Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Προσοχή στο τι είπε ο Ερντογάν & γιατί προετοιμάζει τους Τούρκους;



Αν χάσουμε θα φέρουν ξανά μπροστά μας μια σκευωρία όπως αυτή των Σεβρών που απέτυχε πριν από 100 χρόνια, αναφέρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μήνυμα του στο Twitter
Σήμερα η Τουρκία δίνει ένα νέο αγώνα ανεξαρτησίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και προειδοποίησε λέγοντας:
«Αν χάσουμε αυτόν τον αγώνα θα φέρουν ξανά μπροστά μας μια σκευωρία όπως αυτή των Σεβρών που απέτυχε πριν από 100 χρόνια.»
Ο Πρόεδρος της  Τουρκίας στο μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter υπογραμμίζει ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν σκοπό να διχάσουν την χώρα.
erdogan-coup-630
Ο Ερντογάν αναφέρει τα κάτωθι  στο μήνυμα του:
«Σήμερα η Τουρκία δίνει ένα νέο αγώνα ανεξαρτησίας. Αν το κερδίσουμε θα πετύχουμε τους στόχους μας για το 2023 και θα διαμορφώσουμε το όραμα μας για το 2053 και το 2071.
Αν χάσουμε θα φέρουν ξανά μπροστά μας μια σκευωρία όπως αυτή των Σεβρών που απέτυχε πριν από 100 χρόνια. Ο πραγματικός στόχος των επιθέσεων εναντίον της χώρας μας είναι να διαταράξουν την ισορροπία μας, να επικρατήσει το συναίσθημα αντί για την λογική, να μας διχάσουν.
Όλοι οι πολίτες μας, ο κάθε υπεύθυνος άνθρωπος θα πρέπει να προσεγγίσει το θέμα με αυτήν την συνείδηση και να καθορίσει ανάλογα την ιδιομορφία, τη στάση και τα λόγια του.
Το μυστικό για να παραμείνουμε όρθιοι σε τούτα εδώ τα εδάφη είναι να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε την συνείδηση μιας κοινής πατρίδας και ενός κοινού Έθνους παρά όλες τις (διαφορετικότητες )μας. Με την βοήθεια του Αλλάχ και με τη στήριξη του Έθνους μας, έχουμε την δύναμη και την αποφασιστικότητα να υπερνικούμε τις επιθέσεις εναντίον της χώρας μας.»
Σχόλιο: Χρειάζεται προσοχή ειδικά απο τα ΥΠΕΞ και το ΥΠΕΘΑ γιατί μια ευκαιρία που τυχόν θα δοθεί στην Τουρκική πλευρά θα την αρπάξουν οι επικεφαλής για να συσπειρώσουν τον Τουρκικό λαό εναντίον όλων όσων θεωρούν εχθρούς των !
Το Θέμα είναι να επιλέξουμε εμείς τον χρόνο και τον τόπο και να να έχουμε το δίκιο με τον μέρος μας …Γιατί άσχετα τι λένε κάποιοι οι Τούρκοι απλοί πολίτες δεν θα επιλλέξουν τον δρόμο της Φυγοστρατίας που σε Ελλάδα και Κύπρο έχει γίνει Εθνικό Σπόρ!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα