Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Η Κλιματική Αλλαγή “εξαφανίστηκε” από τον Λευκό Οίκο!



The requested page “/energy/climate-change” could not be found”

Αυτό είναι το μόνο που έχει απομείνει από την ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου για την κλιματική αλλαγή, τουλάχιστον στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου. Η ομάδα του Ομπάμα μετέφερε τις πληροφορίες για την κλιματική αλλαγή που στο παρελθόν φιλοξενείτο στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου στην www.obamawhitehouse.gov.
Η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου ενημερώθηκε αμέσως μόλις ο Donald Trump ανέλαβε το υψηλότερο αξίωμα της χώρας. Ο πρόεδρος έχει από καιρό πει ότι αμφιβάλλει για το αν η παγκόσμια κλιματική αλλαγή είναι πραγματική και τώρα δεν υπάρχει αναφορά σε αυτήν στο whitehouse.gov.
Εκείνος μπήκε στον Λευκό Οίκο από την πόρτα και η Κλιματική Αλλαγή βγήκε από το παράθυρο!
Η ιστοσελίδα υπό τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, φιλοξενούσε τα σχέδια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και τα βήματα που επί κυβερνήσεως Ομπάμα είχαν ήδη ληφθεί, ενώ ζητούσε και τη συνδρομή και συμμετοχή του κοινού.
Έτσι έμοιαζε ως την Πέμπτη:
Στο τμήμα της επικαιροποιημένης ιστοσελίδας αφιερωμένη σε θέματα, η ομάδα Trump έχει αναδείξει έξι θέματα, μεταξύ των οποίων «Η Αμερική Πρώτη ενεργειακή πολιτική.” Η σελίδα αναφέρεται στην ενεργειακή του νέου προέδρου για την αξιοποίηση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου και για την αναζωογόνηση της βιομηχανίας άνθρακα, αλλά δεν αναφέρει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

“Για πολύ καιρό, έχουμε πάει πίσω από τους επαχθείς κανονισμούς για την ενεργειακή βιομηχανία μας. Ο Πρόεδρος Trump έχει δεσμευτεί για την εξάλειψη των επιβλαβών και περιττών πολιτικών, όπως το νόμο για σχέδιο δράσης για το κλίμα και τα νερά των ΗΠΑ», λέει η σελίδα.
Μένει να δούμε πως μεταφράζονται όλα αυτά στην πράξη και αν θα συνεχιστούν οι συνεχείς επεμβάσεις στο κλίμα που δημιούργησαν την πραγματική εγ-κλιματική αλλαγή.
Και κλάααμα ο ΣΚΆΙ…!


















Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα