Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου 
Ι Λ Ι Α Δ Α
η αληθινή ιστορία
του Ιησού-Ιούδα

Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας
Στίχος Α3 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α3.-πολλας δ’ιφθιμους ψυχας Αιδι προιαψεν ηρώων
[Πολλές δε ισχυρές ψυχές ηρώων έστειλε στον ΑΔΗ ]
Ερμηνεία του στίχου [Α3] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ
Α3.-πολλας δ’ιφθιμους ψυχας Αιδι προιαψεν ηρώων
[Πολλές δε ισχυρές ψυχές ηρώων έστειλε στον ΑΔΗ ]
Ο στίχος, όπως και ολόκληρη η Ιλιαδα ,αναφέρεται με λεπτομέρειες α].- στη θυσία του γιου του Δια και της Λητούς Απόλλωνα [Ιησούς Χρηστός] στον πλανήτη ΓΗ β].- στη διαμάχη Αχιλλέα Αγαμέμνονα για θέματα διαχείρισης γενετικού υλικού και γ].-στον πόλεμο μεταξύ των γαλαξιών Αργου και Τριγωνικού για θέματα που αφορούσαν κλοπή γενετικού υλικού.
Σε κάθε στιχο λοιπόν της Ιλιαδας θα έχουμε δυο με τρεις ερμηνείες.
Η αποκωδικοποίηση των όρων της Ομηρικής γλώσσας κάθε στίχου μπορεί να μας ταξιδεύουν στην αρχή, η στο τέλος, της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, όμως έχουμε κατανοήσει έως τωρα, πως αυτή η μέθοδος αποτελεί μέρος της σοφής κωδικοποίησης του Ομηρου, για την αποτελεσματική κατανόηση των κείμενων του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Ο στίχος Α3 αναφέρεται με έμφαση στις θυσίες των πρώτων ηρώων χριστιανών, καθώς και στους ήρωες άνδρες Αχαιους ,που χάθηκαν από το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ του Απόλλωνα.
Έχουν κυλήσει 350 χρόνια από την παρέμβαση του στρατού του Αλέξανδρου [Δωριείς] και την βίαιη αλλαγή του γενετικού υλικού των βαρβαρικών πληθυσμών, που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν από τους Σκύλους του Σείριου.
Τόσος χρόνος περίπου χρειάζεται για την πλήρη αλλαγή μιας βαρβαρικής κοινωνίας σε ανθρώπους, που ο γενετικός τους κώδικας αντανακλούσε αυτόν του Δια και των Δωριέων.
Βρισκόμαστε στο 30 μ.χ. η αν θέλετε στο 193 της εποχής των Ιχθύων.
Έχει να κάνει με το αν ο Χρηστός γεννήθηκε το έτος μηδέν, η το 163 της εποχής των Ιχθύων.
Οι βαρβαρικές κοινωνίες της πρώην Περσικής αυτοκρατορίας , λοιπόν, ήταν έτοιμες να δεχτούν να αλλάξουν τα πιστεύω τους, τα ήθη και τα έθιμα τους. Εκείνο που χρειαζόταν στην δεδομένη χρονική στιγμή ήταν κάποιος που θα τους οδηγούσε στην ορθή οδό, όπως αυτή απορρέει μέσα από την συμφωνία των ΔΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ για το ανθρώπινο γένος της ΓΗΣ [Οδυσσεας] .
Στο παρελθόν [ του πλανήτη Ιθάκη 33] τη νέα εποχή των Ιχθύων [ 163 των Ιχθύων] αυτόν που ήταν ιερός αφιερωμένος στο θεό, ισχυρός, ζωογόνος και ευκινητος, έστειλα για χάρη κάποιου, σε κάποιο μέρος, με κάποιο τρόπο να θυσιαστεί.

Φυσικά, όπως ηδη γνωρίζουμε, αυτος για χάρη του οποίου ο Δίας έστειλε τον γιο του να θυσιαστεί , ήταν τα βαρβαρικά στην συνείδηση έθνη της πάλε ποτέ Περσικής αυτοκρατορίας [ ευρύτερης μεσοποτάμιας περιοχής και Αιγύπτου ]. Αυτών που είχαν δημιουργηθεί από το γενετικό υλικό των Σκύλων του Σείριου.
Η παρέμβαση του Αλέξανδρου και των Δωριέων του, άλλαξε το γενετικό τους υλικό σε μεγαλο ποσοστό τα 326 χρόνια που μεσολάβησαν από τον θάνατο του, έως την εμφάνιση του Ιησού Χρηστού.
Όλα δείχνουν όμως, πως στην συνείδηση, τρόπο ζωής, παραδόσεις, ήθη και έθιμα παρέμεναν βάρβαροι. Αυτος είναι ο λόγος που αποφασίστηκε η θυσία του γιου του Δια Απόλλωνα, στην εν λογω γεωγραφική περιοχή, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Η Ελληνική συνείδηση και ο τρόπος ζωής των απογόνων των Δωριέων ,της ίδιας εποχής, δεν χρειαζόταν κάποιον σωτήρα. Η Ελληνική κοινωνία της εποχής αποτελούσε την πεμπτουσία του ελεύθερου πνεύματος, διαμορφωμένου με αυτό τον τρόπο μέσα από τις διδασκαλίες χιλιάδων σοφών διδασκάλων [ στην πλειοψηφία τους εξωγήινοι] , για όλους τους λαούς της εποχής.
Σε κάποιο μέρος του πλανήτη Ιθάκη 33. Εξήγησα ηδη τους λόγους που επιλέχτηκε η συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή για την θυσία του γιου του Δια.
Με κάποιο τρόπο .Ο Όμηρος μας εξηγεί σε άλλο σημείο, πως κάθε τεχνική βοήθεια που χρειάστηκε για την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου από καιρό σχεδίου των δημιουργών μας ήρθε από τον γαλαξία.
Πιο συγκεκριμένα, από τους Δαναούς του Μενέλαου και την διπλή βάση τους στη Σελήνη, για όσο χρόνο χρειάστηκε.
Το πώς , στη συνέχεια της Ιστορίας μας, πήγαν όλα στραβά και γιατί, ελπίζω να αποκαλυφτεί μεσα από την αποκωδικοποίηση του ιδιαίτερα διδακτικού, Ομηρικού κειμένου της Ιλιαδας.
Ο στίχος Α3 αναδεικνύει λοιπόν την πληροφορία ,πως πλήθη ανθρώπων που πίστεψαν τις διδασκαλίες του Χρηστού [Χριστιανοί] έχασαν την ζωή τους για αυτό τον λόγο.
Πως , πολλοί ισχυροί πνευματικά άνδρες της εποχής του Χρηστού ,στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, τα ιερατεία της εποχής, δείλιασαν να πάρουν ανοικτα θέσεις υπέρ των διδασκαλιών του Ιησού φοβούμενοι για τις καρεκλίτσες τους!!! Σας θυμίζει κάτι ;;;
Έχουμε
Επιβεβαίωση της πληροφορίας ,πως ο Χρηστός γεννήθηκε και έζησε την εποχή των Ιχθύων.
Επιβεβαίωση της πληροφορίας ,πως οι διδασκαλίες του πλημμύρισαν με φως τις καρδιές και τα μυαλά των ανθρώπων της εποχής των Ιχθύων, στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.
Επιβεβαίωση της πληροφορίας, πως η κρυοσυντήρηση γενετικού υλικού, η και ανθρώπινων οργανισμών και η επαναφορά τους στην κανονικότητα, χωρίς την απώλεια ούτε ενός δεδομένου, ούτε της δυνατότητας εκφοράς λογού τηλεπαθητικά , είναι εφικτή.
Υπάρχει τρόπος απλά πρέπει να τον βρούμε.
Επιβεβαίωση της πληροφορίας, πως το νοητικό όπλο του Απόλλωνα, με το κωδικό όνομα ΙΟΛΗ, υπάρχει και κάνει πολύ καλά την δουλειά του ακόμη και σε μυαλά εξωγήινων με τεράστιες δυνατότητες και γενετικούς κώδικες με άπειρα δεδομένα.
Το παράδοξο με τα [400] τετρακόσια χρόνια.
Παρατηρούμε μια πεπατημένη από τις χρονολογίες που παρουσιάζονται μέσα από τα γραπτά του Ομηρου, που το κοινό τους σημείο είναι τα [400] τετρακόσια χρόνια.
Για τετρακόσια χρόνια , οι τέσσερις μαύροι αιώνες της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας [ 1240 π.χ. – 840 π.χ. ], οι πρώτοι Δωριείς δεν έχουν να μας παρουσιάσουν τίποτα άξιο λόγου [γεωργό-κτηνοτρόφοιι] , παρόλο που είναι εφοδιασμένοι με την ιδανική διπλή βίο-νάνο-έλικα του ΔΙΑ, διότι κάτι τους λείπει .Επιστρέφουν οι [500] πεντακόσιοι 20αρηδες Δωριείς με τις γνώσεις από το γαλαξία και παρουσιάζονται τα Ομηρικά κείμενα και αρχίζει η ένδοξη αρχαία Ελληνική ιστορία.
Για [4] τέσσερις αιώνες [350 χρόνια για να είμαστε ακριβείς] , από το 320 π.χ. έως το 30 μ.χ. [Ιησούς 30 ετών], καμία σοβαρή αλλαγή δεν φαίνεται στους πληθυσμούς της ευρύτερης περιοχής της Μεσοποτάμιας και της Αιγύπτου που υπέστησαν βίαιη αλλαγή του γενετικού υλικού τους από τις στρατιές του Αλέξανδρου, κάτι τους λείπει . Η εμφάνιση του Χρηστού και των διδασκαλιών του σε ένα ώριμο πλέον και μεταλλαγμένο σε μεγαλο βαθμό κοινό αλλάζει τα δεδομένα. Η γέννηση του μονοθεϊσμού ακολουθει, η αγάπη, η συγχώρεση , η απλότητα, το μέτρο μπαίνει και στις ζωές των πρώην βαρβάρων.
Στην συνέχεια το αγαπημένο γένος της Αθηνάς οι Δωριείς τιμωρούνται από τους δημιουργούς τους, αιτία η αδυναμία τους να διαχειριστούν τα πνευματικά αγαθά που χωρίς μέτρο τους παραχωρήθηκαν. Η τιμωρία έρχεται με την μορφή της Τουρκικής σκλαβιάς για [400] τετρακόσια χρόνια [1453 μ.χ. έως και 1821 μ.χ. ]. Για 368 χρόνια χάνεται το φως .Πρόκειται για τους τέσσερις μαύρους αιώνες της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού γενους.
Το 1821 μ.χ., Έλληνες , άνθρωποι φωτισμένοι, απελευθερώνουν το γένος μας και του δίνουν μια τελευταία ευκαιρία.
Σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον για τον Έλληνα. Η Ελληνική γραμματεία περιέχει όλη την γνώση όλων των σοφών ανδρων του παρελθόντος . Οι διδασκαλίες του Ιησού είναι γνωστές και είναι ταυτόσημες με αυτές των αρχαίων Ελλήνων, σοφών ανδρων, αφού πηγάζουν από την ίδια πηγή.
Τα Ομηρικά κείμενα αποκωδικοποιούνται και το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται γνωστά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Παρόλα αυτά όλα δείχνουν, πως είμαστε καταδικασμένοι στον αφανισμό.
Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος αυτό που συμβαίνει στη χώρα τα τελευταία [7] χρόνια ;;;
Μήπως βιώνουμε την αρχή μιας νέας σκλαβιάς, διάρκειας [400] τετρακόσιων ετών, αποτέλεσμα καθαρά της ανοησίας μας ;;;
Αναγραμματισμός του στίχου Α3
6354[9]= Πολλας δ’ ιφθιμους Ψυχας Αιδι Προιαψεν ηρώων * .-[ πολλας = πολύς = πολύς –άφθονος –εκτεταμένος –μεγάλος / ιφθιμους = ιφθιμος = ισχυρός –ακμαίος / ψυχας = ψυχή = αρχικώς πνοή –αναπνοή = η ψυχή είναι κάτι διαφορετικό από το σώμα από το οποίο φεύγει σαν πνοή = Α.Ε. = η διπλή έλικα στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων στο δεξιό λοβό / αιδι = αιδης = αόρατος –αφανής –σκοτεινός = ο βασιλέας του Αδη / ο θάνατος / προιαψεν = προιαπτω = στέλλω / έστειλε / ηρωας = α].-άνδρας ηρωας είναι αυτος που κατοικεί στο γαλαξία, δηλαδή, όλοι οι Αργειοι β].- ηρωας στη Γη θεωρείται ο Μύστης που γνωρίζει την αλήθεια και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την διαδώσει γ].- Αυτος που εξέχει στο γένος, στη δύναμη, στην ανδρεία, είναι ηρωας δ].-Στον Όμηρο η έννοια δεν περιορίζεται μονάχα στους πολεμιστές αλλα και στους ελεύθερους ανθρώπους της εποχής εκείνης, αοιδούς κηρυκες ε].-Ο Ησίοδος θεωρεί τους ήρωες την τέταρτη γενιά του ανθρωπινου γενους/ πολλές λοιπόν ισχυρές ψυχές ηρώων έστειλε στον θάνατο / ήρωες μπορούν να χαρακτηριστούν και οι πρώτοι χριστιανοί που οδηγήθηκαν στο θάνατο για τα πιστεύω τους ενάντια στο τότε κατεστημένο ].-Α3
6354[9]= Πολλας δ’ ιφθιμους Ψυχας α ΔΙΙ Προιαψεν Ηρώων * .-[ πολλές λοιπόν ισχυρές ψυχές ηρώων του ΔΙΑ έστειλε στο θάνατο – ανθρώπους, δηλαδή ,με το γενετικό υλικό του ΔΙΑ και όχι των σκύλων του Σείριου = Διπλή ερμηνεία α].- πολλοί εξωγήινοι άνδρες –ήρωες σκοτωθήκαν εξ αιτίας της οργής του Αχιλλέα και β].- πολλοί άνθρωποι με τον γενετικό κωδικα του ΔΙΑ, που πίστεψαν στις διδασκαλίες του Χρηστού, χάθηκαν την συγκεκριμένη εποχή εξ αιτίας της πίστης τους – αυτό αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αλήθεια όπως όλοι γνωρίζουμε ηδη για τους διωγμούς των Χριστιανών ].-Α3
6354[9]= Πολλας δ’ιφι θυμός Ψυχας Αιδι Προιαψεν Ηρώων *.-[ ιφι = με δύναμη –ισχυρά – με βία – βιαίως / θυμός = το πνεύμα – η νόηση – το μυαλό / με ισχυρή πνευματική δύναμη – με την ισχυρή δύναμη του μυαλού / πολλούς λοιπόν ισχυρούς πνευματικούς άνδρες ήρωες έστειλε βίαια στον Αδη ].-Α3
6354[9]=Πολλας δ’ιφι μύθος Ψυχας Αιδι Προιαψεν Ηρώων *.-[ μύθος = ο λόγος καθόλου = ο θειος λόγος / η δύναμη του θειου λόγου / πολλούς λοιπόν ισχυρούς πνευματικούς άνδρες ήρωες με ισχυρό πνευματικό λόγο έστειλε στον Αδη ].-Α3
6354[9]= Πολλας δ’ιφιος μυθ’[ω] Ψυχας Αιδι Προιαψεν Ηρώων *.-[ ιφιος = ο δειλός / αυτος που δειλιάζει να εκφράσει άποψη –θειο λόγο / πολλούς λοιπόν δειλούς άνδρες έστειλε στον Αδη ].-Α3
6354[9]= Πολλας δ’ ιφιος θυμ’[ω] Ψυχας α ΔΙΙ Προιαψεν Ηρώων *.-[ ο ηρωας που δειλιάζει να εκφράσει την πνευματικότητα του – νόηση του / πολλούς λοιπόν δειλούς πνευματικούς άνδρες έστειλε στον ΑΔΗ ].-Α3
Διπλή ερμηνεία α] το νοητικό όπλο ΙΟΛΗ του Απόλλωνα έστειλε πολλούς Αχαιους ήρωες στον θάνατο κατά την διάρκεια του Τρωικού πολέμου β].- Πολλοί άνδρες, της συγκεκριμένης περιοχής, που πίστεψαν στις διδασκαλίες του Χρηστού, τους ονομάσαμε χριστιανούς, χάθηκαν εξαιτίας των πιστεύω τους την εποχή των Ιχθύων. Οι επικεφαλής [ιερατεία] των νέων αυτών γενών ,που εμφανίστηκαν στην περιοχή μετά το πέρασμα των στρατιών του Αλέξανδρου και της βίαιης αλλαγής του γενετικού τους υλικού, αποδείχτηκαν δειλοί, αρνούμενοι να κατανοήσουν το θειο λόγο του Χρηστού.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ = ΥΠΑΙΤΙΟΣ Γ’

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΩΜΕΝΟ

Ποιος ήταν ο Ιησούς Χρηστός ;;;

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

Η ΕΥΦΥΙΑ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ - Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ –ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΙΟΛΗ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα