Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΑΚΛΟΝΗΤΗ Η ΣΑΧΛΑ!



Ξεκινώ να γράφω το πρώτο κείμενο της νέας χρονιάς. Δύσκολο. Ποιό να ΄ναι, αναρωτιέμαι το πρώτο από τα πέντε-δέκα πράγματα που γυροφέρνουν στη σκέψη μου τούτες τις μέρες. Τις τελευταίες ώρες του 2016 και τις πιο φρέσκες του 2017. Ζόρικο να γράψεις το πιο σπουδαίο, εκείνο που αξίζει την πρωτιά να αναφερθεί. Κι όμως, αν σέβεσαι τον αναγνώστη του γραπτού σου και, βέβαια, πολύ περισσότερο σέβεσαι τον εαυτό σου, το έργο γίνεται εύκολο. Καθόλου ζόρικο.
Ένας ακόμα μνημονιακός χρόνος για τους Έλληνες σημαίνει ένα ακόμα χειρώτερο, πιο σκληρό χρόνο σε σύγκριση με τον προηγούμενο. Κι όμως!!! Η σαχλαμάρα θα συνεχίσει να κυριαρχεί, να πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα της χώρας. Υπεύθυνη είναι η συνωμοσία χιλιάδων, εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Η μαλακία τους σπάει καρύδια.
Όταν υπάρχει πείνα, χώρο να β
ρει η σαχλαμάρα δεν γίνεται. Η σκέψη πάει μόνον στο πως ο άλλος θα την βγάλει. Όχι να κάνει πλακίτσες, καμία διάθεση να πει το περιττό. Το αχρείαστο.
Να, όμως, που ενώ από χρόνο σε χρόνο σφίγγουν οι κώλοι, ο μαλάκας συνεχίζει να παίζει, να ζει στην κοσμάρα του και αισθάνεται την ανάγκη να το δείχνει. Κι ένα καρό ηλεκτρονικά μέσα του ‘χουν ανοικτή την πόρτα. «Πες τα, μεγάλα..., εσένα θέλουμε τον χάλια, εσύ, μόνον εσύ μπορείς να δείξεις πόσο περισσότερο χαμένο κορμί είσαι από τους άλλους ρεζίληδες της φυλής σου...».
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα