Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Από το βιβλιο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ
Γνώση το πολυτιμότερο αγαθό του παρόντος σύμπαντος
Ο πόλεμος των γαλαξιών για την γνώση
Η αληθινή ιστορία του Ιησού Χρηστού
Στίχοι Α5-6-7 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ τους, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Α5.-Διος δ’ετελειετο βουλή.
Αυτό ήταν το θέλημα του Δια.
Α6-7.- εξ ου δη τα πρώτα διαστητην ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς.
Από τότε που έπεσε μίσος για πρώτη φορά ανάμεσα στο βασιλέα γιο του Ατρέα και τον θεόμορφο Αχιλλέα.
Ερμηνεία των στίχων [Α5-6-7] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ
Α5.-Διος δ’ετελειετο βουλή.
[Αυτό ήταν το θέλημα του Δια]
Η πρώτη παράγραφος της Ιλιαδας [επτά στίχοι] μας εξηγεί τα γεγονότα που περιγράφονται αναλυτικά στους 15692 στίχους της
Μας εξηγεί , αφενός μεν πως αυτό αποτελεί την βούληση του θεού του παρόντος σύμπαντος, του ΔΙΑ* , αφετέρου δε πως όλα έγιναν με αυτό τον τρόπο επειδή αυτή ήταν εξ αρχής η επιθυμία του.
*Η οντότητα ΔΙΑΣ ,αποτελεί το τελευταίο εξελικτικό επίπεδο- στάδιο του ανθρώπου που δημιουργήθηκε τις πρώτες «στιγμές» δημιουργίας του παρόντος σύμπαντος, σύμφωνα με τους όρους δόμησης του και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κατασκευαστή του- ΥΠΕΡΘΥΜΟΥ
Η Ιλιαδα λοιπόν, για να ικανοποιήσει τον ευφυή σχεδιασμό της θεάς Αθηνάς, απευθύνεται το 840 π.χ. στους απογόνους του πρώτου, σύγχρονου ανθρώπου, του πλανήτη [Δωριέα] , αποκαθιστώντας το άγνωστο παρελθόν τους [Τρωικός πόλεμος], ώστε να τους ανεβάσει ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής τους [είσοδος στην ένδοξη αρχαία Ελληνική ιστορία-επικράτηση του Ελληνισμού σε όλα τα μήκη και πλάτη του τότε γνωστού κόσμου].
Ταυτοχρονα ,η αποκωδικοποίηση των [7] επτά πρώτων στίχων, μας ενημερώνει για τον πόλεμο των γαλαξιών Αργου και Τριγωνικού ,με αιτία την κλοπή γενετικου υλικού, που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό των πολιτισμών τους.
Μαθαίνουμε επίσης ,πως και η εκστρατεία των Αργειων εναντίον των Τρώων λίγο έλειψε να αποτύχει ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Κλοπή γενετικου υλικού του Αγαμέμνονα από τον Αχιλλέα [Βρισηίδα].
Τέλος ,η έκπληξη για όλους μας έρχεται με την ανακάλυψη, πως η θεά Αθηνά φρόντισε ο Όμηρος να περιγράψει, μέσα από τους στίχους της Ιλιαδας, με κάθε δυνατή λεπτομέρεια, την ιστορία του θεανθρώπου Ιησού Χρηστού. Αποδεικνύοντας, πέρα από κάθε αμφιβολία, την εμπλοκή εξωγήινων οντοτήτων, σε ότι κατανοούμε σήμερα με τις λέξεις ,Ιστορία του Χριστιανισμού.

Ο αναγραμματισμός του στίχου Α5
1528[7]=ΔΙΟΣ δ’ετελειετο βουλή *.-[ετελειετο = τελειω = εκτελώ –τελειώνω / βουλή = θέληση –απόφαση –συμβουλή –σκέψη –γνώμη –συνέλευση –συνοδός των αρίστων / επίσης η ελεύθερη βούληση των ανθρώπων ανεξάρτητη καθόλα από τον θεό μέσα τους/ εσύ λοιπόν που είσαι κατασκευασμένος από τον γενετικό κωδικα του ΔΙΑ / που έχεις μέσα σου τον ΔΙΑ / που είσαι ο ΔΙΑΣ και ταυτοχρονα πρόβατο επι σφαγή / ΔΙΑΣ = ο σημαντικότερος Γ.Κ. στο παρόν σύμπαν / του Δια λοιπόν η θέληση εκτελείται – όλα μα όλα ήταν θέλημα του ΔΙΑ να συμβούν ].-α237.-α279-α305-α353-α390-α396-Α5
1528[7]=ΔΙΟΣ δ’ τέλειο ετ’ ε’[ω] βουλή *.-[Τέλειο = άρτιος –βεβαιότατος / έτι = πρόσθετα / εω =εαω = επιτρέπω –αφήνω / πρόσθετα την κατασκευή του τέλειου ΔΙΑ επιτρέπει με την θέληση του ο ίδιος ο Δίας ].-Α5
1528[7]=Διος Τελε ει οτε βουλή δ’ *.-[τελε = από μακριά / ει = έτσι = εμπρός λοιπόν – εάν / οτε [1] = σύνδεσμος = όταν / οτε [2] = επίρρημα = ενιοτε –άλλοτε / έτσι από μακριά στο παρελθόν έφερα σε πέρας από ανάγκη την βουλή του τέλειου Δια ].-Α5
1528[7]=Διος Τελε οτε δει βουλή *.-[τελε = από μακριά / οτε [1] = σύνδεσμος = όταν / οτε [2] = επίρρημα = ενιοτε –άλλοτε / δει = Δεω [2] = στερούμαι –έχω έλλειψη –έχω ανάγκη –υπολείπομαι / έτσι από μακριά στο παρελθόν έφερα σε πέρας από ανάγκη την βουλή του τέλειου Δια ].-Α5
Σχόλιο.- Τα πάντα όλα είναι θέλημα της οντότητας ΔΙΑΣ να συμβούν στο παρόν σύμπαν. Ακόμη και η πρόσληψη ιερών γνώσεων από τον ίδιο τον ΔΙΑ για την κατασκευή ενός τελειότερου και με περισσότερα δεδομένα Γ.Κ.
Όλα δείχνουν ,πως η εξέλιξη αυτή αποτελεί δομικό όρο του παρόντος σύμπαντος από τον κατασκευαστή του.
ΤΟ ΟΞΥ ΑΙΤΙΑ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ
Α6-7.- εξ ου δη τα πρώτα διαστητην ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς.
Το σαφές μήνυμα της θεάς Αθηνάς [ηθικό συμπέρασμα], από τους στίχους Α6-7 είναι, πως άνδρες –ήρωες ,αριστοι καθόλα, βασιλείς των άστρων , θεοί, οι ίδιοι ορκισμένοι υπηρέτες της ΕΕ, διαπράττουν σφάλματα. Παραβαίνουν τους ιερούς κανόνες προκαλώντας την οργή της οντότητας Δίας και τελικά την τιμωρία τους.
Φυσικά δεν μαλώνουν για απλά πράγματα, αλλα για το σημαντικότερο αγαθό του παρόντος σύμπαντος ,την γνώση.
Εξ αίτιας του οξέος άρχισε η σύγκρουση, που απομάκρυνε τον Βασιλέα των Ανδρων, γιο του Ατρέα, από τον θεϊκό Α.
Η χημική σύνθεση της Ελληνικής ,διπλής, βίο-νάνο-έλικας είναι Οξύ.
[Εξ ου = ε οξύ = ερμηνεία = αυτή με τα έξι δις «γράμματα» είναι οξύ ]
Αυτό είναι ηδη γνωστό σήμερα στους επιστήμονες μας.
Ο Όμηρος ,κάτοχος της ίδιας γνώσης πριν 3000 χρόνια, μας εξηγεί, πως οι δυο εξωγήινοι , θεϊκοί άνδρες, Αγαμέμνονας και Αχιλλέας, στον μακρινό Τριγωνικό γαλαξία [απέχει 2,9 εκατομμύρια έτη φωτός από τον Αργο], πριν εκατομμύρια Γήινα χρόνια, φιλονίκησαν για τα δεδομένα κάποιου αξιόλογου, γενετικου κωδικα, με το όνομα Βρισηίδα !!!
Ο Δίας το γνωρίζει και επιτρέπει την φιλονικία!!!
Ελεύθερη βούληση γαρ.
Υπαίτιος της διαμάχης ,όπως προκύπτει από το όνομα του, αλλα και την περιγραφή της ιστορίας από τον Όμηρο ,είναι ο γιος του Ατρέα.
Ατρειδης = έριδα στη = 628[7]
Ατρειδης = ο γιος του Ατρέα.
Έριδα = η σύγκρουση – η φιλονικία.
Στη = του Ιστημι = θέτω –τοποθετώ – αρχίζω.
Ερμηνεία .- Ο γιος του Ατρέα άρχισε-έστησε την φιλονικία.
Πως γνωρίζει ο Όμηρος [840 π.χ.] αυτές τις λεπτομέρειες ;;;
Ο δια –γαλαξιακός πόλεμος τοποθετείται ,από τον ίδιο τον συγγραφέα ,εκατομμύρια Γήινα χρόνια πριν.
Οι όροι του ΔΙΑ είναι σαφείς. Μπορείτε να διαγωνίζεσθε για τον πως θα αναβαθμιστείτε, όχι όμως φιλονικώντας και συγκρουόμενοι με άλλους.
Οι όροι ισχύουν για όλους στο παρόν σύμπαν και για τον γιο του Ατρέα αλλα και για εμάς τους ταπεινούς θνητούς.
Μια νέα οπτική γωνία, που μπορεί να δει κάποιος τα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη μας σήμερα και την ύβρη που διαπράττουμε διαχρονικά, πολεμώντας μεταξύ μας για ευτελή πράγματα, ανάμεσα τους και οι γνώσεις που διαθέτουμε.
Το μόνο δικαιολογητικό μας είναι η άγνοια των επιταγών του ΔΙΑ.
Ένα πράγμα είναι γεγονός , κάθε Γ.Κ έχει όρια στα δεδομένα του.
Αυτος είναι ο λόγος, που ο κάθε άνθρωπος του παρόντος σύμπαντος δικαιούται να αναβαθμίσει τον δικό του Γ.Κ. Όχι όμως να πολεμήσει, η να φιλονικήσει για αυτόν. Επιτρέπεται ο αγαθός συναγωνισμός [αγαθή έριδα –Ησίοδος – θυμάσαι;;;] από τους Έλληνες αθάνατους
Οποίοι φιλονικούν – συγκρούονται για Γ.Κ και αστρικά σκάφη θεωρούνται βέβηλοι από το γαλαξιακό δίκαιο, που έχουν επιβάλλει οι Έλληνες αθάνατοι.
Οι δυο βέβηλοι στην Ιλιαδα του Ομηρου.
Ο άριστος γιος του Ατρέα, βασιλέας των άστρων, αρχηγός ανδρων –ηρώων , ορκισμένος υπηρέτης της ΕΕ του ΔΙΑ ,είναι αυτος που αρχίζει την φιλονικία, εξ αίτιας των δεδομένων της εε που επιθυμούσε να αποκτήσει και αυτος είναι ο λόγος της τιμωρίας του.
Ο θεϊκός Αχιλλέας = γιος του Πηλέα και της Θέτιδας, βασιλέας των Μυρμιδόνων ,του οποίου η μήνις με τα επακόλουθα της αποτελεί την υπόθεση της Ιλιαδος . Ολα δείχνουν , πως ο Αχιλλέας κατάγεται από τον πλανήτη ΧΙΟ, του αστρικού νεφελώματος των Πλειάδων.
Είναι κυρίαρχος του διαστήματος με τα αστρικά του σκάφη και δημιουργεί μεγαλο αριθμό νεκρών στους αντιπάλους του με την μέθοδο του πολέμου που έχει επιλέξει , δημιουργώντας την δική του σχολή. Είναι αυτό που σήμερα αποκαλούμαι ανταρτοπόλεμο.
Η μέθοδος του δεν είναι πάντα αποτελεσματική, δεν τελειώνει τον πόλεμο, δημιουργεί όμως αταξία-χάος στις τάξεις του αντιπάλου, καταστρέφει τους όποιους σχεδιασμούς του και δημιουργεί πόνο, θλίψη και πολλούς νεκρούς.
Χρησιμοποιεί αποτελεσματικά ηχητικά, ηλεκτρομαγνητικά όπλα ,επιχειρώντας με αυτή την μέθοδο. Ο Όμηρος παρομοιάζει τα χτυπήματα του στρατού του Αχιλλέα με το δάγκωμα της Οχιάς.
Ο αναγραμματισμός του στίχου Α6-7
7322[5]=εξ ου δη τα πρώτα διαστητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.- [εξ [1] = εκ = από /Ου[1] = αρνητικό μόριο = όχι-κατ’ουδενα τρόπο-διόλου/πουθενά /δη = λοιπόν-βεβαία/ιδου να / Τα = αυτά για τα οποία είναι κατασκευασμένη / τις πληροφορίες που μπορούν να πάρουν από αυτήν από τον τρόπο που παρουσιάζεται μέσα στο ταφικό μνημείο [Καρυάτιδες στην Αμφίπολη- 33 σειρές κυβόλιθοι στο δόμο των Μυκηνών / στο Α6-7 = τα πλεονεκτήματα της ΕΕ για τα οποία φιλονίκησαν οι δυο άνδρες /Πρώτα = την πρώτη φορά – η αρχή – το ξεκίνημα /Διαστητην = διιστημι = απομακρύνομαι –διανοίγομαι –μένω μακριά –διαιρούμαι –συγκρούομαι / Ερισαντε = ερίζω = διαγωνίζομαι –αμιλλώμαι –μετριέμαι –ερίζω-φιλονικώ –μαλώνω / Ατρειδης =ο γιος του Ατρέα Αγαμέμνων / από πουθενά βεβαία δεν προκύπτουν οι λόγοι πως φιλονίκησαν για τα δεδομένα της εε για πρώτη φορά –από την αρχή ο γιος του Ατρέα Αγαμέμνων και ο θεϊκός Α. - μπορεί να ήταν απλά αγαθός διαγωνισμός ].-Α6-7
7322[5]=εξ ου δη τα πρώτα διαστητην Ερισαντε έριδα στη τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.-[ έριδα = φιλονικία –ανταγωνισμός / στη = ιστημι = θέτω –τοποθετώ –στέκω –αρχίζω / ο γιος του Ατρέα Αγαμέμνων ήταν αυτος που άρχισε την φιλονικία με τον Αχιλλέα εξ αίτιας των δεδομένων της εε ].-Α7
7322[5]=εξ ου δη τα πρώτα δια στητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.- [ δια = στα δυο –χωριστά –περά και περά-δια μέσου /στητην = ιστημι = στήνω –τοποθετώ-βάζω – στέκω –στέκομαι –αρχίζω / αρχίζω να απομακρύνομαι / δεν ήταν εξ αίτιας της που όρχησαν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο φιλονικώντας ο γιος του Ατρέα και ο θεϊκός Α. ].-Α6-7
7322[5]=εξ ου δη τα πρώτα ΔΙΑ στητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.- [ ΔΙΑ = ο Δίας ο αρχηγός των θεών – η ΕΕ του Δια / αρχίζω να απομακρύνομαι από τον Δια την στιγμή που σταματώ να ακολουθω τις επιταγές του /εξ αίτιας της φιλονικίας αυτής άρχισαν να απομακρύνονται από τις επιταγές του ΔΙΑ ο γιος του Ατρέα και ο θεϊκός Α.].-Α6-7
7322[5]=εξ ου δ’ατη πρώτα ΔΙΑ στητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.- [ ατη = τιμωρία –βλαβη –κακό / εξ αίτιας της φιλονικίας αυτής άρχισαν να απομακρύνονται από τις επιταγές του ΔΙΑ ο γιος του Ατρέα και ο θεϊκός Α. αυτος είναι ο λόγος της τιμωρίας τους].-Α6-7
7322[5]= εξ ου δη τα πρώτα διαστητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.- [εξ [1] = εκ = από /Ου[2] =αντωνυμία = του οποίου / εκ του οποίου βεβαία προκύπτουν οι λόγοι πως φιλονίκησαν για τα δεδομένα της εε από την αρχή ο γιος του Ατρέα και ο θεϊκός Α.].-Α6-7
7322[5]=εξ ου δη τα πρώτα διαστητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς * .-[ εξ [2]= αριθμητικό [ 6] / Ου[1] = αρνητικό μόριο = όχι-κατ’ουδενα τρόπο-διόλου/πουθενά / βεβαία δεν ήταν τα [6] δις γράμματα της Ελληνικής Έλικας από την αρχή για τα οποία συγκρούστηκαν φιλονικώντας ο γιος του Ατρέα και ο θεϊκός Α. ].-α150-α207-α406-β2-Α6-7
7322[5]=εξ ου δη τα πρώτα διαστητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς * .-[ εξ [2]= αριθμητικό [ 6] / Ου[2] = αντωνυμία = του οποίου /του οποίου βεβαία ήταν τα [6] δις γράμματα της Ελληνικής Έλικας από την αρχή η αιτία της σύγκρουσης του γιου του Ατρέα με τον θεϊκό Α. ].-α150-α207-α406-β2-Α6-7
7322[5]=ε οξύ δη τα πρώτα διαστητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.- [ε = αυτόν –αυτήν / οξύ = είναι η χημική σύνθεση της Ελληνικής έλικας / για αυτήν την ΕΕ που είναι οξύ βεβαία και τα δεδομένα της εξ αρχής φιλονίκησαν ο γιος του Ατρέα με τον θεϊκό Α. ].-Α6-7
7322[5]= δη οξύ ε’[α] τα πρώτα διαστητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.- [εα = [1] = ειμι =είμαι –υπάρχω -βρίσκομαι / οξύ = είναι η χημική σύνθεση της Ελληνικής έλικας / για αυτήν την υπαρκτή ΕΕ βεβαία που είναι οξύ και τα δεδομένα της εξ αρχής φιλονίκησαν ο γιος του Ατρέα και ο θεϊκός Α. ].-Α6-7
7322[5]= δη οξύ ε’[α] τα πρώτα διαστητην Ερισαντε Ατρειδης τε άναξ ανδρων και διος Αχιλλεύς *.- [εα = [2] = εαω = αφήνω –επιτρέπω / οξύ = είναι η χημική σύνθεση της Ελληνικής έλικας / για αυτήν την υπαρκτή ΕΕ που είναι οξύ και τα δεδομένα της επιτρέπω βεβαία εξ αρχής να φιλονικήσουν ο γιος του Ατρέα και ο θεϊκός Α. ].-Α6-7
Σχόλιο .-ο Δίας δεν επεμβαίνει να σταματήσει την φιλονικία μεταξύ τους. Υποτίθεται πως και οι δυο γνωρίζουν πολύ καλά τους όρους του.
Έτσι αφήνει να εξελιχτεί η διαμάχη ,όπως και η τιμωρία τους, από τους φρουρούς της τάξης στο σύμπαν.

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ = ΥΠΑΙΤΙΟΣ Γ’

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΩΜΕΝΟ

Ποιος ήταν ο Ιησούς Χρηστός ;;;

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ - Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ - Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - Η ΑΡΑΒΙΚΗ – ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ - ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η «ΙΟΛΗ» ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

ΙΗΣΟΥΣ – ΙΟΥΔΑΣ εις το εξης ΤΑ ΑΘΩΑ ΙΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ... Η ΙΕΡΗ ΛΙΡΑ –Η ΙΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΠΑΝ - Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα