Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ 10ο Ανακεφαλαίωση

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνική Αλφάβητος

Είδαμε σε όλα τα προηγούμενα κεφάλαια ότι η Ελληνική Αλφάβητος είναι ένας «μαθηματικός» κώδικας και έχει θέαση στον αριθμό Εννέα. Ο Δίας ερχόμενος σε επαφή με τη Μνημοσύνη-Μνήμη μας χαρίζει τις εννέα Μούσες που με τον Λόγο και την Τέχνη μας δείχνουν το δρόμο που οφείλουμε να ακολουθήσουμε ώστε περνώντας τις εννέα βαθμίδες-φάσεις κυοφορίας της σύλληψης των Ιδεών… μας ανεβάζει πολύ ψηλότερα νοητικά… για να αποδεχτούμε τον Φως του Απόλλωνα Ηλίου… για να φωτιστεί η καρδιά μας και η Ψυχή μας ώστε να οδεύσει και να αντικρύσει… τις Ολύμπιες θεότητες και τη χάριν τους.
Η Ελληνική Αλφάβητος και η Ελληνική γλώσσα είναι το θείον εργαλείον… για να κάνει λείον το κάθε έργο… δηλαδή να λειάνει… το Έργον της Ζωής μας..
Ο Χρόνος είναι δικός μας. Εσύ που με διαβάζεις αυτή τη στιγμή ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙΣ… φτιάξε τώρα αμέσως… το δικό σου χρόνο… αφού το έχεις το εργαλείο…. κι αυτό είναι η Ελληνική μας γλώσσα. Έτσι… όπως αργεί τ' ατσάλι να γίνει κοφτερό και χρήσιμο μαχαίρι… έτσι αργούν και οι λέξεις ν' ακονιστούν σε λόγο. Εσένα… ο σκοπός σου είναι… το μαχαίρι….! Να το ξέρεις… η λέξη δεν λείπει ποτέ… όταν κατέχεις την ιδέα.
Φτιάξε αμέσως τη ζωή σου…. όπως εσύ την θέλεις και βγες από αυτό που προσπαθούν να σου επιβάλλουν… αφού μπορείς… αρκεί βέβαια να μην τα σκέφτεσαι όλα αυτά τα αρνητικά…. και συγχρόνως να μην τα καλείς κοντά σου… πόσο μάλιστα να τα αναπαράγεις και να τα λες και στους άλλους. Αγνόησέ τους.
Στόχο έχουν την ψυχονοητική σου κατάσταση και όχι την οικονομική… απλά θέλουν να σου προξενήσουν το φόβο και να συρρικνωθείς σαν οντότητα… αλλά ΕΣΥ όμως είσαι μία Οντότητα που ψάχνεσαι, που αναζητάς, που αμφισβητείς και συνεχώς ψάχνεις την Αλήθεια… σε όλα τα πεδία.
Συμπέρασμα: «Κρείττον είναι τοις ποσίν ολισθείν ή τη γλώττη»…. μας έγραψε ο αρχαίος Πρόγονός μας ο Έλληνας Φιλόσοφος Ζήνων… ο Κιτιεύς,…. το 334-262 π.Χ…. που σημαίνει: «Προτιμότερο το να ολισθαίνει κανείς με τα πόδια του, παρά με τη γλώσσα του.»
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα