Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Η σκοτεινή πρόβλεψη της τυφλής Βουλγάρας μάντισσας: Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι Αφροαμερικανός και θα είναι και ο τελευταίος!

Even with the misses, Baba Vanga had many believers
Που σημαίνει πως αν αποδειχτεί ακριβής, ο Τραμπ δεν θα προλάβει να μπει στον Λευκό Οίκο, διότι πιθανότατα κάτι καταστροφικό θα συμβεί!
Η Vangelia Pandeva Dimitrova γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1911, ήταν ασθενική κατά την γέννηση της και δεν αναμενόταν να επιβιώσει. Ωστόσο ανάρρωσε και από παιδί είχε τις ικανότητες του θεραπευτή. Στα δώδεκα της ύστερα από έναν τυφώνα, έχασε την όραση της και έζησε εντελώς τυφλή μέχρι τον θάνατο της το 1996.
Η Baba Vanga - έτσι την αποκαλούν στην Βουλγαρία - υποστήριξε ότι απέκτησε τις υπερφυσικές ικανότητες της από τα λεγόμενα "αόρατα πλάσματα", που την ενημέρωναν για τους άλλους ανθρώπους και το μέλλον τους. Έγινε δημοφιλής κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ως πηγή πληροφοριών σχετικά με την τύχη αγαπημένων προσώπων σε μάχες ή εμπόλεμες ζώνες. Όντας αναλφάβητη, οι προφητείες της σχετικά με τα παγκόσμια γεγονότα γράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν από άλλους.
Παρά τις αστοχίες της, η Baba Vanga έχει πολλούς πιστούς διότι οι μέχρι τώρα προβλέψεις της είναι κατά 85% ακριβείς. Ανάμεσα στα πολλά γεγονότα που πιστεύεται ότι προέβλεψε σωστά είναι οι επιθέσεις της 11/9 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο σεισμός και το τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό το 2004, η πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα και η εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα. Η πρόβλεψη της για ένα "μεγάλο μουσουλμανικό πόλεμο" το 2016 έχει κάνει τους πιστούς της - αλλά ακόμα και τους μη πιστούς της - να ανησυχούν.

Μερικές φορές για να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να αφήσουν το παρελθόν τους πίσω και να ξεκινήσουν από την αρχή επειδή έχουν βολευτεί με την καθημερινή ρουτίνα ακόμη και αν τους εμποδίζει να είναι ευτυχισμένοι.

nea arxi

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας παίρνουμε πολλές αποφάσεις και μερικές από αυτές μας αναγκάζουν να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Υπάρχουν πληγές που πρέπει να θεραπεύσουμε και μόνο με θάρρος και αποφασιστικότητα μπορούμε να κόψουμε τους δεσμούς που μας ενώνουν με τον πόνο για να είμαστε και πάλι ευτυχισμένοι.
Το να ξεκινά κανείς από την αρχή δεν είναι εύκολο. Σήμερα, στην ιστοσελίδα μας θα σας δείξουμε μερικές βασικές στρατηγικές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε αυτά τα περίπλοκα προσωπικά θέματα.
Όταν ξεκινάμε από την αρχή, τα αφήνουμε όλα πίσω μας
Σε κανέναν δεν αρέσουν οι αλλαγές, ειδικά αν αυτές είναι δραστικές και μας αναγκάζουν να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα καθόριζαν τη ζωή μας μέχρι σήμερα. Ωστόσο, μερικές φορές, η νέα αρχή σημαίνει να αντιμετωπίζουμε άλλες σχετικές προκλήσεις:
  • Να βρούμε νέους τρόπους για να είμαστε ευτυχισμένοι.
  • Όταν ξεκινάμε από την αρχή θα πρέπει να αναλάβουμε τον έλεγχο της ζωής μας: κάθε απόφαση που παίρνουμε θα οδηγεί σε κάποιο αποτέλεσμα αλλά πάντα εμείς είμαστε οι αρχιτέκτονες της δικής μας πραγματικότητας.
  • Μια νέα πορεία στη ζωή θα πρέπει να αποτελείται από ενθουσιασμό και την ικανότητα να εκτιμάμε το παρόν, «το εδώ και το τώρα».
Αν έχετε περάσει κάποια δύσκολη περίοδο στη ζωή σας τότε αντιλαμβάνεστε τη συναισθηματική περιπλοκότητα που περιλαμβάνει η αντιμετώπιση δυσκολιών. Όλα αλλάζουν και σε ορισμένα στάδια μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε μια προσωπική επανεκκίνηση.

Ανάμειξε μπανάνα και μπύρα και άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά του - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

ο-μικτά-μπανάνα-και-μπύρα-και-εφαρμόστηκε-to-του-μαλλιά

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου και μπορεί πραγματικά να βλάψει την αυτοεκτίμηση του ατόμου. 

Η τριχόπτωση δεν είναι εύκολο να θεραπευθεί, και οι εμπορικές θεραπείες και τα προϊόντα για το πρόβλημα είναι ακριβά και συχνά αναποτελεσματικά. 

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες που μπορούν να θεραπεύσουν το πρόβλημα εύκολα και να συμβάλουν στην τόνωση και  ανάπτυξη νέων μαλλιών.


Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την τριχόπτωση και έχετε δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα, σας έχουμε σπουδαία είδηση ​​- η φυσική θεραπεία που μπορείτε να δείτε παρακάτω, θα τονώσει την ανάπτυξη και θα αναγεννήσει τα μαλλιά σας σε χρόνο μηδέν! 
Το φάρμακι περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και δεν έχει αρνητικές παρενέργειες. 
Να πώς να το προετοιμάσετε:

Τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, αλλά όχι πάντα

Όταν συμβαίνει κάτι που δεν περιμένατε ή που πηγαίνει ενάντια στη μοίρα, πολλές φορές αυτό οφείλεται στο ότι θελήσατε να το πιέσετε, προσπαθήσατε υπερβολικά γι'αυτό ή δεν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή.


Μερικές φορές τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Επειδή αγωνιστήκατε γι’αυτά, επειδή αφιερώσατε ολόκληρη τη ζωή σας σε αυτό το πολυαναμενόμενο επίτευγμα και η μοίρα τελικά σας χαμογέλασε επιτρέποντάς σας να πραγματοποιήσετε το συγκεκριμένο όνειρο.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν όλα τα άλλα πράγματα που δεν συμβαίνουν επειδή δεν είναι η σωστή στιγμή, η κατάσταση δεν έχει ωριμάσει ή επειδή η τύχη –ή ίσως η κακοτυχία– δεν σας επιτρέπει να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.
Είναι περίεργο το πώς η ζωή διατηρεί πάντα την παράξενη ισορροπία της, το ότι μερικές φορές όλα πηγαίνουν όπως σχεδιάστηκαν και άλλες φορές συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Έχετε τόσες πολλές ελπίδες κάθε μέρα που ίσως μερικές φορές αισθάνεστε ότι τίποτα δεν προχωράει, τίποτα δεν έρχεται στο δρόμο σας και ότι η μοίρα σας έχει ξεχάσει. Είναι ώρα να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά.
Εσείς είστε υπεύθυνοι για την ύπαρξή σας και, αν θέλετε κάτι, πρέπει να πάτε να το αναζητήσετε. Η μοίρα και η τύχη μπορεί να σας συνοδεύουν κάποιες φορές, όμως εσείς οι ίδιοι, η στάση σας και η αποφασιστικότητά σας, ανοίγετε τους δρόμους της ζωής σας.
Σας καλούμε να σκεφτείτε πάνω σε αυτό.

Τα πράγματα συμβαίνουν «για κάποιο λόγο»

Οι ωφέλειες του κουρκουμά έναντι εφτά φαρμάκων





Ο κουρκουμάς μπορεί να είναι εξαιρετικά ωφέλιμος για την αντιμετώπιση διαφόρων νόσων. Ωστόσο, θα πρέπει να τον χρησιμοποιείτε ενώ βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ δεν θα πρέπει ποτέ να υποκαθιστά τη φαρμακευτική αγωγή.
Για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων εκατοντάδων παθήσεων έχουν δημιουργηθεί πολλά φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία χορηγούνται ακόμα και χωρίς ιατρική συνταγή.

Αν και τα περισσότερα από αυτά είναι αρκετά αποτελεσματικά και εξασφαλίζουν ανακούφιση για ώρες, περιέχουν χημικές ουσίες που προκαλούν ανεπιθύμητες παρενέργειες όταν η κατανάλωσή τους είναι υπερβολική.
Εξαιτίας αυτού, εδώ και αρκετό καιρό προτείνονται διάφοροι φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης. Και με μικρό οικονομικό κόστος, μπορούν να είναι εξίσου ή ακόμα και περισσότερο αποτελεσματικοί από τα φάρμακα.
Μία από αυτές τις επιλογές είναι πολύ απλή: ο κουρκουμάς, ένα μπαχαρικό αρκετά γνωστό για τις μαγειρικές του χρήσεις.
Το συστατικό αυτό ανήκει στην ίδια οικογένεια με το τζίντζερ. Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες που μπορούν να αξιοποιηθούν για την καταπολέμηση διαφόρων παθήσεων.
Το πιο εκπληκτικό απ’όλα είναι ότι έχει αποδειχτεί ότι η δράση του είναι πολύ παρόμοια με εκείνη των συμβατικών φαρμάκων.
Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τους εφτά πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να συμπεριλάβετε τον κουρκουμά στη διατροφή σας. Ας ξεκινήσουμε!
1. Ατορβαστατίνη (φάρμακο κατά της χοληστερίνης)
atrovastatini-farmako-gia-holisterini
Η ατορβαστατίνη είναι ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των επιπέδων της χοληστερίνης και για την πρόληψη της εμφάνισης καρδιαγγειακών νόσων.
Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2008 στο περιοδικό Drugs in R & Dτα κουρκουμινοειδή στον κουρκουμά έχουν συγκρίσιμη δράση με εκείνη του συγκεκριμένου φαρμάκου στην ενδοθηλιακή δυσλειτουργία, μια πάθηση που οδηγεί στην αρτηριοσκλήρωση.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο κουρκουμάς μειώνει τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες, που επιδεινώνεται σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2.
2. Κορτικοστεροειδή παραφαρμακευτικά σκευάσματα
Χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο κάνουν ενέσεις στεροειδών για την αντιμετώπιση της φλεγμονής που συνδέεται με ασθένειες όπως η αρθρίτιδα ή ο καρκίνος.
Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Phytotherapy Researchδιαπιστώθηκε ότι η κουρκουμίνη, το ενεργό συστατικό του κουρκουμά, δρα ακριβώς όπως το συγκεκριμένο είδος φαρμακευτικού σκευάσματος στηναντιμετώπιση της φλεγμονώδους νόσου των ματιών.
Μεταγενέστερες μελέτες έδειξαν επίσης ότι παρατηρήθηκαν παρόμοια αποτελέσματα αναφορικά με άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις που αντιμετωπίζονται με στεροειδή.

Σεξ: Δέκα απίθανα στοιχεία που θα σας σοκάρουν!

%cf%83%ce%b5%ce%be
Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά και το σεξ έχει…. τα νούμερά του!

Δεν σταματούν να μας εκπλήττουν ευχάριστα οι επιστήμονες όταν πραγματοποιούν έρευνες για το σεξ. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή το γεγονός, ότι το 2016 σε λίγο καιρό εκπνέει διαβάστε τα απίθανα στατιστικά γύρω από την ερωτική ζωή ανδρών και γυναιακών!
Η πρώτη φορά
Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Προώθησης Σεξουαλικής Υγείας του πανεπιστημίου της Ιντιάνα οι άντρες κάνουν σεξ για πρώτη φορά στην ηλικία των 17,4 ετών κατά μέσο όρο, ενώ οι γυναίκες στην ηλικία των 16,9 ετών.
Οι γρήγοροι
Ένας στους πέντε άνδρες αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης βάση στοιχειών του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ)
Αχ αυτός ο οργασμός
Σύμφωνα με στοιχεία της Mayo Clinic μια στις πέντε γυναίκες εμφανίζει προβλήματα οργασμού, ενώ το συνολικό ποσοστό των γυναικών με οργασμική διαταραχή  αγγίζει το 30% παγκοσμίως.
Σίγουρη μόλυνση
Τουλάχιστον το 50% των σεξουαλικά ενεργών ανδρών και γυναικών θα έχει μια λοίμωξη των γεννητικών οργάνων HPV σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γουστάρω Τραμπ
Παγκόσμια παγωμάρα διάβασα οτι προέκυψε με την εκλογή του Τράμπ. Παγωμάρα επειδή μπήκαμε σε αχαρτογράφητα νερά. Νερά που μπορεί να φέρουν εθνικισμούς, εσωστρέφειες και λοιπά άλλα. Σαν αποτέλεσμα φυσικά οτι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ψηφίστηκε κύρια από τους αμόρφωτους αμερικανούς. Δηλαδή τελικά, η δημοκρατία έχει αδιέξοδα; Μάλλον ναι, αν κρίνω από τους απανταχού δημοκράτες, που όμως θέλανε ντε και σώνει, την Κλίντον.
Αυτό όμως δεν με απασχολεί εμένα ιδιαίτερα. Αυτά είναι θέματα που μπορούν να τα λύσουν οι παγκόσμιοι ηγέτες, την ώρα,  που αφού έχουν γαμήσει τον κοσμάκη με όλες τις αποτυχημένες ρετσέτες επιβίωσης, θα συζητήσουν για τα υπαρξιακά θέματα της επιβίωσης του πολιτικού τους επαγγέλματος.
Όλοι αυτοί δεν επέλεξαν να αντιμετωπίζουν τα κράτη τους, σαν εταιρείες; Να κοιτάνε τζίρους, μεικτά κέρδη και bottom line, καθαρό κέρδος; Αυτοί δεν επέλεξαν να κοιτάνε νούμερα και να αδιαφορούν για το τι τραβάνε οι μάζες; Αυτά δεν τους λέγανε οι σύμβουλοι τους; Τους οποίους μάλιστα τους ακούγανε σαν πειθήνια όργανα, όντες άσχετοι με την καθαυτή λειτουργία της εταιρείας. Καιρός ήταν λοιπόν να παγώσουν, αφού απέναντι τους πλέον βρίσκεται καθαρόαιμος επιχειρηματίας.
Και τι επιχειρηματίας ! Που να έχει χάσει τα πάντα δυό φορές, και να τα έχει ξαναφτειάξει. Που πήγε κόντρα σε όλο το αμερικάνικο κατεστημένο, που ήταν βολεμένο με τους εκπρόσωπους των αόρατων χρηματαγορών και του κρυφού άυλου καπιταλισμού. Μόνος του, χωρίς καν την υποστήριξη του κόμματος με το οποίο θεωρητικά κατέβαινε. Πράγματι παγώνεις, άμα αναλογιστείς την μαγκιά που έκανε αλλά και απέδειξε ο Τράμπ.

Η βιολογία της ψυχικής ισορροπίας: Εγκέφαλος, έντερο, και άγχος.

Οι σκέψεις μας ξεσπάνε στο έντερο μας πολύ πιο συχνά από όσο νομίζουμε.
Αυτή τους η επιρροή γίνεται εμφανής από την παιδική μας ηλικία με την ύπαρξη του πονόκοιλου. Πόσες φορές δεν θέλαμε να πάμε στο σχολείο επειδή πονούσε η κοιλιά μας; Επειδή ίσως δεν είχαμε κάνει τα μαθήματά μας, ή φοβόμασταν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιο αυστηρό καθηγητή, ή δύστροπο συμμαθητή.
Σήμερα, πόσες φορές πονάει η κοιλιά μας όταν είμαστε αγχωμένοι για κάτι, ή όταν βιώνουμε φόβο και στεναχώρια; Δεν είναι προϊόν της φαντασίας μας, το έντερο όντως σχετίζεται άμεσα με την ψυχολογία μας!

Το έντερο και ο εγκέφαλος

Ας βάλουμε τη σχέση εντέρου - σκέψης στο μικροσκόπιο. Πώς σχετίζεται βιολογικά το έντερο με τον εγκέφαλο μας, και κατ’ επέκταση με τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας;
Το έντερο μας επικοινωνεί με τον εγκέφαλο – πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε. Ο εγκέφαλός είναι το πλέον απομονωμένο και προστατευμένο όργανο του σώματος. Φωλιάζει σε ένα οστέινο κρανίο, περιβάλλεται από μια πυκνή μεμβράνη, ενώ κάθε σταγόνα αίματος που πάει να εισχωρήσει φιλτράρεται. Το έντερο βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων. Αποτελεί το μεγαλύτερο αισθητήριο όργανο του σώματος καθώς έχει τεράστια επιφάνεια. Ξέρει κάθε μόριο που απαρτίζει το εσωτερικό μας, καθώς ασχολείται με την πέψη της τροφής, τον έλεγχο των ορμονών και του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά και με ότι βακτήριο κατοικεί στο σώμα. Χωρίς το έντερο, ο εγκέφαλος δεν θα είχε ιδέα τι συμβαίνει μέσα μας, και πως θα έπρεπε να αντιδράσει!

Ὅσο πλησιάζουμε στὴν καμπή…

Αποτέλεσμα εικόνας
Δυσκολεύουν γιὰ ὅλους μας οἱ καταστάσεις.
Οἱ περισσότεροι ἄνθρωποι γύρω μας σκύβουν τὸ κεφάλι καὶ συμβιβάζονται, σιωποῦν, φοβοῦνται…
…κι ἂς μὴν ἔχουν πλέον κάτι νὰ φοβηθοῦν!!!
Τί εἶναι ἡ «καμπή»;
Ἡ καμπὴ εἶναι τὸ σημεῖον ἐκεῖνον ποὺ ἡ κλίσις ἀλλάζει. Ἀπὸ τὴν ἀπόλυτον πτῶσιν περνᾶ κάποιος στὴν ἀπόλυτον ἄνοδον.
Μὰ ἐὰν ἡ πτῶσις εἶναι ταχεία, ἡ ἄνοδος εἶναι κοπιαστική, δύσκολη, γιὰ ὁλίγους…
Χρειάζεται μεγάλη αὐτοπεποίθησις γιὰ νὰ τὴν τολμήσῃ κάποιος.
Καὶ μεγάλη αὐτογνωσία…
Καὶ μεγάλη ἀποφασιστικότης…
Λίγοι θὰ τολμήσουν… Οἱ πολλοὶ θὰ παραμείνουν κλαψουρίζοντας στὸ σημεῖον τῆς καμπῆς, ὅσο κι ἐὰν ἀντιλαμβάνονται πὼς ἡ καμπὴ εἶναι στάδιον κι ὄχι στόχος.

Πατατάκια: Γιατί… δεν μπορούμε να φάμε μόνο ένα – Η επιστήμη απάντησε!

πατατάκια
“Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα”, έλεγε για τα πατατάκια η γνωστή διαφήμιση και οι περισσότεροι συμφωνούν.Αλλά, όταν τρώτε πατατάκια, δεν είναι τα λιπαρά εκείνα που σας κάνουν να μην μπορείτε να σταματήσετε. Η γεύση που σας... αφοπλίζει οφείλεται στην ζάχαρη, ή στο αλάτι που περιέχουν πολλές λιπαρές τροφές, όπως τα πατατάκια.
Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού έχει συνδεθεί στο παρελθόν με την παχυσαρκία, ακόμη και ανεξάρτητα από την κατανάλωση θερμίδων. Έρευνα δείχνει ότι οι αλμυρές, λιπαρές τροφές, συνδέονται περισσότερο με την υπερκατανάλωση τροφής και το υπερβολικό βάρος, ακόμη και σε σύγκριση με τα γλυκά. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Nutrition, δείχνει ότι το αλάτι παίζει ένα ακόμα πιο ισχυρό ρόλο από ό,τι νομίζαμε στο να μας κάνει να τρώμε περισσότερο.
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Deakin στην Αυστραλία εξέτασαν τις περιπτώσεις 48 υγιών ανθρώπων και μέτρησαν με ειδικό τεστ την “ευαισθησία” τους στη γεύση του λίπους. Προηγούμενες έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι εκείνοι που αντιλαμβάνονται πιο αποτελεσματικά τη γεύση του λίπους, καταλήγουν να καταναλώνουν και λιγότερο λίπος συνολικά.
Τα γεύματα που δόθηκαν στους συμμετέχοντες στο πλαίσιο του τεστ, ήταν πιάτα με τους ακόλουθους συνδυασμούς τροφών:
  • Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλάτι
  • Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι
  • Υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλάτι
  • Υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΙΣΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Η Ελλάς (Hellas) είναι μία τεράστια πεδιάδα και κυκλική-ελλειπτική λεκάνη από πρόσκρουση αστεροειδούς που βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο του Αρη. Μια νέα μελέτη υποδεικνύει ένα σημείο της πεδιάδας το οποίο διαθέτει πιθανώς συνθήκες φιλικές στη ζωή και έτσι αν ψάξουμε για ζωή στον Αρη το σημείο αυτό είναι πολύ ισχυρός υποψήφιος.
Hellas-MarsΊσως η Ελλάς στον Άρη να φιλοξενεί ζωή
Η Ελλάς είναι ο δεύτερος ή ο τρίτος μεγαλύτερος κρατήρας προσκρούσεως που είναι γνωστός σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα. Ο πυθμένας της λεκάνης βρίσκεται 7.152 μέτρα κάτω από το μέσο επίπεδο της αρειανής επιφανείας. Το μήκος της Ελλάς εκτείνεται σε μέγιστο μήκος περίπου 2.300 χιλιομέτρων. Εξαιτίας των μεγάλων της διαστάσεων και του ανοικτόχρωμου της επιφανείας της σε σχέση με τη γύρω περιοχή, η Ελλάς ήταν ένα από τα πρώτα αρειανά χαρακτηριστικά που ανακαλύφθηκαν με τηλεσκόπιο από τη Γη.

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΝ Φ. ΚΕΝΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ; (Βίντεο)

reagan-degaulle-kennedy-trump
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η δολοφονία του Κέννεντι το 1963 ήταν αποτέλεσμα της αντίδρασης του αμερικανικού βαθέος κράτους στην προσπάθεια του τότε Αμερικανού προέδρου, που είχε έρθει σε αντιπαράθεση με το βαθύ κράτος, να χτυπήσει τις λεγόμενες μυστικές κοινωνίες «secret societies» ( ήταν η χαρακτηριστική φράση του Κέννεντυ σε μια δημόσια ομιλία του) δηλαδή εκείνα τα μυστικά κέντρα που χρησιμοποιούν τους προέδρους τον ΗΠΑ σαν μαριονέτες για να επιβάλλουν την πολιτική τους. Ο Κένεντι είχε διαδεχτεί τον Άιζενχάουερ ο οποίος επίσης είχε έρθει σε σύγκρουση με το βαθύ αμερικανικό κράτος.

Το εκπληκτικό είναι πως τώρα αποκαλύπτεται ότι ήταν προγραμματισμένο και σχεδιασμένο από αυτά τα σκοτεινά κέντρα να φύγει από την μέση ο «ξανθός πρόεδρος» στην ενδεχόμενη περίπτωση που θα ερχόταν στην εξουσία μετά από χρόνια, με τις ίδιες προθέσεις, να χτυπήσει δηλαδή αυτές τις «secret society» (μυστικά κέντρα).
keneddy-secret-society
Από εδώ και πέρα να ειστε ήσυχοι ότι η Χίλαρι έφυγε, μαζί της και η απειλή του παγκοσμίου πολέμου ενώ όλα υποτίθεται θα είναι ωραία και καλά, αλλά δεν θα είναι έτσι.
Το θέατρο που οργανώνουν τα σκότεινα κέντρα ήδη έχει επαναληφθεί από την εποχή του 1800 πολλές φορές και λειτουργεί ως εξής: στους σκλάβους, δηλαδή στον κυρίαρχο λαό, σερβίρουμε δύο σατανάδες έτσι ώστε ή ο ένας να βγει και να εκτελέσει τα σχέδια μας ή ο άλλος που αν παρεκλείνει θα εχει την κλασική τύχη του δηλαδή εκτέλεση.

Βάλτε αυτό στο εσωτερικό του στόματος και πείτε αντίο στον πονόδοντο σε δευτερόλεπτα!!

Πείτε αντίο στο δόντι Ache

Ο πόνος των δοντιών μπορεί να είναι πραγματικά εκνευριστικός και επώδυνος, ειδικά εάν ένα νεύρο έχει υποστεί βλάβη. Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι, όπως  λοιμώξεις των δοντιών, προβλήματα των ούλων, της πλάκας, της τερηδόνας, τραυματισμοί, σπασμένα δόντια, χαλασμένες κορώνες και σφραγίσματα, απώλεια ενός δοντιού καθώς επίσης και η άπνοια ύπνου που προκαλούν επίσης αφόρητους πόνους.


Ο χειρότερος πόνος, είναι γνωστό σε όλους, ότι είναι ο πόνος των δοντιών, σχεδόν αφόρητος. 

Το καλύτερο πράγμα είναι ένα άμεσο ραντεβού με έναν καλό οδοντίατρο. Όμως, τι μπορούμε να κάνουμε όταν αυτοί οι πόνοι συμβαίνουν ξαφνικά τη νύχτα και χρειαζόμαστε άμεση βοήθεια;  Ή ακόμα χειρότερα είμαστε στο δρόμο και ταξιδεύουμε και δεν υπάρχει τρόπος να επισκεφθούμε έναν οδοντίατρο; 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας ή κάποιον άλλο; 


Διαβάστε για αυτήν την καταπληκτική θεραπεία που εξαλείφει τον πόνο σε 1 λεπτό!!

Αρνητικές σκέψεις και πώς να τις αποτρέψετε

Το άγχος και ο θυμός μπορούν να προκαλέσουν συχνά έντονες αρνητικές σκέψεις, μετατρέποντας το σώμα και το μυαλό μας σε μια ωρολογιακή βόμβα. Οι αρνητικές σκέψεις έχουν αποτελέσει πρόβλημα για όλους τους ανθρώπους κάποιες φορές στη διάρκεια της ζωής τους. Όσο εύκολα μπορεί να καταβάλουν έναν άνθρωπο, άλλο τόσο μπορεί ο άνθρωπος να αντιδράσει με αλλόκοτο τρόπο.
Αυτό περιλαμβάνει την αρνητική διάθεση, το ξέσπασμα θυμού, την ευερεθιστότητα ή ακόμη έναν δυνατό πονοκέφαλο. Ο τρόπος που θα βιώσει το άτομο αυτές τις αρνητικές σκέψεις είναι υποκειμενικός, παρόλα αυτά, υπάρχουν αντικειμενικές λύσεις αντιμετώπισης που τίποτα δεν έχει να χάσει κανείς δοκιμάζοντές τις!     
1. Ρίχνοντάς τα στο χαρτί.
Γράφοντας τα πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει με την μορφή που προτιμάς εσύ (π.χ ποιήματα, πεζό κείμενο, ημερολόγιο κτλ.) έχει αποδειχθεί να είναι ένας έγκυρος τρόπος αντιμετώπισης. Το μυστικό εδώ είναι να γράψεις όχι μόνο αυτά που σκέφτεσαι αλλά και αυτά που νιώθεις. Ταυτόχρονα, καθώς γράφεις μπορείς να απευθυνθείς στο ίδιο το πρόσωπο που αφορά το συναίσθημά σου. Γράφοντας ένα γράμμα θα κάνει τον εγκέφαλο να ανακουφιστεί προσωρινά από την ένταση του όποιου συναισθήματος και ίσως να βρεις περισσότερες προοπτικές για την επίλυση ή την αντιμετώπιση του συναισθήματος αυτού.
Ακόμη πιο αποτελεσματικά, η αποστολή ενός κειμένου -αφού επέλθεις σε μια πιο ήρεμη κατάσταση- στο άτομο που αφορά το γεγονός μπορεί και να βοηθούσε στην επικοινωνία αυτών των συναισθημάτων. Μπορεί φυσικά να χρειαστεί να γίνουν κάποιες μετατροπές στο αρχικό κείμενο, ώστε να αποφευχθούν οι κατηγορίες ή το υπερβολικό συναίσθημα, έχοντας πάντα υπόψη ότι και οι υπόλοιποι μπορούν να πληγωθούν.
2. Εξέπνευσε το πρόβλημα
Οι αναπνοές είναι η πιο τυπική πρώτη λύση για τα αρνητικά συναισθήματα, δεν είναι τυχαίο εξάλλου που χρησιμοποιούν τις αναπνοές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συνεπώς, όταν οι παλμοί ανεβαίνουν λόγω ενός έντονου συναισθήματος, καλό είναι να τους κατεβάσουμε. Όταν είμαστε σε φυσιολογική σωματική κατάσταση είναι πιο εύκολο να δούμε ψύχραιμα τις προοπτικές πάνω σε ένα θέμα. Με την ρυθμισμένη αναπνοή, θα επαναφέρουμε τον οργανισμό στη φυσιολογική λειτουργία, ερχόμενοι έτσι πιο κοντά στην μεγαλύτερη αποτελεσματικότητας τόσο των σκέψεων όσο και των πράξεών μας. 
3. Κούνα το!
Η γυμναστική αν και χρονοβόρα, αποτελεί έναν ακόμη τρόπο αντιμετώπισης. Το ν γυμναζόμαστε μπορεί να ωφελήσει σε πολλούς τομείς. Καταρχάς, στο σώμα, απελευθερώνοντας την ένταση, καθώς λειτουργεί αγχολυτικά. Με τον ίδιο τρόπο, η εκγύμναση βοηθά τον εγκέφαλο να απελευθερώσει ενδορφίνες που προκαλεί θετικά αποτελέσματα τόσο στο σώμα όσο και στον εγκέφαλο. Καθώς ασχολούμαστε με την γυμναστική, η σκέψη αποσπάται και το πρόβλημα γίνεται λιγότερο ενδιαφέρον ή πιο ‘εύπεπτο’.
Μετά την γυμναστική έχουν αποχωρήσει οι τοξίνες και οι σκέψεις έχουν ‘ξεκλειδώσει’ τα εγκλωβισμένα συναισθήματα. Στην ίδια κλίμακα μπορεί να τοποθετηθεί και ο χορός ή οποιαδήποτε άλλη σωματική άσκηση.
Σημείωση: Ασκήσεις που προσφέρει η yoga συνδυάζουν την εκγύμναση με τις αναπνοές και αποδίδει ακόμη και σε μεγαλύτερο ηλικιακό εύρος.

Πώς να αφαιρέσετε την οδοντική πλάκα με φυσικό τρόπο σε 5 λεπτά, χωρίς να πάτε στον οδοντίατρο!

Αν και δεν υπάρχει οριστική λύση για την πρόληψη της ανάπτυξης πλάκας στα δόντια, μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι μια σειρά διαδικασιών για να μειώσετε τη συσσώρευση αυτών των υπολειμμάτων στο στόμα και να αποτρέψετε την εξέλιξη αυτής της ασθένειας. 

Για τους ανθρώπους που καπνίζουν είναι κοινό ότι αυτές οι πλάκες είναι σκουροκίτρινες λόγω της συσσώρευσης νικοτίνης στα δόντια. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να πίνουν καφέ και να μασάνε καπνό. Η πλάκα είναι η αρχή για μεγαλύτερα προβλήματα, όπως η τερηδόνα, ακόμα και απώλεια των δοντιών.

Πώς να αφαιρέσει την οδοντική πλάκα σε 5 λεπτά Φυσικά


Αυτό που συνιστάται στο μέσο άτομο, είναι η επίσκεψη στον οδοντίατρο κάθε 6 μήνες για καθάρισμα των δοντιών. Παρά το γεγονός ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι ακριβή, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν στον οδοντίατρο επειδή ξεχνούν ή επειδή φοβούνται. 

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε μια καταπληκτική θεραπεία για να απομακρύνετε την πλάκα, χωρίς να χρειάζεται να πάτε στον οδοντίατρο !!!

"ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ"

Αποτέλεσμα εικόνας για X FILES

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ"...
 ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΧΗΡΗ -ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ- ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Για να μην ξεχάσω

Αποτέλεσμα εικόνας για Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε, πήρε μια μικρή ανάσα και καμία άλλη. Σταμάτησε.


Πιτσιρίκο γεια,

Ήθελα να σου πω την ιστορία μου. Έτσι, για να την βγάλω από μέσα μου. Για να μην ξεχάσω. Για να μιλήσω για το μωρό μου.

Στις 29 Οκτωβρίου έγινα μαμά. Το πρώτο μου παιδί.

Το κοριτσάκι μου γεννήθηκε, πήρε μια μικρή ανάσα και καμία άλλη. Σταμάτησε.
Θα την λέγανε Δήμητρα, σαν τη γιαγιά μου. Τη γιαγιά μου που περίμενε πώς και πώς να γνωρίσει το δισέγγονο.

Όλοι περίμεναν να την γνωρίσουν την Δήμητρα. Σαν τρελοί.

Τελικά την γνώρισα μόνο εγώ, για 2 λεπτά. Μετά έφυγε. Και μείναμε εμείς να παλεύουμε με την τρέλα και τον πόνο.

Η καρδιά μου ξεσκίζεται κάθε μέρα.

Δύο πράγματα δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ!


Προσθέστε λίγο τζίνσενγκ, σαφράν ή μοσχοκάρυδο στο διαιτολόγιό σας, αυτή τη φορά όμως όχι για να κάνετε πιο πικάντικο το φαγητό σας, αλλά την ερωτική σας ζωή. Και τα τρία έχουν αποδεδειγμένα διεγερτική δράση. Η περιπλάνηση στο λαβύρινθο των φυσικών αφροδισιακών αποκαλύπτει αλήθειες και μύθους αιώνων.....

Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν κυκλοφορήσει στα φαρμακεία το γνωστό μπλε χαπάκι κατά της στυτικής δυσλειτουργίας -μία ακόμη απόδειξη της πανάρχαιας προσπάθειας του ανθρώπου να διατηρήσει την ερωτική του απόδοση- οι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να δοκιμάσουν βότανα, τροφές και ρίζες που υπόσχονταν ότι τονώνουν τη λίμπιντο ή βελτιώνουν την ερωτική απόδοση. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ 

Σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη έως την Αίγυπτο και την Κίνα, τα αφροδισιακά έχαιραν ιδιαίτερης εκτίμησης, μια και υπόσχονταν τη μεγιστοποίηση της απόλαυσης και πρωτίστως την εξασφάλισή της. 

ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Οι επιστημονικές αποδείξεις για τη δράση των περισσότερων από τα αφροδισιακά της φύσης είναι λιγοστές, γεγονός που κάνει και τους περισσότερους ειδικούς δύσπιστους ως προς τη χρήση τους. Πρόσφατα oι ερευνητές του τμήματος Διατροφικής Επιστήμης του Καναδικού Πανεπιστημίου Guelph συνέλεξαν όλες τις υπάρχουσες επιστημονικές έρευνες για τα φυσικά αφροδισιακά και κατέληξαν στις ουσίες που, βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, φαίνεται ότι όντως έχουν αφροδισιακή δράση. 

ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ

Αντιμετωπίζετε σεξουαλικά προβλήματα όπως πρόωρη εκσπερμάτωση, ανικανότητα κ.λ.π., αλλά θέλετε να ξαναγίνετε ενεργοί; Τονώστε τη σεξουαλική σας διάθεση αλλά και το σφρίγος των γεννητικών οργάνων με τζίνσενγκ, σερενόα ή βιθανία ,το σαφράν, το αφρικανικό βότανο yohimbine (το οποίο όμως σε μεγάλη δόση μπορεί να είναι τοξικό), το βότανο maca και το μοσχοκάρυδο.

Τηλεκίνηση για αρχαρίους, Οπτική ενδυνάμωση του Τσι (αποκλειστικό)

Ταό, Τσι, Γιν και Γιανγκ, Τάι Τσι

Ταό η μητέρα του σύμπαντος, το αδιαφοροποίητο, πλήρες, αγέννητο, μη ον, που προϋπήρχε του σύμπαντος. Η απόλυτος απροσδιόριστος, μη χωροχρονική ουσία. Το πανταχού παρόν, το Παν το Ένα, το εγκόσμιο και το υπερκόσμιο.

Το Τσι (Ki, Qi ή Prana) η ενέργεια του Ταό που εκδηλώνεται “υπ-άρχει” στο σύμπαν, είναι ο απρόσωπος παλμός της ζωής που μοιραζόμαστε με ότι υπάρχει στο σύμπαν και κυλά σε κάθε ύπαρξη, ζωντανή και μη. Λειτουργεί τόσο στο πνευματικό, όσο και στο οργανικό επίπεδο.

Το Γιν και το Γιανγκ. οι δύο όψεις τις εκδήλωσης, απλά το άσπρο και μαύρο, που στηρίζει και ζωογονεί το Τσι. Όταν το Τσί δεν λειτουργεί σωστά τότε το Γιν και το Γιανγκ αποσυντίθενται και επέρχεται αρρώστια και ο θάνατος.

Το γιν και το γιάνγκ είναι οι δυο πρωταρχικές κοσμικές αρχές του σύμπαντος. Το Γιν είναι η παθητική, η θηλυκή αρχή. Το Γιάνγκ είναι η ενεργός, αρσενική αρχή. Για να υπάρχει αρμονία πρέπει το γιάνγκ (δηλαδή το αρσενικό) να είναι το κυρίαρχο. Είναι απλά η φύση των πραγμάτων. Στην κλασσική Κινεζική γλώσσα, το γιν και το γιάνγκ αναφέρονται στην σκιώδη και στην ηλιόλουστη πλευρά μιας κοιλάδας ή πεδιάδας.

Τάι Τσι. το σύμβολο που χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα από λευκό ή διάφανο χρώμα (Yang ενέργεια) και το άλλο μαύρο ή σκούρο χρώμα (Yin ενέργεια). Μια κυματιστή ασαφής γραμμή χωρίζει τα δύο τμήματα, έτσι ώστε όταν το μέρος Γιανγκ αυξάνει, το μέρος Γιν μειώνεται, και αντίστροφα.. Στο  μέρος του Yin εμφανίζεται ένας μικρός λευκός κύκλος που δηλώνει ότι η ενέργεια Yin περιέχει την ενέργεια Yang, με τον ίδιο τρόπο στο μέρος του Yang εμφανίζεται ένας μικρός σκούρος κύκλος που τονίζει ότι περιέχει τη Yin ενέργεια.

Ο σωστή ανάπτυξη της δύναμης τσι και ο σωστός χειρισμός μπορούν να επιφέρουν θαύματα.

Έχουν αναφερθεί θεραπείες, χρήση σε πολεμικές τέχνες, επιβολή σκέψης σε ανθρώπους και ζώα, πυρογέννηση, τηλεκίνηση και πολλά άλλα που εξάπτουν τη φαντασία.

Πως θα αντιληφτούμε και αναπτύξουμε την ενέργεια τσι

Εμείς εδώ θα ασχοληθούμε  με την ανάπτυξη της ενέργειας τσι, την αντίληψη της και τις εφαρμογές της στη τηλεκίνηση. (Πώς να αναπτύξετε και να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Τσι)

Συνίσταται ο αναγνώστης πρώτα να διαβάσει το αρκετά ενημερωτικό άρθρο Πώς να κάνουμε τηλεκίνηση (Tutorial).

Η μέθοδος είναι χωρίς διαλογισμό, αναπνοές και διάφορες κουραστικές θεωρίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργούν οι προηγούμενες πρακτικές, για κάποιους λειτουργούν άριστα, απόδειξη είναι τα βίντεο και τα άρθρα που κυκλοφορούν. Το πρόβλημα είναι ότι λίγοι τα καταφέρνουν, ενώ οι περισσότεροι απογοητεύονται και τα παρατούν.

Στη μέθοδο από τη πρώτη στιγμή θα νοιώσετε και θα δείτε τη επίδραση της ενέργειας τσι με λίγο κόπο.

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει η φυσική μας κατάσταση να είναι αρκετά καλή. Παρ΄ όλο που η ενέργεια είναι ψυχική, είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την καλή κατάσταση του σώματος μας. Σε ένα εξασθενημένο άτομο, όπως είδαμε παραπάνω, το τσι δεν λειτουργεί σωστά και αρχίζει ο πόλεμος μεταξύ γιν και γιανγκ.

Πώς να κάνουμε τηλεκίνηση (Tutorial)

Το σύμπαν είναι γεμάτο μυστήρια που προκαλούν τις γνώσεις και την κατανόησή μας.
Η Τηλεκίνηση, είναι αληθινή; .. Μπορείτε να αποφασίσετε.
Μετάφραση σχόλια από τον Zaxo Skafida

  
.
Τι είναι η τηλεκίνηση; 
Ο όρος Psychokinesis  προέρχεται από τις Ελληνικές λέξεις Ψυχή που σημαίνει (ψυχή) και Kinesis  σημαίνει κίνηση. 
Τηλεκίνηση  (ΤΚ) ή Psychokinesis (PK), ορίζεται ως η ικανότητα να κινηθούν τα αντικείμενα σε απόσταση από την ψυχική δύναμη ή άλλα μη φυσικά μέσα. Με τον όρο τηλεκίνηση εννοούμε  την μετακίνηση ή αιώρηση  αντικείμενων ως την γνωστή  κάμψη των κουταλιών.
Αλλά πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; 
Πώς θα ξέρετε αν είναι πραγματική, ή αν είναι κάτι που μπορείτε πραγματικά να κάνετε;
Ζούμε σε έναν κόσμο που θέλει να δει δράση. Έτσι, κάτω από το βίντεο είναι μερικές βασικές πρακτικές που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι και να αποφασίσει για τον εαυτό σας. 
Βάλτε τις στο μυαλό σας .. και να είστε υπομονετικοί.
.



Πώς να μάθετε τηλεκίνηση


Πριν ξεκινήσετε
Η συγκέντρωση και η πίστη είναι το κλειδί
Η συγκέντρωση είναι υψίστης σημασίας για όποιον προσπαθεί να μάθει τηλεκίνηση και όσο βαθύτερα μπορείτε να επικεντρωθείτε, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στη τηλεκίνηση. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα