Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο μικρόκοσμος σου



Όμορφα τακτοποιημένη η ζωή σου, έχεις δημιουργήσει το δικό σου παραμύθι και τίποτα δεν μπορεί να στο χαλάσει. Δεν σε ενδιαφέρει πια τι συμβαίνει αρκεί να μπορείς να είσαι εσύ καλά.
Κάποτε πίστευες πως θα τα καταφέρεις θα βρεις λύσεις και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Πίστεψες στα ωραία λόγια, ακόμα μέσα σου πιστεύεις. Δεν μπορεί σκέφτεσαι, να σε πρόδωσαν τόσο πολύ, όλα να ήταν ψέματα, ενδιαφέρονται για σένα, θα βρουν τις λύσεις, θα περάσει και αυτό θα έλθουν καλλίτερες μέρες.

Κουράγιο και υπομονή, τίποτα δεν έχει χαθεί, ακόμα λίγες θυσίες όλα θα φτιάξουν, πίστευες και περίμενες. Έπαψες να φωνάζεις να διεκδικείς, συμφώνησες πως με τις δικές σου θυσίες θα αλλάξουν τα πράγματα και απλά περίμενες.
Σταμάτησες να φωνάζεις, να παλεύεις, να ελπίζεις.



Κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση σου, οι ειδήσεις σε τρελαίνουν, χάνεσαι, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, πια η αλήθεια, ποιο το ψέμα, ρατσιστές, δημοκράτες, πατριώτες, προδότες, μετανάστες, πρόσφυγες, όλοι είναι εναντίον σου, όλοι θέλουν το κακό σου, φτιάχνεις τοίχους και μπαίνεις μέσα τους. Εκεί κρυμμένος σκύβεις το κεφάλι όσο πιο πολύ μπορείς,γίνεσαι μια μπάλα, δεν ακούς, δε βλέπεις, μόνο τον μικρόκοσμο σου αναγνωρίζεις πια και είσαι ευτυχισμένος.

enfo


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα