Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΝΕΝΑΣ

κανενας
…MY NAME IS BODY. NOBODY
Η μονόφθαλμη «ντεμόκρασυ» δείχνει να  νικιέται από τον»κανένα»,καθώς εκείνος,από τις απανωτές μεθυστικές νίκες κάθε 4 χρόνια την έστειλε σε βαθύ ύπνο και έτσι ο πολυμήχανος ραχατλής της έβγαλε το μάτι.
Μετά από ακόμα μία δημοσκόπηση-της «Metron Paralysis» αυτή τη φορά- πλέον είναι καταφάνερο εδώ και αρκετά χρόνια πως είναι ώρα ο «κανένας» μετά το στράβωμά του, να την κοπανίσει από τη σπηλιά κρυμένος κάτω από μνημόνια με παχύ μαλλί και τέσσερα πόδια. Να πάρει  και τους «συντρόφους» του, τον Λεβέντη, τον Μηχαλολιάκο, τον Ζουράρη,τον  Γεωργιάδη, τον Πολάκη,τη Φώφη,τους «πανεπιστημιακής μορφώσεως» ΓΑΠ-Σαμαρά-Μπενιζέλο, μπουρόκωλο,  Κυριάκο και λοιπούς και να κάνουν όλοι μαζί «ντου» στα διαμερίσματα της Πηνελόπης  της Δημοκρατίας- οχλοκρατίας και αφού πιουν ξανά  από τα κελάρια και φάνε τα σφαχτά,να της ρίξουν και από έναν πούτσο,να τελειώνουμε.
Αντε γιατί μετά την Ιστορία,έχουμε Μαθηματικά. Γιούρογκρουπ,αξιολογήσεις, χαρτούρα, προγράμματα οικονομικά, χρηματοοικονομικά βαριάς μορφής από γίγαντες της οικονομίας (γι αυτό άλλωστε και η Ευρώπη πάει «τραίνο») τύπου Σόιμπλε, Τουσκ, Μοσκοβισί, Τόμσεν, Ντάισελμπλουμ, όπως παλαιότερα είχαμε τους άλλους τιτάνες,Ρεν,Τρισέ, Μπαρόζο κλπ. Είναι ζήτημα  αν  όλοι αυτοί μπορούν να μετρήσουν ως το 30 χωρίς να κάνουν λάθος.

Και δεν είναι κακό το να είναι κανείς «λειψός». Οταν όμως καταφέρνει και παίρνει καρέκλα και υπογράφει και παίρνει αποφάσεις για τρίτους,τότε οι τρίτοι είναι άξιοι υποβιβασμού. Και ειδικότερα όταν αυτοί οι παράλυτοι έχουν εκλεγεί με την ψήφο τρίτων παράλυτων,τότε όλοι μαζί μπορούν να ονομάσουν την Ευρώπη «χώρα των λοτοφάγων».
Αυτά συμβαίνουν, όταν οι δειλοί   αφήνουν χώρο στους αδίστακτους.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα