν με τη φωνή και την εξουσία του Θεού για την καθοδήγηση του ανθρώπου.
Αιώνες πριν, σε αρχαίες, πιο εξελιγμένες εποχές στην Ινδία, οι σοφοί διατύπωσαν με σαφήνεια την εκδήλωση της Θεϊκής Φιλανθρωπίας, του «Θεού μαζί μας», στη μορφή θεϊκών ενσαρκώσεων, αβατάρ – του Θεού που ενσαρκώνεται στη γη μέσα σε φωτισμένα όντα. Το αιώνιο, πανταχού παρόν, αμετάβλητο Πνεύμα δεν έχει ούτε σωματική ούτε ουράνια μορφή που να καλείται Θεός. Ούτε ως ο Κύριος Θεός Δημιουργός πλάθει μια μορφή με την οποία ευδοκεί να διαμείνει ανάμεσα στα πλάσματά Του. Κάνει γνωστό τον Εαυτό Του μέσα από τη θεϊκή φύση άξιων φορέων. 
Πολλές είναι οι φωνές που έχουν μεσολαβήσει μεταξύ Θεού και ανθρώπου, οι κάντα αβατάρ, ψυχές που έχουν γνώση Θεού και στους οποίους είναι μερικώς ενσαρκωμένος. Πιο λίγοι είναι οι πούρνα αβατάρ, απελευθερωμένα όντα που είναι ολοκληρωτικά ένα με τον Θεό. Η επιστροφή τους στη γη γίνεται για να εκπληρώσουν μια εντεταλμένη από τον Θεό αποστολή. 
Ο Κύριος στην ιερή ινδουιστική Βίβλο, την Μπάγκαβαντ Γκίτα, δηλώνει:

Η ερώτηση που μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, όταν δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτε άλλο



Σε μεγάλο βαθμό, δημιουργήσουμε τη μοίρα μας κάθε μέρα. Οι περισσότερες καταστάσεις που μας κάνουν να υποφέρουμε είναι απόροια της δικής μας συμπεριφοράς. Η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα και προκλήσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι ο τρόπος που εμείς ανταποκρινόμαστε σε ό,τι συμβαίνει.  

Αν το σκεφτείς σοβαρά, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι “ουδέτερα” και χωρίς νόημα…έως ότου εμείς τους προσδώσουμε κάποιο νόημα και κάποια ερμηνεία. Και αυτό γίνεται μέσα από τις ερωτήσεις που θέτουμε στον εαυτό μας και τις απαντήσεις που δίνουμε και που μας οδηγούν στην ανταπόκρισή μας στις διάφορες καταστάσεις και στα γεγονότα.

Όποια και αν είναι η κατάσταση, ό,τι κι αν συμβαίνει, όλα είναι θέμα επιλογής:
- Θα επιτρέψω σε αυτό που συμβαίνει να με αναστατώσει;
- Θα γίνω κακός ή καλός;
- Θα μείνω ή θα φύγω;
- Θα φωνάξω ή θα ψιθυρίσω;
- Θα αντιδράσω αμέσως ή θα δράσω αφού σκεφτώ;

Όταν κάποιος που με επιλέγει ως coach και αποφασίζει να συνεργαστούμε, έρχεται με το αίσθημα ότι έχει χάσει τον έλεγχο της ζωής του, συνήθως ξεκινάω λέγοντας μία αλήθεια που ίσως ακούγεται στα αυτιά του σκληρή: μερικές φορές το να αλλάξεις μία κατάσταση είναι πολύ δύσκολο, και συχνά απαιτεί πολύ χρόνο. Το να βρεις μία νέα δουλειά τώρα, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον αν ο ίδιος δεν το θέλει. Δεν μπορείς να διαγράψεις το παρελθόν σου. Αλλά…

…μπορείς πάντα να επιλέξεις τη δική σου συμπεριφορά. Τη δική σου στάση στα πράγματα. Αλλάζοντας το “μέσα”, σύντομα θα φέρεις αλλαγές και στο “έξω”.

Σήμερα, μοιράζομαι μαζί σου την ερώτηση που μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις θετικά τη συμπεριφορά σου, όταν το χρειάζεσαι:

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την Γαστρίτιδα: Ο πόνος σας θα εξαφανιστεί σε μια στιγμή!

γαστρίτιδα

Η Γαστρίτιδα ξεκινά ως επί το πλείστον με πόνο στην άνω κοιλιακή χώρα που συνοδεύεται από ναυτία και καούρες. Τα συμπτώματα αυτά εμφανίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά εξαφανίζονται γρήγορα.

Η κλασική θεραπεία περιλαμβάνει αλλαγή στον τρόπο ζωής, όπως διακοπή του καπνίσματος και αλλαγές στη διατροφή σας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην παραλείπετε τα γεύματα σας, ειδικά το πρωινό.

Αυτή η απλή λύση που θα σας παρουσιάσω σήμερα ανήκει στη συλλογή του Muhammad Hamrayev, προέδρου της Εθνικής Ακαδημίας Ιατρικής του Ουζμπεκιστάν.

ΣΥΝΤΑΓΗ:

Πως μπορούμε να απελευθερώσουμε μπλοκαρισμένες περιοχές του σώματος

Παραθέτουμε μερικές βασικές περιοχές του σώματος που μπορεί να «κλειδώσουν» λόγω χρόνιων μυϊκών συσπάσεων που προκαλούνται για παράδειγμα, από αίσθηση φόβου, απειλής, πανικού, καταπιεσμένες παρορμήσεις και συναισθήματα. Επίσης προτείνουμε ασκήσεις που απελευθερώνουν περιοχές του σώματος που έχουν κλειδώσει, βοηθώντας μας να ελευθερωθούμε από τα αποτυπώματα και τα εμπόδια που συγκρατούνται στο σώμα μας.
Λεκάνη - Ισχία
Έχουμε την τάση να συσπούμε (να σφίγγουμε) την περιοχή της λεκάνης (πύελος), όταν αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε. Χρειαζόμαστε αδρεναλίνη όταν είμαστε σε πραγματικό κίνδυνο αλλά η αίσθηση μπορεί να γίνει μια μόνιμη κατάσταση που μας εξαντλεί. Η άσκηση «πεταλούδα» απελευθερώνει τη λεκάνη και τα ισχία και μπορεί με ασφάλεια να διατηρηθεί για μερικά λεπτά.
askisi petalouda
Άσκηση «πεταλούδα»

Η μυθική παντοδυναμία του χρήματος

Ένα προφητικό κείμενο για αυτό που κινεί τα «νήματα» της ζωής. Με δεδομένη την έλλειψή του στη χώρα, το θέμα προσφέρεται για «αναλογισμό».

*Από τον Dr. Στέφανο Καραγιαννόπουλο

Ο χρόνος έφερε πολλές διαφορετικές αντιλήψεις για τη χρησιμότητα του χρήματος. 

Οι Αρχαίοι Έλληνες έβαζαν έναν ασημένιο οβολό στο στόμα του νεκρού για να πληρώσει τον Χάροντα, το βαρκάρη που περνούσε το νεκρό από τον ποταμό Αχέροντα στον Αδη. 

Μια κινεζική παράδοση ήθελε τους Κινέζους να στέλνουν χρήματα στους νεκρούς προγόνους τους, καίγοντας ειδικά χαρτονομίσματα.

Το χρήμα έχει τη λανθασμένη φήμη ότι φέρνει τύχη. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι φέρνει σίγουρα αλλαγές. Οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν διάφορα αντικείμενα ικανοποιώντας την ανάγκη τους και «χορταίνοντας» τη ματαιοδοξία τους. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βρίσκουν την «ευτυχία» μέσα από την απόκτηση ενός ακριβού κοσμήματος. Η πολυτέλεια περικλείει την ψευδαίσθηση της δύναμης. Στην κοινωνία μας γίνεται οικόσημο και θυρεός.

Το χρήμα μετατρέπεται σε δύναμη όταν υπάρχει ο στόχος και ο κατάλληλος χειριστής. Το καύσιμο που κινεί τη μηχανή. Μια μηχανή που αποσκοπεί άλλοτε στο καλό και την αγάπη και άλλοτε στο κακό και την εκμετάλλευση των λαών. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους χαρακτηρίζει η φειδωλή χρήση του. 

Η διατήρηση του πλούτου γίνεται εμμονή και επιτακτική ανάγκη και ο φόβος για τυχόν μείωσή του έμμονη ιδέα και άγχος. 

Η ικανότητα διαχείρισης τους χρήματος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όσοι έχουν περιουσία προβαίνουν σε αγορές ή σπατάλες επειδή πιστεύουν ότι αυτό τους καταξιώνει κοινωνικά. 

Το χρήμα είναι προϊόν και εργαλείο του ανθρώπου. Η πρωτογενής δύναμη του πλανήτη είναι το πνεύμα. Η γνώση αγοράζει χρήμα. Αλλά το χρήμα δεν αγοράζει πνεύμα.

Γιατί ο άνθρωπος γίνεται έρμαιο στις Σειρήνες του χρήματος; Γιατί μεταμορφώνεται σε εξηνταβελόνη μόλις αντικατοπτρίζει το είδωλό του; Γιατί να είμαστε τόσο αδύναμοι στο φέγγος του; Επειδή οι νεόπλουτοι είναι «νεοφώτιστοι». Έλκονται από τη λάμψη του και «καίγονται» όπως οι πεταλούδες όσο πλησιάζουν στο φως. Ίσως ευθύνεται για αυτό η αδυναμία του ανθρώπινου είδους. Οι πειρασμοί πολλοί, τα υγιή πρότυπα λίγα, οι παγίδες πολλές, οι ισχυρές προσωπικότητες ελάχιστες.

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.



“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.” 




Πλέον όλα αρχίζουν και ξεδιαλύνουν, ξεκαθαρίζοντας όσον αφορά το τι είναι η ανθρωπότητα εδώ στη Γη.
Έίναι αλήθεια τα όσα γράφει η Ελληνική Γραμματεία, από τα όσα λίγα μπορέσαμε να ανακαλύψουμε, διότι για τον λόγο αυτόν κατέκαψαν όλη αυτή την γνώση η την απέκρυψαν, για να ξεχάσει το θεϊκό γένος των ανθρώπων την αληθινή καταγωγή του, και να αφομοιωθεί με τα ανθρωποειδή εδώ στην Γη και να γίνει ένα με την κακία που φέρει η άλογη λογική τους.


Πλέον και με αποδείξεις τις οποίες θα αναφέρω στον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ που αναλύω, υπάρχει το Ουράνιο γένος των ανθρώπων που φέρει στην ψυχή του τον Λόγο μα ταυτόχρονα υπάρχουν και τα ανθρωποειδή με ψυχή που δεν φέρουν τον Λόγο.

Τα ανθρωποειδή είναι όντα άλογα (δίχως τον Λόγο) και το μόνο που μπορούν να κατανοήσουν είναι η υλική τους υπόσταση γι'αυτό και έχουν γίνει ένα με αυτόν τον κόσμο της ύλης, και απέχουν από την αλήθεια του πνευματικού Λόγου (Αρμονία).

Τα ανθρωποειδή φέρουν μόνον την λογική του αισθητού κόσμου και τους είναι αδύνατον να κατανοήσουν τον πνευματικό Λόγο αλλά μόνον το πνεύμα της φύσης, το οποίο πνεύμα έχει διττή φύση διπολική μέσα από την αντίθεση, εναντιότητα, και διαμάχη, μέσα από την εγωπάθεια, την εξουσία, την υποδούλωση όσων περισσότερων ανθρώπων μπορεί να επιφέρει, την υποταγή των ανθρώπων στο εγώ τους, και γι'αυτό βλέπουμε το σύνολο της ανθρωπότητας να λειτουργεί μέσα από το Εγώ, και όχι μέσα από το Εμείς.

Το Ελλάνιον γένος είναι το μόνο Ουράνιο θεϊκό γένος των ανθρώπων που είναι Ουσιωδώς όμοιο με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, και για τον λόγο αυτόν είναι το μόνο ανθρώπινο γένος που εκπολίτισε πνευματικά και πολιτισμικά τα υπόλοιπα ανθρωποειδή του πλανήτη.

Τα λόγια του Ιησού Χριστού όταν αναφέρθηκε στους Έλληνες είναι Αληθινά όταν είπε συναντώντας τους Έλληνες ότι είμαστε το μόνο Ουράνιο θεϊκό γένος των ανθρώπων..κάτι που τα ανθρωποειδή απέκρυψαν, δημιουργώντας μια θρησκεία στα δικά τους πρότυπα δαιμονοποιώντας τα πάντα για να ελέγχουν καλύτερα την ανθρωπότητα, και έμπλεξαν τον Ιησού Χριστό στην σκοτεινή θρησκεία τους.

Αδυνάτισμα: Χάστε 3 φορές περισσότερο λίπος με αυτό το μπαχαρικό

αδυνάτισμα

Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, τότε σίγουρα ακολουθείτε κάποια δίαιτα και ασκείστε όσο πιο τακτικά μπορείτε. Αλλά, υπάρχει ένα μυστικό κρυμμένο στο ντουλάπι της κουζίνας σας, το οποίο θα σας βοηθήσει περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε.

Αυτό το μπαχαρικό για πιο εύκολο αδυνάτισμα είναι το κύμινο! Έρευνα από το πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών Shahid Sadoughi στο Ιράν, έδειξε ότι το κύμινο όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει το άτομο να κάψει μέχρι και 3 φορές περισσότερο λίπος, αλλά μειώνει με φυσικό τρόπο το επίπεδο κακής χοληστερόλης στο αίμα.
Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 88 υπέρβαρων ή παχύσαρκων γυναικών που ήταν σε διαδικασία για αδυνάτισμα, τις οποίες χώρισαν σε 2 ομάδες. Και οι δύο ομάδες ακολούθησαν ισορροπημένη διατροφή και μείωσαν τις θερμίδες που κατανάλωναν καθημερινά κατά 500. Αλλά τα μέλη της 2ης ομάδας, εκτός από αυτό, είχαν οδηγία να καταναλώνουν 3γρ κύμινο ανακατεμένο μέσα σε 140γρ γιαούρτι καθημερινά (η 1η ομάδα έτρωγε το γιαούρτι σκέτο).
Διαπίστωσαν ότι μετά από 3 μήνες προσπάθειας για αδυνάτισμα, οι γυναίκες που κατανάλωναν και κύμινο έχασαν 3 φορές περισσότερο ποσοστό λίπους.
Επίσης, υπήρχαν και άλλα οφέλη.

Όποιος ψάχνει δε βρίσκει, αλλά όποιον δεν ψάχνει τον βρίσκουν

post-449

Ο Άλεξ Ροβίρα λέει ότι η καλή τύχη δεν έρχεται συμπτωματικά, είναι στάση ζωής. 
Όταν δουλεύουμε, δρέπουμε τους καρπούς με φυσικό τρόπο, ως συνέπεια του κόπου μας.

Ο Κάφκα, ωστόσο, στον αφορισμό αυτό μιλάει για τα τυχαία εκείνα γεγονότα που περιέχουν κάποιο μήνυμα και που διεισδύουν στην καθημερινότητά μας και «μας βρίσκουν» όταν έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές.

Ο Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ ορίζει τη συγχρονικότητα ως μια νοήμονα σύμπτωση δύο ή περισσότερων συμβάντων στην οποία εμπλέκεται κάτι περισσότερο από την τυχαία πιθανότητα. Ο Ελβετός αυτός νευρολόγος έζησε πολλές τέτοιες καταστάσεις τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και ψυχαναλύοντας τους ασθενείς του.

Σε ποιον δεν έχει συμβεί να σκέφτεται έναν παλιό του φίλο – κάποιον που δεν τον έχει θυμηθεί για χρόνια – και ξαφνικά να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι εκείνος;

Αυτό κατονομάζει ο Γιουνγκ ως «νοήμονα σύμπτωση».

Οι συγχρονικότητες δεν είναι απλές συμπτώσεις, αλλά περιέχουν βαθιά μηνύματα που δεν είμαστε πάντα ικανοί να τα αποκρυπτογραφήσουμε.

Πόνος στο στήθος. Ποιες είναι οι αιτίες που προκαλούν θωρακικό πόνο; Πώς θα καταλάβετε αν οφείλεται στην καρδιά;


του Aλέξανδρου Γιατζίδη, Μ.D.

Ο πόνος στο στήθος που διαρκεί περισσότερο από δέκα λεπτά (σε ακινησία), πρέπει να διερευνηθεί αμέσως από γιατρό.

Επίμονος ή οξύς θωρακικός πόνος, μπορεί να οφείλεται σε στεφανιαία νόσο ή σε πνευμονική εμβολή και γι΄ αυτό θα πρέπει χωρίς χρονοτριβή να καλέσετε γιατρό ή να μεταφερθείτε σε νοσοκομείο- ιδιαίτερα εάν είστε άνδρας άνω των 40 χρονών ή γυναίκα άνω των 50.
Η στηθάγχη (πόνος λόγω ισχαιμίας) προκαλείται από κακή ροή του αίματος προς την καρδιά και συνήθως εμφανίζεται όταν η καρδιά χρειαστεί να εργαστεί σκληρότερα από το συνηθισμένο. Πολλοί άνθρωποι με στεφανιαία νόσο (ή με φραγμένα αιμοφόρα καρδιακά αγγεία), παθαίνουν στηθάγχη. Αυτό συμβαίνει συχνά με την άσκηση, 
τη συναισθηματική φόρτιση ή την αγωνία, τον κρύο καιρό ή μετά την κατανάλωση μεγάλου γεύματος. Ο πόνος διαρκεί λίγο και υποχωρεί όταν ξεκουραστείτε. Η στηθάγχη δεν προκαλεί βλάβη στην καρδιά, αλλά, χωρίς θεραπευτική αγωγή, μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή. 
Ο πόνος στο στήθος μπορεί επίσης να οφείλεται σε μια ξαφνική εμπλοκή των στεφανιαίων (καρδιακών) αρτηριών, προκαλώντας καρδιακή προσβολή.
Η στηθάγχη είναι παροξυσμός θωρακικού πόνου που εντοπίζεται στην προκάρδια περιοχή και αποτελεί την κυριότερη κλινική εκδήλωση της στεφανιαίας νόσου. Συχνά περιγράφεται σαν σφίξιμο, κάψιμο, πίεση ή πνιγμονή ή γενικότερα σαν δυσφορία που εντοπίζεται πίσω από το στέρνο (οπισθοστερνικά)Ο ασθενής τυπικά φέρνει τη γροθιά του μπροστά από το στέρνο για να περιγράψει τον πόνο. Η ένταση του πόνου ποικίλει από ήπια έως κι έντονη
Ο κλασικός ισχαιμικός πόνος της στηθάγχης μπορεί είτε να είναι τόσο φανερός που να μην έχει κανείς την παραμικρή δυσκολία να τον αναγνωρίσει και να φθάσει εύκολα στη σωστή διάγνωση ή να είναι τόσο άτυπος που ακόμα και μετά από προσεκτική διερεύνηση να παραμένει σημαντική αμφιβολία για τη φύση του.
Η βασική αίτια του ισχαιμικού πόνου είναι οι στενώσεις των στεφανιαίων αρτηριών, που μπορούν να οδηγήσουν μέχρι έμφραγμα μυοκαρδίου.

Ποιες είναι οι πιο συχνές «σεξουαλικές αμαρτίες» των γυναικών;

%ce%ba%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%cf%83%ce%b5%ce%be

Μπορεί οι γυναίκες να έχουν την τάση να κατηγορούν τους άνδρες για την κακή ερωτική ζωή τους αλλά όπως φαίνεται από τις έρευνες έχουν και ο ίδιες μερίδιο ευθύνης.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι πολλές φορές να πληρώνουν ακριβά το τίμημα αυτό και να μην απολαμβάνουν το σεξ
Η ειδικός σε θέματα σεξ και σχέσεων Τρέισι Κοξ αποκαλύπτει ποιες είναι οι πιο συχνές «σεξουαλικές αμαρτίες» των γυναικών.
Δεν αποδέχονται εύκολα το διαφορετικό
Το ωραίο φύλο όπως έδειξε σχετική έρευνα είναι επιφυλακτικές στις όποιες ερωτικές αλλαγές προτείνει το έτερο ήμισυ και δεν συζητούν ψύχραιμα τι είναι αυτό που τις κάνει να νιώθουν άβολα.
«Δεν παίρνουν πρωτοβουλίες»
H διστακτικότητά των γυναικών στο κρεβάτι αποτελεί μια ακόμη σεξουαλική τους αμαρτία. Οι φοβίες αλλά και οι προκαταλήψεις που κουβαλούν δεν τις αφήνουν να κάνουν την πρώτη κίνηση και έτσι καταλήγει να είναι πάλι ο άντρας εκείνος που πάντα κάνει την πρώτη κίνηση.

ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Καλό είναι να υποψιάζουμε τους αγαπημένους μας για το πόσο σημαντικοί είναι για μας.

Κάθε μέρα να το δείχνουμε με πράξεις και με λόγια.

Οι πράξεις να είναι ευφάνταστες και τα λόγια μας απλά.

Να λέμε σ’ αγαπάω με πάθος, σαν να είναι η τελευταία φράση που θα πούμε στη Ζωή μας, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ας αναλογιστούμε τη λέξη “δεδομένο” και τι θέση έχει στην καθημερινότητά μας.

Κάθε μέρα η Ζωή μας δίνει ευκαιρίες για μαθήματα, αρκεί να τις αρπάζουμε.

Να ζήσουμε από σήμερα όλα αυτά που για χρόνια αναβάλαμε.

Να ζήσουμε μια Ζωή που ν’ αξίζει, μια Ζωή που να ‘χει νόημα.

Κρατώντας σα θησαυρό τα σημαντικά και πετώντας όλα εκείνα που μας βαραίνουν.

Ν’ αγαπάμε αληθινά και έντιμα, ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους πρώτα.

Να μη σταματάμε να ονειρευόμαστε και ν’ αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο κόσμο, ξεκινώντας απ’ το μικρόκοσμο της οικογένειας και τους αγαπημένους μας. Αλλά με πραγματικό ενδιαφέρον για το τι κάνουν.

Βέβαια, το τι κάνεις, είναι από τις ερωτήσεις που κάνουν έναν άνθρωπο να τρομάζει.

Γιατί οι καλοί τρόποι απαιτούν απάντηση.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ



Αποφάσισα μια βόλτα απόψε να βγω για να νιώσω καλύτερα. 
Να ομορφύνω λιγάκι τη ζωή μου που τελευταία με δυσκόλευε αρκετά. 
Ήμουν στεναχωρεμένη και το χαμόγελο με δυσκολία έβγαινε απ' τα άβαφα χείλη.

Σκέφτηκα να κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο πρώτα,
από κείνα τα καυτά που μ' αρέσουν και που κοκκινίζουν το δέρμα απ' το τρίψιμο.

Μετά, καλή ιδέα μου φάνηκε ν' αλείψω το κορμί μου με κρέμα σώματος για να μοσχομυρίσουν όλα τα κοιμισμένα μου κύτταρα.

Πράγματι ένιωσα καλύτερα. Καθαρή και όμορφη.

Στην ανοιχτή ντουλάπα στάθηκα μετά, να διαλέξω κάτι όμορφο και σέξι.
Αγόρασα καινούρια ρούχα φέτος κι ακόμα δεν τα 'χω φορέσει. 

Πουθενά δεν πάω τελευταία.

Διάλεξα ένα όμορφο φόρεμα και το φόρεσα πάνω απ' τα δαντελένια μαύρα μου εσώρουχα. 

Διάλεξα ασορτί παπούτσια, τσάντα και πανωφόρι. 
Κρύωσε για τα καλά ο καιρός τα βράδια.

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για πνευμα του πολεμιστη

.....Το  πνευμα  του  πολεμιστη  δεν  ειναι   προετοιμασμενο  για να  καλοπερνα  η  να  μεμψιμοιρει,ουτε   για να χανει  η  να  κερδιζει. Το   πνευμα του  πολεμιστη   ειναι  προετοιμασμενο   μονο  για  να  αγωνιζεται,  και  καθως  αγωνας  ειναι  η  τελευταια  μαχη  του  πολεμιστη   πανω  στη γη.  Ετσι,  η  εκβαση   της  ελαχιστη  σημασια  εχει  για  αυτον. Στην   τελευταια  του  μαχη  πανω  στη  γη  ο  πολεμιστης   αφηνει  το  πνευμα  του  πλανηθει  ελευθερο  και  καθαρο.   Και  καθως    δινει  τη  μαχη  του,   ξεροντας  οτι  η  θεληση  του  ειναι   αμεμπτη,  ο πολεμιστης   δε  σταματα  να  γελα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα