Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΝΣΟΥΑΖ



Γαμιόλα που κάνει μπαμ από μακριά η Βραζιλιάνα. Μεγάλη κουβέντα δεν λέω, και πως μπορώ, όταν δεν την γνωρίζω την κυρία Φρανσουάζ, την δολοφόνο του συζύγου της. Είναι η εντύπωση που μου έδωσε η πρώτη φωτογραφία της, όταν δημοσιεύτηκε στα μήντια. Η γαμιάρα η κυρία.
Και οι μαλάκες οι δημοσιογράφοι, Έλληνες και Βραζιλιάνοι, χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις ημέρες(!) για να μου πουν την ηλικία της. Φοβερό! Πριν ακόμα βρεθεί το πτώμα του Έλληνα πρέσβη, μας τα είπαν όλα για τον φουκαρά, ότι είναι 60 χρονών, ότι είχε υπηρετήσει ως διπλωμάτης εκεί κι’ εκεί, όμως για την κυρία καριόλα καμία αναφορά. Έστω, πόσο χρονών είναι!

Δημοσιογραφία παπαγάλου. Ό,τι πει η αστυνομία. Από την πρώτη στιγμή οι μπάτσοι πήραν πρέφα το φονικό, όμως το «ρεπορτάζ» στα μέσα ήταν απλά «ύποπτοι η σύζυγος και ο εραστής της». Όταν η αστυνομία πήρε και τις ομολογίες του 30χρονου και της 40χρονης, τότε...
ολοκλήρωσαν τις πληροφορίες τους τα ΜΜΕ.
Παντρεύτηκε ο Αμοιρίδης για να πάει καμένος στον αγύριστο από την ίδια του την γυναίκα; Όχι, βέβαια. Ούτε για να χωρίσει παντρεύεται κάποιος. Ούτε για να ανεχτεί η γυναίκα του να ξενοπηδιέται. Να, που συνέβη. Που συμβαίνει. Και γιατί να φθάσει η κυρία μέχρι το φόνο;
Πολλά λέγονται, άλλα ισχύουν, άλλα όχι. Και δύσκολα να γραφτούν. Ότι ο πρέσβης όχι μόνον γνώριζε τις εξωσυζυγικές σεξουαλικές δραστηριότητες της Φρανσουάζ. Αλλά και είχε αποδεχθεί τη σχέση της με τον αράπη μπάτσο. Εκείνη, όμως, το... «θύμα» του γάμου της, ήθελε περισσότερα, μεγαλύτερη «ελευθερία» κινήσεων, «νομιμοποίηση» της όποιας ασύδοτης συμπεριφοράς της.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα