Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Mysterious three sun phenomenon awes Russia’s North during polar vortex

Russia is currently being hit by a polar vortex bringing in cold, snow, freezing temperatures… And amazing halo phenomena.

Look at these pictures of the mysterious three sun phenomenon (sun dog) captured by residents of Murmansk, Tyumen, and Chelyabinsk simultaneously.

sundogs russia 2016, sundogs, sundogs 2016, sundogs russia november 2016, sundogs blizzard russia november 2016

These pictures of a shining circle around the sun and a pair of bright spots on either horizontal side on the Sun are just incredible.
sundogs russia 2016, sundogs, sundogs 2016, sundogs russia november 2016, sundogs blizzard russia november 2016


Although rare, the phenomenon graces Russia’s north with its presence fairly regularly.

«Άνδρας Παλαιάς Κοπής – Άνδρας Παλαιάς Κοπής» (Είδος προς Εξαφάνιση;)


27be89d5856d07b360e625766d23b71aΆνδρας Παλαιάς Κοπής(ΑΠΚ), gentleman, κύριος με όλη τη σημασία της λέξης, «κύριος με το Κάππα κεφαλαίο».
Ποια είναι αυτά τα συστατικά και χαρακτηριστικά, τα οποία καθιστούν κάποιον άνδρα, παλαιάς κοπής;
Επιχειρώ να καταγράψω κάποια απ΄αυτά.
Κύριο χαρακτηριστικό του ΑΠΚ είναι ότι ξέρει να φέρεται προς όλους. «“Όταν δε λέμε όλους εννοούμε όλους.» (Γυναίκες, υφισταμένους, παιδιά, αδύναμους, σερβιτόρους)
Η στάση του απέναντι στις γυναίκες είναι κάτι το οποίο κάθιστά τον ΑΠΚ διακριτό από μακρυά. Όταν μια κυρία είναι μαζί του δεν πληρώνει ποτέ η κυρία. Αν ο άνδρας δεν έχει χρήματα, προφασίζεται πονοκέφαλο και δεν βγαίνει μαζί της.
Όταν είναι μαζί με μία κυρία, αυτή δεν πιάνει ποτέ πορτοφόλι, πόμολο, μπουκάλι και αναπτήρα.
Ο ΑΠΚ δεν ρωτά που θα πάνε, πηγαίνει από το σπίτι της την πηγαίνει όπου αυτός κρίνει και την επιστρέφει ΠΑΝΤΑ στο σπίτι της, έστω κι αν αυτός μένει στο Περιστέρι , αυτή στη Βουλιαγμένη και έχουν βγει στο Μαρούσι.
Ο ΑΠΚ δεν διαλαλεί, ούτε αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τη σχέση την οποία έχει με κυρίες.
Δεν αναφέρεται ποτέ σε ερωτικά κατορθώματα, παιγνίδια επιβολής εξαιρετικές επιδόσεις κλπ.
Δεν αγγίζει ποτέ μια γυναίκα εκτός από μία απλή χειραψία. Εξαιρούνται η κόρη του, η συζυγός του και η ερωμένη του. Παλιότερα φορώντας καπέλο χαιρετούσαν ανασηκώνοντας το.
Δεν εκφράζει ποτέ δημοσίως το θαυμασμό του για άγνωστες κυρίες οι οποίες περνούν τυχαίως από μπροστά του πόσο μάλλον εμπλέκοντας και την μητέρα του. («Τι είσαι μάνα μου!!!»)
Δεν κτυπά ποτέ κάποια κυρία εκτός σεξ, αλλά και στο σεξ χρειάζεται η συγκατάθεση της κυρίας.
Δεν φλερτάρει ποτέ κάποια, αν συνοδεύει μία άλλη.
Δεν βιάζει ποτέ κάποιον ή κάποια ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά.
Ξέρει να ντυθεί αναλόγως της περίστασης. Η σαγιονάρα, η άσπρη κάλτσα (εκτός αθλητικής περιβολής), η βερμούδα εκτός παραλίας, πρέπει να απαγορευτούν.
Αναλαμβάνει τις ευθύνες των αποφάσεων του, των ενεργειών του και της τυχούσας εξουσίας (Έχω βαρεθεί να ακούω χρόνια πολλά μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι δεν γνώριζαν τι έπρατταν οι υφιστάμενοί τους.)
Ο ΑΠΚ δεν χρειάζεται να βρίζει, αρκεί μία ειρωνική φράση να βάλει τους άλλους στη θέση τους.
Δεν είναι φανατικός με τίποτα (Ποδόσφαιρο , θρησκεία, κόμματα) και δεν είναι φανατικός γιατί είναι σκεπτόμενος και γνωρίζει ότι όλα στη ζωή έχουν τις αδυναμίες τους.

Η βρετανική EXPRESS αναρωτιέται εάν η Μέρκελ είναι «Ιλλουμινάτι» – Ποια η αλήθεια

Η βρετανική EXPRESS αναρωτιέται εάν η Μέρκελ είναι «Ιλλουμινάτι» – Ποια η αλήθεια
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έδωσε νέα τροφή στους συνωμοσιολόγους, ότι ίσως είναι μυστικό μέλος των Ιλλουμινάτι, εξαιτίας του τρόπου που είχε τοποθετήσει τα χέρια της σχηματίζοντας ένα «διαμάντι», που σύμφωνα με τους οπαδούς αυτών των θεωριών είναι σημάδι αναγνώρισης των Ιλλουμινάτι.
Όπως μεταδίδει η βρετανική EXPRESS, η Μέρκελ έκανε το συγκεκριμένο «σημείο αναγνώρισης» την ώρα των κοινών δηλώσεών της με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.
merkel-diamond-2
Μια νέα θεωρία συνωμοσίας, που κερδίζει συνεχώς οπαδούς, ισχυρίζεται ότι οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετέχουν σε μια μυστική εταιρία επειδή πολλοί από αυτούς κάνουν με τα χέρια τους το ίδιο «σημάδι». Η ίδια θεωρία συνωμοσίας ισχυρίζεται ότι όλοι αυτοί είναι Ιλλουμινάτι.
Από την ιδιότητα του μέλους της εν λόγω μυστικής εταιρείας δεν ξέφυγε ούτε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος επίσης έχει τοποθετήσει στο παρελθόν τα χέρια του σχηματίζοντας το «διαμάντι».
Το «διαμάντι», λένε οι συνωμοσιολόγοι, είναι ένα από τα δέκα κορυφαία σημεία αναγνώρισης των Ιλλουμινάτι.
Βεβαίως όλες αυτές οι θεωρίες είναι χωρίς αποδείξεις όπως και κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι οι ηγέτες της ΕΕ δεν συμμετέχουν σε κάποια μυστική εταιρεία.
Ωστόσο, αυτή αποκλείεται να είναι οι Ιλλουμινάτι για τον απλούστατο λόγο, που κανείς από τους συνωμοσιολόγους δεν αναφέρει, ότι οι Ιλλουμινάτι ήταν δημοκρατική φιλολαϊκή επαναστατική οργάνωση που ήθελε να ανατρέψει τις τυραννίες και τις μοναρχίες.

ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ



Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου

Πολλές γενοκτονίες αναφέρονται στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όμως οι δύο από αυτές ξεχωρίζουν και με διαφορά από τις υπόλοιπες. Το περίεργο είναι ότι η μία από τις δύο πρώτες μέχρι τώρα εντέχνως είχε αποσιωπηθεί. Η μεγαλύτερη είναι η γενοκτονία των Ινδιάνων της Αμερικής από τους τυχοδιώκτες Ευρωπαίους, μιλάμε για εξόντωση πάνω από 100 000 000 ναι καλά είδατε εκατό εκατομμύρια. Επειδή πολλοί εξανίστανται ότι οι Αυτοκρατορίες των Μάγιας και των Ίνκας των Αζντέκων, δεν απαριθμούσαν 100.000.000 ανθρώπους και ρωτάνε για την πηγή, ας δώσουμε τη βιβλιογραφία του Ρόμπερτ Πακ, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ασχοληθεί περισσότερο (και ξέρει γαλλικά)
“Rapport des dominicains de l’ Isle Espagnole a M. de Chievres”, στο Las Casas et la defence des Indians, Ed. Juillard, Παρίσι, 1971
Felix Reichlem, Les Amerindiens et leur extermination deliberee, Ed. Pierre-Marcel Fabre, Λοζάνη, 1987
Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα πόσα εκατομμύρια Ινδιάνοι σφαγιάστηκαν. Αλλά δεν έχει σημασία, αν ήταν 100 εκατομμύρια ή 50 εκατομμύρια. Σημασία έχει ότι ήταν γενοκτονία. Την γενοκτονία των Ινδιάνων οι περισσότεροι άνθρωποι την γνωρίζουν, άλλος λίγο άλλος πολύ.
Η άλλη είναι η γενοκτονία των Ελλήνων κατά τον μεσαίωνα με αυτουργούς τους ηγέτες της χριστιανικής Ορθοδοξίας (τους Χριστιανοπατέρες) και τους Αυτοκράτορες από τον Κωνσταντίνο και μετά πλην του Ιουλιανού.
Στην προκειμένη περίπτωση θα ασχοληθώ επισταμένως γιατί μας αφορά άμεσα. Την γενοκτονία των Ελλήνων πολλοί λίγοι την γνωρίζουν γιατί εντέχνως παπαδαριό και Εβραιοχριστιανοί μαζί με το κράτος των Ελλήνων το οποίον έχουν αλώσει την έχουν κουκουλώσει. Μιλάμε για εξόντωση εκατομμυρίων Ελλήνων. Ο σκοπός της εξόντωσης ήταν ένας: ή αποδέχεσαι τον Χριστιανισμό ή το κεφάλι σου. Έτσι διάταζαν τα Αυτοκρατορικά διατάγματα ή αλλιώς κώδικες.
Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων δυστυχώς δεν είναι γνωστό ούτε στην χώρα που το υπέστη δηλαδή την Ελλάδα. Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το πώς η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας μετά από αυτήν των Iνδιάνων της Αμερικής, δεν είναι ούτε καν γνωστή.
Αν λάβουμε υπ’ όψιν τις περιγραφές του Παυσανία που θέλοντας να δήξει πόσο πυκνοκατοικημένος ήταν ο Ελλαδικός χώρος γράφει ότι τα κατσίκια μπορούσαν να πηδούν από τα κεραμίδια της μιας στέγης στα κεραμίδια της άλλης.
Επίσης στα χρόνια των διαδόχων του Μ. Αλεξάνδρου, με ταχείς ρυθμούς λαοί της Μικράς Ασίας της Αιγύπτου, της Παλαιστίνης, εξελληνίζονταν οικιοθελώς, γιατί θαύμαζαν τους Έλληνες και ήθελαν να τους μοιάσουν. Σε λιγότερο από δυο γενεές οι εξελληνισμένοι αισθάνονταν γνήσιοι Έλληνες.

Έζησε 4 γάμους και 3 κηδείες



Άσχημη, υπέρβαρη, προβληματική, με έντονα ψυχολογικά ζητήματα, δυστυχισμένη και πάμπλουτη, μέσα στην σύντομη ζωή της παντρεύτηκε 4 φορές και κήδεψε τον αδελφό, την μητέρα και τον πατέρα της. Διαβάστε την ιστορία της πιο διάσημης κληρονόμου της γης.
Η Χριστίνα Ωνάση γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1950 στην Νέα Υόρκη, και πέθανε στις 19 Νοεμβρίου του 1988 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τίνας Λιβανού, αν και μεγάλωσε μέσα στη χλιδή, τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από τον χωρισμό των γονιών της και την έλλειψη της οικογενειακής στοργής.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΩΝΑΣΗ,
Η Χριστίνα Ωνάση έζησε μια σύντομη, περιπετειώδη, προβληματική αλλά και θλιμμένη ζωή.Ήταν η μικρή κόρη του μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση, και είχε την ατυχία να του μοιάσει. Ήτανφτυστή ο πατέρας της. Έχει τα μεγάλα θλιμμένα μάτια του, τους μαύρους κύκλους του, τη φαρδιά μύτη του, το άχαρο σουλούπι του. Η έλλειψη οικογενειακής στοργής ήταν πάντα το μεγάλο της πρόβλημα. Όλη της την ζωή αναζητούσε την προσοχή του πατέρα της, μια και ζούσε μονίμως στη σκιά του μεγάλου αδερφού.
Όταν το 1960 οι γονείς της χώρισαν, η 10χρονη Χριστίνα μετακόμισε στην Αγγλία, μαζί με την μητέρα της στον πύργο του πατριού της, Δούκα του Πλάτφορντ. Εκείνα τα χρόνια ήταν ίσως τα καλύτερά της, παρά το γεγονός ότι είχε χαρακτηριστεί «προβληματική, με έντονα ψυχολογικά ζητήματα». Ελληνικά μιλούσε μόνο με τον πατέρα της στο τηλέφωνο, και μισούσε αφόρητα το γεγονός ότι για να του μιλήσει έπρεπε πρώτα να περάσει από τις γραμματείς του ή για να τον δει έπρεπε να της κλείσουν ραντεβού. Αποφάσισε λοιπόν ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να την «προσέξουν».

ANAΛΥΣΗ TOY ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ



«Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)


«Όπως είναι πάνω, είναι και κάτω. Όπως είναι κάτω, είναι και πάνω».(Δεύτερη Αρχή)

«Τίποτε δεν είναι ακίνητο, όλα δονούνται». (Τρίτη Αρχή)

«Όλα είναι δυαδικά, όλα έχουν δύο πόλους. Όλα είναι ένα ζεύγος αντιθέτων, τα άκρα αγγίζονται».(Τέταρτη Αρχή)

«Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή)

«Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα της. Κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία, όλα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο».(Έκτη αρχή)

«Η γέννηση υπάρχει παντού. Όλα έχουν μια αρσενική και μια θηλυκή αρχή. Η γέννηση εκδηλώνεται σε κάθε επίπεδο».(Έβδομη Αρχή)

Ο αρχικός άνθρωπος ήταν ένα «θεϊκό ζωντανό πλάσμα» που έχει την εικόνα του θεού δημιουργού του (του Νου- Πατέρα των πάντων),που ήταν ανδρόγυνος,
και αρχικά του δόθηκε η δύναμη να δημιουργεί και ο ίδιος.
Θέλοντας όμως να κατανοήσει την ουσία και την φύση όλων όσων όριζε, αποφάσισε να εισέλθει μέσα στην ύλη. Ενώ, είχε αρχικά την δύναμη να συμμετάσχει στην αθανασία των θεών, επέλεξε να εκπέσει, γινόμενος συμμέτοχος της θνητή φύση. Με αυτόν τον τρόπο ξέχασε ο άνθρωπος την αρχική του φύση και τις δυνατότητες που είχε κι έγινε σκλάβος της ύλης

Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο εύκολο για αυτόν να μειώσει την φλεγμονή του προστάτη χρησιμοποιώντας ένα 100% φυσικό φάρμακο!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσουκνιδα

Πολλά από τα φυτά που έχουμε στον κήπο μας ή αγοράζουμε για να φάμε έχουν και άλλες λειτουργίες πέρα ​​από το γεγονός ότι συμβάλλουν στην διατροφή μας .
Ένα από αυτά τα φυτά είναι η τσουκνίδα που πολλοί άνθρωποι καταναλώνουν, γιατί είναι ένα εξαιρετικό φυτό που προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία και περιέχει μια μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών.
Είναι γνωστή γιατί οι άνθρωποι την χρησιμοποιούν για τη θεραπεία πολλών ασθενειών όπως του άσθματος, των αλλεργιών, της πνευμονίας, των προβλημάτων του λαιμού και κάθε τι που επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα. 

Εδώ, σας παρουσιάζουμε τις πιο επωφελείς χρήσεις!

Ο άσχημος κόσμος, άσχημα καίγεται

enjoy-capitalism

Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,

O Τζον Μέιναρντ Κέινς είπε κάποτε πως ο καπιταλισμός είναι η καταπληκτική πεποίθηση πως οι χειρότεροι άνθρωποι με τα σκοτεινότερα κίνητρα, με κάποιον τρόπο, θα εργαστούν προς όφελος του συνόλου.

Τα επόμενα χρόνια, θα γίνεται εντονότερη η αίσθηση ότι τα προβλήματα που μαστίζουν σήμερα τον πλανήτη δεν έχουν σκοπό να επιλυθούν από καμιά πολιτική ηγεσία, από κανέναν Τραμπ, από κανένα συστημικό ή κατ’ επίφασιν αντισυστημικό κόμμα, βασικά και από κανένα κόμμα γενικά.
Γιατί, πολύ απλά, δεν υπάρχει η ανάγκη να επιλυθούν.
Τα προβλήματα αυτά μάλιστα διογκώνονται.
Διογκώνονται, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο εξαρχής.
Η ελίτ άρχισε να στρέφει τη «μεσαία» τάξη ενάντια στους φτωχότερους -και το ανάποδο- και άρχισε να τρίβει τα χέρια της με το αίμα τους.
Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το προσφυγικό, που φαίνεται ότι αρχίζει να περνάει σε άλλο στάδιο, μετά τα όσα εκτυλίσσονται/εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ώρες στη Χίο.
Δεν θα κάτσω να ερευνήσω αν ήταν προβοκάτσια από ακροδεξιούς ή αν κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν εστίες έντασης.
Αυτό που δεν θέλουμε να δούμε είναι ότι αργά η γρήγορα θα γίνει μια μαζική εξέγερση μεταναστών στην Ελλάδα, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι δεν χορταίνουν με λόγια.
Και βέβαια, θα αντιδράσουν εξίσου άσχημα οι ‘Ελληνες πολίτες όταν δουν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μας προκαλεί εντύπωση.
Αυτό είναι βασικά και το ζητούμενο για την ελίτ, γιατί θα μπορέσει μετά να προσφέρει δώρο τα όπλα με τα οποία θα σκοτωθούμε.
Σε περίπτωση που δεν το έχουμε καταλάβει, η ελίτ αυτό ήθελε, θέλει και θα θέλει για όσο υπάρχει.
Αυτό είναι το περίφημο «διαίρει και βασίλευε».
Επίσης, ο Μπέντζαμιν είχε πει κάποτε πως «κάθε άνοδος του φασισμού μαρτυρεί μια αποτυχημένη επανάσταση» και θα συμπληρώσω, όχι μόνο μια αποτυχημένη επανάσταση, αλλά και μια επανάσταση που δεν έγινε ποτέ.
Οι Ευρωπαίοι -και οι άνθρωποι γενικότερα- αρνούνται να τα βάλουν με την οικονομία των αγορών και με την κυρίαρχη οικονομική αντίληψη και έτσι ανοίγουν τα μυαλά τους και τα πόδια τους στον φασισμό, που είναι και αυτός των αγορών και του συστήματος που αρνούνται να επικρίνουν.
Ο φασισμός, άλλωστε, είναι καπιταλισμός και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που όλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους με όσα συμβαίνουν.
Δηλαδή, τι να περιμένεις σε έναν κόσμο που το κέρδος, η ιδιοκτησία και το χρέος προηγούνται της ανθρώπινης ζωής και της υποχρέωσης να καλύπτονται στο ακέραιο όλες οι βασικές ανθρώπινες ανάγκες;
Τι να περιμένεις όταν απαιτούνται μόλις 250 δισεκατομμύρια δολλάρια το χρόνο -ναι, δεν κάνω πλάκα- για να έχουν όλοι οι άνθρωποι τροφή, νερό, μπάνιο και την βασική εκπαίδευση και, αντί αυτών, τελικά δαπανώνται περισσότερα από 1,7 τρισεκατομμύρια δολλάρια σε όπλα;
Πόσο μυαλό θέλει για να σκεφτείς τι είναι πιθανότερο σε έναν τέτοιο κόσμο.
Να χορτάσεις ή να πας από σφαίρα;
Να γίνει πόλεμος ή… συμπόσιο;

Όταν τα αστέρια ερωτεύονται… γεννιέται ο Άνθρωπος

%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1

Αλήθεια… πιστεύετε στο “γραμμένο”;
Στην Αρχαιότητα πιστευόταν ότι όταν γεννιόταν ένας άνθρωπος, οι Τρείς Μοίρες (άλλο πρόσωπο της Τριπλής, Λευκής Θεάς), η Κλωθώ, η Άτραπος και η Λάχεσις ύφαιναν το μερίδιό του στην Ζωή, την «μοίρα» (από το μερίδιο).
Καθίστε πίσω στην καρέκλα σας, χαλαρώστε με λίγη μουσικούλα του γούστου σας και σκεφθείτε:
Ο Έρως, ο δυνατότερος των Θεών, της Ουράνιας Αφροδίτης και όχι της Πανδήμου για τους πιο «μυημένους», ήταν ο τρίτος στην Δημιουργία (κατά τον Ησίοδο).
Ήταν, για εμένα, Αυτός που έδινε, και δίνει, νόημα στην Δημιουργία.
Θα μου πείτε τί σχέση έχει αυτό με το Σήμερα…
Μεγάλη!!!
Οι άνθρωποι έχουν πάψει να ερωτεύονται άλλους ανθρώπους, παρά μόνο τον εαυτό τους…
και χάνουν έτσι την μεγαλύτερη Δύναμή τους, σε μια Πραγματικότητα μίζερη, η οποία «Πραγματικότητα» σκοπό της έχει να τους στίψει και μετά να τους πετάξει.
Σύμφωνα με την Ορφική Παράδοση, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος ήταν πολύ αλαζόνας και για να τον τιμωρήσει ο Θεός τον έκοψε στη μέση, διαχωρίζοντας το Αρσενικό από το Θηλυκό (Πλάτων, Συμπόσιο 189d – 193d).
Έκτοτε, τα δύο μισά περιπλανιώνται άσκοπα και αγκαλιάζονται μεταξύ τους, ψάχνοντας να βρουν το άλλο τους μισό για να ολοκληρωθούν σαν Υπάρξεις.
Πολύ σπάνια γίνεται να συνταιριάξουν τα αυθεντικά μισά, αλλά όταν γίνεται…
…το αποτέλεσμα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Σκεφτείτε λίγο…

Έπλενε το πρόσωπό της με αυτό το μείγμα δυο φορές την εβδομάδα για ένα μήνα. Τα αποτελέσματα; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για SHE WASHED HER FACE WITH THIS MIXTURE TWICE A WEEK FOR ONE MONTH. THE RESULTS? THIS IS AMAZING!

Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ιδίως οι γυναίκες, ανησυχούν για την κατάστασή του δέρματός τους και φροντίζουν για την καλή φροντίδα του, ιδιαίτερα το δέρμα του προσώπου τους. 

Έτσι, οι περισσότερες ξοδεύουν πολλά χρήματα για δαπανηρές θεραπείες ομορφιάς και καλλυντικά προϊόντα, με σκοπό να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων.

Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούν όλες αυτές οι γυναίκες να αντέξουν αυτά τα ακριβά προϊόντα και τις θεραπείες. Και, μερικές φορές αυτά τα ακριβά μη συνταγογραφούμενα προϊόντα κοστίζουν πολλά χρήματα, αλλά δεν μπορούν να παρέχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Έτσι, γιατί να χάνετε χρήματα σε αυτά τα ακριβά καλλυντικά προϊόντα, όταν μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την φυσική εναλλακτική λύση. 

Αυτή η σπιτική αντιρυτιδική κρέμα θα σας βοηθήσει να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων και θα κάνει το δέρμα σας μεταξένιο. 

Σημείωση: σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλά πράγματα μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης και να αυξήσουν την εμφάνιση των ρυτίδων, όπως: η έκθεση στον ήλιο, η χρήση καλλυντικών προϊόντων, η κακή και ανθυγιεινή διατροφή, οι ορμονικές αλλαγές και πολλοί άλλοι παράγοντες. 

Αυτοί οι παράγοντες είναι η κύρια αιτία που το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του.

Όπως είπαμε, αυτή η σπιτική μάσκα είναι καταπληκτική. 

Είναι φορτωμένη με αντιοξειδωτικά και θα ενυδατώσει το δέρμα σας. 

Θα σας βοηθήσει επίσης να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και την ακμή. 

Είναι πολύ απλή και εύκολο να παρασκευαστεί. 

Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες.

 Ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

Μήπως υπάρχει τοξική ντροπή στη ζωή σου και δεν το γνωρίζεις;

Businessman in big problem(special photo f/x)

Το πιθανότερο είναι  ότι Υπάρχει!
Μια από τις πιο συναρπαστικές συζητήσεις που έκανα πρόσφατα ήταν με την ειδικό Ντροπής – Shame Expert Jojo Tuulikki Oinonen.
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πόσο συχνά οι αντιδράσεις και οι συμπεριφορές μας κατευθύνονται από το αίσθημα της Ντροπής!
Πόσο συχνά η Ντροπή είναι εκείνη που διαμορφώνει τις συμπεριφορές του παιδιού μας, του συντρόφου, του συνεργάτη, του εργοδότη ή του πελάτη μας; Τις δικές μας!!!
Πως η Ντροπή είναι εκεί στις πιο αδύναμες στιγμές μας, κάνοντας μας ακόμα πιο αδύναμους…
Υπάρχει η Λευκή Ντροπή και η Κόκκινη ντροπή.
Η Κόκκινη Ντροπή η οποία έχει θετικό ρόλο,  είναι στην ουσία ένας κοινωνικός ρυθμιστής.
Επιτρέπει να ρυθμίζεται η ισορροπία μεταξύ της ανάγκης μας για αυτονομία και του “ανήκειν” μέσα στις σχέσεις. Το άτομο θα νιώσει ντροπή να καταλάβει περισσότερο χρόνο από ότι του αναλογεί σε μια παρέα. Θα εκφράσει την ανάγκη του για αυτονομία, με ισορροπία έτσι ώστε να συνεχίσει να παραμένει στην ομάδα χωρίς να αποκλίνει πολύ από τους κανόνες του συνόλου.  Αυτό θα βοηθήσει στο να συνεχίσει να είναι συμπαθής και καλοδεχούμενος στην ομάδα και να εξυπηρετείτε η ανάγκη του να ανήκει εκεί.
Η Λευκή – τοξική -  Ντροπή επιτίθεται απευθείας στην αίσθηση της ταυτότητας μας. Στον εσωτερικό κριτή που μας λέει: Αφού απέτυχες στο τεστ, ΕΙΣΑΙ αποτυχία. Η Λευκή Ντροπή επιτίθεται απευθείας στην εικόνα που έχεις ο ίδιος για τον εαυτό σου. Έχει τις ρίζες της στις πεποιθήσεις που αποκτήσαμε στην παιδική ηλικία και χρειάζεται μεγαλύτερη επιμονή για την εκρίζωση της. Ξεκινώντας πρώτα από την αναγνώριση των μοτίβων με τα οποία εμφανίζεται.
Στη συνέχεια ενδιαφέρον έχει η έννοια της Υπερηφάνειας – Pride

Να εμφανίζεσαι στη φιλενάδα σου πιο κρύος κι απ’ τον πάγο

post-549

Αν νομίζεις πως οι συμβουλές μου έχουν κάποια αξία και πως ο Απόλλωνας με τη φωνή μου λέει αυτά που θέλει στους θνητούς, προσποιήσου όσο μπορείςˑ γέλα όταν θέλεις να κλάψεις, και μην την αφήσεις να καταλάβει ότι υποφέρεις. 
Μη νομίσεις πως έχω την αξίωση να την αφήσεις όταν η σχέση σας βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, όχι δεν είμαι πια και τόσο σκληρός. 
Αλλά αργότερα, προσποιήσου το αντίθετο από αυτό που αισθάνεσαι κι άφησε να γίνει αντιληπτό ότι όλη αυτή η αρχική ορμή σου έχει ξεθυμάνει. 
Έτσι σιγά σιγά θα το πιστέψεις κι εσύ και θα συμπεριφέρεσαι ανάλογα, χωρίς να χρειάζεται να προσποιείσαι. 
Μήπως εγώ δεν έχω τόσες και τόσες φορές προσποιηθεί πως νυστάζω για να μην αναγκασθώ να πάρω μέρος σε κραιπάλες και μεθύσια; 
Και να δεις που σε λίγο με πήρε ο ύπνος στ’ αλήθεια. 
Να δεις δε γέλια που έκανα κάποτε μ’ έναν που προσποιούταν τον ερωτευμένο μέχρι που στο τέλος έπεσε στην ίδια του την παγίδα κι ερωτεύτηκε στ’ αλήθεια. 
Όπως ο έρωτας μπαίνει στις καρδιές σαν τον κλέφτη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο βγαίνει. 
Όποιος μπορέσει να πείσει τον εαυτό του ότι γιατρεύτηκε έχει κιόλας γιατρευτεί.

Χόρχε Λουίς Μπόρχες (Jorge Luis Borges), Ποίημα για έναν ελάσσονα ποιητή της ελληνικής ανθολογίας


Χόρχε Λουίς Μπόρχες, Ποίημα για έναν ελάσσονα ποιητή της ελληνικής ανθολογίας

Πού να’ ναι τώρα η ανάμνηση των ημερών
που ήταν δικές σου πάνω στη γη και ύφαιναν συνάμα
τη χαρά και τον πόνο κι ήταν για σένα όλο το σύμπαν;
Ο ποταμός του αριθμού των χρόνων 
τις έχει χάσει. Είσαι μια λέξη σ’ έναν κατάλογο.

Οι θεοί σε άλλους χάρισαν δόξα ατελεύτητη,
επιγραφές, ανάγλυφα, μνημεία κι εξαίρετους ιστορικούς.
Για σένα ξέρουμε μονάχα, φίλε ασήμαντε,
πως άκουσες το αηδόνι κάποιο απόγευμα.

Ανάμεσα στους ασφοδέλους της σκιάς, ο μάταιος ίσκιος σου
θα σκέφτεται ότι οι θεοί σταθήκαν φειδωλοί.
Ωστόσο οι μέρες είναι ένα δίχτυ από αθλιότητες κοινότυπες,
κι υπάρχει ανώτερη ευλογία παρά να είσαι η στάχτη 
απ’ την οποία είναι πλασμένη η λησμονιά;

Σε άλλους ρίξανε οι θεοί το φως της δόξας αδυσώπητο 
να επιτηρεί τα ενδότερα και ν’ αριθμεί ρωγμές 
μιας δόξας που καταλήγει φθείροντας το λατρεμένο ρόδο της.
Με σένα, αδερφέ, υπήρξαν οι θεοί πιο ελεήμονες. 
Στην έκσταση ενός δειλινού που ποτέ του δεν θα γίνει βράδυ
ακούς το λάλημα απ’ το αηδόνι του Θεόκριτου.

Ερμηνεία και ανάλυση

Δεν πρέπει να είναι έτσι η αγάπη

%u0397-%u03A6%u03B1%u03BD%u03AD%u03BB%u03B1-%u03C4%u03B7%u03C2-%u038C%u03BB%u03B2%u03B9%u03B1%u03C2-%u03A0%u03B1%u03C0%u03B1%u03B7%u03BB%u03AF%u03BF%u03C5
Η-Φανέλα-της-Όλβιας-Παπαηλίου



Απόγευμα. Η αυτοκρατορική μου απομόνωση ανακατώνει τα μαλλιά μου με το αόρατο χέρι της, η σάρκα μου περισσεύει και σέρνεται σαν παλιό ρούχο

Α, δεν πρέπει να είναι έτσι η αγάπη...
Δεν είναι ότι λείπεις.
Μα θέλω μοναχά να γυμνωθώ ξανά εμπρός σου.
Να ξεντυθώ το τελευταίο μου ψέμα.

Τόσο πολύ σε ζήτησαν οι ώρες μου που ο κάθε λόγος μου κενός γυρίζει πίσω.
Σώπασα τόσο βαθιά που έχασα τον ήχο της φωνής μου.
Πεινώ και διψώ.

Διψώ για το φιλί σου, όπως ένα μωρό διψά για τον κόρφο της μάνας του.
Έφερα τη ζωή μου ως εδώ, στη μεγάλη προσμονή της παρουσίας σου.
Πάλεψα μαζί σου, σώμα με σώμα, νικήθηκα και είμαι νικήτρια.

Έφερα το μικρό παιδί που κρύβω στον κόρφο μου.
Προσάναμμα στο ολοκαύτωμα σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα