Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Πέμπτη διάσταση, τα διπολικά ζευγάρια και η ψυχή

Ένα εισαγωγικό απόσπασμα από το βιβλίο “Επιστροφή στο φως” της Βίκυ Σταμούλη

Η Πέμπτη διάσταση

Πριν πολλές χιλιάδες γήινα χρόνια, όλες οι ανθρώπινες ψυχές ζούσαν στην πέμπτη διάσταση. Εκεί είναι η μόνιμη κατοικία τους. Η πέ­μπτη διάσταση, όπως λέει και το όνομά της, είναι δύο διαστάσεις πάνω από το δικό μας γήινο τρισδιάστατο κόσμο.

Στην πέμπτη διάσταση υπάρχει ύλη, μόνο που είναι πολύ πιο λε­πτοφυής και πιο υψηλών δονήσεων. Όλο το σύμπαν που υπάρχει στην τρίτη διάσταση, υπάρχει και στη δική μας, αλλά είναι πεμπτοδιαστατικής μορφής. Συνυπάρχουμε στο ίδιο συμπαντικό χωρόχρονο, μόνο που ζούμε σε παράλληλες διαστάσεις.

Υπάρχουν πλανήτες με φυτικό και ζωικό βασίλειο όπως ο δικός μου, ο πεμπτοδιαστατικός λευκός πλανήτης Αφροδίτη, των νεράιδων. Πλανήτες που είναι κρυστάλλινοι. Άλλοι, μόνο με φυτικό βασίλειο. Πλανήτες που είναι γεμάτοι χρώματα και φως, το οποίο εκπέμπεται ολόγυρα στο γαλαξία τους και τον τρέφει ενεργειακά. Άλλοι, όπου κατοικούν Ανώτεροι Δάσκαλοι με τους μαθητευόμενούς τους. Άλλοι, είναι πεδία πνευματικής ή επιστημονικής εκπαίδευσης. Πλανήτες των αρχαγγέλων με τα αγγελικά τους τάγματα, δηλαδή τα όντα διακονίας, που μεριμνούν για την προστασία, τη φώτιση και κάθε μορφής βοήθει­ας που χρειάζονται όλα τα παιδιά του Μεγάλου Δημιουργού, στα σύμπαντα και των δώδεκα διαστάσεων, της συνολικής Του Δημιουργίας.

Ο κάθε πλανήτης έχει τουλάχιστον τρεις ήλιους, που τον φωτίζουν και τον τρέφουν ενεργειακά. Το σκοτάδι είναι μια άγνωστη κατάσταση για μας. Παντού επικρατεί το φως, το οποίο έχει εμφανείς χρωματικές απαλές δονήσεις, όλων των αποχρώσεων τις ίριδας, όπως και ηχητική δόνηση. Απαλές μελωδίες πλημμυρίζουν όλους τους χώρους των κό­σμων μας και αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής μας.

Έχουμε υλικά σώματα, μόνο που η ύλη μας είναι πολύ αιθέρια και υψηλότερων δονήσεων, και εκπέμπουμε τις προσωπικές μας, φωτοχρωματικές δονήσεις. Το ύψος μας είναι γύρω στα εννιά μέτρα, και για αυτό, όταν κάποιοι από μας επισκεφτήκαμε τη γη με την κανονική μας υπόσταση, μας αποκαλέσατε, τιτάνες και γίγαντες.

Δεν κοιμόμαστε ποτέ, γιατί η φύση μας δεν έχει ανάγκη τον ύπνο ή παρόμοιες καταστάσεις ξεκούρασης. Αυτό συμβαίνει, διότι δεν έχουμε βιολογικό εγκέφαλο, αλλά ένα σκεπτόμενο άυλο πολυδιαστατικό νου, που δεν χρειάζεται νευρικά κύτταρα για να εκδηλώνεται. Ο νους μας αποτελείται από υψηλών δονήσεων, λεπτοφυείς άυλους νευρώνες, που μοιάζουν περισσότερο, με ενεργειακές πολύπλοκες δομές και όχι με οργανικά κύτταρα.

Για αυτό το λόγο κιόλας, δεν χρειάζεται να επικοινωνούμε με λεκτικό, φωνητικό τρόπο. Η επικοινωνία μας είναι τηλεπαθητική. Επίσης, η πολυδιαστατική μας διάνοια, μας επιτρέπει να συνομιλούμε νοητικά, παράλληλα με παραπάνω από ένα συνομιλητές, να κατανοούμε πολύπλοκα νοητικά σχήματα και φυσικά να επικοινωνούμε, χωρίς, τον περιορισμό της απόστασης ή άλλης διάστασης.

Επίσης, δεν έχουμε ανάγκη από υλική τροφή, αφού τρεφόμαστε από την κοσμική ενέργεια. Η χρησιμότητα της κοσμικής ενέργειας, ως τροφοδοτική, εξισορροποιητική και θεραπευτική, τώρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτεται στη γη σας.

Οι κλιματολογικές μας συνθήκες είναι πάντα σταθερές, χωρίς καιρικά φαινόμενα, όπως βροχή, αέρας, κρύο, χιόνια κ.λ.π. Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι πάντα σταθερά σε ιδανικό επίπεδο.

Από την πέμπτη διάσταση και πάνω, η κάθε οντότητα βιώνει πια την αθανασία της, για αυτό και τα σώματά μας είναι άφθαρτα, αθάνατα και οι ασθένειες είναι άγνωστη κατάσταση για μας.

Η δύναμη της νόησής μας, με τις παλμοδονήσεις της, είναι αυτή που δίνει σχήμα και μορφή στα μόρια της δικής μας ύλης. Με άλλα λόγια έχουμε την ικανότητα να υλοποιούμε μέσω της νόησή μας, με σοφία, αυτά που έχουμε πραγματική ανάγκη.

Στόχος μας είναι μόνο η πνευματική μας εξέλιξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ώστε κάποια στιγμή να ανέβουμε επίπεδο, δηλ. να περάσουμε στους κόσμους της έκτης διάστασης και από κει και πάλι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πνευματική πορεία μέχρι τη δωδέκατη διάσταση. Πάνω από τη δωδέκατη διάσταση, βρίσκεται η Θεϊκή Πηγή όλων.

Τα διπολικά ζευγάρια

Στην πέμπτη διάσταση, όλες οι οντότητες, υπάρχουν με τη μορφή των διπολικών ζευγαριών. Τα διπολικά ζευγάρια είναι η διττή έκφραση του κάθε πνεύματος. Το πνεύμα, η κάθε πνευματική οντότητα, είναι ένα κομμάτι του συνολικού Πνεύματος της Θεϊκής Πηγής.

 
Όταν ο μεγάλος Δημιουργούς δημιουργεί κόσμους από τη Θεϊκή του Πηγή, απελευθερώνει τα πνευματικά του κομμάτια, τις πνευματικές  του οντότητες, τα παιδιά του, για να ζήσουν και να αποκομίσουν περισσότερη πνευματικότητα, μέσα από την εμπειρία στην ύλη, στα υλικά σύμπαντα και των δώδεκα διαστάσεων που ξεδιπλώνονται κάτω από Αυτήν. Μέχρι και την όγδοη διάσταση, η κάθε πνευματική οντότητα, το κάθε πνευματικό παιδί της Θεϊκής Πηγής, είναι μονοδιάστατη.

Από την έβδομη και κάτω, η κάθε πνευματική οντότητα εκδηλώνεται σε διπλή έκφραση, το λεγόμενο διπολικό ζευγάρι, του κάθε πνεύματος. Το διπολικό ζευγάρι αποτελείται από τον ανώτερο εαυτό, που αντιπροσωπεύει την αρσενική ενέργεια του κάθε πνεύματος και το ενεργειακό σώμα, τη θηλυκή οντότητα, που είναι η θηλυκή έκφραση του πνεύματος.

Το ενεργειακό σώμα και ο ανώτερος εαυτός, ως δυο οντότητες, συνυπάρχουν αρμονικά ως ζευγάρι, σε πλήρη σύνδεση και αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Έτσι, όλοι οι κάτοικοι του σύμπαντος της πέμπτης, της έκτης και της έβδομης διάστασης είναι αρσενικές και θηλυκές οντότητες, πάντοτε με τη μορφή των διπολικών ζευγαριών.

Στη γη, αυτό που ενσαρκώνεται στο ανθρώπινο σώμα είναι η ονομαζόμενη ψυχή. Η ψυχή είναι σύνθεση ενεργειών και των δύο οντοτήτων του διπολικού ζευγαριού και η προβολή της γίνεται μέσω του ενεργειακού σώματος. Επομένως, η κάθε ψυχή εμπεριέχει εξίσου και θηλυκή και αρσενική ενέργεια, ανεξάρτητα αν θα θελήσει να ενσαρκωθεί, άλλοτε σε αντρικό σώμα και άλλοτε σε γυναικείο στη γη, ανάλογα με τα πνευματικά μαθήματα, που θα θέλει να αποκομίσει με την κάθε της επανενσάρκωση.

Το πνεύμα, ως καθαρή ενέργεια, δεν μπορεί να βιώσει το είναι του, στην ύλη της τρίτης διάστασης. Έτσι δημιουργεί την ψυχή, και μέσω αυτής, μπορεί να έχει υλικές βιωματικές εμπειρίες.

Οι ανώτερες διαστάσεις

 
Ύλη υπάρχει μέχρι και την όγδοη διάσταση. Από κει και πάνω, τα πάντα είναι μόνο άυλη ενέργεια. Η βαριά ύλη βρίσκεται μόνο στη γη. Από την τέταρτη διάσταση και πάνω, βαθμιαία, η ύλη γίνεται όλο και πιο αραιή και λεπτοφυής. Επομένως, στις εφτά πρώτες διαστάσεις, η κάθε πνευματική οντότητα, μέσω της διπολικής της έκφρασης και της  μετέπειτα τρισδιάστατης ψυχικής της εκδήλωσης έχει τη δυνατότητα  να γεμίσει με εμπειρικές γνώσεις, σε υλικούς κόσμους, διαφορετικής υλικής πυκνότητας και πνευματικής παρουσίας.

Από την όγδοη και πάνω, πλέον, το κάθε διπολικό ζευγάρι ενοποιείται και ως απαρτισμένο πνεύμα, ως μία πνευματική άυλη οντότητα, εμπλουτισμένο από τις άπειρες γνώσεις των υλικών βιωμάτων, συνεχίζει την πνευματική του εξέλιξη, σε καθαρά άυλους πνευματικούς κόσμους, απαράμιλλης πνευματικής ομορφιάς, σοφίας και θεϊκής εκ δήλωσης, μέχρι τον τελικό του προορισμό, στην δωδεκάτη διάσταση που είναι η Θεϊκή Πηγή, που κάποτε το γέννησε. Η Θεϊκή Πηγή με τη σειρά Της γεμίζει από τις γνώσεις των πνευματικών Της κομματιών και έτσι γνωρίζει καλύτερα τον Εαυτό Της.



Επεξεργασία από τον Zaxo Skafida

skafidaszaxos

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα