Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Τα 5 βήματα για να Έχετε Οικονομική Αφθονία.


Το Σύμπαν θέλει να είμαστε οικονομικά πλούσιοι και πάντα έχουμε την υποστήριξη του ώστε να γίνει αυτό πραγματικότητα. Γι ‘αυτό πραγματικά δεν έχει σημασία ποια είναι η κατάσταση της οικονομίας μας, ή πόσο καιρό ήδη αγωνιζόμαστε οικονομικά, είναι σχετικά με τη δόνηση που στέλνουμε έξω στον κόσμο σήμερα! Η Οικονομική αφθονία είναι πατρογονικό δικαίωμά μας! Ήρθε η ώρα για να διεκδικήσουμε την πλούσια φύση μας και να αρχίσουμε να εκδηλώνουμε την οικονομική αφθονία που πραγματικά αξίζουμε.

Εδώ είναι 5 απλά βήματα που θα σας υποστηρίξουν ώστε να εκδηλώνεται αφθονία στη ζωή σας:

1. ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΑΣ.
Το μυστικό για να αισθανθείτε την φύση σας είναι να ανοίξετε την καρδιά σας, και να αγκαλιάσετε πλήρως την αφθονία που έχετε ήδη στην ζωή σας. Αφαιρέστε την τυχόν θωράκιση που υπάρχει γύρω από την καρδιά σας και φανταστείτε να την ρίχνετε σε μια μεγάλη φωτιά. Αναπνεύστε βαθιά και φυσικά, ανοίξτε τα χέρια σας σε παγκόσμιο επίπεδο, καλώντας αυτό το άφθονο σύμπαν μέσα στην καρδιά σας. Με κάθε ανάσα σας, φανταστείτε ότι τα πάντα σε ολόκληρο το Σύμπαν υπάρχουν στην καρδιά σας. Όλα τα αστέρια, οι πλανήτες, η Γη, και όλοι οι άνθρωποι της. Νιώστε πώς πραγματικά ζείτε ήδη μια άφθονη ζωή. Αφήστε την καρδιά σας να τους καλωσορίσει όλους! Είναι αναμφισβήτητο πως σε επίπεδο ψυχής, είστε η απόλυτη αφθονία!


2. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
Υπάρχει μια αφθονία στον πλανήτη για να δημιουργήσετε για σας, να καλλιεργήσετε τρόφιμα για σας, να έχετε νερό να πίνετε κ.τ.λ. Αφήστε την αφθονία της χαράς, της ευχαρίστησης, τις ευκαιρίες, και το γέλιο στην καρδιά σας. Νιώστε αυτή την αφθονία της υποστήριξης στον πυρήνα σας. Έχετε ήδη τα πάντα και θα είναι πάντα ευλογημένα από την αφθονία του Σύμπαντος. Μπορεί να έχετε κλείσει την πόρτα στην αίσθηση αυτής της αφθονίας λόγω των παλαιότερων εμπειριών ή την έλλειψη σωστής σκέψης. Συνειδητά ανοίξτε την πόρτα τώρα, και  διακηρύξτε την αλήθεια για το Σύμπαν δηλώνοντας, “Είμαι πραγματικά ένα ον αφθονίας!” Να λέτε αυτό το μήνυμα ξανά και ξανά μέχρι να νιώσετε ότι έχει διεισδύσει βαθιά στην ψυχή σας. Το βίωμα όμως της αφθονίας σε υλικό επίπεδο, προκύπτει μέσα από το μοίρασμα και την προσφορά!

«Όταν είσαι ευγνώμων ο φόβος εξαφανίζεται και εμφανίζεται η αφθονία.” 
~ Anthony Robbins


3. ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Οι λέξεις που λέτε στον εαυτό σας είναι το πιο ισχυρό όχημα. Κάθε μήνυμα που δίνεται εσωτερικά και εξωτερικά φέρει μια ορισμένη δονητική ενέργεια που προγραμματίζει τα κύτταρα στο σώμα σας. Οι λέξεις που χρησιμοποιείτε δημιουργούν  χημικές ουσίες στον εγκέφαλό σας που σας φέρνουν την εμπειρία της εσωτερικής ειρήνης, της αγάπης, της αφθονίας, ή της πάλης. Αν αγωνίζεστε στη ζωή σας και θέλετε να προγραμματίσετε το σώμα και τον νου σας για οικονομική επιτυχία, ξεκινήστε με τη χρήση επιβεβαιώσεων καθημερινά. Αναφέρετε τι θέλετε σαν να είναι ήδη εδώ τώρα. Πείτε στον εαυτό σας « προσελκύω εύκολα όλη την αφθονία, την αγάπη και τη χαρά που μου χρειάζονται. Είμαι ένα ισχυρό ον που μου εκδηλώνεται κάθε χρηματικό ποσό που επιθυμώ. “ Παρατηρήστε πώς αισθάνεστε μέσα σας καθώς σκέπτεστε αυτές τις σκέψεις.

“Ξεκινήστε με  πίστη στον εαυτό σου και ο κόσμος θα αρχίσει να πιστεύει σε σένα.” 
~ Vijay Thadani


4. ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.
Ο νόμος της έλξης ισχύει τόσο για τις φυσικές ενέργειές σας, καθώς και για τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση. Κάθε δράση που παίρνετε στέλνει μια ενεργητική συχνότητα στον κόσμο. Η κίνηση του σώματός σας μετατοπίζει τα μόρια μέσα σας και γύρω σας σε σωματικό επίπεδο. Αυτή η ενεργητική κίνηση συνδέεται άμεσα με τα είδη των πραγμάτων που εκδηλώθηκαν ή δεν εκδηλώθηκαν στην ζωή σας. Όταν κάνετε ενέργειες από μια εμπνευσμένη διευρυμένη καρδιά, στέλνετε την θετική ενέργεια που μαγνητίζει ακόμα περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε. Η συμμετοχή σας σε δράσεις εμπνευσμένες όλη την ημέρα θα δημιουργήσουν μια δυναμική ισχυρή ενέργεια, η οποία θα υλοποιήσει γρήγορα την οικονομική αφθονία που επιθυμείτε. Έτσι, σήμερα, πάρτε μια στιγμή για να συντονίσετε την καρδιά σας σε αυτό που  πραγματικά είστε ενθουσιασμένοι να κάνετε! Ξεκινήστε με το πρώτο βήμα δράσης που σας εμπνέει πραγματικά (μπορεί να είναι μικρό για αρχή), και στη συνέχεια προσθέστε και άλλο. κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας κι ακόμα περισσότερο. Η δράση είναι δημιουργία. Ιδιαίτερα όταν αυτό που επιλέγουμε για εργασία αναδεικνύει τα Θεϊκά μας ταλέντα. Η διάθεση με την οποία ενεργούμε υλοποιεί για μας παρόμοια και πολλαπλάσια βοήθεια από το Σύμπαν.

” Ο συχνός Στοχασμός κάνει τη ζωή δύσκολη. Πρέπει να δράσουμε περισσότερο, και να σκεπτόμαστε λιγότερο. “
~ Nicolas de Chamfort


5. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ.
Το μυστικό για να εκδηλώνεται η οικονομική επιτυχία είναι απλά κρατώντας την προσοχή σας στο αίσθημα που θα έχετε από την οικονομική σας αφθονία, ενώ την ίδια στιγμή να μην ζητάτε να εμφανίζεται. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μόνο αφού βρείτε την εσωτερική ειρήνη με το πού είστε και τι έχετε. Όταν κάνετε ενέργειες και είστε αποκομμένοι από κάθε αποτέλεσμα, θα επιτρέψετε στο Σύμπαν να υποστήριξη πλήρως τις ενέργειες σας. Σταματήστε να ελπίζετε για τα μελλοντικά αποτελέσματα και απολαύστε πραγματικά τη ζωή σας εδώ και τώρα. Αυτό σας κάνει ένα μαγνήτη! Η Απόσπαση σας, σας δίνει τη δυνατότητα να είστε πλήρως ανοιχτοί και δεκτικοί, τα οποία με τη σειρά τους προσελκύουν νέες ευκαιρίες και ανθρώπους σε εσάς. Έτσι απλά διασκεδάστε, λαμβάνοντας δράσεις και να αναμένετε να δείτε τι καταπληκτικές εκπλήξεις που το Σύμπαν θα στείλει το δρόμο σας! 


Και Μια Διδακτική ιστορία…
Στα παλιά χρόνια, ένας βασιλιάς πολύ πλούσιος, αποφάσισε να στείλει το παιδί του σε μια πολύ φτωχή οικογένεια, να μείνει εκεί για μια μέρα, προκειμένου να καταλάβει τι σημαίνει φτώχεια. Ο βασιλιάς λοιπόν, έντυσε το παιδί σαν ένα απλό χωριατόπουλο, και το έστειλε σε μια πολύ φτωχή οικογένεια.

Την επόμενη ημέρα, ο βασιλιάς υποδέχτηκε το νεαρό πρίγκιπα και του ζήτησε να του περιγράψει την εμπειρία του. Ο γιος του αφού τον κοίταξε για λίγη ώρα αμίλητος, αποκρίθηκε:
-Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία πατέρα. Κατάλαβα πως εμείς έχουμε πανέμορφα άλογα και όπως λες εσύ, πολλοί θα τα ζήλευαν, ενώ αυτοί έχουν σκυλιά, κότες και πάπιες. Εμείς έχουμε ένα μεγάλο πλουμιστό σιντριβάνι, ενώ αυτοί έχουν ένα ποτάμι. Εμείς διαθέτουμε μια πελώρια ξεσκέπαστη βεράντα, ενώ αυτοί έχουν τον ουρανό με τα αστέρια και το φεγγάρι. Εμείς έχουμε ένα τεράστιο κήπο γεμάτο λουλούδια, ενώ αυτοί έχουν όλο το δάσος.”

Και ενώ ο βασιλιάς άκουγε αποσβολωμένος τα όσα έλεγε με στόμφο ο γιος του, το παιδί πρόσθεσε:
-Σ’ ευχαριστώ πατέρα, που μου έδειξες πόσο φτωχοί είμαστε !

Χαράλαμπος Σολέας





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα