Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Τα κύματα συνεχίζουν να έρχονται - Μέρος 1ο

Αυτό το άρθρο μιλάει για δύο τύπους ενεργειακών κυμάτων. Το ένα είναι κύμα διεύρυνσης της συνείδησης που κινείται μέσω του σύμπαντος, μέσω εσού και μέσω της Γής. Αυτό το κύμα φέρνει νέο επίπεδο φωτός, γνώσης και σοφίας που θα επιτρέψει στον καθένα μας να θυμηθεί ποιος είναι. Είναι εκπληκτικό καθώς παρακολουθώ την διεύρυνση που προκαλεί αυτό το κύμα.
 
Το δεύτερο κύμα αποσταθεροποιεί ή διαλύει πολλά από αυτά που δεν λειτουργούν πια έτσι ώστε να κάνει χώρο για αυτά που λειτουργούν. Αυτό το κύμα διαλύει ό,τι δεν λειτουργεί και το μεταμορφώνει σε ένα διαφορετικού είδους πρότυπο.
Αυτά τα κύματα φέρουν την ενέργεια της αλλαγής και της μεταμόρφωσης. Όλα αλλάζουν έτσι ώστε να γίνετε πιο ευθυγραμμισμένοι με αυτό που είσαστε και με την Ολότητα. Είμαστε στην διαδικασία της δημιουργίας μιας κοινότητας πέμπτης διάστασης σε αυτόν τον πλανήτη που να ευθυγραμμίζεται σε Όλα Όσα Είναι.
Αυτά τα κύματα της αλλαγής μεγεθύνονται και επιταγχύνονται σημαντικά έτσι, όταν μιλάω για την «αλλαγή», πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι κάτι που έρχεται αλλά κάτι στην μέση του οποίου βρισκόμαστε ήδη, και θα αρχίσουμε να βλέπουμε μαζικές μεταβάσεις στους επόμενουν μήνες και χρόνια. Ναι , παίζουμε και ζούμε σε πολύ συναρπαστικές εποχές.
Αυτό το άρθρο σας δίνει ένα εργαλείο που θα σας επιτρέψει να κινηθείται μέσα σε αυτές τις συναρπαστικές εποχές χωρίς να γίνεται έρμαιο τους. Προσπαθήστε να αποφύγετε την πολύ σκέψη καθώς θα διαβάζετε. Απλά καθήστε πίσω και απορροφήστε τις πληροφορίες χωρίς να προσπαθήσετε να τις εξηγήσετε. Αφήστε την πληροφορία να φορτωθεί στο μυαλό σας.
Ξυπνώντας από τον Ύπνο της Τρίτης Διάστασης.
Στην 3η και 4η διάσταση ένα χρήσιμο «εργαλείο» είναι να κατανοήσετε τον Νόμο της Έλξης. Ο νόμος της Έλξης είναι ένα υπέροχο εργαλείο ή βαρόμετρο διότι ταιριάζει και αντικατοπτρίζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας από στιγμή σε στιγμή. Εάν θέλετε να ξέρετε πως τα πάτε σε κάθε δεδομένη στιγμή, δώστε προσοχή στο τι σκέφτεστε και πως νοιώθετε. Αρχίστε να προσέχετε που εστιάζετε διότι αυτό στο οποίο βάζετε την προσοχή σας είναι αυτό που θα σας φέρει το Σύμπαν ανεπιφύλακτα, το δίχως άλλο.

Στο παιχνίδι της 3ης διάστασης, εάν συνεχίσετε να κάνετε αυτό που πάντα κάνατε θα συνεχίσετε να λαμβάνετε αυτό που πάντα λαμβάνατε. Εάν ο φόβος έχει ενσωματωθεί στο σημείο προσοχής σας και στο σύστημα πεποιθήσεων σας, θα σας κρατήσει σε μια πραγματικότητα 3ης διάστασης. Δεν θα μπορέσετε να κινηθείτε προς την πραγματικότητα της 4ης ή 5ης διάστασης μέχρι να αφήσετε τον φόβο και να προσκαλέσετε την αλλαγή στην ζωή σας. Θα πρέπει να αποκτήσετε συνείδηση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας έτσι ώστε να διακόψετε το δέσιμο σας από την 3η διάσταση και να αρχίσετε να απελευθερώνεται ασυνείδητες πεποιθήσεις και επαναλαμβανόμενες συνήθειες του τύπου «κάνω αυτό που πάντα έκανα», έτσι ώστε να έχετε στην διάθεση σας νέες επιλογές. Ο φόβος απλά γίνεται μια επιλογή και όχι ένα δεδομένο αποτέλεσμα.
Με τα χρόνια έχουμε προγραμματιστεί, μαγευτεί από συνήθειες και πεποιθήσεις. Έχουμε πάρει όλα τα υπέροχα κομμάτια του εαυτού μας και τα έχουμε συγκροτήσει έτσι ώστε να δουλεύουν με συγκεκριμένους τρόπους βασισμένα στα μοτίβα και συστήματα πεποιθήσεων τα οποία θεωρούμε ότι είναι και η αλήθεια. Λειτουργούμε μέσα από ασυνείδητες και μισο συνειδητές συνήθειες ρουτίνας. Για παράδειγμα, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και οδηγούμε προς την δουλειά και τις περισσότερες φορές δεν θυμόμαστε καν ότι οδηγήσαμε. Είναι ένα ασυνείδητο μοτίβο το οποίο αυτόματα χτίσαμε. Η πλειοψηφία των πράξεων που κάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας είναι είτε ασυνείδητες είτε μισο συνειδητές σκεπτο – δομές. Έτσι έχουμε φτιάξει τους εαυτούς μας. Ένας τρόπος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να διακόψουμε αυτή την ασυνείδητη κατάσταση περιφέρεται γύρω από τρείς λέξεις: κατανόηση, συμπόνια και ενσυναισθηση.
Τώρα, και τα επτά βασικά ενεργειακά κέντρα μας μας στηρίζουν αλλά για τους περισσότερους από εμάς τα χαμηλότερα τρία καθοδηγούν την ζωή που βιώνουμε. Τα ενεργειακά κέντρα λειτουργούν σαν βαρόμετρα ισορροπίας. Εάν ξέρεις τι κάνουν σου δίνει μια ευκαιρία να επανεστιάσεις την προσοχή σου και να αρχίσεις να ξαναευθυγραμμίζεσαι.
  1. Επιβίωση - το πρώτο ενεργειακό κέντρο στην βάση της σπονδυλικής στήλης έχει να κάνει με την δόνηση της επιβίωσης σου. Δουλειά του είναι να σε κρατάει ασφαλή έτσι ώστε να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τον σκοπό σου σε αυτή την ζωή. Για παράδειγμα, εάν επρόκειτω να βγεις στο δρόμο και ερχόταν ένα λεωγορείο, το πρώτο ενεργειακό κέντρο θα υπερπηδούσε όλες τις δομές του σώματος έτσι ώστε να σε χαλιναγωγήσει μέχρι να περάσει το λεωφορείο. Έτσι εάν απειλήσαι και δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής το πρώτο ενεργειακό κέντρο θα υπερπηδήσει τα πάντα για να σε κρατήσει ασφαλή.
  2. Συναισθήματα – το δεύτερο ενεργειακό κέντρο κάτω από τον αφαλό ασχολείται με τα κατώτερα συναισθήματα και αισθήσεις, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό
  3. Δύναμη Θέλησης – το τρίτο ενεργειακό κέντρο κάτω από το στέρνο ασχολείται με την δυναμη, τον έλεγχο, την κριτική και την αντίσταση. Έτσι εάν νοιώθετε πόνο στην περιοχή του ηλιακού σας πλέγματος, μπορεί να μην είναι δυσπεψία. Αυτό το ενεργειακό κέντρο σας λέει ότι βρίσκεστε σε μια κατάσταση ισχύος και ελέγχου. Εάν αντιστέκεστε ή κριτικάρετε κάτι σε αρκετά υψηλό βαθμό το τρίτο ενεργειακό κέντρο θα είναι μπλοκαρισμένο και/ ή θα πονάει.

Κατανόηση, ενσυναισθηση και συμπόνια.
Για να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται «ζωή» μάθαμε από πολύ νωρίς να «νοιώθουμε» τον κόσμο γύρω μας, ή να μουδιάσουμε και να κλείσουμε τα συναισθήματα έτσι ώστε να μην χρειάζεται να νοιώθουμε τον κόσμο γύρω μας. Τα τρία χαμηλότερα ενεργειακά κέντρα συνδυασμένα λειτουργούν σε συμπόνια και ενσυναίσθηση. Αυτές οι αντιδράσεις βασίζονται σε παρελθοντικές εμπειρίες που μας λένε που βρισκόμαστε σε σχέση με την ασφάλεια μας, την συναισθηματική μας τοποθέτηση, την ευζωία μας και την αποδοχή μας από τους άλλους. Αυτή είναι η δουλειά της ενσυναίσθησης και της κατανόησης στο σώμα μας.
Η συμπόνια από την άλλη πλευρά είναι μια έκφραση της 4ης διάστασης. Λειτουργεί στην στιγμή (παρόν) και σου επιτρέπει να παρατηρείς άνευ όρων την κατάσταση που έχεις μπροστά σου. Είναι μη κριτική, επιτρέπει και δέχεται τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Όταν είσαι στην 3η διάσταση έχεις δυσκολία στο να κατανοήσεις, στο να επιτρέψεις, και να είσαι μη κριτικός, πράγμα που κάνει αδύνατη την βίωση του εαυτού σου έξω από την 3η διάσταση.
Καθώς κινείσε μέσα σε αυτή την αλλαγή συνείδησης είναι μεγάλο όφελος να έχεις την ικανότητα να κρατάς την προσοχή σου σε αυτό που επιλέγεις χωρίς να εμπλέκεσαι σε αντιδράσεις και συναισθηματισμούς. Αυτή η στάση σου επιτρέπει να παρατηρείς χωρίς να εμπλέκεσαι στις συναισθηματικές αντιδράσεις των άλλων. Αυτή η θέση ισχύος σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να βοηθήσεις καλύτερα άλλους να απελευθερώσουν τα συναισθηματικά μοτίβα, πεποιθήσεις και συνήθειες τους.
Είναι πολύ σημαντικές εποχές για να είμαστε ολόκληροι, να είμαστε ροικοί και να είμαστε χαλαροί έτσι ώστε να μπορούμε να βοηθάμε ή να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με το Όλον στο οποίο ο καθένας μας θέλει πάρα πολύ να ανηκει.
Jim Self
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα